عاشق همچین نام هایی هستم ،بیشتر روستاهای مناطق داخلی و شرقی استان اصفهان نیز همچین نام هایی دارن که نشان از کهن بودن اونهاست و به جرات میتونم بگم بیش از1400 ساله که اسمشون تغییر نکردهوشنوه روستایی در 40 کیلومتری قم
مملی از ورامین کجا رفتی داداش
خیلی هاش درسته و باید افتخار کرد.
ولی ایرانی ها آتش رو کشف کردن؟؟؟ کشف آتش مال زمان انسان های نخستین هستش:خنده2:
چاکر داداش محمد عزیز:احترام:،خوبی هستی داداش؟؟عیدت مبارک،البته نباید اینجا رو با چت اشتباه بگیرم!!مدیران عزیز اخطار میدن!!
نه آمار روزانه اي نه آمار ماهانه اي نه فصلي :نه:
2 هفته از زمستون گذشته هنوز ماهنامه اسفند و فصل زمستون 91 صادر نشده :41:
درود مملی جان
خوبم بد نیستم شما خوبی؟سال خوب و خوشی داشته باشی.باشه به روی چشم
من دیگه برم برمیگردم.راستی رفتم ذلف اباد اراک چند وقت پیش شنیدم جایی پیدا کردن ادم کوچولو ها زندگی میکردن زیر تپه بوده.رفتم دیدم عکس گرفتم بعدا میزارم خعلی جالب بود.
سلام مهرداد جان
من از شما و دوستان عزیز خواهش میکنم که هرگونه کم و کاستی که حالا چه در پیش بینی ها مشاهده میکنید چه در کیفیت سایت هواشناسی کشور و یا محل سکونت تون و یا در آمار و اعلامی ، حتما بصورت کتبی با ایمیل سازمان مکاتبه کنید.
آدم های با سواد و فعال تو سازمان خیلی زیاد هستند ولی متاسفانه سازمان هواشناسی کشور امکانات در شان این سازمان رو در اختیار نداره که خدمت رسانی مفید انجام بده پس حجم زیاد مکاتبات کتبی شما دوستان عزیز میتونه در این زمینه مشکل گشا باشه.
سلام مهرداد جان
من از شما و دوستان عزیز خواهش میکنم که هرگونه کم و کاستی که حالا چه در پیش بینی ها مشاهده میکنید چه در کیفیت سایت هواشناسی کشور و یا محل سکونت تون و یا در آمار و اعلامی ، حتما بصورت کتبی با ایمیل سازمان مکاتبه کنید.
آدم های با سواد و فعال تو سازمان خیلی زیاد هستند ولی متاسفانه سازمان هواشناسی کشور بودجه لازم و در شان این سازمان رو در اختیار نداره که خدمت رسانی مفید انجام بده پس حجم زیاد مکاتبات کتبی شما دوستان عزیز میتونه در این زمینه مشکل گشا باشه.
درود امير
من بارها ايميل دادم، تلفني صحبت كردم اما به ايميل هاي من هيچگونه پاسخي داده نشد. ديگه من پاك از اين سازمان قطه اميد كردم.
درود بر شما
امير محسن عزيز بحث اصلن در مورد تخصيص كم بودجه نيست متاسفانه از همين امكانات اندك هم درست استفاده نميشه نمونش همين سايت سازمان بود كه حداقل تا 1 سال پيش ميشد ازش آمار ساعت به ساعت خيلي از شهرها را ازش گرفت ولي به علت بي لياقتي يك عده به اين حال و روز در اومده مگه درست كردن اون سايت چقدر هزينه داره اصلن خودم رايگان واسشون درست ميكنم! پيش بيني هاي به شدت اشتباه كه ماشااله بيشتر هم شده را چگونه توجيح كنيم!
درود امير
من بارها ايميل دادم، تلفني صحبت كردم اما به ايميل هاي من هيچگونه پاسخي داده نشد. ديگه من پاك از اين سازمان قطع اميد كردم.
درود بر شما
امير محسن عزيز بحث اصلن در مورد تخصيص كم بودجه نيست متاسفانه از همين امكانات اندك هم درست استفاده نميشه نمونش همين سايت سازمان بود كه حداقل تا 1 سال پيش ميشد ازش آمار ساعت به ساعت خيلي از شهرها را ازش گرفت ولي به علت بي لياقتي يك عده به اين حال و روز در اومده مگه درست كردن اون سايت چقدر هزينه داره اصلن خودم رايگان واسشون درست ميكنم! پيش بيني هاي به شدت اشتباه كه ماشااله بيشتر هم شده را چگونه توجيح كنيم!
من در اینخصوص اتفاقا صحبت کردم و گفتند نا امید نشید و ادامه بدید وقتی تقاضا برای داده ها و نقشه های هواشناسی زیاد باشه و ببینند مردم چقدر اهمیت واسه این مسئله قائل هستند قطعا تجدید نظر انجام خواهد شد.
علت اصلیش هم برمیگرده به خود مردم که زیاد واسه هواشناسی اهمیت قائل نبودند و این مسئله جزء ضروریات زندگی ، کار و سرمایه مردم نبوده ولی با این روند سریع تغییر اقلیم در ایران دیر یا زود این مسئله گریبانگیر همه مردم ما میشه پس چه بهتر تا دیر نشده یک فکر اساسی در این خصوص انجام بشه!!!!!
اصلن چه نيازي به استخدام كلي به اصطلاح كارشناس! با يكي دوتا از اين سايت هاي استكبار جهاني ميشه بهترين پيش بيني ها را واسه اكثر نقاط كشورمون انجام داد! پس واقعن رسالت اين سازمان چيست كه كه دماي پايتخت اين كشور را نميتونه درست پيش بيني كنه!در بحث اقليم شناسي هم كه عملن اقليم شناسيشون به چه درد خورده آيا شده در پروژه هاي مختلف آسيب رسان به اقليم كشور دخالت كنند و بتونن جلوش را بگيرن؟حتا 1 نمونه موفقيت آميز نداشتن متاسفانه!
من اتفاقا با مرکز اقلیم شناسی ایران صحبت کردم و اونها پیشنهاد کردند که یک NGO خصوصی میتونه مشکل گشای خیلی از این مسائل باشه!
قبلا اقلیم شناسی یک انجمن هواشناسی با کلی کاربر داشته و این NGO که در اون زمان و پس از تغییرات مدیریتی کلا بلااستفاده مونده ولی اگه بصورت خصوصی اداره بشه میتونه پشتوانه بسیار موثر و محکمی برای اصلاح وضعیت موجود بشه که سمینار برگزار بشه،اینجا بهش لینک بشه- وبلاگ مهرداد لینک بشه- پیش بینی وضع هوای مشهد لینک بشه و ......
درسته معضلات زیادی وجود ولی وقتی اونجا میری می بینی که چقدر امکانتشون ضعفیه و بنده های خدا حق هم دارند، ما زیاد نباید دیدمون منفی باشه و همه ما وظیفه داریم که اولا دید 30 یا سی به مشکلات نداشته باشیم و در ثانی مراجعه کنید به سازمان ، مکاتبه کنید که لااقل اونها بتونند با استناد به مکاتبات کتبی شما با دستی پر با قانونگذاران مملکت صحبت کنند ، بودجه بگیرند ، انگیزه پیدا کنند و به اصلاح ساختار و بهبود وضعیت موجود بپردازند . .