شاید سرعتت پایینه داداشیدرود
ببین من عکسی نمیبینم هومن جان
شاید سرعتت پایینه داداشیدرود
ببین من عکسی نمیبینم هومن جان
کد خبر: 15226 زمان مخابره: 1391/10/8 ساعت: 18:22 سرویس: نامه > چندرسانه ای
تیوپ سواری در مشهد/گزارش تصویری
با نشستن برف زمستانی بر کوه های اطراف مشهد جوانان به تیوپ سواری در این کوهها می پردازند.
شاید سرعتت پایینه داداشی
تعطيلي مدارس در استان خراسان رضوي
[TD="align: left"][/TD]
1391\10\08 7:46 PM
مشهد/واحد مرکزی خبر/اجتماعی
مدارس ابتدایی و راهنمایی شیفت صبح در نواحی هفت گانه مشهد
به علت برودت هوا و لغزندگی معابر فردا تعطیل است.
روابط عمومی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در اطلاعیه ای اعلام کرد:این مدارس در مناطق احمد اباد ، تبادکان ،رضویه و همچنین قوچان، نیشابور، زبرخان، باخرز، میان جلگه، طرقبه، شاندیز و فیروزه نیز تعطیل خواهد بود.
همچنین مدارس ابتدایی شهرستانهای سرخس، ششتمد ،صالح اباد، کدکن، گلبهار، چناران ،جوین و فریمان در شیفت صبح فردا تعطیل است.
0002
کندي تردد در محورهاي خراسان رضوي به علت يخ زدگي جاده ها |
| |
|
بررسي تصاوير دريافتي از دوربين هاي نظارتي مركز و براساس آخرين گزارش سامانه هاي هوشمندترافيك شمار برخط، درحال حاضر ترافيك، در اكثر محورهاي ارتباطي بصورت عادي و روان است. از هموطناني كه قصد سفر به مناطق كوهستاني يا مستعد بارش را دارند، تقاضا ميشود تا خودروي خود را به تجهيزات زمستاني، بالاخص زنجير چرخ، مجهز نمايند . لازم به ذكر است مجموع كل تردد ثبت شده براساس آخرين اطلاعات دريافتي ازسامانه هاي هوشمندترافيك شماربرخط در 799محور مواصلاتي كشورطي 24 ساعت گذشته 4540225 وسيله بوده است كه نسبت به روز قبل از آن با تعداد 4313378 وسيله، افزايش3/5 درصدي را نشان مي دهد. سهم وسايل نقليه سنگين طي 24 ساعت گذشته درمحورهاي ارتباطي كشور، 18 درصد بوده است. ساعات اوج تردد طي 24 ساعت گذشته بين ساعات 16 الي 17 و ساعات كمترين تردد بين 6 الي 7 صبح بوده كه هموطنان گرامي با آگاهي ازاين موضوع مي توانند ساعات مناسبتري را براي سفر خود انتخاب نمايند. ضمناً 4 محور پرتردد طي 24 ساعت گذشته به ترتيب محورهايآزادراه كرج – تهران و بالعكس، محور ساري_ قائمشهر و بالعكس، آزادراه تهران ـ قم و آزادراه مرودشت ـ شيراز و بالعكس،ميباشند. ضمناَ محدوديتهاي تردد امروز، بهشرح ذيل اعلام ميگردد: تردد خودروها از ساعت 13 جمعه 8 دي از كرج به چالوس ممنوع و از ساعت 16 الي 21 از مرزن آباد به كرج يكطرفه است. تردد كاميونها بجز حاملين سوخت يا مواد فاسدشدني از ساعت 6 الي 21 جمعه 8 دي از هراز، ممنوع است. تردد تريلرها بجز حاملين سوخت يا مواد فاسدشدني از ساعت 6 الي 21 جمعه 8 دي از فيروزكوه، ممنوع است. تردد كاميونها بجز حاملين سوخت يا مواد فاسدشدني از ساعت 14 الي 20 جمعه 8 دي از زاهدان به زابل و بالعكس، ممنوع است.
اطلاعرساني محدوديت تردد بدليل عمليات كارگاهي جادهاي در سطح كشور
2- كمربندي شرقي شهر كرمانشاهواقع در استان كرمانشاه از روز 28/9/91 لغايت 28/10/91 بدليل عمليات زير سازي راه آهن غرب از يكشنبه لغايت سه شنبه هر هفته از ساعت 11الي14مسدود و كمربندي غربي شهر بعنوان مسير جايگزين معرفي مي گردد. 3- آزادراه قزوين ـ كرجواقع در استانهاي قزوين و كرج، بدليل بهسازي مسير، تا پايان سال جاري، دو لاين در دست تعمير بوده و عبور وسايل نقليه با محدوديت و رعايت جوانب احتياط و كاهش سرعت انجام ميشود. 4- محور مينودشت ـ تونل گلستان واقع در استان گلستان از روز چهارشنبه 15/9/91 لغايت 15/12/91 بدليل عمليات خاكريزي حد فاصل كيلومتر 51الي 54 عبور وسايل نقليه با محدوديت و رعايت جوانب احتياط و كاهش سرعت و از طريق جاده كنارگذر احداثي انجام ميشود. 5- محور آق آقلا – بندر تركمن واقع در استان گلستان از روز چهارشنبه 15/9 الي 15/12 بدليل عمليات احداث روگذر برروي راههاي اصلي حد فاصل كيلومتر500+3 ، عبور خودروها با محدوديت رعايت جوانب احتياط و از طريق جاده كنارگذر احداثي انجام ميشود 6- محور ياسوج-سميرمدر استان كهگيلويه و بويراحمد بعلت عمليات راهسازي از تاريخ 27/8/91 لغايت 27/10/91 بمدت 2 ماه از ساعت 7 الي 17 با محدوديت و همزمان با عبور وسايل نقليه تردد انجام مي شود . 7- محور آزادراه اروميه ـ تبريزدراستان آذربايجان غربي به علت اجراي عمليات روكش آسفالت حدفاصل كيلومتر 24 تا 36 از تاريخ 20 آبان تا 15 اسفند ماه به غير از ايام تعطيل بين ساعات 7 الي 16 عبور با محدوديت رعايت جوانب احتياط و كاهش سرعت انجام ميشود 8- محورسبزوارـ بردسكن دراستان خراسان رضوي به علت اجراي عمليات لكه گيري آسفالت گرم حدفاصل كيلومتر000+0 الي 000+20 ازتاريخ 20 آذرماه لغايت 20 دي ماه تردد وسايل نقليه درطول روز بين ساعات 7 صبح تا 16 بامحدوديت ورعايت جوانب احتياط انجام مي شود. 9- محور آزادشهرـ خوش ييلاق دراستان گلستان به علت ادامه اجراي عمليات روكش ولكه گيري آسفالت حدفاصل كيلومتر 10 الي 65 ازروزسه شنبه 11 مهر تا پايان بهمن ماه كماكان تردد وسايل نقليه به غير ازروزهاي تعطيل بين ساعات 8 صبح الي 17 بامحدوديت ورعايت جوانب احتياط انجام مي شود. 10- محورسرخنكلاته ـ اميرآباد دراستان گلستان به علت اجراي عمليات روكش آسفالت محدوده كمربندي گرگان بطول 15 كيلومتر ازروزشنبه 8 مهر لغايت 8 اسفندماه به مدت 5 ماه تردد وسايل نقليه بين ساعات 7 صبح الي 17 بامحدوديت ورعايت جوانب احتياط انجام مي شود. 11- محور علي آباد-آزادشهرواقعدر استان گلستان از روز شنبه 18/9/91لغايت 08/10/91 بدليل انجام عمليات اجراي گاردريل و تكميل دوربرگردان در كيلومتر 500+2 عبور وسايل نقليه با محدوديت رعايت جوانب احتياط و كاهش سرعت انجام ميشود. 12- محور علي آباد-گرگانواقع در استان گلستان از روز شنبه 18/9/91لغايت 08/10/91 بدليل بازگشايي باند جنوبي كمربندي علي آباد در محدوده كيلومتر5 عبور وسايل نقليه با انحراف ترافيك و رعايت جوانب احتياط و كاهش سرعت انجام ميشود. عباس محمود آبادي مدير مركز مديريت راههاي كشور |
چهره زمستانی ماسوله.......
کی دوست داره الان تو اون خونه باشه؟
کاش من جای شما بودم دکتر حان:ناراحت:منم عکس ها رو نمی بینم، البته سرعتم زیاده :فرار: اتفاقا دیشب دوست عزیزم که بچه ماسوله هست و خونه پدر بزرگشون اونجاست بهم زنگ زد گفت بیا بریم ماسوله ولی چون امروز کار داشتم نتونستم برم. اگه رفته بودم الان توی یکی از خونه های ماسوله بودم :احترام:
اوکی :خجالت2:
دمای 10 - آن هم در هنگام ظهر دشت قوچان رو به سرزمینهای شمالی شبیه کرده!
با اجازه جناب هومن عزیز من از لینک آپلود کردم عکس رو :
دمای 10 - آن هم در هنگام ظهر دشت قوچان رو به سرزمینهای شمالی شبیه کرده!