Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
اینجا هم که بارش با شدت نسبتا زیادی همچنان ادامه داره
اینجا هم که بارش با شدت نسبتا زیادی همچنان ادامه داره
عظمت و زیبائی تهران رو مهرداد جان فقط تو ایام نوروز خصوصا هفته اول عید داریم بدون دود و دم و این روزها با این باد شدید و سرد خیلی زیباست امروز رفتم سمت شهریار تهران و کوههاش خیلی خوشگل بودند من امسال از زیبائی های تهران کمال استفاده رو می برم با 120 کیلومتر از جنوب به شمال می ری از شرق به غرب بدون ترافیک و ...آسمون شب تهران رو خیلی وقت بود اینطور زیبا ندیده بودم. باد شدیدی که امروز اومد تمام غبارها و ذرات معلق هوا رو برد. آسمون شفاف با ستاره های درخشان و هلال ماه که جلوه اون با بالن هایی که مردم فرستادن هوا صد چندان شده.
نه عزیزم چهارسنبه سوری و عید می خوای ببینی برو نهاوند منفجر میشه بخدا چند سال قبل یکی از دوستان اومده بود وحشت کرد بخدامثل اینکه شهرستانی های عزیز چارشنبه سوری و بیشتر پاس میدارن تا تهرانی ها :دی
فردا بارش مشهد trace اعلام میشه:خنده2:
سلام دوستان
پیشاپیش عید و نوروز و سال نو مبارک ایشاله سال پر خیر و برکتی در پیش داشته باشید همه دوستان
راستی چرا اینجا هیچ چی نشد اصلا چهارشنبه سوری و شب عید اینجا حال نداد زنگ زدم گفتند نهاوند منفجر شده به رسمیت همیشه یادمه شب عید و چهار شنبه سوری یه مه قرمز و دود رو نهاوند داریم که تو سال های بدون باد تا چند روز موندگاره
البته فکر کنم تهران خیلی بهتر مراسم رو گرفتند
به دوستانی هم که برف و بارش داشتند تبریک می گم
بارش باران رو به دوستان خراسانی تبریک می گم.ایشالا که باز هم به برف تبدیل بشه.
سلام محمد رضا جان. تا ساعت 21:30 4 میلیمتر گزارش کرده که به نظر منطقیه:خجالت2:
الانم متاسفانه بارون تو منطقه ما شدتش کم شده ولی سه ربعی خیلی خوب و شدید اومد:ایرانجمن:
به خاطر شرایط جوی
پروازهای ورودی و خروجی فرودگاه بجنورد لغو شد
خبرگزاری فارس: شرایط جوی و بارش برف موجب لغو شدن پرواز ورودی و خروجی امروز فرودگاه بینالمللی بجنورد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، پرواز هواپیمای شرکت آسمان قرار بود، ساعت 12:30 از فرودگاه تهران انجام و در ساعت 14:15 وارد فرودگاه بجنورد شده و در ساعت 14:45 این فرودگاه را ترک کند که به علت شرایط جوی و کاهش دید خلبان این پروازها لغو شد.
بارش باران که از صبح امروز در استان خراسان شمالی آغاز شده، طبق اعلام هواشناسی با برودت هوا تا پایان فردا ادامه دارد.
هماکنون در اغلب محورهای سطح استان خراسان شمالی بارش باران با برودت هوا ادامه دارد؛ تنها فرودگاه خراسان شمالی در غرب شهر بجنورد در فضایی به وسعت 240 هکتار قرار دارد.
هماکنون غیر از چهارشنبهها همه روزه یک پرواز از تهران به بجنورد و یک پرواز از بجنورد به تهران انجام میشود.
پروژه گسترش باند فرودگاه تا 300 هکتار از محل مصوبات سفر دولت به خراسان شمالی در حال اجرا است.