• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
casia3.24hr.png

mohamad$

کاربر ويژه
وارونگی شدید دما + گرمباد باعث شده تعادل دمایی در استان تهران به هم بخوره و آبعلی با 2460 متر از مهراباد 1190 متری گرمتر بشه

گرمباد همیشه بوده و هست ولی من تا حالا اصلا ندیده بودم آبعلی دماش حتی برای یک روز از مهراباد گرمتر بشه . تمام مناطق کوهستانی تهران از مهراباد و شهریار گرمتر بودند !!!

aria_tehran

کاربر ويژه
زمان انتشار : یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۰
آلودگی تهران باز هم در شرایط اضطرار

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه وضعیت آلودگی هوای تهران در شرایط ناسالم قرار دارد گفت: امروز شاهد افزایش میزان آلاینده‌ها در هوای پایتخت بودیم چنانچه متوسط شاخص آلودگی هوا در ذرات کمتر از ۲٫۵ میکرون به ۱۲۹ رسیده است.دکتر یوسف رشیدی افزود: تقریبا تمام مناطق شهر تهران امروز هوایی ناسالم دارند و ایستگاه دروس بیشترین میزان آلایندگی را نشان می دهد.وی ادامه داد : شاخص آلودگی هوا در ایستگاه دروس ۱۶۱ و ایستگاه اقدسیه ۱۵۵ است که بیشترین میزان آلایندگی در این ایستگاه ها مشاهده می شود.مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه هوای تهران در شرایط پایدار قرار دارد گفت: براساس پیش بینی های هواشناسی پایداری هوا ادامه خواهد یافت که این مساله می تواند سبب تشدید میزان آلاینده‌ها در هوای پایتخت شود.وی خاطر نشان کرد: با توجه به بالا بودن میزان آلاینده های هوا توصیه می شود گروه های حساس مانند کودکان، افراد سالمند، بیماران قلبی و ریوی و زنان باردار تا حد امکان از تردد در سطح شهر خودداری کنند.

aria_tehran

کاربر ويژه
وارونگی شدید دما + گرمباد باعث شده تعادل دمایی در استان تهران به هم بخوره و آبعلی با 2460 متر از مهراباد 1190 متری گرمتر بشه

گرمباد همیشه بوده و هست ولی من تا حالا اصلا ندیده بودم آبعلی دماش حتی برای یک روز از مهراباد گرمتر بشه . تمام مناطق کوهستانی تهران از مهراباد و شهریار گرمتر بودند !!!
واقعا امسال از هر لحاظ عجیب بود

فعلا هم از زمستون جز سرما چیزی ندیدیم
نگرانم روزا همین جور بگذره و شرایط کنونی تداوم داشته باشه

mohamad$

کاربر ويژه
واقعا امسال از هر لحاظ عجیب بود

فعلا هم از زمستون جز سرما چیزی ندیدیم
نگرانم روزا همین جور بگذره و شرایط کنونی تداوم داشته باشه

اره متاسفانه

البته سرما در بیابان های استان و گرما در کوهستان های استان . ارتفاعات که اصلا سرد نیست الان و اینطور پیش بره برفای کوها داغون میشه . همین الان هم فکر نکنم پایین پیست آبعلی 10 - 15 سانت بیشتر برف داشته باشه

mohamad$

کاربر ويژه
سردترین دما های امروز صبح استان تهران به ترتیب از فیروزکوه با -11.2 درجه و لواسان با -7.8 درجه مخابره شد .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوباره سلام

دوستان قضیه چیه که هواشناسی خراسان شمالی در پیش بینی هفتگیش تقریبا 5روزش رو بارش پیش بینی کرده؟؟؟!!!!خبری شده؟؟؟؟!!!!!:نمیدونم::نمیدونم::تعجب::تعجب:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان درود :گل:

11074197450390069404.jpg

سلام بر امیر عزیز

واقعا امسال نیشابور گل کاشته و تبدیل به یکی از قطبهای بزرگ سرما و یخبندان در سطح کشور شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا نمیدونم باید تبریک بگم یا نه ولی تحمل بالای 20- زیر صفر خیلی مشکل بنظر میرسه!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان

یک زحمت بکش این عکسها رو با تاریخ دقیقش در یک پست جدید در صفحه اصلی قراره بده . حیفه که این عکسهای خاطره انگیز از برف و سرما نیشابور در زمستان 91 در میون صفحات میحث گم بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این روزها در آخرین لحظات سال 2012 هستیم و سایتهای خبری دارن بهترین عکسهای خودشون در سال 2012 رو منتشر میکنند که عکس زیر هم یکی از اونهاست:

2012 Year in Pictures: The Top 10 Most Striking Images
  • Published: December 29th, 2012
3 1 2 2

blog_fromm_crocturtle-720x451.jpg
Credit: Jeffrey Arguedas/European Pressphoto Association
A crocodile and turtle face off at the Cano Negro Wildlife Reserve in Costa Rica, a country that produces 95 percent of its energy needs from renewable energy sources and has made a pledge to become a carbon neutral country by 2021.

amir551

کاربر ويژه

سلام بر امیر عزیز

واقعا امسال نیشابور گل کاشته و تبدیل به یکی از قطبهای بزرگ سرما و یخبندان در سطح کشور شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا نمیدونم باید تبریک بگم یا نه ولی تحمل بالای 20- زیر صفر خیلی مشکل بنظر میرسه!!!!!!!!!!

سلام امیر محسن جان
واقعا حق با شماست
تقریبا بیشتر شهر فلج شده تو چند روز اخیر
من به جز یه دو تا گنجشک و کلاغ که اونا هم به نظر میومد دچار اشتباه محاسباتی ! شده بودند هیچ پرنده ای رو ندیدم داخل شهر
با توجه به وضعیت دمایی بعد از این هم نمیشه حداقل به آب شدن یخ داخل کوچه ها تا چند روز آینده امید داشت

amir551

کاربر ويژه
امیر جان

یک زحمت بکش این عکسها رو با تاریخ دقیقش در یک پست جدید در صفحه اصلی قراره بده . حیفه که این عکسهای خاطره انگیز از برف و سرما نیشابور در زمستان 91 در میون صفحات میحث گم بشه.

چشم امیر محسن جان
درود برامیر عزیز و درود برنیشابور زیر 20-:احترام:

من خیلی مخلصم محسن جان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن جان
واقعا حق با شماست
تقریبا بیشتر شهر فلج شده تو چند روز اخیر
من به جز یه دو تا گنجشک و کلاغ که اونا هم به نظر میومد دچار اشتباه محاسباتی ! شده بودند هیچ پرنده ای رو ندیدم داخل شهر
با توجه به وضعیت دمایی بعد از این هم نمیشه حداقل به آب شدن یخ داخل کوچه ها تا چند روز آینده امید داشت

کاملا درسته و امیر جان از امشب و شاید هم فردا شب کاهش بیسابقه دمای هوا در خراسان و بخش بزرگی از کشور آغاز میشه و فعلا که من هیچ تصوری برای پایان این دوره بسیار سرد ندارم. شاید حداقل تا 12 روز آینده هوای سرد در کشور ما جولان خواهد داد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا