• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fooladi

کاربر ويژه
خرم آباد:
77804943368998700133.gif
با اینحال خودم از سیستم پیش رو برا خرم آباد همچین انتظاری ندارم . حتی گاهی بدبینم در حد انتظار مقداری بارش ماشین کثیف کن و گرد و خاک. امیدوارم اشتباه بکنم و این ضایع شدن در پیشبینی، عاملی باشه برا مطالعه بیشتر و دوری از بدبینی انشاء الله :giggle:

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
Seasonal Precipitation and Standardized Streamfunction Anomalies

This is a map of seasonal (3-month) CAMS-OPI precipitation anomaly from the long-term mean, and seasonal-average standardized streamfunction anomaly (select from 925 hPa and 200 hPa pressure levels) over the tropical Indian and Pacific Oceans.

The climatological base period used to calculate the precipitation anomalies is 1979-2000. Areas shaded in brown represent negative precipitation anomalies, and areas shaded in green represent positive precipitation anomalies. Blue contours represent the seasonal standardized streamfunction anomalies; solid lines are positive anomalies from the 1981-2010 mean, and dashed lines are negative anomalies. The standardized streamfunction anomalies are contoured at an interval of 0.25 s.d.

hjm1fje6acubevzgnmgx.gif

xpvs7uar4cjwe5lsu4lj.gif

uasnmqo2ssjpx9ee5rn9.gif

semg6aeub6ef75fm37nj.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
توضیحی در مورد OLR:

Outgoing Longwave Radiation (OLR) is the energy leaving the earth as infrared radiation at low energy. OLR is a critical component of the Earth’s radiation budget and represents the total radiation going to space emitted by the atmosphere. Earth's radiation balance is very closely achieved since the OLR very nearly equals the Shortwave Absorbed Radiation received at high energy from the sun. Thus, the first law of thermodynamics (energy conservation) is satisfied and the Earth's average temperature is very nearly stable. The OLR is affected by clouds and dust in the atmosphere, which tend to reduce it below clear sky values. Greenhouse gases, such as methane (CH[SUB]4[/SUB]), nitrous oxide (N[SUB]2[/SUB]O), water vapour (H[SUB]2[/SUB]O) and carbon dioxide (CO[SUB]2[/SUB]), absorb certain wavelengths of OLR adding heat to the atmosphere, which in turn causes the atmosphere to emit more radiation. Some of this radiation is directed back towards the Earth, increasing the average temperature of the Earth's surface. Therefore, an increase in the concentration of a greenhouse gas would contribute to global warming by increasing the amount of radiation that is absorbed and emitted by these atmospheric constituents.
The OLR is dependent on the temperature of the radiating body. It is affected by the Earth's skin temperature, skin surface emissivity, atmospheric temperature, water vapor profile, and cloud cover

اینم توضیحی در مورد مفهوم ناهنجاری های OLR در هواشناسی:

An abbreviastion for "Outgoing Longwave Radiation". Anomalies in OLR can be related to cloud cover and precipitation. Negative OLR anomalies generally indicate increased cloudiness and likelihood of precipitation while positive anomalies imply decreased cloudiness. The relationship between OLR anomalies and precipitation holds most strongly in tropical regions.

به طور خلاصه: ناهنجاری های OLR می تواند مربوط به پوشش ابر و بارش باران باشد. به طور کلی ناهنجاری منفی OLR اشاره دارد به افزایش ابرناکی و احتمال بارش باران در حالی که ناهنجاری مثبت OLR اشاره به کاهش ابرناکی دارد. ارتباط بین ناهنجاری های OLR و بارش در مناطق استوایی قوی تر است.

OLR Anomaly

30Day

curr.olr.30day.figb.gif

90Day

curr.olr.90day.figb.gif

همان طور که توی این نقشه ها مشخصه، در این مدت کشور ما با ناهنجاری مثبت OLR (کاهش ابرناکی) و بخش های وسیعی از اروپا با ناهنجاری منفی OLR (افزایش ابرناکی) روبرو بوده است.

آخرین ویرایش:

Fooladi

کاربر ويژه
بارش تجمعی ۹۶ ساعت آینده بر حسب اینچ (هر اینچ ۲۵/۴ میلیمتر):
41401017252003913277.gif

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
جناب فولادی این چند وقت کم پیدا بودی، من مهمون شهر زیباتون بودم و کلی عکس از جاده های اطرافتون گذاشتم‏!‏

Rastegari

Banned
جناب فولادی این چند وقت کم پیدا بودی، من مهمون شهر زیباتون بودم و کلی عکس از جاده های اطرافتون گذاشتم‏!‏

منم عکس هاتو ندیدیم!

دیروز رفتیم سحل { دل آرام } شهرستان تنگستان استان بوشهر.

این نوشته رو هم به افتخار شهر ماگدبورگ روی ماسه های ساحل نوشتم { ماگدبورگ } :
(دوستان ببخشید با ویندوز xp نمی دونم چطوری حجم عکسو کم کنم!)

73407952727948104562.jpg

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
هفته ی آینده به خصوص اواسط هفته روزهای بسیار گرمی و بالای نرمالی در انتظاره ایرانه ماست:ناراحت:

mohamad$

کاربر ويژه
نشستم همينطور با خودم فكر مي كنم مي بينم اين سال آبي يه پديده اي كه تو تهران اتفاق بيوفته و من رو خوشحال كنه نبوده !!!

هيچ هيچ آخه مگه ميشه والا خشكسال 86 - 87 هم لااقل يه هيجانكي داشت. عذاب تحمل 5 ماه خشكي بسيار سخته خدا كنه امسال تابستون هم مثل 2 تابستون گذشته توي تهران سوپرايز بشيم. :گریه::64::86:

برف 17 اسفند . 26 آذر . بارون و برف 13 بهمن . اینا هیجان داشت واسه من ولی در کل سال آبی بدی بوده . اگر بهار اینطور پیش بره خیلی افتضاح میشه . امیدوارم اینطور نشه

سال 88 برای من اصلا هیجانی نداشت . فقط فروردینش برفاش حال داد

پسرخاله

کاربر ويژه
برف 17 اسفند . 26 آذر . بارون و برف 13 بهمن . اینا هیجان داشت واسه من ولی در کل سال آبی بدی بوده . اگر بهار اینطور پیش بره خیلی افتضاح میشه . امیدوارم اینطور نشه

بارش جمعه و شنبه هم که فعلا رو هواست نروژ و فورکا مقداره بارشه بهتری زدن :دوست:ولی جی اف اس و نیروی دریایی بارشه چندانی در نظر نگرفتن:ناراحت:
هفته دیگه هم که بارشی نداریم :سکوت:
فروردین اینجوری باشه با قویتر شدنه جنب حاره ای شانسه بارشه اردیبهشتمون کمتر میشه

ماهان.

کاربر ويژه
خب ما هم رسیدیم رشت و کیلومتر ماشین از ایلام تا اینجا رو (از مسیر دره شهر‏)‏ با احتساب چند کیلومتر گشتن داخل خرم آباد حدود 1010 کیلومتر نشون می ده‏!‏

ماهان.

کاربر ويژه
ولی بعد از هوای آفتابی بیشتر نقاط غرب، این هوای ابری و مه رقیق و خنک رشت یه خرده ضد حاله

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

اون 2 برف در من هيجان ايجاد نكرد چون برف گسترده اي تو تهران نبود. اون شب هم كه رعد و برق با برف ميومد هم كه...

كلا براي من بشخصه سال آبي كسل كننده اي هست. :34:

محمد لطفا عكس هاي توچال رو برام تو پيغام خصوصي بفرست مي خوام براي قسمت هواشناسي كوهستان ازش استفاده كنم. خودم تو عكس نباشم مرسي:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله 2 ريشتر ساعت 7 و 57 دقيقه صبح امروز پيشوا در 48 كيلومتري شهر تهران رويداد.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق بررسي ها، سيستم بارشزايي كه از اواسط فردا وارد كشور ميشه طي فعاليتش، بيشترين بارش ها رو در مناطق غربي كشور، دامنه هاي زاگرس به سمت نيمه جنوبي كشور و سپس در جنوب شرق و شرق كشور داشته و از اواخر وقت روز دوشنبه 19 فروردين از مرزهاي شرقي كشور رو ترك خواهد كرد.

سواحل خزر و دامنه هاي البرز هم بارش هايي از اين سيستم خواهند داشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جدیدترین نقشه ترکیبی سطح زمین امروز

منتهی خودم رسمش کردم اگه ایرادی داره دوستان بگن تا اصلاحش کنم:

rjypoyawwbsg8aoss24k.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حقیقتا چون ما تو ایران یک نقشه front درست حسابی ندارم پیشنهاد میکنم در روزهایی که خصوصا پدیده بارش داریم حتما در 2 یا 3 آپدیت مجزا نقشه front برای کشورمون رسم کنیم و از دوستان عزیز هم میخوام در این مهم منو یاری و مساعدت کنند.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا