• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
image.ashx

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

باید تو خراسان زندگی کنی تا بتونی اقلیمش رو بشناسی آقای شهاب عزیز

عجله نکن هنوز زمان بارشهای بهاره شمال شرق ایران فرا نرسیده و ما هنوز در حال گذر از زمستان به بهار هستیم و سر وقتش ، به امید خدا بارشهای خوبی هم خواهیم داشت ...

عرض تسلیت به خراسانی های عزیز................:ناراحت:

سلام

باید تو خراسان زندگی کنی تا بتونی اقلیمش رو بشناسی آقای شهاب عزیز

عجله نکن هنوز زمان بارشهای بهاره شمال شرق ایران فرا نرسیده و ما هنوز در حال گذر از زمستان به بهار هستیم و سر وقتش ، به امید خدا بارشهای خوبی هم خواهیم داشت ...

مثل اینکه امیر جان سو تفاهم شده و شما رو ناراحت کردم....

به خدا من منظوری نداشتم و قصد ناراحت کردن شما رو هم ندارم.....

گفتم یه مزاحی کرده باشم....

ولی امیر جان من از شما یه انتقادی دارم و اون اینه که شما تو این انجمن با همه شوخی داری و میگی و میخندی ولی وقتی به من میرسی من رو جلوی بقیه بچه ها ضایع می کنی....

من آخر نتونستم پی ببرم که مشکل شما با بنده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امیدوارم این انتقاد سبب اخراج و یا حذف پست بنده نشه.....

باز هم متاستفم که شما رو ناراحت کردم.....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شهاب عزیز

چون شما خودت موضوع رو بازش کردی عرض میکنم:

من قبلا هم بهت گفتم و بازهم بهت میگم. سعی کن که لحن و ادبیاتی رو که در فوروم استفاده میکنی کلا بازنگری و اصلاح کنی. فکر نکن چون برای خراسان تسلیت گفتی من اینطور نوشتم بلکه اگه برای هر جای دیگه ای از ایران عزیز با این گفتار پیام تسلیت میفرستادی بازهم جوابت همین بود که گفتم!!!!

من نمیتونم اینجا منفعلانه کار کنم و دست روی دست بذارم تا هرکی ، هرچی دلش میخواد بگه!!!!!!!!

بدون تعارف بگم اینطور صحبت کردن آرامش اینجا رو برهم میزنه ، چیزی که به سختی باهش مقابله میکنم پس چه خوبه هر کسی وقتی میخواد یک چیزی بگه سعی کنه تموم جوانب صحبتش رو در نظر داشته باشه مبادا به کسی بربخوره.

فقط همین . بعد هم من با انتقاد هیچ مشکلی ندارم چون باعث بهبود کیفیت اینجا میشه ، بشرط اینکه انتقاد موجه باشه.

در مورد پست تون گفتید که ، حذف نمیشه و در مورد اخراج هم تا زمانیکه بر اساس قوانین و مقررات انجمن رفتار کنید مثل روزهای قبل هیچ مشکلی پیش نمیاد و تازه خیلی هم از حضورتون خوشحال و خرسندیم ولی اگه قرار باشه که از موازین و مقررات اینجا عدول بشه ، طبق قوانین انجمن رفتار در خور و شایسته ای صورت خواهد پذیرفت.

موفق باشید.

مثل اینکه امیر جان سو تفاهم شده و شما رو ناراحت کردم....

به خدا من منظوری نداشتم و قصد ناراحت کردن شما رو هم ندارم.....

گفتم یه مزاحی کرده باشم....

ولی امیر جان من از شما یه انتقادی دارم و اون اینه که شما تو این انجمن با همه شوخی داری و میگی و میخندی ولی وقتی به من میرسی من رو جلوی بقیه بچه ها ضایع می کنی....

من آخر نتونستم پی ببرم که مشکل شما با بنده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امیدوارم این انتقاد سبب اخراج و یا حذف پست بنده نشه.....

باز هم متاستفم که شما رو ناراحت کردم.....

امیر جان از راهنمایی ها و صحبت های متین و شایسته شما ممنون و سپاسگزارم......

من امشب یه موضوع دیگری رو برای خودم کلا حرام کردم و اون شوخی کردن هست.....

من غلط بکنم از این به بعد اینجا شوخی کنم خصوصا با شما خراسانی ها.......

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ديگه يواش يواش بايد روز شمار جنب حاره اي رو روشن كنيم !

مونسون هند به زودي زنده خواهد شد. اكنون شبه قاره هند از گرمايي سوزان و طاقت فرسا به ستوه اومده اما در پس اين هواي بري، موسمي در راه ست ...

navid-mashhad

کاربر ويژه
ديگه يواش يواش بايد روز شمار جنب حاره اي رو روشن كنيم !

مونسون هند به زودي زنده خواهد شد. اكنون شبه قاره هند از گرمايي سوزان و طاقت فرسا به ستوه اومده اما در پس اين هواي بري، موسمي در راه ست ...

بوی کیم و بستنی بوی کولر آبی
سوز تند تیغ آفتاب وسط خیابونا

شادی خوردن نوشابه سیاه
زیر سایه بلند و خنک اقاقیا

با این ها تابستونو سر می کنم با اینا گرما رو از جون خودم در می کنم:خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بوی کیم و بستنی بوی کولر آبی
سوز تند تیغ آفتاب وسط خیابونا

شادی خوردن نوشابه سیاه
زیر سایه بلند و خنک اقاقیا

با این ها تابستونو سر می کنم با اینا گرما رو از جون خودم در می کنم:خنده2:

نويد ببين تفاويت دماي ماگزيمم فردا ايران و شبه قاره هند. مي بيني، همين گرما در شبه قاره و آسياه نيروي محركه لازم براي مونسون خواهد بود.

كشور هند تنها كشوري ست كه تابستونش از بهارش خنك تره!!!!!!! در واقع الان تابستون شبه قاره هند هست!!!

5f4u7216b1u5gyp7nudw.png

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
Wednesday03 AprilThursday04 AprilFriday05 AprilSaturday06 AprilSunday07 AprilMonday08 AprilTuesday09 AprilWednesday10 AprilThursday11 AprilFriday12 April
01d.png
01d.png
01d.png
03d.png
09.png
03d.png
01d.png
01d.png
03d.png
09.png
15°15°12°14°15°17°19°25°18°21°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours2.3 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours2.4 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0050.115.png
vindpil.0025.075.png
vindpil.0000.085.png
vindpil.0025.060.png
vindpil.0025.095.png
vindpil.0025.020.png
vindpil.0025.105.png
vindpil.0025.345.png
vindpil.0025.125.png
vindpil.0050.120.png

Long term forecast

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر بارشهای بسیار خوبی در راه اصفهانه والبته نواحی جنوبی و جنوب شرق کشور هم بارشها مافوق تصور خواهد بود.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستاي خوبم من برم بخوابم

نمي دونم، من خيري از اين سال آبي نديدم شايد مي خواد تلافي سال آبي 91 - 90 در بياد. بقول عربها : الله اعلم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا