• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
جی‌اف‌اس یه مقدار بارون‌های عجیب و غریب برای رشت پیش‌بینی کرده که نمی‌دونم بخاطر حضور ملکوتی و نوارنی بنده‌ست یا نه آیا!

راستی برنامه‌ی سفرمون به شیراز کنسل شد و قراره بریم یزد!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
الان در ميدان شهدا هستم بارش بارون تقريبن ديگه شروع شده و داره زمين ها رو خيس ميكنه دونه هاي بارون هم درشته!ولي صداي رعد نيست عوضش صداي نارنجك داريم كه يك كمي فقط يك كمي گوش را اذيت ميكنه!مردم هم همچنان دارن ميخرند!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود بر دوستان
الان در ميدان شهدا هستم بارش بارون تقريبن ديگه شروع شده و داره زمين ها رو خيس ميكنه دونه هاي بارون هم درشته!ولي صداي رعد نيست عوضش صداي نارنجك داريم كه يك كمي فقط يك كمي گوش را اذيت ميكنه!مردم هم همچنان دارن ميخرند!

سلام بر شما هادی جان. محله ما هم الان داره بارون شدید و دونه درشتی میاد امیدوارم ادامه داشته باشه و رگباری نباشه:توافق:

mohamad$

کاربر ويژه
مثل اینکه شهرستانی های عزیز چارشنبه سوری و بیشتر پاس میدارن تا تهرانی ها :دی

aria_tehran

کاربر ويژه
از این بالا از دست این همسایمون ترکیدم از خنده
کلی سیگارت و هفت ترقه گرفته بود 99درصدش کار نکرد :خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام بر شما هادی جان. محله ما هم الان داره بارون شدید و دونه درشتی میاد امیدوارم ادامه داشته باشه و رگباری نباشه:توافق:

آرش جان به سمت غرب در حركتم و هرچقدر به پيش ميرم بارون شديدتر داره ميشه اميدوارم تگرگ ،صاعقه ،برف ،ترنادو ،توفان ،گردباد و... را امشب در مشهد ببينم! حالا ميشه بعضي هاش رو فاكتور گرفت

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آسمون شب تهران رو خیلی وقت بود اینطور زیبا ندیده بودم. باد شدیدی که امروز اومد تمام غبارها و ذرات معلق هوا رو برد. آسمون شفاف با ستاره های درخشان و هلال ماه که جلوه اون با بالن هایی که مردم فرستادن هوا صد چندان شده.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارون به شدت داره ميباره و همين الان ميشه گفت آبگرفتگي در خيابونا اتفاق افتاده در تعجبم چجوري با اين حجم بارون ترقه ها و كپسولی ها و نارنجك ها عمل ميكنه!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اوه اوه!!! الان یه رعد و برقی زد پنجره ها لرزید!!!!:خجالت2:

آخرین وضعیت فرودگاه مشهد:

[h=4]Current weather observation
The report was made 14 minutes ago, at 17:25 UTC
Wind 08 kt from southwest
Temperature 8°C
Humidity 87%
Pressure 1014 hPa
Visibility 6000 m
Scattered clouds at a height of 3000 ft
Few clouds at a height of 3500 ft , Cumulonimbus.
Broken clouds at a height of 9000 ft
rain showers

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
رعد و برق وحشتناكي الان زد كه همه جا رو روشن كرد!به به چه هوايي شده

imboeing

کاربر ويژه
قضيه اين بالون ها همه گير شده گويا

چهارشنبه همه دوستان مبارك

با ارزوي سالي خوب و همراه موفقيت براي همه دوستانم و هم چنين سالي پر بارش براي كشورمون !
:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

اینجا غرب مشهد فکر کنم در زمانی کوتاه حداقل 10 میلیمتر بارش داشتیم. یعنی بارون نبود باد و بوران بسیار شدید.

کف معابر و خیابانها از شدت بارش باران دیده نمیشد.

منتهی الان شدتش کم شده ولی همچنان ادامه داره.

نکته مهم هم کاهش دید افقی در زمان شدت بارش بود.

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان سلام

کجا هستی الان؟

ببخشید، سلام
از فلسطین بارش شروع شد، بعد توی احمدآباد خیلی شدید شد، همونطور که گفتی دید افقی هم کم شد سمت میدون احمدآباد، بعد تا تقی آباد رفتم بالا و برگشتم شدید بود همینطوری و رسیدم خونه یه رعد و برق بقول بچه ها آخرالزمانی زد و بعد از چند دقیقه شدت بارش کم شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا