• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه امروز در استان گلستان بارشهای نسبتا شدیدی رو در پیشرو داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد فردا:

v9yo30o65r54cnb330nu.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
دمای اینجا نسبت به دیروز افزایش پیدا کرده و در حال حاضر (ساعت 13) با 2 درجه افزایش نسبت به دیروز به 1.2- رسیده

کمینه صبح امروز هم رکوردشکن نشد و از 10.6- پایین‌تر نرفت! بیشینه دیروز هم 2.6- بود. البته صبح امروز سردترین صبح در 56 روز گذشته بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان نظرتون برای شش و هفتم ابریل چیه؟ظاهرا با هوای سردیم همراست

محمد رضا جان

هوای سرد که نفوذ میکنه و رطوبت رسانی از سوی دریای سرخ که بسیار چشمگیر بنظر میرسه ولی خوب در مورد گستره بارش هنوز نمیشه به درستی اظهار نظر کرد.

باید صبر کنیم هنوزم

ماهان.

کاربر ويژه
تصویر ظهر امروز که همرفت رطوبت رو در دامنه‌های جنوبی البرز و در شمال غرب شهر تهران بخوبی نشون می‌ده.

Capture.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
هوای رشت احتمالن قاطی کرده!!

تغییرات فشاری بسیار عجیب بود و در ساعاتی فشار بطور ناگهانی کاهش پیدا کرد و عصر بطور ناگهانی افزایش.

2 میلیمتر هم بارش داشت

Untitled.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
گمان بردم اول که گر جان خواهم نشکنی دلم را / ندانستم ای گل، که عهد مرا بشکنی به زودی!

ali.doosti

کاربر ويژه
از غربو جنوب گردوخاک داره نفوذ می کنه و سمت شرقو شمال همرفت داشتیمو نیمه ابری شد...

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی آقا:گل:
تا حالا ازشون نپرسیدی چرا آمار رو نمیزنن؟ اصلاً متصدی داره یا نه؟
سلام محمد عزیز والا نه پیگیرش نبودم.
جالب اینه بارشو نمی زنه، یعنی یک بار در ماه فکر کنم میزنه ولی دمای کمینه و بیشینه رو می زنه.
اینجا در برخی نقاط هنوز آب باران باقی مانده و جمع شده ولی ظهر که تو جاده صفی آباد بودم زمینا خشک بود و مشخص بود بارش ها کمتر بوده و با توجه به دشت بودنش عجیبم نیست.
قضیه اینجوری که پیش بیاد کم کم عادت میکنی نمیشه کاریش کرد. خودم ظرف می ذارم میگیرم اغلب مواقع:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان :گل:

بسمه تعالي​
بولتن پيش بيني وضع هواي استان تاریخ : 4/1/92
( مركز پيش بيني اداره كل هواشناسي خراسان رضوي )​
بررسی نقشه ها ی پیش یابی هواشناسی نشان می دهد از فردا استان خراسان رضوی تحت تأثیر امواجی ناپایدارخصوصا در نواحی شمال و شرق خواهد بود که بتدریج افزایش ابرناکی ، وزش باد نسبتا شدید در
نواحی یاد شده وبارندگی را در روزهای دوشنه تا سه شنبه در پی خواهد داشت.
یکشنبه 4/1/1392
دوشنبه 5/1/1392
سه شنبه 6/1/1392
چهارشنبه 7/1/1392
پنجشنبه 8/1/1392
نواحي شمالي
کمی تا قسمتی ابری بتدریج افزایش ابردرپاره ای نقاط همراه با وزش بادنیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید وبارندگینیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید وبارندگیصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش بادصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
نواحي مركزي
کمی تا قسمتی ابری بتدریج افزایش ابردرپاره ای نقاط همراه با وزش بادنیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید وبارندگیپراکندهنیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید وبارندگیپراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش بادصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
نواحي جنوبي
کمی تا قسمتی ابری بتدریج افزایش ابردرپاره ای نقاط همراه با وزش بادنیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید وبارندگیپراکندهنیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید وبارندگیپراکندهصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش بادصاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
5​
22​
7​
17​
4​
15​
6​
20​
5​
22​
گزارش وضع هواي استان در 24 ساعت گذشته:
در24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 1+ درجه سانتیگراد خنکترین و بردسکن با حداکثردمای21+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثردمای مشهد 5و 17 درجه سانتیگراد بوده است . در24 ساعت گذشته بارندگی از ایستگاههای هواشناسی استان گزارش نشده است.
پيش بين مسئول: هادی نیکدل​
رییس اداره پيش بيني : يحيي قايني پور​
سامانه اطلاع رساني كويا ( تلفن هواگو) 134​
پورتال اداره كل هواشناسي خراسان رضويwww.razavimet.ir
تلفن مركز پيش بيني : 3822500​

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام دوستان
4روز شمال سمت محمود آباد بودم .جای شما خالی
هوا هم جز شنبه بعدازظهر که گرم باد شد بقیش همش سرد بود و من توقع همچین سرمایی نداشتم راستش
مه هم تا دلتون بخواد بود
امروز هم طوفان و رگبار اندازه فندق بود دم ساحل ولی از ساحل که دور شدیم هوا آفتابی شد ولی دوباره که رفتیم تو دل کوه یه لحظه رگبار شدید گرفت و بقیه ی راه تا تهران هم هوا نیمه ابری تا ابری گاهی با رگبار خفیف بود

آخرین ویرایش:

aria_tehran

کاربر ويژه
متاسفانه اینترنتمم 3 روز دیگه تموم میشه و دیگه تقریبا نمیتونم تا 2 ماه دیگه خدمتتون باشم.مگر اینکه شاید از طریق کافی نت بتونم هر چند وقت یه بار بیام

اگه بدی از من دیدید حلال کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا