• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
طرف منزل ما هر بارندگی که باشه مه میشه اما یک خیابون پایینتر خیلی وقتا دیگه خبری نیست تو مرز مه هستیم زمستونا شاید 20 سال دیگه همین مه هم که الان محلش نمیدیم بشه حسرت

درود سامیار عزیز

دیشب شب عجیبی بود! یک دفعه از آسمان صاف به آسمان تمام ابری تبدیل شد! مشخص بود که ابرها کاملا ارتفاع پائین هستند، من این حالت رو در زمستان 86 هم دیده بودم که البته با بارش برف سبک و پودری همراه بود.

فکر کنم از سیستم شمالی اگر برفی در تهران بباره به صورت همون برف پودری و کم حجم هست.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود سامیار عزیز

دیشب شب عجیبی بود! یک دفعه از آسمان صاف به آسمان تمام ابری تبدیل شد! مشخص بود که ابرها کاملا ارتفاع پائین هستند، من این حالت رو در زمستان 86 هم دیده بودم که البته با بارش برف سبک و پودری همراه بود.

فکر کنم از سیستم شمالی اگر برفی در تهران بباره به صورت همون برف پودری و کم حجم هست.

سلام آرش جان،خوبی؟؟؟خداشاهده خیلی دلم واست تنگ شده بود،دلم واسه اون تحلیل های زیبات بشدت تنگ شده!!!!:atish::atish::nicolnici::nicolnici:

یه تحلیل مختصر از وضعیت بجنورد طی موجی که رد خواهد شد؛میکنی؟؟؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
البته چنین الگویی هیچ وقت شکل نمیگیره یعنی اوضاع اقلیمی مناطق اصلا لحاظ نشده
سامیار جان الان نقشه های تراز 500 رو میدیدم، ریزش هوای سرد شدیدی رو در 180 ساعت آینده از سمت شمال غرب روی کشور داریم، این ریزش های سرد به همراه وجود یک کم فشار روی شمال غرب آفریقا هست که باعت پمپاژ مناسب هوای گرم و مرطوب منطقه استوائی غرب آفریقا به سمت مدیترانه شرقی میشه، با ریزش هوای سرد، جنب حاره ای به عرض های پائین تر رونده میشه و احتمال تشکیل سلول کمفشار در منطقه ما بالا میره، متاسفانه بیشتر از این رو در نقشه ها نمیشه دید اما اگر این الگو اتفاق بیفته روزهای بسیار سردتری رو در پیش رو خواهیم داشت!

فروم

Banned
مطابق انتظار بارش هاي پاييزي از پايان مهرآغاز گرديد و بارش هاي مناسبي در فصل پاييز روي داد به طوري که بیش از 40 درصد بیشتر از بارش نرمال پاييزه ریزش داشته است. با توجه به بررسي الگوهاي پيوند از دور و خروجی مدل های مختلف، پيش بيني مي شود بارش ادامه سال زراعي جاري نيز دستکم در حد نسبتا مناسبي باشد، اما بین نیمه دوم دی تا نیمه اول اسفند احتمالا . . .

پسرخاله

کاربر ويژه
سامیار جان الان نقشه های تراز 500 رو میدیدم، ریزش هوای سرد شدیدی رو در 180 ساعت آینده از سمت شمال غرب روی کشور داریم، این ریزش های سرد به همراه وجود یک کم فشار روی شمال غرب آفریقا هست که باعت پمپاژ مناسب هوای گرم و مرطوب منطقه استوائی غرب آفریقا به سمت مدیترانه شرقی میشه، با ریزش هوای سرد، جنب حاره ای به عرض های پائین تر رونده میشه و احتمال تشکیل سلول کمفشار در منطقه ما بالا میره، متاسفانه بیشتر از این رو در نقشه ها نمیشه دید اما اگر این الگو اتفاق بیفته روزهای بسیار سردتری رو در پیش رو خواهیم داشت!
والا جی اف اس که اواسط و اواخره هفته بعد برای تهران برفه خوبی و نسبتا سنگینی زده!

پسرخاله

کاربر ويژه
مطابق انتظار بارش هاي پاييزي از پايان مهرآغاز گرديد و بارش هاي مناسبي در فصل پاييز روي داد به طوري که بیش از 40 درصد بیشتر از بارش نرمال پاييزه ریزش داشته است. با توجه به بررسي الگوهاي پيوند از دور و خروجی مدل های مختلف، پيش بيني مي شود بارش ادامه سال زراعي جاري نيز دستکم در حد نسبتا مناسبي باشد، اما بین نیمه دوم دی تا نیمه اول اسفند احتمالا . . .

بین نیمه دوم دی تا نیمه اول اسفند احتمالا . . . چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا داری برعکس میگی
ما نیمه اوله دی رفتیم تو خشکی و احتمالا نیمه دوم از خشکی نجات میابیم!

فروم

Banned

تا زمانی که مرکز پرفشار هوای سرد با مرکز 5040 روی آسیای میانی مستقر است با ایجاد پشته روی منطقه موجب جابجایی سیستم از غرب به شرق نخواهد شد و تا یک هفته تنها هوای سرد و خشک بر فلات ایران حکم فرماست!

فروم

Banned
تا زمانی که مرکز پرفشار هوای سرد با مرکز 5040 روی آسیای میانی مستقر است با ایجاد پشته روی منطقه موجب جابجایی سیستم از غرب به شرق نخواهد شد و تا یک هفته تنها هوای سرد و خشک بر فلات ایران حکم فرماست!

rahsazan

کاربر ويژه
دود و مه عجب هوایی به تهران هدیه دادن نفس کشیدنو سخت کرده

همونطور که شاید بدونین هوای آلوده همراه با مه بدترین نوع آلودگی هواست چراکه به دلیل رطوبت ، ذرات غبار و آلودگی به سطوح می چسبن و فکر کنم جذب هم توسط سیستم تنفسی صورت میگیره
این پدیده به نام SMOG=smoke+fog هست
http://en.wikipedia.org/wiki/Smog

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام آرش جان،خوبی؟؟؟خداشاهده خیلی دلم واست تنگ شده بود،دلم واسه اون تحلیل های زیبات بشدت تنگ شده!!!!:atish::atish::nicolnici::nicolnici:

یه تحلیل مختصر از وضعیت بجنورد طی موجی که رد خواهد شد؛میکنی؟؟؟

درود بر محمد عزیز مرد خستگی ناپذیر فروم.

محمد جان کمی درگیری کاری دارم، اما از این به بعد بیشتر در کنار شما و دوستان خواهم بود.

موج پیش رو یک کمفشار مهاجر هست که هرچه به سمت شرق حرکت میکنه بیشتر تضعیف میشه، البته در سواحل شمالی بعلت وجود رطوبت مناسب بارش خوبی خواهیم داشت اما در بقیه نقاط کشور بارش بارز و چشمگیر نخواهد بود، در کل میتونم بگم میشه یک خط فرضی از جنوب آذربایجان غربی در امتداد جنوبی رشته کوه البرز تا مشهد در خراسان در نظر گرفت که بارش در شمال این خط اتفاق خواهد افتاد.

برای منطقه شما هم با توجه به نزدیکی نسبی به دریای مازندران، ترکش هائی از رطوبت این دریا به منطقه شما هم خواهد رسید، من تا حدود 5 سانتی متر برای منطقه شما برف میبینم.

با دور شدن سیستم از منبع رطوبتی اش میزان بارش به شدت کاهش پیدا میکنه به نحوی که عملا برای مشهد بارشی نخواهیم داشت یا در جد بسیار محدود و پراکنده خواهد بود که اون هم دلیلش وجود رطوبت محلی در مشهد هست.

پسرخاله

کاربر ويژه
همونطور که شاید بدونین هوای آلوده همراه با مه بدترین نوع آلودگی هواست چراکه به دلیل رطوبت ، ذرات غبار و آلودگی به سطوح می چسبن و فکر کنم جذب هم توسط سیستم تنفسی صورت میگیره
این پدیده به نام SMOG=smok+fog هست
http://en.wikipedia.org/wiki/Smog
بله دقیقا درسته.
جای تاسف داره به هر حال مه یک پدیده زیبا و طبیعی و بی خطره اما آلودگی که بشر ایجاد کرده ازش یک ترکیبه کشنده میسازه:ناراحت:
دلم برای خودم و تمام کسانی که مجبورن ذر این هوا تنفس کنند میسوزه.
افراده سیگاری که در نقاط پاک از نظره آلودگی هوا زندگی میکنن از تهرانیهایی که 1 بار هم سیگار نکشیدن سالمترن.
باز سیگار یه *****ی داره

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر محمد عزیز مرد خستگی ناپذیر فروم.

محمد جان کمی درگیری کاری دارم، اما از این به بعد بیشتر در کنار شما و دوستان خواهم بود.

موج پیش رو یک کمفشار مهاجر هست که هرچه به سمت شرق حرکت میکنه بیشتر تضعیف میشه، البته در سواحل شمالی بعلت وجود رطوبت مناسب بارش خوبی خواهیم داشت اما در بقیه نقاط کشور بارش بارز و چشمگیر نخواهد بود، در کل میتونم بگم میشه یک خط فرضی از جنوب آذربایجان غربی در امتداد جنوبی رشته کوه البرز تا مشهد در خراسان در نظر گرفت که بارش در شمال این خط اتفاق خواهد افتاد.

برای منطقه شما هم با توجه به نزدیکی نسبی به دریای مازندران، ترکش هائی از رطوبت این دریا به منطقه شما هم خواهد رسید، من تا حدود 5 سانتی متر برای منطقه شما برف میبینم.

با دور شدن سیستم از منبع رطوبتی اش میزان بارش به شدت کاهش پیدا میکنه به نحوی که عملا برای مشهد بارشی نخواهیم داشت یا در جد بسیار محدود و پراکنده خواهد بود که اون هم دلیلش وجود رطوبت محلی در مشهد هست.

به ه هه ه هه ه ه هه ه ه ه ه ه،دمت گرم آرش جان،خدمت از ماست:aminkhan::aminkhan::گل::گل::ایول::ایول:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
والا جی اف اس که اواسط و اواخره هفته بعد برای تهران برفه خوبی و نسبتا سنگینی زده!

هومن جان من ترجیح میدم در مورد 180 ساعت آینده با احتیاط صحبت کنم چون وضعیت آب و هوائی امسال نشون داده که تا دقیقه آخر هم نمیشه بارش ها رو به صورت دقیق مشخص کرد! کما این که از دو سیستم قبل تر برای اصفهان بارش تا 1 میلیمتر دیده شده بود اما بارش سنگینی نازل شد! یا تهران که از سیستم قبلی باید بارش برف خوبی میگرفت اما لبه ابر به تهران نرسید و حال همه ما رو گرفت!

اما اگر اون الگو که گفتم واقعا اتفاق بیفته یک بارش سنگین سراسری رو تجربه خواهیم کرد که در جنوب بارش باران و در مناطق داخلی و سردسیر بارش برف تمام کشور رو در بر خواهد گرفت! باید منتظر آپدیت های بعدی بمونیم ببینیم چی میشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بله دقیقا درسته.
جای تاسف داره به هر حال مه یک پدیده زیبا و طبیعی و بی خطره اما آلودگی که بشر ایجاد کرده ازش یک ترکیبه کشنده میسازه:ناراحت:
دلم برای خودم و تمام کسانی که مجبورن ذر این هوا تنفس کنند میسوزه.
افراده سیگاری که در نقاط پاک از نظره آلودگی هوا زندگی میکنن از تهرانیهایی که 1 بار هم سیگار نکشیدن سالمترن.
باز سیگار یه *****ی داره

من دلم برای اون هائی بیشتر میسوزه که توی این هوای آلوده با یک ژست احمقانه از سیگار کام میگیرن! سیگاری که هر دونه اش عمرشون رو کم میکنه! اگر شرایط بدنیشون طوری باشه که در حالت عادی در این هوای آلوده 80 سال عمر کنند به دست خودشون 10-15 سالش رو نیست و نابود میکنند!

فروم

Banned
با دور شدن این مرکز هوای سرد منحوس از اوایل هفته آتی و با فرارفت هوای گرم بر روی نیمه غربی اروپا و برعکس با ریزش هوای سرد اسکاندیناوی بر روی نیمه شرقی اروپا و ریزش بر روی دریاه سیاه و مدیترانه شرایط سیکلونزایی مدیترانه فراهم خواهد شد و پس از مدت ها بالاخره زمستان در ترکیه آغاز خواهد شد که در اواسط هفته آتی با آغاز فعالیت دریای سرخ بارشهای سیستماتیک در کشور آغاز خواهد شد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا