• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
شیراز!!

meteogram.php

Abbath

New member
بهترين كار اينه كه بيام وقت بزاريم . اگه هر كس واقعا علاقه مند كه شهرش در چه مواقعي ايده آل ترين شرايط بارشي رو داره. به اين ترتيب عمل كنه:

1- از آمار بلند مدت سازمان هواشناسي موارد بارش هاي 24 ساعت بالا مثلا 20 ميلي متر به بالا رو از سال هاي آمار تفكيك كنه و به همراه تاريخ در جدولي تنظيم كنه.

2- با استفاده از نقشه هاي NOAA نقشه هاي سينوپتيك رو استخراج كنه. بدين ترتيب به راحتي ميشه فهميد كه الگوهاي سطح زمين و مياني جو به چه شكلي بودن كه اين بارش هاي ايده آل شكل گرفته.

3- سال هايي كه بارش ها بالاتر از نرمال هست رو استخراج و بعد با استفاده از ركود شاخص هاي پيوند از دور ميشه فهميد در ترسال ها شاخص ها چه حالتي داشتن.

مهرداد من برای قزوین رو انجام میدم،بیکاری داره فشار میاره و چه چیزی بهتر از این برای فرار از بیکاری

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
شکر خدا این حقیر هم از این آزمون سربلند بیرون اومدم

یادم میاد اون روزهایی که یک تنه در مقابل هجمه‌ها علیه NAO مثبت و پرفشار مهاجر ایستادگی می‌کردم!

بابا ماهان جان من و سامان جان كه از قرن ها پيش طرفداران NAO مثبت بوديم و شما تنها نبوديد!

saeed hh

کاربر ويژه
کسی از کرمان خبر نداره اون ابرا بهش نرسیدند اگر کسی تصاویر ماهوار رو بذاره خوب میشه!!!

felan123

New member
شهمیرزاد -باران 18 میلی
مهدیشهر - باران 17 میلی
درجزین خودم اندازه گرفتم - 14 میلی
سمنان - 4.5 میلی
اینم بارش امروز سمنان و اطراف
خداشکر

سیبری

کاربر ويژه
الان بندر عباس قشم و کلا جزایر خلیج فارس بارش خوبی دارن
این توده داره با رطوبت دریاهای جنوب به سمت کرمان حرکت میکنه ( فک کنم بهروز از اصفهان صبح گفت امشب رطوبت اقیانوس هند هم به این توده ملحق میشه) و الان داره این مساله رخ میده

امشب شب هرمزگان و فردا روز موعود جیرفت ، بم ، کهنوج ، حاجی آباد ، رودان ، عنبرآباد ، جبال بارز ، بافت و...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا