Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
هرچند ابرها همچنان در حال جوش و خروش هستند ولی نه دیگه فرصت از دست رفت برای مشهد:ناراحت:
والا امیر جون من خودم هم نمیدونم و تو گوگل سرچ کردم...این عکس برا کجا هستش؟
امیر جان طبق نقشه زیر شما الان باید رعدوبرق داشته باشید:
من آریاموالا امیر جون من خودم هم نمیدونم و تو گوگل سرچ کردم...
آریا جون شرمنده به خدا....
من از وبلاگ شما دیدن کردم و تصاویر زیبا و عالیه...
من چند تا تصویر درخواستی داشتم از شما و میخوام که از پارک نهج البلاغه برای بنده چند تا تصویر باحال و با کیفیت برام بزارین...
ممنون میشم
کلان شهر گردشگری
خوب به خاطر دارم، پس از تعطیلات نوروز ۷۹، معلم تاریخ از بچه های کلاس می پرسید که سفر نوروزیشان به کجا بوده. هرکس جوابی داد و من گفتم: «تهران»
- سردبیر
- ۱ فروردین ۱۳۹۲
- بدون دیدگاه
گویی برق سه فاز به معلم تاریخ وصل شده باشد چشمانش برقی زد و با تعجب گفت: « تِرون؟ هوُی به ای خوبی شیرازِ ول کِردی رفتی وسط او همه دود؟» و به سراغ دانش آموز دیگری رفت و جواب من به اظهار نظرش در گلو ماسید و در دهان خشکید.
اینکه، اجازه! آقای معلم تاریخ! – که هر جا هستی سلامت باشی - من نوروز آن سال در تهران اثری از ترافیک و آلودگی ندیدم. تاریخ که فقط تخت جمشید هخامنشی و بازار وکیل زندیه شیراز نیست (که جانم به فدای خطه ی خرم فارس و خاکِ پاک شیراز). کاخ گلستان و مجلس بهارستان هم از قاجاریه به یادگار مانده، تاریخ معاصر. و اینکه گاهی اوقات رویدادها و اماکن، «تاریخ» نشده اند. اما خاطره اند.
البته آقای معلم حق داشت. چرا که اکثر ایرانیان تهران را این گونه می شناسند:
تهران؛ کلان شهری صنعتی و مدرن
تهران؛ ۱۴ میلیون نفر جمعیت در روز، یعنی جوشش کار و زندگی در میان جنگل برج ها و مارپیچ اتوبان ها
تهران؛ شهر سیاست و تجارت
تهران؛ شهر آلودگی و ترافیک
تهران؛ مقصد و مبداء همه ی راه های کشوراما هیچ کس فکر نکرد:
طهران؛ تاریخ معاصر کاخ موزه¬ی نیاوران و سعدآباد، موزه ی عبرت، کاخ موزه ی گلستان، شمس العماره
طهران؛ امام زاده صالح
طهران؛ خاطرات رویدادهای خیابان انقلاب و دانشگاه تهران، لاله زار، حسن آباد
طهران؛ خاطرات پارک لاله و دانشجو و تئاتر شهر
طهران؛ معماری بازار مولوی و تجریش
طهران؛ خاطرات ورزشگاه امجدیه
طهران؛ هوای ملس و دلچسب دارآباد و دربند و درکه، فشم و لواسان
طهران و مادرش شهر ری؛ شاه عبدالعظیم و گنبد بی بی شهربانو، چشمه علی و کاروانسرای شاه عباسی و …
بله، تهران به عنوان پایتخت باید توسعه یابد و هرروز در گوشه کنارش طرحی نو دراندازد. برج میلاد باید سر به فلک بکشد. مترو باید گسترش یابد. بوستان آب و آتش، ولایت و نهج البلاغه باید سبز شوند. اما، نباید تاریخ و خاطرات نزدیک در این فرایند فراموش شوند و اگر خوب گذشته و امروز تهران را کنار هم ببینیم، می توانیم بگوییم:
تهران/طهران؛ کلان شهر گردشگری
دقیقا همین طورهدیگه یک چیزی که تو دهن مردم بچرخه چرخیده دیگه !! واقعا عوض کردن تصورات جامعه و عموم از یک موضوع یا یک پدیده خیلی سخته خیلی سخت !!!