• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
برای فروردین بارش خوبی پیش بینی سده توسط برخی اساتید ولی ژاپن چیز دیگه ای میگه!
بایددید چی میشه!ازنظرنفوذسامانه خیلی عالیه ولی سامانه هایی که یا تخلیه شدشون میرسه یا به افغانستان میرسنو شارژمیشن!الآن کمترروزیه که ابرتوآسمان مشاهده نشه...
شب دوستان بخیر...

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. متاسفانه این سامانه که برای ما رکب زد و بارش خوبی رو کسب نکردیم. و فرودگاه هم تا ساعت 10:30 فقط 0.2 میلیمتر بارش گزارش کرد. ساعت 6:30 یه بارونی داشت میومد ولی مثل اینکه متاسفانه ادامه نداشته:ناراحت: نروژ هم بارش خیلی خوبی رو برامون زده ولی GFS اعتقادی به اون نداره!

Rastegari

Banned
بوشهر

meteogram.php

ماهان.

کاربر ويژه
صبح زیبای دوم فروردینی‌تون بخیر!

هوای بسیار سرد همچنان تا 7 روز آینده در منطقه‌ی ما حکمفرماست!

کاهش دمایی بیشتر از 10 درجه زیر نرمال!

24143655645282049813.png

samann

کاربر ويژه
درود بر دوستان و عیدتون مبارک
اقا دم این رشتیا گرم ... 10 روز رفتیم رشت و موقع برگشت دل کندن ازش سخت بود.. خوش به حالشون با این اب و هوا
یه سوالم داشتم از بچه های اون خطه اینکه اب و هوای آستارا چه فرقی با رشت داره تحلیل من این بود که هواش نسبت به رشت سرد تر و خشک تر و با سوز زیاد بود!!!

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
درود بر دوستان و عیدتون مبارک
اقا دم این رشتیا گرم ... 10 روز رفتیم رشت و موقع برگشت دل کندن ازش سخت بود.. خوش به حالشون با این اب و هوا
یه سوالم داشتم از بچه های اون خطه اینکه اب و هوای آستارا چه فرقی با رشت داره تحلیل من این بود که هواش نسبت به رشت سرد تر و خشک تر و با سوز زیاد بود!!!

رسیدن به خیر قربان
پس اون روز بارونی هم رشت بودین، درسته؟
آستارا هم سردترین نقطه‌ی ساحل شمالی ایران هستش. چون در ساحل دریا هم قرار داره و وزش باد بیشتری نسبت به رشت داره،‌ سردتر به نظر میاد.

samann

کاربر ويژه
رسیدن به خیر قربان
پس اون روز بارونی هم رشت بودین، درسته؟
آستارا هم سردترین نقطه‌ی ساحل شمالی ایران هستش. چون در ساحل دریا هم قرار داره و وزش باد بیشتری نسبت به رشت داره،‌ سردتر به نظر میاد.
مرسی ماهان جان
بله بارون از شب دوشنبه شروع شد و تا صبح سه شنبه به شدت میبارید صبح سه شنبه هم که رفتیم آستارا و وزش بادش سوز وحشتناکی داشت .
من که عاشق این بازار محلی رشت با اون خوردنی هاش شده بودم فک کنم توی شهرداری بود/ سیستم دستفروشی خیابون مطهری هم خیلی جالب بود/
بندر انزلی هم هواش فوق العاده بود. ادم فک میکنه کلهم توی بخار ابه! عزممو جزم کردم یه تیکه زمین توی انزلی بگیرم و بیشتر برم اون منطقه

کیمیا

کاربر ويژه
مرسی ماهان جان
بله بارون از شب دوشنبه شروع شد و تا صبح سه شنبه به شدت میبارید صبح سه شنبه هم که رفتیم آستارا و وزش بادش سوز وحشتناکی داشت .
من که عاشق این بازار محلی رشت با اون خوردنی هاش شده بودم فک کنم توی شهرداری بود/ سیستم خیابون مطهری هم جالب بود سیستم دستفروشیش خیلی جالب بود/
بندر انزلی هم هواش فوق العاده بود. ادم فک میکنه کلهم توی بخار ابه! عزممو جزم کردم یه تیکه زمین توی انزلی بگیرم و بیشتر برم اون منطقه

دیشب اینجا تا صبح بارون اومد پنج درجه هم افزایش دما داریم

ماهان.

کاربر ويژه
مرسی ماهان جان
من که عاشق این بازار محلی رشت با اون خوردنی هاش شده بودم فک کنم توی شهرداری بود/ سیستم دستفروشی خیابون مطهری هم خیلی جالب بود/

انزلی توی تابستون هوای قابل تحمل‌تری نسبت به رشت داره، ولی زمستون سرماش خیلی کمتره ازش رشت. امسال اصلن دماش نرفت زیر صفر. آستارا که از هر دوی اینا سردتره.

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : OIKK
Station Name : Kerman
Temperature : 5.0°C
Weather : Heavy Rain
Wind : N (360 degrees) at 22 km/h
Time : 22 / 11:30
Pressure : 1017.6 mb
Visibility : 7000m
RH : 100%
Sky Condition : Few Cumulonimbus clouds at 760m, Scattered clouds at 910m, Broken clouds at 2400m
Elevation : 1800m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : 5.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : 0.8°C
==================================================

samann

کاربر ويژه
انزلی توی تابستون هوای قابل تحمل‌تری نسبت به رشت داره، ولی زمستون سرماش خیلی کمتره ازش رشت. امسال اصلن دماش نرفت زیر صفر. آستارا که از هر دوی اینا سردتره.
من احساس میکنم آستارا بیشتر از اینکه هواش معتدل خزری باشه، کوهستانیه و خوب مشخصا به اردبیل هم که نزدیک تره . انزلی هم چون رطوبتش از رشت بیشتره تغییرات دماییش نسبت به رشت کمتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

آپدیت جدید فورکا برای مشهد:

meteogram.php

آپدیت جدید اکیوریت ودر برای مشهد:

Showers and thunderstorms around Monday morning through late Monday night Details

Mon
3/25/2013
16°16 mm0 CM Showers and thunderstorms

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ودر دات کام:

[h=2]Monday, Mar 25
Updated: Mar 22, 2013, 9:40am Local Time

Light rain developing in the afternoon. Highs in the mid 60s and lows in the mid 40s.

[h=3]Day Mar 25
11.png
19[SUP]°C[/SUP]High
PM Light Rain

Chance of rain:60% Wind: E at 24 km/h Humidity:55% UV Index:6 - High Sunrise: 6:28 am Moonrise: 4:55 pm Moonphase:Waxing Gibbous

• Collapse Details

[h=3]Night
11.png
8[SUP]°[/SUP]Low
Showers

Chance of rain:60% Wind: SE at 14 km/h Humidity:81% UV Index:0 - Low Sunset: 6:48 pm Moonset: 5:28 am Moonphase:Waxing Gibbous

• Collapse Details

[h=3]Stories That Affect Me

ماهان.

کاربر ويژه
من احساس میکنم آستارا بیشتر از اینکه هواش معتدل خزری باشه، کوهستانیه و خوب مشخصا به اردبیل هم که نزدیک تره . انزلی هم چون رطوبتش از رشت بیشتره تغییرات دماییش نسبت به رشت کمتره

نه، کوهستانی نیست. دلیلش اینه که با نفوذ هوای سرد، آستارا که در غرب‌ترین نقاط ساحل شمالی ایران قرار داره کمترین تاثیر تعدیل گرما رو از دریا می‌گیره و هر چه در ساحل دریا به سمت شرق می‌ریم از میزان سرما کاسته می‌شه و برای همینه که گرمترین نقاط ساحلی، مناطق ساحلی شرق مازندران و غرب گلستان هستند.

IRAJ1

کاربر ويژه
با درود بر همه

دیشب یه دو سه ساعتی بارش داشتیم که نیم ساعت پایانیش به صورت برف بود (البته من خواب بودم و نقل از دوستانه) و منتظرم ببینم آمار ارائه میشه یا نه

راستی آقا سامان مشهدی هم افتخار حضور دادن ،آقا سامان nao و ao هر دو منفیه و مشهد بارشش عالی نظر شما در این مورد چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا