• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
همه چی آرومه...
جنوب خوزستان فردا احتمال بارش...سیستم به غایت ضعیفه و شاید ماهم.بهره ای ناچیز ببریم...(نمیدونم چرا یه بار برخلاف پیش بینی ها اینجا اتفاقی رخ نمیده مثلا یوهو20م.م بیاد)
بارش های روزهای آغازین فروردین در هاله ای از ابهام.
من امیدوارم!

imboeing

کاربر ويژه
رشت
11 صبح
82b4ubq9y97qtdd9kx0p.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

اینجا غرب مشهد در حدود 40 دقیقه پیش اولین دور از رگبار و رعد و برق رو پشت سر گذاشت.

میزان بارش در حد trace بود ولی دانه های باران بسیار درشت و بعضا با تگرگ همراه بود. الان هم آسمان ابری و گرفته است که وزش باد نسبتا شدید هم داریم.

آخرین تصویر رعد و برق:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

Abbath

New member
دورد بر دوستان

هوا در مشهد نیمه ابریه،باد هم با شدت متوسطی در حال وزیدن هست،دما هم کاهش قابل توجهی داشته،دیروز واقعا گرم بود هوا،تابستونی بود تقریبا،اما امروز تا به اینجا که ورق برگشته،امیدوارم که بارش هم داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دورد بر دوستان

هوا در مشهد نیمه ابریه،باد هم با شدت متوسطی در حال وزیدن هست،دما هم کاهش قابل توجهی داشته،دیروز واقعا گرم بود هوا،تابستونی بود تقریبا،اما امروز تا به اینجا که ورق برگشته،امیدوارم که بارش هم داشته باشیم

درود بر شما

حضورتون در مشهد رو خیر مقدم عرض میکنم . آرزومند لحظاتی شاد در آستانه سال نو خورشیدی برای شما و خانواده عزیزتون هستم.:گل:

Abbath

New member

درود بر شما

حضورتون در مشهد رو خیر مقدم عرض میکنم . آرزومند لحظاتی شاد در آستانه سال نو خورشیدی برای شما و خانواده عزیزتون هستم.:گل:

خیلی ممنون از لطفتون امیرمحسن عزیز، از اون موقعی که یادمه هر سال عید میایم مشهد،امیدوارم که سال جدید برای شما و خانواده محترمتون سال خوب و خوشی باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نظر یکی از دوستان در وبلاگ هوای مشهد هست!!!

اگه کسی اینو شنیده لطفا صحتش رو تایید کنه:گل:

Mohammad
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷

درود بر دوستان
امیر جان همین چند دقیقه پیش اصغری گفت که استانهای اصفهان،گلستان و خراسانهای رضوی و شمالی بارش هاشون بالا تر از حد میانگینه و در شمال شرق هوا 1.5 درجه گرمتر از نرماله!
لطفا شما یکم بیشتر توضیح بدید
20.gif

ماهان.

کاربر ويژه
این نظر یکی از دوستان در وبلاگ هوای مشهد هست!!!

اگه کسی اینو شنیده لطفا صحتش رو تایید کنه:گل:

Mohammad
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷

درود بر دوستان
امیر جان همین چند دقیقه پیش اصغری گفت که استانهای اصفهان،گلستان و خراسانهای رضوی و شمالی بارش هاشون بالا تر از حد میانگینه و در شمال شرق هوا 1.5 درجه گرمتر از نرماله!
لطفا شما یکم بیشتر توضیح بدید
20.gif

منظورش چی بود محسن جان؟ الان؟ فروردین؟ بهار؟ ماههای گذشته؟‌ یه خرده فالش داشت!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دمای فعلی در چند شهر خراسان:

سرخس: 19+

مشهد : 15+

نیشابور: 15+

قوچان:10+

بجنورد: 6+

ماهان.

کاربر ويژه
خیلی ممنون از لطفتون امیرمحسن عزیز، از اون موقعی که یادمه هر سال عید میایم مشهد،امیدوارم که سال جدید برای شما و خانواده محترمتون سال خوب و خوشی باشه

وای عباس جان ما آخرین عیدی که اومدیم مشهد عید 74 بود، از خود گنبدکاووس سیل بود تا مشهد، گردنه‌ی بدرانلو عین چی بارون می‌بارید. مشهد هم دو روز تمام بارونی بود و از بس شلوغ بود جا گیرمون نیومد و یادم نمی‌ره هموون دوره‌ی بچگی که توی ماشین خوابیدیم و از سرما یخ زدیم! از اون موقع دست مشهد رو توی عید بوسیدیم و گذاشتیم واسه بقیه‌ی سال.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستش من هم اول میخواستم برم کیش بعد دیدم هم گرونه هم شلوغه !!!

بعد گفتم بریم اصفهان دیدم اونجا هم همینطوری!!!!!!

در نهایت تصمیم گرفتیم فعلا جایی نریم و برنامه سفر رو به اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت با اولویت اول شمال گذاشتیم تا ببینیم خدا چی میخواد ولی اگه اون موقع بیام حتما یک سر تا جواهر ده هم میزنم

mahmood600

کاربر ويژه
تمام محورهای ارتباطی خلخال باز است[h=3]خلخال ، اردبیل - با وجود بارش برف بامداد امروز تمای محورهای ارتباطی خلخال باز و تردد در آنها جریان دارد. به علت بارش برف همراه با کولاک و یخ بندان سطح جاده در محورهای خلخال به اسالم و خلخال به پونل تردد در این جاده ها مستلزم داشتن زنجیر چرخ بوده و به همه رانندگانی که قصد عبور از مسیر را دارند توصیه

می شود زنجیرچرخ و سایر لوازم ایمنی زمستانی به همراه داشته باشند
80589464-3816870.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا