• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دليلي نداره ما عقايد و اعتقادات رو به ديگران ديكته كنيم. چيزي كه ما بهش معتقد هستيم دليلي نداره كه حتما ديگران هم بايد بپذيرن. ما مي تونيم با ديگران بحث و گفتگو كنيم و نظراتمون رو بگيم و متقابلا ديگران هم نظراتشون رو بيان مي كنن اما نهايت كار نبايد به نزاع و جدل منجر بشه و قرار هم نيست كه حتما كسي نظر ما رو بپذيره. من يه اعتقاداتي دارم ديگران هم همينطور ، تموم شد و رفت.

کاملا درسته، اما بحث و گفتگو با لج و لجبازی و یکی به دو کردن فرق میکنه.

با احترام به عقیده و نظر دوستان، خواهش میکنم قوانین فروم رو رعایت بفرمائید، نه بنده و نه مهرداد و امیرمحسن عزیز دوست نداریم حتی یک پست ویرایش بشه، لطفا خودتون رعایت کنید.
مرسی:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
نقشه ناهنجاری بارشی هفت روز گذشته (تا 4 آپریل) کشور:

hterq417v7pse2iazo2.gif

با بارش های خوب پیش بینی شده برای 72 ساعت آینده احتمالا در روزهای آینده تغییرات زیادی در این نقشه ناهنجاری بارشی هفتگی ایجاد می شه.

انیمیشن بارش، باد و فشار 00 تا 72 ساعت آینده:

v8wqhscgjsrdlchjg9p7.gif

mohamad$

کاربر ويژه
حاج اقا تهرانپارس نمیخوام ناراحتت کنم ولی سمت ما زیاد خبری نیست . برادر مهراباد کم ثبت میکنه :فرار:

راستی تسبیح بدم خدمتتون:خجالت2: ( شوخی )

mehrafarin

کاربر ويژه
گروه استانها / حوزه عسلویه

92/01/17 - 14:12
شماره: 13920117000727

ظهر امروز رخ داد
بارش شدید باران در آبپخش
بارش شدید باران همراه با وزش باد آبپخش را فرا گرفت.

13911217000298_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از آبپخش، از ساعت 13 امروز بارش شدید و بی‌سابقه باران و طوفان همزمان در آبپخش و روستاهای اطراف آغاز شده است که هم‌اکنون نیز با شدت ادامه دارد.
رئیس شورای اسلامی آبپخش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در آبپخش اظهار کرد: شورا و شهرداری آبپخش و ستاد حوادث غیرمترقبه در آمادگی کامل به سر می‌برند و امیدواریم آسیبی به شهر وارد نشود.
مصطفی رضایی افزود: هر لحظه بر شدت باران و طوفان افزوده می‌شود و تمام ماشین‌آلات موجود در شهر آماده امدادرسانی در صورت بروز حوادث هستند.
وی اضافه کرد: در سال 92 این دومین بارش شدید باران است که در آبپخش صورت گرفته که خوشحالی کشاورزان را در پی داشته است.
سید محمود موسوی شهردار آبپخش نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از آمادگی این نهاد برای مقابله با حوادث احتمالی ناشی از بارندگی خبر داد و خواستار همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی در صورت نیاز شد.

کدخدا

کاربر ويژه
سلام محمد جان.:گل:

چه خبراز هوای قم؟
از این حرفا نزن داداش دلمون میگیره:خجالت2:

چعلی چاکریم هومن جان:دوست:

قم از دیشب تا صبح بارش داشتیم 5 میل شد.چاره ای نیست باید بسوزیم و بسازیم.

هر چی میکشیم از این دل نامرده

خوبی محمد جان؟
کجا میخوای بری؟ راستی این شهر شما خیلی گرمه! 5 شنبه مهتاب 28 درجه بود مجبور شدم کولر بگیرم!

درود ارش جان انشالله .سال خوب و خوش داشته باشی:گل:

قم گرمه.خیلی البته از دیروز بعد بارش بهتر شد.تابستون کسی این طرفا پیداش نمیشه.
دلم گرفته.میخوام تغییرات زیادی تو زندگیم بدم.شاید برم یه روستا تا چند ماه بمونم شاید خودموپیدا کردم.:ناراحت:
بدی خوبی از ما دیدید حلال کنید.پست و حرف نامربوط زدم از من به دل نگیرید.همتون دوست دارم.براتون بهترین آرزوها دارم.:گل::گل::گل:
سربلند و پیروز باشید.تا درودی دیگر بدرود:گل::گل:

amir tehranpars

کاربر ويژه
حاج اقا تهرانپارس نمیخوام ناراحتت کنم ولی سمت ما زیاد خبری نیست . برادر مهراباد کم ثبت میکنه :فرار:

راستی تسبیح بدم خدمتتون:خجالت2: ( شوخی )
آخ اخ اخ
مهراباد با مساله داره !
الان دارم میرم بالاپشتبوم ، خودکشی کنم!:خجالت2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

دلم گرفته.میخوام تغییرات زیادی تو زندگیم بدم.شاید برم یه روستا تا چند ماه بمونم شاید خودموپیدا کردم.:ناراحت:
بدی خوبی از ما دیدید حلال کنید.پست و حرف نامربوط زدم از من به دل نگیرید.همتون دوست دارم.براتون بهترین آرزوها دارم.:گل::گل::گل:

اگه صلاح و مصلحتت در اين باشه گرچه دلم برات خيلي تنگ ميشه اما ... :گل:

سیبری

کاربر ويژه
به نظر میاد زرینه اوباتو با 27 میل بارش و دمای صفر و لاله زار با 8 میل بارش و دمای 3- برف روی زمین نشسته باشه

amir tehranpars

کاربر ويژه
نقشه ناهنجاری بارشی هفت روز گذشته (تا 4 آپریل) کشور:

hterq417v7pse2iazo2.gif

با بارش های خوب پیش بینی شده برای 72 ساعت آینده احتمالا در روزهای آینده تغییرات زیادی در این نقشه ناهنجاری بارشی هفتگی ایجاد می شه.

انیمیشن بارش، باد و فشار 00 تا 72 ساعت آینده:

v8wqhscgjsrdlchjg9p7.gif

درود !
دکترجون بی زحمت یه توضیحی درباره میزان بارش بهاری سواحل ارایه میفرمایید !
گویا به دلیل سرد بودن آب دریای خزر از یه طرف و تمایل کمتر نفوذ پرفشار به سمت سواحل کمترین مقدار بارش در بهاره ولی نیمه دوم تابستان و پاییز کاملا برعکس میشه !
درسته دکترجان ؟

Dr.ben

کاربر ويژه

نرو تو هم مثل من نمی تونی دووم بیاری
نرو تو هم مثل من تو غصه کم میاری
نرو آه نرو
...
تو که میدونی من بی تو
تو بی من یعنی حسرت

...
تو که میدونی کم میشم
تو که میدونی کم میشی
تو که میدونی هم آغوشه غم میشی نرو
آه نرو نرو
بری جواب روزاتو چی میدی؟
حرفای مارو تو گوش کی می گی؟
تو میدونی توی این بچه بازی
من و تو هر دو بازنده ی بازی
نرو که رفتنت صلاح ما نیست

ببین جدایی تو نگاه ما نیست
نرو نذار بگم عشق یعنی حسرت

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود !
دکترجون بی زحمت یه توضیحی درباره میزان بارش بهاری سواحل ارایه میفرمایید !
گویا به دلیل سرد بودن آب دریای خزر از یه طرف و تمایل کمتر نفوذ پرفشار به سمت سواحل کمترین مقدار بارش در بهاره ولی نیمه دوم تابستان و پاییز کاملا برعکس میشه !
درسته دکترجان ؟

الان دماي آبهاي كاسپين خيلي گرمتر از نرماله خصوصن بخش جنوبيش

amir tehranpars

کاربر ويژه
با این نقشه ای که دکتر بهزاد ارایه نمودند , با توجه به صاف شدن هوا در فردا و رطوبت مناسب شرایط برای ایجاد همرفت البرزی مهیا باشه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا