• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رطوبت سطح زمین و فشار سطح دریا ( آپدیت جدید):

چه زیباست پر فشار سرد
03GMT

fdr2vpdkyxcse46yb9l.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
از همين ابتداي صبح همرفت خوبي بر روي رشته كوههاي بينالود و هزار مسجد شكل گرفته! اميدوارم بارش خوبي داشته باشيم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و هادی عزیز

کاملا درسته رو بینالود حسابی ابر شکل گرفته و در حال گسترش هست:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان و هادی عزیز

کاملا درسته رو بینالود حسابی ابر شکل گرفته و در حال گسترش هست:گل:

درود بر شما اميرمحسن گل
البته تا اونجاييكه ديد دارم بخش شرقي بينالود رشد ابر بيشتره شما كه به غرب ديد دارين وضعيت اونجا چطوره!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر شما اميرمحسن گل
البته تا اونجاييكه ديد دارم بخش شرقي بينالود رشد ابر بيشتره شما كه به غرب ديد دارين وضعيت اونجا چطوره!

خواهش میکنم هادی جان

عرض کنم خدمت تون که ابرهای روی بخش غربی بینالود که ابرهای جونداری به نظر میرسند. فقط من به هزار مسجد دید ندارم از تو محل کارم و وضعیت اونجا رو نمی دونم چطوریه!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر ماهواره ای که در زمان طلوع خورشید گرفته شده ، باند ابری رو نشون میده که از مرز خراسان شمالی و استان گلستان در حال حرکت به سمت شرق هست. البته اگه همین تصویر رو با دقت نگاه کنید سلول ابر تندری هم در محدوده سبزوار در حال شکل گیری هست که اون بنظرم خیلی موثر خواهد بود. حالا باید تا آپدیت بعدی این تصویر ماهواره ای صبر کنیم:

9lh3ts414nrmexfcp9j.jpg

aliasgar57

کاربر ويژه
پست کاربر مذکور ویرایش شد.

با سلام
لطفا شئونات اسلامی را رعایت فرمائید دوست عزیز- بدانید که در یک کشور اسلامی با عقاید مذهبی زندگی میکنید.
سالروز شهادت حضرت زهرا (س) بر همه دوستداران آن حضرت تسلیت باد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه که دیگه بتدریج رعد و برقها در حال ظهور در قلمرو خراسان هستند:

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

خواهش میکنم هادی جان

عرض کنم خدمت تون که ابرهای روی بخش غربی بینالود که ابرهای جونداری به نظر میرسند. فقط من به هزار مسجد دید ندارم از تو محل کارم و وضعیت اونجا رو نمی دونم چطوریه!!!!

الان در مركز مشهد اولين دونه هاي بارون داره زمين رو خيس ميكنه شرق هزار مسجد همرفت قويتره نسبت به غرب

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

ماهان جان درود بر شما اميدوارم سفر خوب و خوش و بي خطري پيش رو داشته باشيد تو رو خدا با اين دوستان بحث نكن چون خودت ميدوني بحث به كجا ميرسه در هر صورت اينجور بحث ها راه به جايي نميبره!

ماهان.

کاربر ويژه

ماهان جان درود بر شما اميدوارم سفر خوب و خوش و بي خطري پيش رو داشته باشيد تو رو خدا با اين دوستان بحث نكن چون خودت ميدوني بحث به كجا ميرسه در هر صورت اينجور بحث ها راه به جايي نميبره!

چشم عزیز دل

شاعر می‌گه: شب چو در بستم و مست از می ناب‌اش کردم / مَه اگر حلقه به در کوفت جوابش کردم!

کمینه‌ی صبح امروز اینجا هم به 5.8- رسید و دمای فعلی هم 5.7- درجه‌ست.

هوا هم صاف با ابرهای استراتوس ارتفاع بالاست! امیدوارم توی راه هم هوا صاف باشه!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
چشم عزیز دل

شاعر می‌گه: شب چو در بستم و مست از می ناب‌اش کردم / مَه اگر حلقه به در کوفت جوابش کردم!

کمینه‌ی صبح امروز اینجا هم به 5.8- رسید و دمای فعلی هم 5.7- درجه‌ست.

هوا هم صاف با ابرهای استراتوس ارتفاع بالاست! امیدوارم توی راه هم هوا صاف باشه!

به به حافظا!!! اين ابياتت منو كشته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا