• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
بعد از 28 سال زندگی به این نتیجه رسیدم که هر جایی زیبایی خودش داره از کویر گرفته تا شمال ،دو سالی که یزد بودم طبیعت کویر زیبا دیدم و بسیار پسندیدم .روستایی در بافق هست بنام شادکام که واقعا زیباست سکوت کویر آرامش بخشه

برفی

کاربر ويژه
سلام بر دوستان نظرتون راجبع سیستم اخر هفته چیه شهر اصفهان منتظر بارش خوبی باشه یا نه. ممنون میشم جواب بدین.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

فرصتی دست داد تا در خدمت تون باشم.

این پیش آگاهی رو فعلا داشته باشید . انشاء الله بعد از 13 فروردین اگه عمری بود با اطلاعات بیشتری در خدمت تون خواهم بود>>>>

آغاز بارشهای سنگین در سطح کشور از 16 فروردین 1392

تاريخ : سه شنبه سیزدهم فروردین 1392 | 0:27 قبل از ظهر | نویسنده : امیر محسن

itkatxvgnyfnnil7hqfg.jpg

از روز پنجشنبه 15 فروردین لغایت دوشنبه 19 فروردین سامانه بسیار فعالی در سطح کشورمون فعال خواهد بود که منجر به وقوع بارشهای بسیار سنگینی در برخی نقاط غرب- جنوب غرب- جنوب- جنوب شرق ، خصوصا استانهای یزد- کرمان- سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی خواهد شد.

در ارتباط با نحوه عملکرد این سامانه بعداز روز طبیعت( سیزده بدر) اطلاع رسانی مقتضی انجام خواهد شد.

در روز 13 فروردین هم در غالب نقاط کشور شاهد جوی نسبتا آرام و بدون پدیده خواهیم بود.

برچسب‌ها: هشدار وقوع سیل, آبگرفتگی معابر عمومی, طغیان رودخانه, طوفان و تگرگ

آخرین ویرایش:

برفی

کاربر ويژه
سلام دوستان

فرصتی دست داد تا در خدمت تون باشم.

این پیش آگاهی رو فعلا داشته باشید . انشاء الله بعد از 13 فروردین اگه عمری بود با اطلاعات بیشتری در خدمت تون خواهم بود>>>>

آغاز بارشهای سنگین در سطح کشور از 16 فروردین 1392

تاريخ : سه شنبه سیزدهم فروردین 1392 | 0:27 قبل از ظهر | نویسنده : امیر محسن

itkatxvgnyfnnil7hqfg.jpg

از روز پنجشنبه 15 فروردین لغایت دوشنبه 19 فروردین سامانه بسیار فعالی در سطح کشورمون فعال خواهد بود که منجر به وقوع بارشهای بسیار سنگینی در برخی نقاط غرب- جنوب غرب- جنوب- جنوب شرق ، خصوصا استانهای یزد- کرمان- سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی خواهد شد.

در ارتباط با نحوه عملکرد این سامانه بعداز روز طبیعت( سیزده بدر) اطلاع رسانی مقتضی انجام خواهد شد.

در روز 13 فروردین هم در غالب نقاط کشور شاهد جوی نسبتا آرام و بدون پدیده خواهیم بود.

برچسب‌ها: هشدار وقوع سیل, آبگرفتگی معابر عمومی, طغیان رودخانه, طوفان و تگرگ

سلام امیر محسن جان امیدوارم که این سامانه حسابی تقویت بشه تا شهر اصفهان هم با بارشهای بسیار خوبی همراه بشه تا این زاینده رود خشکیده طغیان کنه وپراز اب بشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

برفی

کاربر ويژه
امیر محسن جان منظورتون شنبه است یا دوشنبه چون دوشنبه میشه نوزدهم نه هفدهم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان منظورتون شنبه است یا دوشنبه چون دوشنبه میشه نوزدهم نه هفدهم

سلام

خیلی ممنون از تذکر تون.

منظورم 19 فروردین بود که اصلاحش کردم.

شهر اصفهان به امید خدا از این سامانه بارشهای بسیار خوبی رو دشت خواهد کرد.:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام!
نروژ بارشارو ترکوند!
یه سری عکس جدید از شمال و دریاچه سد دز گرفتم بعد از گلچین بهتون تقدیم میکنم :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

انیمیشن بارش - فشار سطح دریا و ارتفاع ژئو پتانسیل

72 الی 168 ساعت آینده
wzmdf3a3p794kt53qvcp.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آرزو میکنم روز خوبی رو در دامان طبیعت سپری کنید

شب دوستان عزیز خوش:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
بعد از 28 سال زندگی به این نتیجه رسیدم که هر جایی زیبایی خودش داره از کویر گرفته تا شمال ،دو سالی که یزد بودم طبیعت کویر زیبا دیدم و بسیار پسندیدم .روستایی در بافق هست بنام شادکام که واقعا زیباست سکوت کویر آرامش بخشه

منم کاملا با شما هم نظر هستم. طبیعت جای جای دنیا زیباست. واسه من تمام عکس هایی که دوستان عزیز میذارن زیبایی و جذابیت خاصی داره. کویر که حس خارق العاده ای به انسان میده. بویژه شب پر ستارش.

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
با اجازه چند تا عکس دیگه تقدیم می کنم:

eb4bkld4pljnt4fjt53n.jpg

bj890ziatknja90bxywd.jpg

سبزی روی این درخت ها رو ببینید:

20m8tzivazcgeqidw2.jpg

b4jz1i2ag2pcmdh5a9n0.jpg

و این سنگ:

6a1ht74c02y92qruvij5.jpg

آخرین ویرایش:

Rastegari

Banned
تصاویر : یخ زدگی درختان گدوک در نوروز

منطقه گدوک از توابع شهرستان سوادکوه در استان مازندران می باشد. سطح درختان منطقه به طرز زیبایی بر اثر یخ زدگی در ابتدای بهار، پوششی سفید از خود بجای گذاشته است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/311271/%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%DB%8C%D8%AE-%D8%B2%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%AF%D9%88%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2

Dr.ben

کاربر ويژه
عکس های زیادی گرفتم اما این دو تا رو به عنوان سری آخر عکس ها میذارم.
اون بالا بالاها یه استخر پرورش ماهی قزل آلا و رستوران هست:

ijp9xdm3besgpc05f0e.jpg

اینم قزل آلای کباب شده مخصوص این رستوران. خیلی خوشمزست :83:

h0vele103u7kz8xzon1c.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. نمیدونم چرا بارشا تا مرز مشهد هم رسیدن ولی از اونجا به بالا نابود میشن. کلا امسال که بهار خیلی بدی رو داشتیم و فروردین حتی از سال پیش هم بدتر بوده!! ولی خب نروژ بارشایی برای دوشنبه برای مشهد در نظر گرفته. دیشب هم شب نسبتا سردی نسبت به این موقع از سال بود و کمینه مشهد به 2 رسید!!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان:گل:
امیدوارم که امروز به همه خوش بگذره و هوای طبیعت رو هم داشته باشیم
خروجیهای غربی مشهد ترافیک بسیار سنگینی دارن و از ساعت 4 بعد از ظهر از میدان فلسطین تا انتهای وکیل آباد، محور کلات از تقاطع بولوار بهمن و خواجه ربیع و محور خلج به سمت خارج مشهد ممنوع و محورها به سمت مشهد یکطرفه خواهند بود

83610843484390538520.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام دوستان. نمیدونم چرا بارشا تا مرز مشهد هم رسیدن ولی از اونجا به بالا نابود میشن. کلا امسال که بهار خیلی بدی رو داشتیم و فروردین حتی از سال پیش هم بدتر بوده!! ولی خب نروژ بارشایی برای دوشنبه برای مشهد در نظر گرفته. دیشب هم شب نسبتا سردی نسبت به این موقع از سال بود و کمینه مشهد به 2 رسید!!

سلام.اولا هنوز بهار و فروردین به پایان نرسیده است که بخواهیم بگوییم ماه کم بارش و بدی بود.دوما تازه از نیمه ی دوم فروردین بارش ها اوج خواهد گرفت.:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
نقشه مجموع بارشی یک هفته آینده:

mide_qpf_168hr_msg1.png

وضعیت دمایی روزانه:

2xa2_st.gif

نقشه وقوع رعد و برق (با نقاط صورتی رنگ کاملا مشخص است)

easatir00.gif

هواشناسی لارستان

navid-mashhad

کاربر ويژه
ماشالله همه ملت مسافرتو رفتن دیگه !!
فکر کنم هرکی تو عمرش از شهرش بیرون هم نرفته امسال رفته بود سفر !!
مازندران محدوده چالوس تا رامسر ترافیک قفل شده بود و وحشتناک شلوغ بود !! مسافت 100 کیلومتری 4 ساعت و نیم طول کشید

از نظر بارشی بارش بیشتر به صورت باران ریزه و گاهی درشت تر از باران ریزه در غرب مازندران و شرق گیلان مشهود بود
در اقامت 48 ساعته ما در گیلان رنگ آفتابو ندیدم !!! با یک ساحل خوب هم برای اولین بار آشنا شدم و اونم ساحل چمخاله گیلان بود که کاملا ماسه ای و تمیز و نسبت به جاهای دیگه خلوت بود!! فقط باد سردی میومد کنار ساحل و نمی شد بیشتر اونجا موند

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا