• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
منبع:leader.ir
31109_271.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
همیشه دوست داشتم مادربزرگی , دوستی , اقوامی , ... داخل یکی از روستاهای شمال داشته باشم.

05109574386498350994.jpg

عمه‌ی مادر من توی یه ده نزدیک رشت زندگی می‌کنه. هر وقت مهمون داره یکی از مرغ‌هاش رو بر می‌داره و سر می‌بره و با همون غذا درست می‌کنه!

ماهان.

کاربر ويژه
از ساعاتی پیش بارش نسبتن خفیف برف رو داریم که البته چندان چشمگیر نیست

کمینه‌ی دمای صبح امروز 7- بود. دمای فعلی هم 0.0 درجه‌ست.

روز یکشنبه اوج سرمای زمستان رو در منطقه داریم! کمینه مطلق زمستان امسال 13.6- بود و اگه این 15- اتفاق بیوفته، رکورد سرمای امسال، در بهار شکسته می‌شه!

Capture.JPG

IRAJ1

کاربر ويژه
درود ایرج جان
والا من یه 10 روزی از همه چی بدور بودم نمیدونم این 10 روز مشهد چقدر بارون باریده
وضعیت 10 روز اینده هم که زیاد مشخص نیست اونجور که نقشه ها رو دیدم

درود سامان جان
تو این ده روز مشهد یا بهتره بگم منطقه شمالشرق بیشترین بارش داشته ،10 روز آینده هم بارش منطنقه شماشرق نرماله

راستی بارش دیشب ما 5.5 م م بوده ،امروز واقعا هوا ملس بود

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و تبریک مجدد سال نو به همه دوستان عزیز:گل:
دیروز در یزد بارش های ضعیفی رخ داده
در غرب کشور همچنان وضعیت جالب نیست، در حالی که زمین های دیم و نیز فرش سبزه و گلهای بهاری لرستان ایلام و کرمانشاه شدیداً به بارون نیاز دارند

mohammadsadat

کاربر ويژه
من الان استان ایلام هستم، اینجا واقعاً زیبا و رویایی شده مخصوصاً دو طرف رشته کوه کبیرکوه(طویل ترین کوهستان ایران) اما کمبود بارون به شدت احساس میشه و فقط سرمای هوای جلو شروع خشک شدن سبزه و گلها رو گرفته
کلاً بهار غرب رو دوست دارم اما دو چیزش آزارم میدم اول همین ریسک بارش بهارش که کشاورزها رو دقمرگ میکنه، دوم از اون ور رسیدن خشکی زمان یکنواختی نداره، ممکنه یه تپه پایکوهی یه سالی 25 اردیبهشت سبزه و گلهاش خشک بشن سالی دیگه 5 خرداد یا مثل بهار وحشتناک 87 از همون آخر فروردین بساط همه جمع بشه.

mohammadsadat

کاربر ويژه
راستی یه سوال از بچه‌های شمال به ذهنم رسید
1-بارش روی جنگل های شمال چطوره ظاهراً بیشتر اطلاعات منتشره بارش، مربوط به نقاط جلگه ای و نقاط مرتفع خارج از جنگل هاست مثل رشت و منجیل.
2- تو مناطق جنگلی شمال جایی هست که سبزه های پای درخت ها در تابستون خشک بشه یا نه این سبزه ها و گل ها تا رسیدن پاییز پابرجا هستن؟

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
خدایا هرچی درومده داره زرد میشه به دادمون برس واآیییییی:(
چرا نفرین که میشه این غرب دیگه ول کن نیست!آدم دلش میسوزه این همه صحرای زیبا رو به خشکیه...یه بارش ناقابل بابا بعد لز دو ماه می خان...زور داره!

amir tehranpars

کاربر ويژه
راستی یه سوال از بچه‌های شمال به ذهنم رسید
1-بارش روی جنگل های شمال چطوره ظاهراً بیشتر اطلاعات منتشره بارش، مربوط به نقاط جلگه ای و نقاط مرتفع خارج از جنگل هاست مثل رشت و منجیل.
2- تو مناطق جنگلی شمال جایی هست که سبزه های پای درخت ها در تابستون خشک بشه یا نه این سبزه ها و گل ها تا رسیدن پاییز پابرجا هستن؟

درود !
والا من که شخصا هرموقعی جنگل رفتم سرسبزی سبزه ها همیشه بوده !

Rastegari

Banned
کسی تحلیلی در مورد سیستم پیش رو نداره؟

به مشهدی ها هم تبریک می گم

meteogram.php

مثل همیشه بوشهر ما هم قبلش بارش داره. خداکنه بارش بوشهر هم افزایش پیدا کنه...

meteogram.php

Rastegari

Banned
~~~ دریاچه برم فیروز ~~~

Barmfiruz_Spring.jpg

دریاچه ای کوچک در جنوب غرب قله برم فیروز و در ارتفاع ۳۳۵۰ متری از سطح دریا وجود دارد که معمولا تا فروردین‌ماه پوشیده از برف است و در اردیبهشت‌ دریاچه در اثر آب شدن برف شکل می گیرد. در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد ماه اطراف دریاچه سراسر چمنزار و پوشیده از گل های وحشی می شود اما هم چنان در قسمت غربی دریاچه برف باقیمانده از زمستان وجود دارد و همه این ها در کنار هم زیبایی خاصی به دریاچه می بخشد. بنابراین از اواخر اردیبهشت تا اوایل تیر این دریاچه مورد توجه گردش گران قرار می گیرد. کوه برم فیروز اسم خود را در واقع از همین دریاچه گرفته است چرا که در زبان محلی منطقه فارس به برکه ها و دریاچه های کوچک کلمه "برم" اطلاق می شود و از آن جا که این دریاچه در زبان محلی "برم فیروز" نام دارد این کوه نیز به همین اسم شناخته می شود.

شکل گیری دریاچه برم فیروز در اواخر فروردین

Barm_Firooz_Lake.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا