• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
و کابوس دمائی و بارش برای ایران بوجود می آد شاید بجز ao و nao عوامل دیگری هم بر خشکی و گرمی ایران تأثیر بذاره؟
خوب شاید خنثی بودنشون تاثیر بهتری بذاره البته با وجود النینو؟
یا شاید منفی بودنشون ولانینای قوی وضعیت ایران رو مناسب کنه؟

aria_tehran

کاربر ويژه
1faczjy4uicq3nm7a433.jpg

nojeana

کاربر ويژه

سلام محمد سادات عزیز
نه دوربین من با رم - اس دی کار میکنه:گل:
اینهم لینک بهترین نرم افزار های مرتبط با دوربینهای عکاسی:
http://www.imaging-resource.com/SOFT.HTM
بنظرم بهترین نرم افزار هم باید همین باشه:
box-pro-5.png

خوب امیر جان بنظر من بهترین نرم افزار Macromedia Fireworks MX 2004 من از همون 2001 دارم ازش استفاده می کنم از فتوشاپ راحت تره و از نرم افزارهای معرفی شده در سایت لینک امکاناتش بیشتر و خیلی بهینه تره
بگذریم حجمش هم در حد 200 مگ ه

nojeana

کاربر ويژه
ممنون
من که بیشتر با فتوشاپ کار میکنم :خنده2:
این نرم افزار چیکارا میکنه؟:خجالت2:
فتوشاپ که حرف نداره ولی بنظر من هنوز ادوبی نتونسته این همه امکانات استعاره گرفته شده از شرکت های دیگه رو به هم گردآوری کنه و اینترفیسش خیلی کاربر ناپسنده!
خوب خدا لعنت کنه فقط مدیران ماکرومدیا رو که کل شرکت رو فروختند به ادوبی وگرنه الان انقلابی در گرافیک توسط ماکرومدیا داشتیم.
خوب نرم افزار پیشنهادی من همچنان Macromedia Fireworks MX 2004 و هنوز بعد از 8 سال چیزی کمتر از ورژن های جدید فتوشاپ نداره و خیلی کاربر پسند تره
مخصوصا بخش اکسپورت عکس که من با همه نرم افزارها مقایسه کردم عکس 1000 کی رو با کمترین تغیر در رزولوشن و رنگ و کیفیت تا 40 کی کم می کنه
خوب فتوشاپ هم همین کیفیت رو دزدید داره ولی اینترفیس فتوشاپ کجا ماکرومدیا فایرورکس کجا

saeed hh

کاربر ويژه
این هتله چشم نواز ابتدای جاده محمود آباد به سمت نوره
سال 75 یا 76 پدرم یه مدت محمود آباد کار می کرد !!!
با چشمان خودش دیده که یکی از اشخاص مهم مملکت در ساحل این هتل با شورت در حال پیاده روی بوده :خنده2:
قبلشم احتمالا مشغول کار مهمی بوده !!:خنده2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
تا همین 30 ساعت قبل بارش مشهد از دید نروژ در 10 روز آینده 34 میلی متر بود الان شده 6 میلی متر که 4 میلی مترش برای فرداست !!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
الانم که پنجره ها همه بازه

mashhad

[h=4]
+17 °C
w180.gif
22 kmh

Clear
Feels Like: +17°
Barometer: 1009.0 hPa
Dewpoint: -1°
Humidity: 29.2%
Visibility: 10 km

nojeana

کاربر ويژه
راستی امروز تهران تا م تجریش و امامزاده صالح و دربند رفتم
چرا تهران اینقدر شلوغه سعید راست می گفت حدود 25% ماشین ها هم پلاک شهرستانه . آزادراه قزوین تهران هم خیلی شلوغ بود تا جائی که چند بار توقف و با سرعت لاکپشتی ادامه مسیر دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا