• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
دیروز چند نفر مست کرده بودن وسط خیابون داشتن میرقصیدن ازشون فیلم گرفتم صداشو جدا کنم اپ میکنم ببینید.دعوا شد اخرش زدن شیشه ماشین شکستن

IRAJ1

کاربر ويژه
وشنوه روستایی در 40 کیلومتری قم
عاشق همچین نام هایی هستم ،بیشتر روستاهای مناطق داخلی و شرقی استان اصفهان نیز همچین نام هایی دارن که نشان از کهن بودن اونهاست و به جرات میتونم بگم بیش از1400 ساله که اسمشون تغییر نکرده

navid-mashhad

کاربر ويژه
خیلی هاش درسته و باید افتخار کرد.

ولی ایرانی ها آتش رو کشف کردن؟؟؟ کشف آتش مال زمان انسان های نخستین هستش:خنده2:

درسته که خیلی هاش شاید در سرزمین ایران فعلی رخ داده و مایه مباهاته
فکر کنم کلمه ایران از زمان اشکانیان یا ساسانیان رواج پیدا کرده به شکل ایرانشهر (eranshahr
اسب رو هم سکاهای آسیای میانه اهلی کردند ( البته از نظر تباری با مادها خویشاوندند)
اولین حروف الفبا جای بحث بسیاری داره خط هیروگلیف مصری متعلق به 5000 سال پیش الفبا محسوب نمیشه چه برسا به این ادعا که 7000 سال پیش رخ داده
دیوار چین هم بدون هیچ برنامه و تقلیدی به وسیله یک امپراطور زورگو و دیوانه چینی ساخته شد و فکر نمی کنم تقلیدی باشه از دیوار گرگان

کدخدا

کاربر ويژه
چاکر داداش محمد عزیز:احترام:،خوبی هستی داداش؟؟عیدت مبارک،البته نباید اینجا رو با چت اشتباه بگیرم!!مدیران عزیز اخطار میدن!!

درود مملی جان

خوبم بد نیستم شما خوبی؟سال خوب و خوشی داشته باشی.باشه به روی چشم

من دیگه برم برمیگردم.راستی رفتم ذلف اباد اراک چند وقت پیش شنیدم جایی پیدا کردن ادم کوچولو ها زندگی میکردن زیر تپه بوده.رفتم دیدم عکس گرفتم بعدا میزارم خعلی جالب بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان

من از شما و دوستان عزیز خواهش میکنم که هرگونه کم و کاستی که حالا چه در پیش بینی ها مشاهده میکنید چه در کیفیت سایت هواشناسی کشور و یا محل سکونت تون و یا در آمار اعلامی ، حتما بصورت کتبی با ایمیل سازمان مکاتبه کنید.

آدم های با سواد و فعال تو سازمان خیلی زیاد هستند ولی متاسفانه سازمان هواشناسی کشور امکانات در شان این سازمان رو در اختیار نداره که خدمت رسانی مفید رو انجام بده پس حجم زیاد مکاتبات کتبی شما دوستان عزیز میتونه در این زمینه مشکل گشا باشه.

نه آمار روزانه اي نه آمار ماهانه اي نه فصلي :نه:

2 هفته از زمستون گذشته هنوز ماهنامه اسفند و فصل زمستون 91 صادر نشده :41:

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود مملی جان

خوبم بد نیستم شما خوبی؟سال خوب و خوشی داشته باشی.باشه به روی چشم

من دیگه برم برمیگردم.راستی رفتم ذلف اباد اراک چند وقت پیش شنیدم جایی پیدا کردن ادم کوچولو ها زندگی میکردن زیر تپه بوده.رفتم دیدم عکس گرفتم بعدا میزارم خعلی جالب بود.

خوبم داداشی،همچنین داداشی،چی باشه؟؟؟؟بخدا منظور من هیچ کس دیگه ای نبود،امیدوارم دوستان به خودشون نگیرن اون پست رو،منظور من خودم بود.

بسلامت داداش.:گل::احترام:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان

من از شما و دوستان عزیز خواهش میکنم که هرگونه کم و کاستی که حالا چه در پیش بینی ها مشاهده میکنید چه در کیفیت سایت هواشناسی کشور و یا محل سکونت تون و یا در آمار و اعلامی ، حتما بصورت کتبی با ایمیل سازمان مکاتبه کنید.

آدم های با سواد و فعال تو سازمان خیلی زیاد هستند ولی متاسفانه سازمان هواشناسی کشور امکانات در شان این سازمان رو در اختیار نداره که خدمت رسانی مفید انجام بده پس حجم زیاد مکاتبات کتبی شما دوستان عزیز میتونه در این زمینه مشکل گشا باشه.

درود امير

من بارها ايميل دادم، تلفني صحبت كردم اما به ايميل هاي من هيچگونه پاسخي داده نشد. ديگه من پاك از اين سازمان قطع اميد كردم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان

من از شما و دوستان عزیز خواهش میکنم که هرگونه کم و کاستی که حالا چه در پیش بینی ها مشاهده میکنید چه در کیفیت سایت هواشناسی کشور و یا محل سکونت تون و یا در آمار و اعلامی ، حتما بصورت کتبی با ایمیل سازمان مکاتبه کنید.

آدم های با سواد و فعال تو سازمان خیلی زیاد هستند ولی متاسفانه سازمان هواشناسی کشور بودجه لازم و در شان این سازمان رو در اختیار نداره که خدمت رسانی مفید انجام بده پس حجم زیاد مکاتبات کتبی شما دوستان عزیز میتونه در این زمینه مشکل گشا باشه.

درود بر شما
امير محسن عزيز بحث اصلن در مورد تخصيص كم بودجه نيست متاسفانه از همين امكانات اندك هم درست استفاده نميشه نمونش همين سايت سازمان بود كه حداقل تا 1 سال پيش ميشد ازش آمار ساعت به ساعت خيلي از شهرها را ازش گرفت ولي به علت بي لياقتي يك عده به اين حال و روز در اومده مگه درست كردن اون سايت چقدر هزينه داره اصلن خودم رايگان واسشون درست ميكنم! پيش بيني هاي به شدت اشتباه كه ماشااله بيشتر هم شده را چگونه توجيح كنيم!

Rastegari

Banned

درود امير

من بارها ايميل دادم، تلفني صحبت كردم اما به ايميل هاي من هيچگونه پاسخي داده نشد. ديگه من پاك از اين سازمان قطه اميد كردم.

من یه بار داخل اخبار شندیم که 90 درصد سایت های اینترنتی ایران خصوصی { شخصی } هستش و بهترین ها هم همین ها هستن

اصلا از این نظر نباید به سازمان های دولتی تکیه کرد.

چند تا سایت دولتی خوب تا حالا دیدی؟ بنظر من همشون از نظر اطلاعات و خدمات و گرافیک سایت مشکل دارند!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

درود بر شما
امير محسن عزيز بحث اصلن در مورد تخصيص كم بودجه نيست متاسفانه از همين امكانات اندك هم درست استفاده نميشه نمونش همين سايت سازمان بود كه حداقل تا 1 سال پيش ميشد ازش آمار ساعت به ساعت خيلي از شهرها را ازش گرفت ولي به علت بي لياقتي يك عده به اين حال و روز در اومده مگه درست كردن اون سايت چقدر هزينه داره اصلن خودم رايگان واسشون درست ميكنم! پيش بيني هاي به شدت اشتباه كه ماشااله بيشتر هم شده را چگونه توجيح كنيم!

دقيقا

مثلا همين آمار روزانه، استان تهران آمار روزانه اش به صورت جدا مثل بقيه مراكز ارائه نمي شه اين ديگه كاري داره؟ وظيفه ي ساده و ابتدايي كه بايد اونا انجام بدن من دارم انجام ميدم:

http://havayetehran.blogfa.com/category/54

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود امير

من بارها ايميل دادم، تلفني صحبت كردم اما به ايميل هاي من هيچگونه پاسخي داده نشد. ديگه من پاك از اين سازمان قطع اميد كردم.

من در اینخصوص اتفاقا صحبت کردم و گفتند نا امید نشید و ادامه بدید وقتی تقاضا برای داده ها و نقشه های هواشناسی زیاد باشه و ببینند مردم چقدر اهمیت واسه این مسئله قائل هستند قطعا تجدید نظر انجام خواهد شد.

علت اصلیش هم برمیگرده به خود مردم که زیاد واسه هواشناسی اهمیت قائل نبودند و این مسئله جزء ضروریات زندگی ، کار و سرمایه مردم نبوده ولی با این روند سریع تغییر اقلیم در ایران دیر یا زود این مسئله گریبانگیر همه مردم ما میشه پس چه بهتر تا دیر نشده یک فکر اساسی در این خصوص انجام بشه!!!!!

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود بر شما

اصلن چه نيازي به استخدام كلي به اصطلاح كارشناس! با يكي دوتا از اين سايت هاي استكبار جهاني ميشه بهترين پيش بيني ها را واسه اكثر نقاط كشورمون انجام داد! پس واقعن رسالت اين سازمان چيست كه كه دماي پايتخت اين كشور را نميتونه درست پيش بيني كنه!در بحث اقليم شناسي هم كه عملن اقليم شناسيشون به چه درد خورده آيا شده در پروژه هاي مختلف آسيب رسان به اقليم كشور دخالت كنند و بتونن جلوش را بگيرن؟حتا 1 نمونه موفقيت آميز نداشتن متاسفانه!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

من در اینخصوص اتفاقا صحبت کردم و گفتند نا امید نشید و ادامه بدید وقتی تقاضا برای داده ها و نقشه های هواشناسی زیاد باشه و ببینند مردم چقدر اهمیت واسه این مسئله قائل هستند قطعا تجدید نظر انجام خواهد شد.

علت اصلیش هم برمیگرده به خود مردم که زیاد واسه هواشناسی اهمیت قائل نبودند و این مسئله جزء ضروریات زندگی ، کار و سرمایه مردم نبوده ولی با این روند سریع تغییر اقلیم در ایران دیر یا زود این مسئله گریبانگیر همه مردم ما میشه پس چه بهتر تا دیر نشده یک فکر اساسی در این خصوص انجام بشه!!!!!

كيا گفتن؟ پژوهشكده ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Rastegari

Banned
غار اسپهبد خورشید
{کرکیل دژ }

غار اسپهبد خورشید یا کرکیل دژ بر سر راه تهران به فیروزکوه در ناحیه دوآب شهرستان سواد کوه استان مازندران قرار دارد. این غار بر سینه خطیرکوه قرار داشته و در متون تاریخی به نام طاق عایشه گرگیلی دژ نیز خوانده شده است. در زبان مردم منطقه سوادکوه این غار به نام لاپ کمر معروف است. همچنین مردم روستای خطیرکوه و روستاهای اطراف این غار را به نام «دیوکالی» به معنای «غار دیو» می شناسند.

KARKILDEJ.jpg

مشخصات غار:
قوس دهانه غار، یکی از عظیم‌ترین دهانه‌های غار طبیعی دنیا است. طول قوس طاق طبیعی و عظیم غار چهل متر بوده و درون غار بصورت تالاری بیضی شکل به درازای ۷۵، عرض ۲۵ و ارتفاع ۱۵ متر است. در برابر غار دیواری با سنگ و ساروج چیده شده و تا مدخل آن ادامه دارد. بنای این دیوار به دوره ساسانیان باز می‌گردد. در مقابل غار پرتگاه مهیبی قرار دارد که ورود به آن را بسیار مشکل می‌سازد. به دلیل وجود آب آشامیدنی در غار، در گذشته امکان مقاومت به مدت طولانی در آن وجود داشته‌است.
داخل غار دارای اتاق‌هایی است که قدمت ساخت آن‌ها به دوره ساسانیان باز می‌گردد. این غار در فهرست آثار ملی ایران قرار دارد و برای ثبت جهانی آن نیز پرونده‌ای تشکیل گردیده‌است. با این وجود تمرینات نظامی و معدن ماسه فعال در مجاورت آن، در حال لطمه زدن به آن می‌باشد.

LapKamer_Dej.svg

تاریخچه:
این غار به عنوان دژی طبیعی، همواره مورد استفاده اسپهبدان طبرستان بوده‌است. در صدر اسلام و همزمان با شورش مردم طبرستان، این غار مامن ونداد هرمز بود.
در سال ۷۶۱ میلادی، اسپهبد خورشید، نوهٔ اسپهبد فرخان بزرگ از خاندان گاوبارگان، بر منطقه مازندران حکومت می‌کرد. همزمان، مهدی پسر منصور عباسی حاکم ری شد و تصمیم گرفت پس از سالها مازندران را به تسخیر اعراب درآورد. مهدی با نیرنگ از در دوستی با اسپهبد خورشید درآمد و ضمن ارسال هدایایی، از او خواست تا اجازه دهد قسمتی از لشکریانش از تنگه رود طالار گذشته و از راه دریا به خراسان بروند. اسپهبد خورشید فریب این نیرنگ را خورد و اجازه عبور را صادر نمود. مهدی، دو سپاه را از گرگان و شاه‌کوه روانه نمود و آمل را تصرف نمود. اسپهبد خورشید که غافلگیر شده بود، همسر و ثروتش را در این غار گذاشت و برای تهیه سپاه به دیلمستانرفت.
سپاه اعراب به مدت سه ماه در پایین غار بودند و به فکر چاره برای نفوذ به این غار بودند. سرانجام با مسموم کردن سرچشمه‌های آب غار موفق شدند «بانو نی‌کلا» همسر اسپهبد خورشید را به همراه دخترانش به قتل برسانند.[SUP][نیازمند منبع][/SUP] اسپهبد خورشید در بازگشت با پنجاه هزار سپاهی، هنگامی که شایعه اسارت همسر و فرزندانش را شنید، خودکشی کرد.
در باره وجه تسمیه «طاق عایشه گرگیلی دژ» چنین نقل شده‌است که در دوره اسلامی زنی به نام عایشه در این دژ متحصن شده بود و جمعی از دزدان و راهزنان را به دور خود جمع کرده بود و کرکیل (غارت) می‌کردند از این جهت آن را عایشه کرکیل دژ گفته‌اند. همچنین در نزدیکی این غار بقایای قلعه‌ای قرار دارد که به قلعه باجیگران معروف است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

اصلن چه نيازي به استخدام كلي به اصطلاح كارشناس! با يكي دوتا از اين سايت هاي استكبار جهاني ميشه بهترين پيش بيني ها را واسه اكثر نقاط كشورمون انجام داد! پس واقعن رسالت اين سازمان چيست كه كه دماي پايتخت اين كشور را نميتونه درست پيش بيني كنه!در بحث اقليم شناسي هم كه عملن اقليم شناسيشون به چه درد خورده آيا شده در پروژه هاي مختلف آسيب رسان به اقليم كشور دخالت كنند و بتونن جلوش را بگيرن؟حتا 1 نمونه موفقيت آميز نداشتن متاسفانه!

من اتفاقا با مرکز اقلیم شناسی ایران صحبت کردم و اونها پیشنهاد کردند که یک NGO خصوصی میتونه مشکل گشای خیلی از این مسائل باشه!

قبلا اقلیم شناسی یک انجمن هواشناسی با کلی کاربر داشته و این NGO که در اون زمان و پس از تغییرات مدیریتی کلا بلااستفاده مونده ولی اگه بصورت خصوصی اداره بشه میتونه پشتوانه بسیار موثر و محکمی برای اصلاح وضعیت موجود بشه که سمینار برگزار بشه،اینجا بهش لینک بشه- وبلاگ مهرداد لینک بشه- پیش بینی وضع هوای مشهد لینک بشه و ......

درسته معضلات زیادی وجود ولی وقتی اونجا میری می بینی که چقدر امکانتشون ضعفیه و بنده های خدا حق هم دارند، ما زیاد نباید دیدمون منفی باشه و همه ما وظیفه داریم که اولا دید 30 یا سی به مشکلات نداشته باشیم و در ثانی مراجعه کنید به سازمان ، مکاتبه کنید که لااقل اونها بتونند با استناد به مکاتبات کتبی شما با دستی پر با قانونگذاران مملکت صحبت کنند ، بودجه بگیرند ، انگیزه پیدا کنند و به اصلاح ساختار و بهبود وضعیت موجود بپردازند .

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد از قم.عزیز خدانکنه ...ایشالا که سال خوبی برات باشه گل پسر...
خودتم یه کم زیادی فضولی دیگه ؛)
مهردادجان تشکر میکنم بابت توضیحت...کاملا درست میفرمایید اون منطقه شمال شرق اصلا زمین تا آسمون با اینجا فرق داره و میانگین بارشش تا دوبرابر خود شهر میرسه...
همرفت های عجیبی رخ میده که در یک لحظه آسمونو زمین سیاه میشه...
باید ببینیم چی میشه دیگه گویا همون فرمول هرچی بالاتر بهتربرای این سیستمم هست...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

Warning

لازم به ذكر ست، با نفوذ سيستم بارشي، براي فردا در مناطق جنوب غرب كشور شامل استان هاي لرستان، خوزستان، ايلام، بوشهر، چهار محال و بختياري، كهكيلويه و بوير احمد و بخش هايي از استان فارس وزش باد شديد خواهيم داشت كه اين وزش بادبراي استان خوزستان بارز تر و شديد تر خواهد بود ضمن اينكه شمال خليج فارس طي اين مدت مواج و طوفاني خواهد بود. بتدريج براي روز جمعه وزش باد شديد در بوشهر خواهيم داشت كه تا حدي براي استان هاي فارس، چهار محال و بختياري، كهكيلويه و بوير احمد و جنوب استان اصفهان اين وزش باد رو پيش بيني مي كنيم.روز شنبه وزش باد در استان فارس، هرمزگان، كرمان و بوشهر شديد بوده و بتدريج روز يكشنبه با شدت كمتر اين وزش باد رو در جنوب شرق كشور در سيستان و بلوچستان هم داريم.بنابر اين از فردا تا روز يشكنبه در غالب مناطق جنوبي كشور وزش باد شديد پيش بيني ميشه كه ضمن امكان خسارت به تاسيسات درون شهري در برخي ساعات با گرد و خاك و كاهش ديد افقي توام خواهد شد. ضمن اينكه طي اين مدت خليج فارس و درياي عمان مواج و طوفاني خواهد بود.

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه

من اتفاقا با مرکز اقلیم شناسی ایران صحبت کردم و اونها پیشنهاد کردند که یک NGO خصوصی میتونه مشکل گشای خیلی از این مسائل باشه!

قبلا اقلیم شناسی یک انجمن هواشناسی با کلی کاربر داشته و این NGO که در اون زمان و پس از تغییرات مدیریتی کلا بلااستفاده مونده ولی اگه بصورت خصوصی اداره بشه میتونه پشتوانه بسیار موثر و محکمی برای اصلاح وضعیت موجود بشه که سمینار برگزار بشه،اینجا بهش لینک بشه- وبلاگ مهرداد لینک بشه- پیش بینی وضع هوای مشهد لینک بشه و ......

درسته معضلات زیادی وجود ولی وقتی اونجا میری می بینی که چقدر امکانتشون ضعفیه و بنده های خدا حق هم دارند، ما زیاد نباید دیدمون منفی باشه و همه ما وظیفه داریم که اولا دید 30 یا سی به مشکلات نداشته باشیم و در ثانی مراجعه کنید به سازمان ، مکاتبه کنید که لااقل اونها بتونند با استناد به مکاتبات کتبی شما با دستی پر با قانونگذاران مملکت صحبت کنند ، بودجه بگیرند ، انگیزه پیدا کنند و به اصلاح ساختار و بهبود وضعیت موجود بپردازند .
.

امیرجان وقتی دستور میرسه آمارهای بعضی ایستگاه ها رو ندید ما چیکار میتونیم انجام بدیم؟
برای مثال همین فرودگاه دزفول آمار کل بارش ها رو داره ولی منتشر نمیکنه...
سجادم یه بار گفت که زنگ زده و گفتن آمار بارشو نمیدیم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا