• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
کوه 2000 متری داره همینو کل بریتانیا کبیر هم نداره!
خراسان کوه هاش نسبت به زاگرس خیلی کوچکتره و گرنه ابر ها ول نمی کردن برن پیش افغانی ها ببارن :خنده2:

اینم واسه دوستان : http://boyernews.com/26480/كهگيلويه-و-بويراحمد-،پر-بارش-ترين-استا/

معلوم نیست کی میخای بزرگ بشی عارف؟:سکوت:

کدخدا

کاربر ويژه
خوبم داداشی،همچنین داداشی،چی باشه؟؟؟؟بخدا منظور من هیچ کس دیگه ای نبود،امیدوارم دوستان به خودشون نگیرن اون پست رو،منظور من خودم بود.
بسلامت داداش.:گل::احترام:

درود مملی

خعلی چاکریم :گل:

درود بر محمد
منم به. ممل از قم تبریک میگم:شاد2:

مملی جان تبریک میگم برد خوبی داشتید:گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام منم چندتا عکس گرفتم البته از آسمون ولی کیفیتش خوب نیست به هنرمندی وکاربلدی خودتون ببخشید:ناراحت:

آخه تاالان ازآسمون برای هواشناسی عکس نگرفتم:احترام:عکس۰۰۴۱.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بابا بیخیال . خودت و ناراحت نکن مهرداد . ولی مهراباد و اقدسیه اگر بارش ها در ادامه بهار و اردیبهشت خوب باشن میتونن نرمال و کسب کنن :فرار:بارانسنجی ها وضعشون بدتره نسبت به نرمال

بيلقان ي كه 30 % زير نرمال شده. ديگه ببين همديد ها چي شدن. همونطور كه پيش بيني شده بهار بارش خوبي براي ما نداره كه اميد به حتي نزديك شدن به نرمال هم داشته باشيم.

من كه نه برف ديدم نه بارون درست و حسابي.

قبلا هم گفتن لذتي كه برف پشت پنجره اطاقم به من دست ميده هيچ وقت توي ايستگاه 7 و 5 توچال و شمرون براي من نداره.

آخرین ویرایش:

Rastegari

Banned

معلوم نیست کی میخای بزرگ بشی عارف؟:سکوت:

یه بار ایرج گفت بخاطر اینکه کوه های خراسان کوچولو موچولو هستند ابر ها میرن افغانستان و اونطرف ها می بارند. کوه های افغانستان هم خیلی بزرگن فکر کنم یه 8000 متری باشن

سیبری

کاربر ويژه
سلام منم چندتا عکس گرفتم البته از آسمون ولی کیفیتش خوب نیست به هنرمندی وکاربلدی خودتون ببخشید:ناراحت:

آخه تاالان ازآسمون برای هواشناسی عکس نگرفتم:احترام:مشاهده پیوست 23564

ایوالله:گل:
کم کم داری یه هواشناس و دیده بان حرفه ای میشی:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محسن جان
ی سوال داشتم سایت ogimet بازشها رو چطور میزنه؟ میدونم هر 6 ساعت یک بار آپ میشه.بارش24 ساعتشو چ موقع اعلام میکنه؟

سلام سجاد جان . ساعت 10:50 بارش 24 ساعت قبل و میزنه مثل هواشناسی ایران

10:30 صبح هر روز تا 10:30 صبح روز بعد

سیبری

کاربر ويژه
کوه 2000 متری داره همینو کل بریتانیا کبیر هم نداره!
خراسان کوه هاش نسبت به زاگرس خیلی کوچکتره و گرنه ابر ها ول نمی کردن برن پیش افغانی ها ببارن :خنده2:

اینم واسه دوستان : http://boyernews.com/26480/كهگيلويه-و-بويراحمد-،پر-بارش-ترين-استا/
یا اباالفضل! 2000 متر!!!!!!!!!!!!!!!
یه چیزی مثل برخورد رطوبت اقیانوس هند با کوه های هیمالیاست!:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
یه بار ایرج گفت بخاطر اینکه کوه های خراسان کوچولو موچولو هستند ابر ها میرن افغانستان و اونطرف ها می بارند. کوه های افغانستان هم خیلی بزرگن فکر کنم یه 8000 متری باشن

کوهای خراسان کجاش کوچولو موچولو هستن . 3300 متره بینالود

mohamad$

کاربر ويژه

بيلقان ي كه 30 % زير نرمال شده. ديگه ببين همديد ها چي شدن. همونطور كه پيش بيني شده بهار بارش خوبي براي ما نداره كه اميد به حتي نزديك شدن به نرمال هم داشته باشيم.

من كه نه برف ديدم نه بارون درست و حسابي.

قبلا هم گفتن لذتي كه برف پشت پنجره اطاقم به من دست ميده هيچ وقت توي ايستگاه 7 و 5 توچال و شمرون براي من نداره.

اره همه همینطورن . منم برف 3 متری توی کوه برام به اندازه 20 سانت سر کوچمون حال نمیده . ولی مهرداد این برف 17 اسفند فقط شمرون خوب نبود . علاوه بر اون کل نیمه غربی تهران از بالا تا فرودگاه امام سنگین بود . ولی از شانس شما منطقتون کم اومد . ممکن بود بشه مثل 26 دی 89 . ایشالا سال بعد .

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
7cvaiko6xsxpgj2ic53w.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ایوالله
کم کم داری یه هواشناس و دیده بان حرفه ای میشی

ممنونم داداش محسن شرمنده میکنی:خجالت2:

بااجازتون بچه اصفهان هستم......
چندتاعکس دیگه هم گرفتم ولی هرچی تلاش میکنم نمیتونم بذارم سیستم هنگ میکنه......

mohamad$

کاربر ويژه
باید رشته رشته و مثل بتون جلو ابر ها وایسته مثل زاگرس

جدی ؟ خب این ویژگی که اشاره کردی در رشته کوه زاگرس وجود نداره . البرز این ویژگی و داره یعنی رشته کوه واحد و به هم چسبیده هست . زاگرس در واقع چندین رشته کوهه . مثل رشته کوه گرین الوند کوهای کرمان و ... که بین هر کدوم از این رشته کوه ها زمین تبدیل به دشت میشه مه در این دشت ها شهر هایی ساخته شده .

پر بارش بودن فقط به این چیزا نیست . جریانات جنوب مستقیما میان سمت چهار محال و کهکیلویه و بعد از برخورد به کوهاشون بارششون زیاد میشه . جهت جریانات بارشی خیلی مهمه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا