• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
هوا در مشهد تقريبن سرد و همراه با سوز است و با غروب آفتاب سرماي هوا هم بيشتر شده به نظر امشب در سردترين ساعات دما به 2 تا 3 درجه بالاي صفر برسه!

navid61

کاربر ويژه
phlo76h0bzsz76ivc7y.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
وای عزای غروب فردا رو دارم. همیشه غروب روز 13 فروردین برای من دلگیر بوده نمیدونم چرا!

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام. تشکر فراوان از تمام دوستان عزیزم، ممنون از پیام های تبریک محبت آمیزتون. :گل:

امروز رفتم مناطق بسیار زیبای ماسال و ارتفاعات رضوانشهر استان سرسبز خودمون گیلان. هوا مه آلود بود و گاهی همراه با بارش نم نم بارون.
می خوام عکس ها رو در چند مرحله و با حجم بسیار کم تقدیم کنم به همه دوستان عزیزم.

شهر ماسال و بام سبزش:

aik1amqkoakwtuu3c3qs.jpg

y4t6z3jevm3r5h2nmpnd.jpg

hupg5qn33y593t5a9l7.jpg

4gqjual66ztx3wgkkr.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
اینم دو تا عکس بارونی:

uigpyxoavurdhk884tmf.jpg

ttq3ifpf9ac5ge082y.jpg

این خونه رویایی محل زندگی خانم پیر و بسیار مهربونی هست که همه بهش می گن مادر جان. عسل طبیعی بسیار عالی داره. امیدوارم همیشه خوش و سلامت باشی مادر جان:

irg38m3ynpf6gcmnl19j.jpg

حجم کل عکس هایی که گذاشتم حدود 900 KB شد. شرمنده اگه زیاد شد :خجالت2: دیگه بیشتر این صفحه رو سنگین نمی کنم، بقیه عکس ها رو بعدا میذارم. :گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
اینم دو تا عکس بارونی:

uigpyxoavurdhk884tmf.jpg

ttq3ifpf9ac5ge082y.jpg

این خونه رویایی محل زندگی خانم پیر و بسیار مهربونی هست که همه بهش می گن مادر جان. عسل طبیعی بسیار عالی داره. امیدوارم همیشه خوش و سلامت باشی مادر جان:

irg38m3ynpf6gcmnl19j.jpg

حجم کل عکس هایی که گذاشتم حدود 900 KB شد. شرمنده اگه زیاد شد :خجالت2: دیگه بیشتر این صفحه رو سنگین نمی کنم، بقیه عکس ها رو بعدا میذارم. :گل:
وای عجب بهشتی است!
مرسی دکتر جان روحمون تازه شد:گل:

IRAJ1

کاربر ويژه
ممنون. من کیفیت عکس ها رو خیلی کم کردم. واقعا اینجا فوق العاده زیبا هست و این عکس ها نمی تونه تمام این زیبایی رو به تصویر بکشه.
دکتر جان با این عکس ها وسوسم میکنی بیام شمال و در یکی از روستاهای این بهشت زمینی زندگی کنم نکن این کارهارو منا آواره نکن:چشمک:

Rastegari

Banned
شالیزاری در کامفیروز
تصویر زیر مربوط به شالیزارهای اطراف رودخانه کر در منطقه کامفیروز استان فارس است. این منطقه پربارش و پوشیده از جنگل است و ارتفاعات آن تا اواسط تیرماه پوشیده از برف است. مرتفع ترین قلل منطقه قله رنج و برم فیروز سپیدان با ارتفاع بیش از 3700 متر است که از حاشیه شمالی رودخانه کر قابل مشاهده است. گفتنی است که سه سرچشمه اصلی رودخانه کر شامل آبشار مارگون سپیدان، بهشت گمشده کامفیروز و تنگ براق اقلید که در نزدیکی هم قرار دارند، جزو مناطق منحصر به فرد ایران و خاورمیانه می باشند. آزاد راه شیراز ـ اصفهان قرار است از این منطقه زیبا عبور کند که باعث ناراحتی برخی از دوستداران محیط زیست شده است. این منطقه جزء قطبهای تولید برنج کشور است.

112377_684.jpg

Rastegari

Banned
دکتر می پسندمت. :گل:

این همه زمین ول تو شمال نمی دونم چرا جد و آباد من اومدن بوشهر؟ :103:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا