• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه

mhkmx6h1b3fpyyjpml3d.jpg

rqe9e3rm6d7x04zoll7.jpg
امیر جان عجب ابرهای عجیب غریبی دارید هیچ افکت و ... برا دوربین نداشتید واقعا ابرها این شکلی ان سمت غربه آسمونه؟ یعنی انعکاس نوره یا فکر کنم مقداری گردوخاک هم تو ابرها هست که این رنگی شدند؟( بارونش گل ی نیست )

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان عجب ابرهای عجیب غریبی دارید هیچ افکت و ... برا دوربین نداشتید واقعا ابرها این شکلی ان سمت غربه آسمونه؟ یعنی انعکاس نوره یا فکر کنم مقداری گردوخاک هم تو ابرها هست که این رنگی شدند؟( بارونش گل ی نیست )

سلام محمد جان

این تصویر کاملا واقعیه و آسمون غرب و جنوب غرب مشهد رو نشون میدادند و تقریبا خورشید دیگه داشت غروب کامل میکرد. حرص من یکی هم از همین بابت در اومد که این ابرها هیچکاری نکردند.

ولی خدا رو شکر الان بارون خوبی داره میباره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوربین کنترل ترافیک نزدیک خونه ما در همین لحظه( میدان نمایشگاه غرب مشهد):

192.168.41.53.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همگی :گل:
تبریک بارش بارون به دوستان مشهدی :گل:
من دیگه خسته شدم از بس گفتیم زمستان بد بهار بد
ولی واقعاً بعد از بهار وحشتناک 87 که کل کشور رو در برگرفت، تو چهار سال آبی اخیر نیمه غربی کشور بهارهای متوسط رو به بالایی رو سوای وضعیت زمستون داشته، امسال واقعاً بد شروع شده و من مدام بهار 87 میاد تو ذهنم

nojeana

کاربر ويژه

سلام محمد جان
این تصویر کاملا واقعیه و آسمون غرب و جنوب غرب مشهد رو نشون میدادند و تقریبا خورشید دیگه داشت غروب کامل میکرد. حرص من یکی هم از همین بابت در اومد که این ابرها هیچکاری نکردند.
ولی خدا رو شکر الان بارون خوبی داره میباره
خوب شکر که خوب می باره منم تو ته مونده خاطرات کودکی همچین تصاویری دارم مربوط به سال 1374 و اواسط خرداد اون موقع هم یه سامانه دریای سرخی در حالت مقیم هر روز تا 20 روز بارش برا ما تولید کرد یادمه دلم برا آفتاب تنگ شده بود گرمای خورشید یادم رفته بود حسش چجوریه
خوب بعد از ظهر از این ابرا بوجود اومد تو یکی از این روزها سمت جنوب عرب و غرب و بعد رعد وبرق و تگرگ نیم ساعته که سفیدپوش کرد همه جا رو بعدش هم ابرها سرمه ای و آبی تیره در بالای سامانه ظاهر شد و تا صبح بارون لایت بارید عجب سالهای رویائی بود ایشاله شما هم خوب بباره.
یادمه تو محرم اون سال که خورد به آخرین روزهای سامانه هر روز با پسر خاله هام می رفتیم باغ سیرسیر گیلاس می خوردیم این دوران یکی از بهترین دوران های زندگیم بود آزاد و سرخوش و شاد .خدا نبخشه هر کی رو که این همه مشکل برا مون درست کرد که فرصت برا سرخوشی و آرامش هم نداریم

saeed hh

کاربر ويژه
خوب آریا جان زیبائی های تهران که شکی نیست.
خیلی ها خاطر شلوغی و دود و دم ( در چند ماه البته و قبل از وزش باد های محلی )و ... متاسفانه از این اظهار نظرها می کنند برای تهران
ولی خوب بقول قدیمی های ما بر سر مُلک ری ( طهران ) و عراق عجم ( منطقه اقلیمی غرب کرمانشاه و جنوب همدان ) خونها ریخته شده و جزء شاه نشین های قدیم ایران هست حتی قبل از قاجار و بنظر من هیچ شهر دیگه ای بجز تهران کشش این همه جمعیت و نداشت و حداقل از نظر منابع آبی و ... کم می آورد
واقعا همین طورهستش هیچ جای دیگه ای تو خاورمیانه مثل البرز مرکزی نمیتونه اب جمعیتی مثل تهران و کرج رو فراهم کنه حتی سواحل شمالی !!!

nojeana

کاربر ويژه
سلام به همگی :گل:
تبریک بارش بارون به دوستان مشهدی :گل:
من دیگه خسته شدم از بس گفتیم زمستان بد بهار بد
ولی واقعاً بعد از بهار وحشتناک 87 که کل کشور رو در برگرفت، تو چهار سال آبی اخیر نیمه غربی کشور بهارهای متوسط رو به بالایی رو سوای وضعیت زمستون داشته، امسال واقعاً بد شروع شده و من مدام بهار 87 میاد تو ذهنم
البته بهار پارسال هم بد بود برا زاگرس غربی خوب بود چون سبزی اونا وابسته به بارش فروردین بود و خدائی خوب بارید ولی برا زاگرس میانی ( نهاوند) بد بود چون اردیبهشت فقط یه بارون 22 میلی 15 ام بارید و بقیه اش گرد و خاک بود

mohammadsadat

کاربر ويژه
البته بهار پارسال هم بد بود برا زاگرس غربی خوب بود چون سبزی اونا وابسته به بارش فروردین بود و خدائی خوب بارید ولی برا زاگرس میانی ( نهاوند) بد بود چون اردیبهشت فقط یه بارون 22 میلی 15 ام بارید و بقیه اش گرد و خاک بود

به طور نسبی منظورم بود محمد جان
الان آمار رو نگاه کردم بهار پارسال استان همدان بدک نبوده، نهاوند هم فروردینش بالای نرمال بوده و البته اردیبهشتش خوب نبوده. امیدوارم اوضاع بهتر بشه، میترسم مثل بهار 87 بشه نمیدونم چیزی ازش یادت هست یا نه . متوسط بارش همدان اون موقع 28 م م در برابر نرمال 115 م م بوده. کرمانشاه 12 م م :تعجب2: در برابر 120 م م . کردستان 16 در برابر 148

IRAJ1

کاربر ويژه
خوب شکر که خوب می باره منم تو ته مونده خاطرات کودکی همچین تصاویری دارم مربوط به سال 1374 و اواسط خرداد اون موقع هم یه سامانه دریای سرخی در حالت مقیم هر روز تا 20 روز بارش برا ما تولید کرد یادمه دلم برا آفتاب تنگ شده بود گرمای خورشید یادم رفته بود حسش چجوریه
خوب بعد از ظهر از این ابرا بوجود اومد تو یکی از این روزها سمت جنوب عرب و غرب و بعد رعد وبرق و تگرگ نیم ساعته که سفیدپوش کرد همه جا رو بعدش هم ابرها سرمه ای و آبی تیره در بالای سامانه ظاهر شد و تا صبح بارون لایت بارید عجب سالهای رویائی بود ایشاله شما هم خوب بباره.
یادمه تو محرم اون سال که خورد به آخرین روزهای سامانه هر روز با پسر خاله هام می رفتیم باغ سیرسیر گیلاس می خوردیم این دوران یکی از بهترین دوران های زندگیم بود آزاد و سرخوش و شاد .خدا نبخشه هر کی رو که این همه مشکل برا مون درست کرد که فرصت برا سرخوشی و آرامش هم نداریم
تائید میشه
سال عجیبی بود فک کنم یه بارم تو فروم نگون بخت قبلی یه اشاراتی کردم ،منم چهار دبستان بودم یه شب تا صبح وحشتناک بارید بابای مدرسه همون موقع توسط آذرخش جان به جان آفرین تسلیم کرد:ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان

مشهد
Tuesday26 March
Long term forecast
[TH]Wednesday27 March[/TH]
[TH]Thursday28 March[/TH]
[TH]Friday29 March[/TH]
[TH="class: weekend, bgcolor: #ADD4E4"]Saturday30 March[/TH]
[TH="class: weekend, bgcolor: #ADD4E4"]Sunday31 March[/TH]
[TH]Monday01 April[/TH]
[TH]Tuesday02 April[/TH]
[TH]Wednesday03 April[/TH]
[TH]Thursday04 April[/TH]

[TR]
[TD]
01d.png
[/TD]
[TD]
01d.png
[/TD]
[TD]
01d.png
[/TD]
[TD]
03d.png
[/TD]
[TD]
09.png
[/TD]
[TD]
09.png
[/TD]
[TD]
03d.png
[/TD]
[TD]
01d.png
[/TD]
[TD]
01d.png
[/TD]
[TD]
01d.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: temperature plus"]11°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]18°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]19°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]19°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]12°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]14°[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]0 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]6 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]2.7 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]0.2 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
vindpil.0025.075.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.100.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.355.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.125.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.030.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0050.105.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.090.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.030.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0000.045.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0000.030.png
[/TD]
[/TR]

nojeana

کاربر ويژه
به طور نسبی منظورم بود محمد جان
الان آمار رو نگاه کردم بهار پارسال استان همدان بدک نبوده، نهاوند هم فروردینش بالای نرمال بوده و البته اردیبهشتش خوب نبوده. امیدوارم اوضاع بهتر بشه، میترسم مثل بهار 87 بشه نمیدونم چیزی ازش یادت هست یا نه . متوسط بارش همدان اون موقع 28 م م در برابر نرمال 115 م م بوده. کرمانشاه 12 م م :تعجب2: در برابر 120 م م . کردستان 16 در برابر 148
خوب محمد جان انسال بنظرم خیلی با اون سال فاصله داریم کل سال تو ذهنمه پدیده غالب اونسال باد بود اونم باد های شدید جنوب غربی ( خیلی شدید ) یادمه سامانه خیلی زیاد می اومد ولی بصورت باد تخلیه می شدند و از دی ماه غالب شد البته بعد از سرما که از نیمه دی شروع شد تا اوایل اسفند 86 دیگه باد نداشتیم فقط سرما و برف داشتیم و در نهایت اسفند بازم باد شدید شروع شد و تا آخر بهار 87 هر روز باد تا جائی که حتی مجال خیس شدن زمین از بارون هم نمی داد
نظر شخصی منه همیشه بهار الگوی غالبش الگوی اولین سامانه بعد از دوره بی بارشی بعد سامانه های اولیه پائیزه البته با حذف سرما
خوب امسال بعد از اون دوره سامانه ها متاسفانه همگی محلی بودند و نه خیلی قوی بودند و میشه گفت بهار امسال کاملا محلی عمل خواهد ( البته با تجربه بنده )

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک
خراسان بزرگ بهار سرسبزی در پیش داره
تمام علاقه من به بارندگی و سرما فقط به خاطر زیبایی بهار و تابستانه

درود ایرج عزیز

خیلی ممنون . انشاء الله که وضع بارش در غرب کشور هم خوب بشه چون واقعا وقتی سیستم از سمت غرب کشور میاد واقعا تموم ایران بهره مند میشه و این آرزوی قلبی من و همه همشهریانم هست.

الان محله ما بارش داره ولی سایر نقاط شهر خبری نیست متاسفانه چون دوستان که چیزی اعلام نکردند.

راستی بارشهای امروز مشهد هم کلا پراکنده بود ولی بازهم خدا رو شکر.

این مدل ecmwf باز هم باری ما در روز های جمعه و شنبه بارش پیش بینی کرده ولی من که اصلا چشمم اب نمیخوره.هنوز الگوی بارش مشهد بهاره نشده و خبری از رعد و برق نیست و بارشها عمدتا آهسته و ملایم هستند و البته اختلاف ناگهانی بین دمای بیشینه و کمینه زیادی داریم و هوا هنوز خنک هست اینجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا