• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام. ایشون کماکان اعتقاد بر بارش کمتر از نرمال و دمای بیشتر از نرمال در سواحل کاسپین در ماه آینده میلادی دارن:

CFSv2.Prec.20130322.201304.gif

CFSv2.T2m.20130322.201304.gif

به نظرم در چند ماه اخیر واسه استان گیلان که کاملا درست پیش بینی کرده.

ماهان.

کاربر ويژه
دیدار ایرلند شمالی با روسیه در رقابتهای انتخابی جام جهانی که قرار بود امروز جمعه، دوم فروردین در وینزور پارک بلفاست برگزار شود به علت بارش برف شدید ممکن است به تعویق بیفتد.
بازرسی از زمین استادیوم اکنون در بلفاست آغاز شده است اما بازرسان هنوز تایید نکرده اند آیا زمین برای برگزاری مسابقه در ساعت ۱۹:۴۵ به وقت گرینویچ مناسب خواهد بود یا نه.
در حال حاضر کارکنان استادیوم همراه با افراد داوطلب و کارمندان شهرداری سرگرم پاکسازی و پاشیدن سنگریزه روی زمین استادیوم هستند.
این ورزشگاه واقع در جنوب بلفاست، از نظر امکانات از ضعیفترین ورزشگاه های اروپاست و به همین دلیل امکان مقابله با شرایط بد جوی ندارد.
در صورتی که مسابقه لغو شود برگزاری آن به فردا، شنبه موکول خواهد شد.
اما از آنجایی که بارش برف بیشتر در طول ۲۴ ساعت آینده پیش بینی شده است، احتمال به تعویق افتادن مسابقات فوتبال در روزهای شنبه و یکشنبه نیز زیاد است.
بارش برف شدید طی دو روز گذشته، بسیاری از شهرهای بریتانیا را تحت تاثیر قرار داده و بر اساس گزارش ها شرایط جوی از این هم بدتر خواهد شد.
در شهر دانکستر نیز برگزاری مسابقه اسب دوانی با احتمال تعویق مواجه بود، اما پس از سه نوبت بازرسی قرار است مسابقه طبق برنامه پیش رود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
غرب مشهد دیروز بعد از ظهر بارون داشت- دیشب از نیمه های شب به بعد بارون داشت.

امروز بعد از ظهر هم عالی بارید . فکر کنم بیش از 3 میلیمتر بارون اومد قشنگ آب راه انداخت و هوا هم بسیار سرد شد .

من از بزرگراه امام علی رفتم سمت میدان جانباز و بلوار سجاد جالبه که تا میدون امام حسن تقریبا خوب باریده بود و از اون به بعد میزان بارش کم شد تا به TRACE رسید و بعد هم به سمت مناطق داخلی شهر اصلا هیچی نباریده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محدوده پر بارش مشهد در زمان گذر سامانه های بارشزا:

fmcr0iresvbq4dr3t81.jpg

9z47ihbi0irh579emcdy.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
سلام سعیدجان
سال نو مبارک
خوبی؟
نگرانت بودیم از بچه ها سراغت رو گرفتم محمد گفت که ظاهرا مشکل در ورود به فروم داشتی

سلام داداش خیلی ممنون به فکر من بودید کلا با اون مرورگری که میومدم انگار کلا با این سایت لج بودش همه جا درست بودش الی اینجا :خنده2:جالبه همین جا هم نصفه نیمه باز میشدش ولی بخش هواشناسی اصلا باز نمیشدش :تعجب2:دیگه دیدم اینجوریه و این که خبری از بارش نیستش کلا چند وقتی بیخیال شدم بد دیگه امروز مرورگر فایرفاکس رو دان کردم فعلا خوب کار میکنه البته با همین هم اونجوری که میخوام نمیشه !!!

البته تو همین چند وقتی که گذشت به اریا گفتم سلامم رو بهتون برسونه نمیدونم رسوند یا نه؟؟!!
راستی چه خبر از نقشه ها ؟؟:ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام داداش خیلی ممنون به فکر من بودید کلا با اون مرورگری که میومدم انگار کلا با این سایت لج بودش همه جا درست بودش الی اینجا :خنده2:جالبه همین جا هم نصفه نیمه باز میشدش ولی بخش هواشناسی اصلا باز نمیشدش :تعجب2:دیگه دیدم اینجوریه و این که خبری از بارش نیستش کلا چند وقتی بیخیال شدم بد دیگه امروز مرورگر فایرفاکس رو دان کردم فعلا خوب کار میکنه البته با همین هم اونجوری که میخوام نمیشه !!!

البته تو همین چند وقتی که گذشت به اریا گفتم سلامم رو بهتون برسونه نمیدونم رسوند یا نه؟؟!!
راستی چه خبر از نقشه ها ؟؟:ناراحت:
آریا و اگه اشتباه نکنم هومن سلامت رو رسوندند
نقشه ها رو که من وارد نیستم:خجالت2: ولی فکر کنم 2 شنبه سمت ما بارش باشه

saeed hh

کاربر ويژه
آریا و اگه اشتباه نکنم هومن سلامت رو رسوندند
نقشه ها رو که من وارد نیستم:خجالت2: ولی فکر کنم 2 شنبه سمت ما بارش باشه

اقا شکسته نفسی نکنید شما استاد من هستید :خجالت2: واقعا نمیدونی چقدر دلم واسه رگبارو رعدوبرق تنگ شده گرما بد جوری اذیتم میکنه یه دردی افتاده به جونم که به پوست بدنم نباید گرما برسه اگه برسه شروع میکنه به سوزش بعضی وقتا دیگه دیوانه میشم بد جوری اذیت میکنه نمیدونم این چی بود دیگه افتاد گیر ما:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
9zmbok9id7f1lp7o10i3.jpg

36cm in the past 3 days!

Mix of Sun and cloud with isolated flurries, but no accumulations expected. Alpine High-6 /Low-13, freezing level -1200m. Unlimited visibility, 273cm base, Variable conditions: hardpack on lower slopes turns spring-like in the afternoon, medium-pack trails mid-mountain, and still lots of Powder in the Alpine.
Photo: Coast Mountain Photography

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا