• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
درود یر دوستان عزیز

بعد از 16 روز مجددا پشت لبتاب میشینم!!!وای که چقدر سرعتت بالا باشه خوبه!!!ارادت دارم خدمت همه ی دوستان عزیز.
خوش اومدی محمد عزیز...
ایشالا بعد از این تعطیلات باز اینجا پرشور شه...بخصوص که با ورود سیستم مصادف شده:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درضمن از دو دوست گرام{شهاب جان(ناهنجار92) و داش محسن عزیز}بنا به دلایلی تشکر میکنم!!!:گل::گل:

این دو عزیز در طی مدتی که من به اینترنت دسترسی نداشتم؛اخبار مربوط به آب و هوا رو به طور جامع و کامل در اختیار بنده قرار دادن و واقعا لطف بزرگی به بنده کردن:aminkhan::احترام:{بخصوص شهاب عزیز}

علی جان{دوستی}ممنونم از لطفت،انشاالله که مجددا کاربران در حال دیدن موضوع صدتایی بشه!!البته با توجه به این که سیستم جدید بارشی واسه ما نداره ولی مطمئن باشید من هستم!!

درضمن از دو دوست گرام{شهاب جان(ناهنجار92) و داش محسن عزیز}بنا به دلایلی تشکر میکنم!!!:گل::گل:

این دو عزیز در طی مدتی که من به اینترنت دسترسی نداشتم؛اخبار مربوط به آب و هوا رو به طور جامع و کامل در اختیار بنده قرار دادن و واقعا لطف بزرگی به بنده کردن:aminkhan::احترام:{بخصوص شهاب عزیز}

علی جان{دوستی}ممنونم از لطفت،انشاالله که مجددا کاربران در حال دیدن موضوع صدتایی بشه!!البته با توجه به این که سیستم جدید بارشی واسه ما نداره ولی مطمئن باشید من هستم!![/QUOTE

بنده این کارها رو وظیفه خودم میدونم و همیشه هم گفتم که ارادت شدیدی به دیار خراسان دارم............

محمد جون خوش اومدی......

L_plot_global_map.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
gfs 27 م.م پیش بینی کرده برای دزفول و صفی آباد 15.5 م.م
از اون سیستماس که یه کیلومتر بری سمت شمال 1م.م اضافه میشه...خاطره خوبی ازشون دارم همون 100 م.م پاییز!

Abbath

New member
درود بر دوستان

دیروز رفته بودم به همون جایی که قبلا عکس ازش گذاشتم،وضعیت واقعا اسفناکه،بارش بهار اگه خوب نباشه امسال خشکسالی شدیدی در پیش هست،کوه ها تا 2200 متری تقریبا برفی نداشتن!از 2200 متر به بالا هم تیکه های برف بود یه چیزی تو مایه های اواخر اردیبهشت،این وضعیت حالمو گرفت و باعث شد نتونم عکسای زیادی بگیرم،همونایی رو هم که گرفتم الان میزارم

محمد بجنورد

کاربر ويژه

بنده این کارها رو وظیفه خودم میدونم و همیشه هم گفتم که ارادت شدیدی به دیار خراسان دارم............

محمد جون خوش اومدی......

ما بیشتر شهاب جان{ارادت}

وضعیت کوه های بجنورد هم بشدت خرابه{از نظر برف}،فکر کنم تا هفته ی دیگه هیچ برفی روی آلاداغ و کوه های مجاورش نباشه!!{وضعیتی که باید اواخر اردببهشت پیش میومد!!!}

Rastegari

Banned
شیراز

meteogram.php

من شخصا نظر مثبتی نسبت به شهر بوشهر ندارم. آخه همه نقشه های جنوب استان رو پُربارش نشون میدن و مرکز و که ما هستیم خبر خیلی خاصی نیست و حالت سریع و گذری داره.

ولی تا شروع بارش زمانی زیادی باقی مونده و امیدوارم نقشه ها تغییر کنه

ali.doosti

کاربر ويژه
سایت توهم واس ایلام چی زده!

Sunrise:05:38UTC+3.5 Sunset:18:16UTC+3.5 Lat:33.64N Lon:46.43E (Closest ICAO OICC)
Day WeatherLO °CHI °CPrecip.Wind Km/hUV
WED 3
coperto.png
Overcast14.9°C24.9°C1.1mmSSW 17 max 20
THU 4
chancerain.png
Scattered clouds with Showers Possible14.8°C25.8°C6.0mmS 22 max 267
FRI 5
rain.png
Cloudy with Showers Possible13.1°C17.6°C66.1mmS 15 max 19
SAT 6
rain.png
Cloudy with Showers Possible12.2°C19.4°C11.4mmWNW 13 max 17
SUN 7
sunny.png
Clear13.8°C25.2°C-N 13 max 177
MON 8
sunny.png
Clear15.2°C26.5°C-WSW 13 max 158
TUE 9
sunny.png
Clear15.4°C25.4°C-WSW 19 max 228
WED 10
sunny.png
Clear12.6°C25.0°C-WSW 13 max 158
alertimg1s.png
Local Warnings
Rain forte: FRI 5

Updated: WED 3 April 2013,14:08 Italian LT (UTC+1 Winter UTC+2 Summer)

[TR]
[TD="width: 100%"] AGRO MeteogramsYour intuitive diagrams to have display for every location worldwide agro weather like spray window, evapotranspiration etc.
lg.php

[/TD]
[/TR]

Abbath

New member
تو دو قسمت میزارم که صفحه حجیم نشه

شکوفه های سیب

شکوفه ی آلبالو

اینم فک کنم برای گون بود یا زرشک کوهی،دقیقا یادم نیست

پسرخاله

کاربر ويژه
تهران 24+
قزوین 23+
کرج 20+
تهران از بهاره پیش تا الان هوای گرم و تر نداشته در صورتی که باید بهار هوا گرم و تر باشه .
رطوبت خیلی پاییته الان 12 درصده!

ابرهای تندری به شهرستان ملکان نزدیک شده و هم اکنون هم ابرهای سیاه و خاکستری رنگ در آسمان مشاهده می شود...

غلط نکنم خبرایی قراره بشه ...

خبری شد عکس میزارم....

:فرار:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا