• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شاید تو این ظلمت خدایا، تو ساحل رو از یاد بردی

گم شد تو دریا کشتی عشق، سکان رو دست کی سپردی؟

mohamad_73

کاربر ويژه
برف ونکوور در اپدیت های جدید بیشتر شده:دوست:
منم برم فردا صب تونستم میام نتونستم. بعد از یک غیبت صغری میام

saeed hh

کاربر ويژه
احساس میکنم تو تصاویر دقیق ماهواره ای واسه ابرا یه اتفاقاتی داره میوفته اون سوراخ بزرگ داره به سمت شرق حرکت میکنه ابراهم دارن کلفت تر میشن همه جا شایدم خطای دید باشه !!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من با موبایل اومدم امیر جان

من مقاله رو دیدم ولی نخوندمش.

بابت نقشه هایی که طراحی کردی بسیار برای من ارزشمنده. چون توش خلاقیت داره.

مرسی

mohamad$

کاربر ويژه
شهرای غربی و جنوبی غربی دما ها پایین اومده الان که نشون میده بارشا نسبتا خوب بوده .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم مهرداد عزیز

قابلی نداشت:گل:

در ارتباط با اون مقاله هم اگه فرصت کنی بعدا بخونیش خیلی خوب میشه چون تو این زمینه تخصصت زبان زده همه ماست.:گل:

من با موبایل اومدم امیر جان

من مقاله رو دیدم ولی نخوندمش.

بابت نقشه هایی که طراحی کردی بسیار برای من ارزشمنده. چون توش خلاقیت داره.

مرسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینم اولین برف 92 ما 16/1/92 بلداجی چهارمحال و بختیاری

ایرج جان سلام و تبریک

اگه فلش دوربینت رو خاموش کنی و عکس بگیری فکر کنم دونه های برف به زیبایی دیده بشه .

فقط جایی عکس بگیر که یه ذره نور زمینه هم داشته باشه و در ضمن تا بسته شدن شاتر دستت رو ثابت نگهدار:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
اینجا بارون میاد زمینا هم خیس شدن دیگه باید به همینم راضی باشیم!:خجالت2:
شب همگی خوش :گل:

IRAJ1

کاربر ويژه

ایرج جان سلام و تبریک

اگه فلش دوربینت رو خاموش کنی و عکس بگیری فکر کنم دونه های برف به زیبایی دیده بشه .

فقط جایی عکس بگیر که یه ذره نور زمینه هم داشته باشه و در ضمن تا بسته شدن شاتر دستت رو ثابت نگهدار:گل:
درود استاد
بروی چشم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام من دوباره امدم

الان اصفهان یه نم بارون داره می باره وهوا واقعا لطیف وبهاری شده:احترام:

aznavar

کاربر ويژه
1.7:تعجب2: خوب شد حالا عکس گرفتم وگرنه خودمم باورم میشد!!!

p83gxr1rcbqjg1sdjvk.png

rahsazan

کاربر ويژه
کلا زمانی که انسان تحت فشار و سختی هست به مسائل متافیزیک و معنویات رو میاره. در طول تاریخ هم بارها ثابت شده. در زمان حمله مغول با کشتار و غارت وسیع و وحشیانه مردم ایران بسیار تحت فشار و تنگنا بودن و بیشتر به خدا و معنویات روی اورده بودن.

سوره ي يونس،‌ آيه ي 12: هرگاه آدمي به رنج و زياني در افتد همان لحظه بهر حالت باشد از نشسته و خفته و ايستاده، فوراً ما را به دعا مي‌خواند. آنگاه كه رنج و زيانش برطرف شود باز بحال غفلت و غرور چنان باز مي‌گردد كه گوئي هيچ ما را براي دفع ضرر و رنج خود نخوانده،‌همين كفران و غفلت است كه اعمال زشت تبه‌كاران را در نظرشان زيبا نموده است.

سوره ي نحل، آية 53 و 54:و شما بندگان با آنكه هر نعمت كه داريد همه از خدا است و چون بلايي رسد بدرگاه او پناه جسته و به او در رفع بلا استغاثه مي‌كنيد. باز و قتي كه بلا را از سر شما رفع كرد، گروهي از شما بخداي خود شرك مي‌آورد.

لینک سایر آیات در این زمینه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا