• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
v4dbey3fcizhoelfu.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
خوب امروز از آسمون صاف و آفتابی شمالشرق استفاده کردم و در مسیر دره رودخانه اترک به سمت شرق رفتم

درختان لخت و عریانن و هنوز زمستان در قوچان نفس میکشه!

y0hmgmnwuskujygcer.jpg

منطقه شما ارتفاع 1300 متر هنوز خشکه کامل . این عدد تو استان کرمان حدود 2600 . همدان 2300 . تهران 2100 بر اساس مشاهداتم

Rastegari

Banned

این نقشه ها رو خودم درست میکنم که دیگه دوستان حسرت اکیوریت ودر و امثالهم رو نخورند

خوب یه چیزی هم واسه شهر ما پیشبینی کن.

می دونی چرا می گم؟ چون پیشبینی بارش شیراز و بندر عباس و... کار سختی نیست و از همون اولم همچی معلوم بود

ولی اگه الان کسی بگه بوشهر چه اتفاقی می خواد بیفته یعنی با یه استاد هواشناس طرف هستیم...

Rastegari

Banned
محض اطلاع : امیر محسن سنشون 37 سال هست

خودم می دونم.

بعدشم من از کجا می فهمیدم این نقشه ها رو امیرمحسن می سازند؟ خوب یه کم از نظر گرافیک غیر هواشناسانه بنظر میرسید!

با گرافیک هواشناسی آمریکا که امیرمحسن خودش همیشه می گذاره از زمین تا آسمون فرق داره.

سیبری

کاربر ويژه
درستهقوچان سرده و هنوز بهار با شکوه و سرسبزش شروع نشده اما هوای سرد یه مزایای داره و اون اینکه چایی خیلی می چسبه!

mi4saivia3wwyfsw9zjx.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر نقشه های نیروی دریایی به آغاز بارش در شمال شرق ایران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه همچنان اعتقاد دارند و هر چه زمان به جلوتر بره شرایط بهتر هم میشه:گل:

سیبری

کاربر ويژه
فک کنم اولین باره دارم از مسیر دره اترک عکس میذارم
واقعا تا الان ظلم کردم به قوچان!

j1taveswnqyy4p5yhm83.jpg

mohamad_73

کاربر ويژه
خدا رو شکر نقشه های نیروی دریایی به آغاز بارش در شمال شرق ایران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه همچنان اعتقاد دارند و هر چه زمان به جلوتر بره شرایط بهتر هم میشه:گل:

ای مپ ودر هم برای 15 تا17 اوریل. بارش باران پیش بینی کرده همچنین 16اوریل اوج بارشهاست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فکر میکنم امشب دقیقا نیمه های شب ، معنی غوغا رو متوجه بشید آقای عارف

صبوری پیشه کنید!

این سایت هم خوب فهمیده که این ابر ها بدرد نمی خورند!

اگه همچنین ابر هایی زمستون میومدن غوغا می کردن.

سرعتشون پاییینه. بنظرم اگه ابر در این فصل سرعتش پایین باشه نشون از بی بخار و مسخره بودنشه

http://www.weatherzone.com.au/world/middle-east/iran/bushehr

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا