• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هرچند ابرها همچنان در حال جوش و خروش هستند ولی نه دیگه فرصت از دست رفت برای مشهد:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان طبق نقشه زیر شما الان باید رعدوبرق داشته باشید:

mesatir00.gif

اونجا فریمان در شرق مشهده

آریا جون شرمنده به خدا....

من از وبلاگ شما دیدن کردم و تصاویر زیبا و عالیه...

من چند تا تصویر درخواستی داشتم از شما و میخوام که از پارک نهج البلاغه برای بنده چند تا تصویر باحال و با کیفیت برام بزارین...

ممنون میشم

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا جون شرمنده به خدا....

من از وبلاگ شما دیدن کردم و تصاویر زیبا و عالیه...

من چند تا تصویر درخواستی داشتم از شما و میخوام که از پارک نهج البلاغه برای بنده چند تا تصویر باحال و با کیفیت برام بزارین...

ممنون میشم

نه بابا این حرفا چیه
لطف داری
اگه عکس با کیفیت میخوای یه سرچ تو گوگل بزنی میاد
آخه اگه اینجا بذارم ممکنه بعضیا اذیت شن یکم

aria_tehran

کاربر ويژه
[h=2]کلان شهر گردشگری
خوب به خاطر دارم، پس از تعطیلات نوروز ۷۹، معلم تاریخ از بچه های کلاس می پرسید که سفر نوروزیشان به کجا بوده. هرکس جوابی داد و من گفتم: «تهران»
گویی برق سه فاز به معلم تاریخ وصل شده باشد چشمانش برقی زد و با تعجب گفت: « تِرون؟ هوُی به ای خوبی شیرازِ ول کِردی رفتی وسط او همه دود؟» و به سراغ دانش آموز دیگری رفت و جواب من به اظهار نظرش در گلو ماسید و در دهان خشکید.
اینکه، اجازه! آقای معلم تاریخ! – که هر جا هستی سلامت باشی - من نوروز آن سال در تهران اثری از ترافیک و آلودگی ندیدم. تاریخ که فقط تخت جمشید هخامنشی و بازار وکیل زندیه شیراز نیست (که جانم به فدای خطه ی خرم فارس و خاکِ پاک شیراز). کاخ گلستان و مجلس بهارستان هم از قاجاریه به یادگار مانده، تاریخ معاصر. و اینکه گاهی اوقات رویدادها و اماکن، «تاریخ» نشده اند. اما خاطره اند.
البته آقای معلم حق داشت. چرا که اکثر ایرانیان تهران را این گونه می شناسند:
تهران؛ کلان شهری صنعتی و مدرن
تهران؛ ۱۴ میلیون نفر جمعیت در روز، یعنی جوشش کار و زندگی در میان جنگل برج ها و مارپیچ اتوبان ها
تهران؛ شهر سیاست و تجارت
تهران؛ شهر آلودگی و ترافیک
تهران؛ مقصد و مبداء همه ی راه های کشوراما هیچ کس فکر نکرد:
طهران؛ تاریخ معاصر کاخ موزه¬ی نیاوران و سعدآباد، موزه ی عبرت، کاخ موزه ی گلستان، شمس العماره
طهران؛ امام زاده صالح
طهران؛ خاطرات رویدادهای خیابان انقلاب و دانشگاه تهران، لاله زار، حسن آباد
طهران؛ خاطرات پارک لاله و دانشجو و تئاتر شهر
طهران؛ معماری بازار مولوی و تجریش
طهران؛ خاطرات ورزشگاه امجدیه
طهران؛ هوای ملس و دلچسب دارآباد و دربند و درکه، فشم و لواسان
طهران و مادرش شهر ری؛ شاه عبدالعظیم و گنبد بی بی شهربانو، چشمه علی و کاروانسرای شاه عباسی و …
بله، تهران به عنوان پایتخت باید توسعه یابد و هرروز در گوشه کنارش طرحی نو دراندازد. برج میلاد باید سر به فلک بکشد. مترو باید گسترش یابد. بوستان آب و آتش، ولایت و نهج البلاغه باید سبز شوند. اما، نباید تاریخ و خاطرات نزدیک در این فرایند فراموش شوند و اگر خوب گذشته و امروز تهران را کنار هم ببینیم، می توانیم بگوییم:
تهران/طهران؛ کلان شهر گردشگری

tima ir

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان مثل اینکه فرودگاه بارش بیشتر شده ولی نواحی مرکزی هوای سرد و ابری و بدون بارش همکنون

navid-mashhad

کاربر ويژه
کلان شهر گردشگری

خوب به خاطر دارم، پس از تعطیلات نوروز ۷۹، معلم تاریخ از بچه های کلاس می پرسید که سفر نوروزیشان به کجا بوده. هرکس جوابی داد و من گفتم: «تهران»
گویی برق سه فاز به معلم تاریخ وصل شده باشد چشمانش برقی زد و با تعجب گفت: « تِرون؟ هوُی به ای خوبی شیرازِ ول کِردی رفتی وسط او همه دود؟» و به سراغ دانش آموز دیگری رفت و جواب من به اظهار نظرش در گلو ماسید و در دهان خشکید.
اینکه، اجازه! آقای معلم تاریخ! – که هر جا هستی سلامت باشی - من نوروز آن سال در تهران اثری از ترافیک و آلودگی ندیدم. تاریخ که فقط تخت جمشید هخامنشی و بازار وکیل زندیه شیراز نیست (که جانم به فدای خطه ی خرم فارس و خاکِ پاک شیراز). کاخ گلستان و مجلس بهارستان هم از قاجاریه به یادگار مانده، تاریخ معاصر. و اینکه گاهی اوقات رویدادها و اماکن، «تاریخ» نشده اند. اما خاطره اند.
البته آقای معلم حق داشت. چرا که اکثر ایرانیان تهران را این گونه می شناسند:
تهران؛ کلان شهری صنعتی و مدرن
تهران؛ ۱۴ میلیون نفر جمعیت در روز، یعنی جوشش کار و زندگی در میان جنگل برج ها و مارپیچ اتوبان ها
تهران؛ شهر سیاست و تجارت
تهران؛ شهر آلودگی و ترافیک
تهران؛ مقصد و مبداء همه ی راه های کشوراما هیچ کس فکر نکرد:
طهران؛ تاریخ معاصر کاخ موزه¬ی نیاوران و سعدآباد، موزه ی عبرت، کاخ موزه ی گلستان، شمس العماره
طهران؛ امام زاده صالح
طهران؛ خاطرات رویدادهای خیابان انقلاب و دانشگاه تهران، لاله زار، حسن آباد
طهران؛ خاطرات پارک لاله و دانشجو و تئاتر شهر
طهران؛ معماری بازار مولوی و تجریش
طهران؛ خاطرات ورزشگاه امجدیه
طهران؛ هوای ملس و دلچسب دارآباد و دربند و درکه، فشم و لواسان
طهران و مادرش شهر ری؛ شاه عبدالعظیم و گنبد بی بی شهربانو، چشمه علی و کاروانسرای شاه عباسی و …
بله، تهران به عنوان پایتخت باید توسعه یابد و هرروز در گوشه کنارش طرحی نو دراندازد. برج میلاد باید سر به فلک بکشد. مترو باید گسترش یابد. بوستان آب و آتش، ولایت و نهج البلاغه باید سبز شوند. اما، نباید تاریخ و خاطرات نزدیک در این فرایند فراموش شوند و اگر خوب گذشته و امروز تهران را کنار هم ببینیم، می توانیم بگوییم:
تهران/طهران؛ کلان شهر گردشگری

دیگه یک چیزی که تو دهن مردم بچرخه چرخیده دیگه !! واقعا عوض کردن تصورات جامعه و عموم از یک موضوع یا یک پدیده خیلی سخته خیلی سخت !!!

aria_tehran

کاربر ويژه
دیگه یک چیزی که تو دهن مردم بچرخه چرخیده دیگه !! واقعا عوض کردن تصورات جامعه و عموم از یک موضوع یا یک پدیده خیلی سخته خیلی سخت !!!
دقیقا همین طوره
جالبه مثلا یکی حتی پاشو تهران نذاشته و ندیده تهران چه شکلیه میاد میگه تهران اینجوریو اونجوری

IRAJ1

کاربر ويژه
لعنت بر این شانس ت... ما
از اواسط زمستون که اون رکود بارشی شروع شد میشد حدس زد به همچین سرنوشتی دچار میشیم یعنی اگه بارش پاییز فرانرمال نبود با این زمستون و بهار یک سال آبی مزخرف میداشتیم

pokerface

متخصص هواشناسی
دوستان تعریف درست از یک پشتهٔ بلاکینگگ اینه.در ضمن من این فریم رو برای دکتر grenci فرستادم که نظرشو جویا بشیم

blocking action at 500 mb must exhibit the following characteristics:

a) the basic westerly current must split into two branches,

b) each branch current must transport an appreciable mass,

c) the double-jet system must extend over at least 45 degrees of longitude,

d) a sharp transition from zonal type flow upstream to meridional type downstream must be observed across the current split, and

e) the pattern must exist with recognizable continuity for at least ten days."

05vt0v89h87tu7vuof0s.png

aria_tehran

کاربر ويژه
تهران صاحب سورتمه می شود
نخستین سورتمه تهران به زودی با همت شهرداری منطقه یک و مشارکت بخش خصوصی در مجموعه بوستانی و تفریحی گلابدره تهران ، مورد بهره برداری قرار گیرد.شهرداری منطقه یک ، این روزها خود را برای افتتاح یکی از پرنشاط ترین و هیجان انگیز ترین وسایل بازی و سرگرمی بنام "سورتمه تهران" واقع در مجموعه بوستانی و تفریحی گلابدره آماده می کند .شهردار منطقه یک در این باره گفت:« با توجه به نزدیکی تعطیلات نوروز ، شهرداری منطقه یک امیدوار است تا با افتتاح این مجموعه تفریحی و ورزشی این امکان را برای شهروندان تهرانی بویژه گردشگران و علاقمندان به تفریحات کوهستانی فراهم می کند تا لحظات خوبی را در تعطیلات نوروز در این مجموعه سپری کنند .»
dscn1232.jpg

مجتبی یزدانی افزود:« از جمله ویژگیهای «سورتمه تهران» می‌توان فضای دل انگیز اطراف و چشم انداز بی‌نظیر آن که در کنار ایمنی و تجهیزات کاملاً استاندارد و سرعت قابل کنترل و کابین های روباز و پَرِش (جامپ)‌های هیجان انگیز و اسپیرال گردشی است ، اشاره کرد .»او ادامه داد:« درباره «سورتمه تهران» باید به این نکته اشاره شود که این وسیله تفریحی با الهام از مونوریل طراحی شده است با این تفاوت عمده که این وسیله مهیج، امکان تنظیم سرعت و افزایش آن را توسط کاربر می دهد . همچنین در ساخت این وسیله تفریحی کلیه نکات و استانداردهای ایمنی به کار گرفته شده است .»
dscn1443.jpg

یزدانی با اشاره به اینکه شهرداری منطقه یک تهران با درک ضرورت‌ها و امکانات دامنه البرز در پارک گلابدره به فراهم کردن امکانات سفارش خرید و نصب و راه اندازی اولین «سورتمه تهران» کرده است، بیان کرد:« این پروژه به وسیله تیم مشترک کارشناسان و مهندسان داخلی و خارجی و همچنین انتقال دانش فنی نصب و راه اندازی این وسیله اجرایی شد.»
dscn1525.jpg

شهردار منطقه یک همچنین درباره زمان انجام این پروژه یادآور شد:« از نظر مدت زمان نصب نیز با توجه به مشکلاتی که فضای کوهستان ویژه منطقه داشت رکوردی قابل توجه به دست آمده است که تیم خارجی نصاب به آن اذعان داشتند .»مجتبی یزدانی در ادامه صحبت‌های خود با برشمردن نکاتی که در اجرای این طرح گردشگری مدنظر قرار داده، گفت:«توسیع فضاهای گردشگری کوهستانی در شمال تهران است که طرفداران بسیاری در میان شهروندان بویژه جوانان و نوجوانان در سطح شهر تهران دارد و متاسفانه در این زمینه کمبودهایی وجود دارد.»
dscn1532.jpg

او افزود:«امید است با افتتاح مجموعه بوستانی و تفریحی گلابدره تا حدودی این کمبودها برطرف شود و افتتاح این مجموعه به توزیع امکانات تفریحی و ورزشی در کلان شهر تهران کمک کند . قطعا ساخت و گسترش این قبیل مجموعه ها به افزایش روحیه نشاط و شادی در بین شهروندان به ویژه جوانان و نوجوانان‌، کمک شایانی می‌کند .»
dscn1769.jpg

شهردار منطقه یک تاکید کرد:« براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده روز جمعه 25 اسفند 1391 بوستان گلابدره درهای خود را به روی علاقمندان به «شادی ، نشاط و هیجان» خواهد گشود و نخستین«سورتمه تهران» افتتاح خواهد شد . »

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا