• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
قبل از بارش
t78zbr4yg0ohaero23d.jpg

سیبری

کاربر ويژه
پس از بارش
آسمون به شدت زمان بارش سیاه بود و تو این تصویر مشخصه که هوا داره از سمت غرب باز میشه ، البته الان دوبار ابری شده

2hp9b4lox0hr99kx72tu.jpg

felan123

New member
اگه نقشه ها همین طور پیش برن فکر کنم سمنان خشک سال داریم سال 92 خیلی بهار امسال خشک شده نمیدونم چرا؟
اسفند هم که بارش خوب نداشتیم لنت

سیبری

کاربر ويژه
سلام امیر جان
ماشالا ب قوچان و خوشبحال حاج محسن:گل:
نرمال قوچان چند میلی متره؟ گویا امسال قوچان ترسالی شده

نرمال قوچان 350 میل هستش پارسال 412 میل بارید ، امسال تا قبل از برف 2 هفته پیش زیر نرمال بود و الان نرماله
تا امروز صبح و قبل از بارش امروز 207 میل بارش داشته آمار جدول استان اشتباهه که تو امضام توضیح دادم

aria_tehran

کاربر ويژه
نرمال قوچان 350 میل هستش پارسال 412 میل بارید ، امسال تا قبل از برف 2 هفته پیش زیر نرمال بود و الان نرماله
تا امروز صبح و قبل از بارش امروز 207 میل بارش داشته آمار جدول استان اشتباهه که تو امضام توضیح دادم

وقتی نرمال 350 هستش چطوری با 207 نرمال شده؟

سیبری

کاربر ويژه
من مخلصم
نسبت به پارسال شرایطش یه کم بدتر شده
ولی بازم خیلی اوضاعش خوبه

hmv1g7wuh9w60sq9j2v.gif
آمار قوچان اشتباهه
قوچان با 207 میل مثل هر سال در صدر جدوله!:خجالت2:
فک کنم دستایی در کاره که به صدر نیشنی پی در پی قوچان در شمالشرق خاتمه بدن!:خنده1:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آمار قوچان اشتباهه
قوچان با 207 میل مثل هر سال در صدر جدوله!:خجالت2:
فک کنم دستایی در کاره که به صدر نیشنی پی در پی قوچان در شمالشرق خاتمه بدن!:خنده1:

سلام محسن جان. تبریک فراوان. مشهد که متاسفانه هوا نیمه ابری و از بارشم فعلا خبری نیست!

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان. تبریک فراوان. مشهد که متاسفانه هوا نیمه ابری و از بارشم فعلا خبری نیست!

سلام آرش جان
ان شائ الله مشهدم میاد
امروز از اون روزایی هستش که خدا نعمت رو بر ما قوچانیها تمام کرده ، ساعتی پیش رگبار و رعد وبرق ، الان هوای سرد وابری بهمراه بارون ریزه و اگه خدا بخواد شب هم برف

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان
ان شائ الله مشهدم میاد
امروز از اون روزایی هستش که خدا نعمت رو بر ما قوچانیها تمام کرده ، ساعتی پیش رگبار و رعد وبرق ، الان هوای سرد وابری بهمراه بارون ریزه و اگه خدا بخواد شب هم برف

خدا رو شکر. من که خودم فکر میکنم ان شا الله قوچان 20 سانت برف رو داره:دعا:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا