خوب لامصب جهان آفرینش همه جیزش بهم ربط داره و الگوی مقاومتی حتی در مقابل بارش هم مقاومت می کنهبا درود
بد جور دچار پشته شدیم ،همین سیستم پیش رو تا مرزهای غربی میاد ولی نمیتونه وارد کشور بشه انگار مرزهای سیاسی شدن مرزهای آب و هوایی
خوب لامصب جهان آفرینش همه جیزش بهم ربط داره و الگوی مقاومتی حتی در مقابل بارش هم مقاومت می کنهبا درود
بد جور دچار پشته شدیم ،همین سیستم پیش رو تا مرزهای غربی میاد ولی نمیتونه وارد کشور بشه انگار مرزهای سیاسی شدن مرزهای آب و هوایی
درود بر مهرداد گلم
خیلی دوست دارم بیام ولی اصلا شرایطش فراهم نیستدوس
داشتم مراسم سال تحویل در شیراز باشم ولی نشد
هر کی بتونه تو این مدت بخصوص شب عید و موقع سال تحویل در شیراز باشه خیلی سعادت داشته
اون بیفرهنگی که نارنجک دستی پرتاب کرد را باید....اخ
رین باری که شیراز بودم سه چهار سال پیش بود که هوا هم بیشتر بارانی بود
وضعیت بارش خرم آباد تا الان
پاییز 121,6 نرمال 162,23
زمستان 139 تا آخر بهمن ماه + 27 اسفند ماه=166 نرمال 240,6
بهار ؟؟؟ نرمال 146,86
البته مهرداد جان امسال تهران انگاری همچین نیست و حتی در بعضی جاها شلوغ تر هم شدهشیراز شهر زنده و پویایی هست همه در جنب و جوش هستن. دقیقا بر عکس تهران که در ایام عید گویا خاک مرده پاشیدن. البته روز آخر توی مترو از شهرهای مختلف دیده می شدن.
البته مهرداد جان امسال تهران انگاری همچین نیست و حتی در بعضی جاها شلوغ تر هم شده
وای مردم شیراز فوق العاده اند شاد مهربان
مهرداد این روزها زود میره قدرشو بدون:گل:
اخه تو این وضعه اقتصادی مسافرت رفتن یه ریسک حساب میشه الان سر مردم فعلا به عید و مسافرت جمع هستش صبر کن اخر فروردین و اردیبهشت میفهن دارن ایران زندگی میکنن!!!
پس سنت شکنی کرده!!!
منطقه ما تو عید به مثابه قبرستان سوت و کور میشه.
بله بله:خنده2::خنده2:
درسته
ولی ممل خونه خود آدمم چیز دیگه ایه : دی
اخه تو این وضعه اقتصادی مسافرت رفتن یه ریسک حساب میشه الان سر مردم فعلا به عید و مسافرت جمع هستش صبر کن اخر فروردین و اردیبهشت میفهن دارن ایران زندگی میکنن!!!
ممنون منتظر عکس هاتون هستم خوب شیراز الان دقیقا مثل ایلام و پاوه و جوانروز در استان کرمانشاه هستند
درود
چشم حتما محمد جان
شیراز خیلی سرده البته فکر می کنم تا ظهر گرم بشه. الان سوز میاد دیشب هم حوالی اصفهان بارندگی بود.
دو ماه در حالت خوشبینانه که با وضع فعلی مبهمهدرود دوستان:گل:
تا دوماه دیگه فصل خشک شروع میشه و تا حالا هیچی!
ویندوزتون 8 هیه نرمفزار از اسمون بدون اینکه من بدونم یه دفعه امروز ظاهرشد توی کامپیوترم هر 9دیقه تمام حوادث مهم هواشناسی دنیا رو اعلام میکنه الان تو فلوریدا یه اتفاقاتی داره میوفته مثل اینکه تو ایتالیا هم داره یه اتشفشان فوران میکنه حالا نمیدونم درست میگه یا نه:تعجب2:
سلام سعید جان
عیدت مبارک
آره می دونم هزینه مسافرت خیلی بالاست. ولی خوب تفریح هم نکنیم پس چکار کنیم؟ نمی شه که آدم گل بگیره سرشو!!!!!!
اونقدر توی شیراز مسافر هست از همه شهرها هتل ها و تمام مراکز اقامتی فول شدن و به هیچ وجه جا نیست.
ویندوزتون 8 ه
تو ایت از این اتفاقا زیاد می افته