Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا اطلاعیه آموزش پرورش خراسان رضوی تغییر پیدا کرد و شهر های بیشتری مدارسشون در نوبت صبح تعطیل اعلام شد.
سلام
حالا اتفاقا تو یکی از فریم های انیمیشن بالا تهران با بارش برف مواجه خواهد بود.
خوب برف مشهد با همه زیبایی هاش خطرات و مخاطراتی رو هم به هم راه داشت. امروز که به علت سر خوردن روی یکی از نزدیکان و پیچ خوردن پا به بینارستان رفتم با خیل عظیمی از حادثه دیدگان مواجه شدم که واقعا ناراحت کننده بود شکستگی گردن-کمر-پا و.... تعداد مراجعان اینقدر زیاد بود که دیگه پذیرش انجام نمی شد/ مسئول اورژانس می گفت که 30 نفر با وضع وخیم رو همزمان با هم اوردن... و اینم از برکات برف و تیوپ سواری در مشهد!!خدا میدونه امسال چند تا کشته و قطع نخاع داشتیم
یعنی ما ایرانی ها همیشه بد بختیم اینم از برف که هی بچه ها میگفتند متاسفانه ما امکاناتی برای برف های سنگین نداریم اونایی که ارزوی 86رو میکنن باید بدونن روز اولش قشنگ هست بدش بخاطر وضع این مملکت همش بدبختی هست !!!!خوب برف مشهد با همه زیبایی هاش خطرات و مخاطراتی رو هم به هم راه داشت. امروز که به علت سر خوردن روی یکی از نزدیکان و پیچ خوردن پا به بیمارستان رفتم با خیل عظیمی از حادثه دیدگان مواجه شدم که واقعا ناراحت کننده بود شکستگی گردن-کمر-پا و.... تعداد مراجعان اینقدر زیاد بود که دیگه پذیرش انجام نمی شد/ مسئول اورژانس می گفت که 30 نفر با وضع وخیم رو همزمان با هم اوردن... و اینم از برکات برف و تیوپ سواری در مشهد!!خدا میدونه امسال چند تا کشته و قطع نخاع داشتیم
بنظر میرسه استانهای گلستان - خراسان شمالی- شمال خراسان رضوی و مشهد در روز و شب دوشنبه با پدیده بارش شدید ولی کوتاه مدت برف مواجه خواهند بود.
درسته واقعا در شهری مثه مشهد که در بد ترین سالها هم بارش برف رو داره باید توجه بیشتری به این بخش بشه. پیست شیر و باد هم متاسفانه خصوص ایست و راه مناسبی برای رفتن نداره. باید حتما با سرویس های خودشون برید و هزینه هاشم اینقد بالاست که معمولا عوام مردم ترجیح میدن همون زشک و شاندیز و اب و برق رو انتخاب کننبله متاسفانه همیشه این مسئله بعد از بارش نعمت برف وجود داشته و نشوندهنده عدم تامین فضای مناسب برای تفریحات زمستانی است. پیست اسکی شیرباد میتونه تا حدی این امر رو محقق کنه اما دوری راه ، راه نا مناسب و ... نیز از مسائلی است که نمیتونه این جمعیت مشتاق رو بطور کامل پوشش بده
ای کاش در موازات ساخت مجتمعهای تفریحات آبی در این بخش هم سرمایه گذاری مناسبتری انجام بشه
:بله:
درسته ما جنبه برف نداریم خدا یه چیزی میدونه و خودش به فکر این مردم هست که نعمتشو نازل نمیکنهیعنی ما ایرانی ها همیشه بد بختیم اینم از برف که هی بچه ها میگفتند متاسفانه ما امکاناتی برای برف های سنگین نداریم اونایی که ارزوی 86رو میکنن باید بدونن روز اولش قشنگ هست بدش بخاطر وضع این مملکت همش بدبختی هست !!!!
درسته ما جنبه برف نداریم خدا یه چیزی میدونه و خودش به فکر این مردم هست که نعمتشو نازل نمیکنه
بنظر میرسه استانهای گلستان - خراسان شمالی- شمال خراسان رضوی و مشهد در روز و شب دوشنبه با پدیده بارش شدید ولی کوتاه مدت برف مواجه خواهند بود.