یا شاید منفی بودنشون ولانینای قوی وضعیت ایران رو مناسب کنه؟و کابوس دمائی و بارش برای ایران بوجود می آد شاید بجز ao و nao عوامل دیگری هم بر خشکی و گرمی ایران تأثیر بذاره؟
خوب شاید خنثی بودنشون تاثیر بهتری بذاره البته با وجود النینو؟
یا شاید منفی بودنشون ولانینای قوی وضعیت ایران رو مناسب کنه؟و کابوس دمائی و بارش برای ایران بوجود می آد شاید بجز ao و nao عوامل دیگری هم بر خشکی و گرمی ایران تأثیر بذاره؟
خوب شاید خنثی بودنشون تاثیر بهتری بذاره البته با وجود النینو؟
تداوم بی بارشی و افزایش با شیب تا دو درجه در روز تا هفته آینده شاید تهران به 30 هم برسهدوستان میشه یه توضیح مختصر بدید بگید هوا میخواد چطوری شه روزای آینده تو کشور؟
البته بالای 25 درجه محتمل ترهتداوم بی بارشی و افزایش با شیب تا دو درجه در روز تا هفته آینده شاید تهران به 30 هم برسه
منم با چیزایی که اونجا دیدم باورم نمیشد تو ایرانم
انگاری رفتی اروپا
شعارشونم این بود:آرامش هدیه ی ما به شما
سلام محمد سادات عزیز
نه دوربین من با رم - اس دی کار میکنه:گل:
اینهم لینک بهترین نرم افزار های مرتبط با دوربینهای عکاسی:
http://www.imaging-resource.com/SOFT.HTM
بنظرم بهترین نرم افزار هم باید همین باشه:
این هتله چشم نواز ابتدای جاده محمود آباد به سمت نوره
سال 75 یا 76 پدرم یه مدت محمود آباد کار می کرد !!!
با چشمان خودش دیده که یکی از اشخاص مهم مملکت در ساحل این هتل با شورت در حال پیاده روی بوده :خنده2:
فتوشاپ که حرف نداره ولی بنظر من هنوز ادوبی نتونسته این همه امکانات استعاره گرفته شده از شرکت های دیگه رو به هم گردآوری کنه و اینترفیسش خیلی کاربر ناپسنده!ممنون
من که بیشتر با فتوشاپ کار میکنم :خنده2:
این نرم افزار چیکارا میکنه؟:خجالت2:
قبلشم احتمالا مشغول کار مهمی بوده !!:خنده2:این هتله چشم نواز ابتدای جاده محمود آباد به سمت نوره
سال 75 یا 76 پدرم یه مدت محمود آباد کار می کرد !!!
با چشمان خودش دیده که یکی از اشخاص مهم مملکت در ساحل این هتل با شورت در حال پیاده روی بوده :خنده2:
دقیقا مثل آخر فروردین پارسالیا شاید منفی بودنشون ولانینای قوی وضعیت ایران رو مناسب کنه؟