• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
در بلوار سر افرازان آب با شدت هر چه تمام تر به سمت پایین در جریان بود!!!
این بارون باعث رونق بازار پیتزا فروشی ها و اغذیه ای ها شد حسابی

nojeana

کاربر ويژه
آسمون شب تهران رو خیلی وقت بود اینطور زیبا ندیده بودم. باد شدیدی که امروز اومد تمام غبارها و ذرات معلق هوا رو برد. آسمون شفاف با ستاره های درخشان و هلال ماه که جلوه اون با بالن هایی که مردم فرستادن هوا صد چندان شده.
عظمت و زیبائی تهران رو مهرداد جان فقط تو ایام نوروز خصوصا هفته اول عید داریم بدون دود و دم و این روزها با این باد شدید و سرد خیلی زیباست امروز رفتم سمت شهریار تهران و کوههاش خیلی خوشگل بودند من امسال از زیبائی های تهران کمال استفاده رو می برم با 120 کیلومتر از جنوب به شمال می ری از شرق به غرب بدون ترافیک و ...
فقط می گن بی وجدان ها امسال گفتند سرعت بالا 80 کیلومتر رو با دوربین ها رصد و جریمه می دن؟ خوب زد حال ه دیگه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

nojeana

کاربر ويژه
مثل اینکه شهرستانی های عزیز چارشنبه سوری و بیشتر پاس میدارن تا تهرانی ها :دی
نه عزیزم چهارسنبه سوری و عید می خوای ببینی برو نهاوند منفجر میشه بخدا چند سال قبل یکی از دوستان اومده بود وحشت کرد بخدا
حتی در سخت ترین سال های دهه 60 و 70 هم با عظمت تمام اونو نگه داشتند بگذریم
بخدا زدم دوستان بروجرد گفتند اونجام خیلی خوب بوده ( با وجودیکه خیلی ... هستند )

mohamad$

کاربر ويژه
غرب تهران . سری 1

داشتم پست های 17 اسفند و میخوندم . خیلیاش و اصلن ندیده بودم . هر دقیقه میانگین 5 - 6 پست داده میشد !

منطقه آبتین هم خیلی عالی بوده . به راحتی 30 سانت و میشده شایدم 35 . دقیقا مثل تجریش در حالی که ارتفاعشون یه 300 متری شاید کمتر از تجریشه ! اونا از محل ما یه مقدار غرب ترن . عکس قشنگیه .

برفش تقریبا تو تمامی نقاط غربی و شمالی شهر سنگین بوده و اینطور نبود که شمال شهر خیلی بیاد ولی سایر نقاط ضعیف باشه

mohamad$

کاربر ويژه
سلام دوستان
پیشاپیش عید و نوروز و سال نو مبارک ایشاله سال پر خیر و برکتی در پیش داشته باشید همه دوستان
راستی چرا اینجا هیچ چی نشد اصلا چهارشنبه سوری و شب عید اینجا حال نداد زنگ زدم گفتند نهاوند منفجر شده به رسمیت همیشه یادمه شب عید و چهار شنبه سوری یه مه قرمز و دود رو نهاوند داریم که تو سال های بدون باد تا چند روز موندگاره
البته فکر کنم تهران خیلی بهتر مراسم رو گرفتند
به دوستانی هم که برف و بارش داشتند تبریک می گم

درود . محمد جان تو صفحات قبلم گفتم . اینجا شاید 5 سال پیش چنان وحشتناک برگزار میشد چارشنبه سوری که نگو ولی سالای اخیر هر سال کمرنگ تر میشه .

navid-mashhad

کاربر ويژه
من نمیدونم دو کوچه پایین تر یک چیزهایی می زنند!! وحشتناکه آقا وحشتناک
که شیشه های منزل ما می لرزه
هم یک کم بارون کم میشه دوباره انفجارات شروع میشه !!

در مورد بارش باید بگم حدود 13-12 میلی متر شیرین داشتیم به نظرم

mohamad$

کاربر ويژه
اوه اوه چه خبره مشهدی ها ترکوندن فروم و . تبریک بابت بارش سنگین :خجالت2::گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
به خاطر شرایط جوی

پروازهای ورودی و خروجی فرودگاه بجنورد لغو شد‌

خبرگزاری فارس: شرایط جوی و بارش برف موجب لغو شدن پرواز ورودی و خروجی امروز فرودگاه بین‌المللی بجنورد شد.

13911217000094_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، پرواز هواپیمای شرکت آسمان قرار بود، ساعت 12:30 از فرودگاه تهران انجام و در ساعت 14:15 وارد فرودگاه بجنورد شده و در ساعت 14:45 این فرودگاه را ترک کند که به علت شرایط جوی و کاهش دید خلبان این پروازها لغو شد.
بارش باران که از صبح امروز در استان خراسان شمالی آغاز شده، طبق اعلام هواشناسی با برودت هوا تا پایان فردا ادامه دارد.
هم‌اکنون در اغلب محورهای سطح استان خراسان شمالی بارش باران با برودت هوا ادامه دارد؛ تنها فرودگاه خراسان شمالی در غرب شهر بجنورد در فضایی به وسعت 240 هکتار قرار دارد.
هم‌اکنون غیر از چهارشنبه‌ها همه روزه یک پرواز از تهران به بجنورد و یک پرواز از بجنورد به تهران انجام می‌شود.
پروژه گسترش باند فرودگاه تا 300 هکتار از محل مصوبات سفر دولت به خراسان شمالی در حال اجرا است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان. تا ساعت 21:30 4 میلیمتر گزارش کرده که به نظر منطقیه:خجالت2:

الانم متاسفانه بارون تو منطقه ما شدتش کم شده ولی سه ربعی خیلی خوب و شدید اومد:ایرانجمن:

سلام آرش جان
توی این هفته که فکر نکنم سایت استان آپدیت بشه باید از ogimet پیگیر باشیم
اینجا بعد از یه وقفه نیم ساعته شدتش خوب شده دوباره

mohamad$

کاربر ويژه
به خاطر شرایط جوی

پروازهای ورودی و خروجی فرودگاه بجنورد لغو شد‌

خبرگزاری فارس: شرایط جوی و بارش برف موجب لغو شدن پرواز ورودی و خروجی امروز فرودگاه بین‌المللی بجنورد شد.

13911217000094_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، پرواز هواپیمای شرکت آسمان قرار بود، ساعت 12:30 از فرودگاه تهران انجام و در ساعت 14:15 وارد فرودگاه بجنورد شده و در ساعت 14:45 این فرودگاه را ترک کند که به علت شرایط جوی و کاهش دید خلبان این پروازها لغو شد.
بارش باران که از صبح امروز در استان خراسان شمالی آغاز شده، طبق اعلام هواشناسی با برودت هوا تا پایان فردا ادامه دارد.
هم‌اکنون در اغلب محورهای سطح استان خراسان شمالی بارش باران با برودت هوا ادامه دارد؛ تنها فرودگاه خراسان شمالی در غرب شهر بجنورد در فضایی به وسعت 240 هکتار قرار دارد.
هم‌اکنون غیر از چهارشنبه‌ها همه روزه یک پرواز از تهران به بجنورد و یک پرواز از بجنورد به تهران انجام می‌شود.
پروژه گسترش باند فرودگاه تا 300 هکتار از محل مصوبات سفر دولت به خراسان شمالی در حال اجرا است.

چه جالب هر وقت هر پروازی کنسل میشه همین شکل و میزارن:خنده2: ولی فکونم عکس برای فرودگاه تهران باشه چون باکلاس و سردسیره:خنده2::خنده2:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
دمای رشت به 6 رسید.فردا یکی از سرد ترین صبح های اسفند امسال رقم می خوره.

از نحوه حرکت بالن ها می شه فهمید جهت باد جنوب شرقی هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا