غرب مشهد دیروز بعد از ظهر بارون داشت- دیشب از نیمه های شب به بعد بارون داشت.
امروز بعد از ظهر هم عالی بارید . فکر کنم بیش از 3 میلیمتر بارون اومد قشنگ آب راه انداخت و هوا هم بسیار سرد شد .
من از بزرگراه امام علی رفتم سمت میدان جانباز و بلوار سجاد جالبه که تا میدون امام حسن تقریبا خوب باریده بود و از اون به بعد میزان بارش کم شد تا به TRACE رسید و بعد هم به سمت مناطق داخلی شهر اصلا هیچی نباریده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام سعیدجانسلام بر دوستان عیدتون پساپس مبارک ایشالله دنیا به کامتون باشه http://www.iranjoman.com/images/smilies/11.gif
محدوده پر بارش مشهد در زمان گذر سامانه های بارشزا:
سلام سعیدجان
سال نو مبارک
خوبی؟
نگرانت بودیم از بچه ها سراغت رو گرفتم محمد گفت که ظاهرا مشکل در ورود به فروم داشتی
آریا و اگه اشتباه نکنم هومن سلامت رو رسوندندسلام داداش خیلی ممنون به فکر من بودید کلا با اون مرورگری که میومدم انگار کلا با این سایت لج بودش همه جا درست بودش الی اینجا :خنده2:جالبه همین جا هم نصفه نیمه باز میشدش ولی بخش هواشناسی اصلا باز نمیشدش :تعجب2:دیگه دیدم اینجوریه و این که خبری از بارش نیستش کلا چند وقتی بیخیال شدم بد دیگه امروز مرورگر فایرفاکس رو دان کردم فعلا خوب کار میکنه البته با همین هم اونجوری که میخوام نمیشه !!!
البته تو همین چند وقتی که گذشت به اریا گفتم سلامم رو بهتون برسونه نمیدونم رسوند یا نه؟؟!!
راستی چه خبر از نقشه ها ؟؟:ناراحت:
آریا و اگه اشتباه نکنم هومن سلامت رو رسوندند
نقشه ها رو که من وارد نیستم:خجالت2: ولی فکر کنم 2 شنبه سمت ما بارش باشه