شیراز 33 میل بارش طی 6 ساعت گذشته و 44 میل طی 12 ساعت گذشته . از ابتدای فعالیت سیستم 64 میل اومده
33 میل بارش طی 6 ساعت گذشته:سکوت:
شیراز 33 میل بارش طی 6 ساعت گذشته و 44 میل طی 12 ساعت گذشته . از ابتدای فعالیت سیستم 64 میل اومده
بهترين كار اينه كه بيام وقت بزاريم . اگه هر كس واقعا علاقه مند كه شهرش در چه مواقعي ايده آل ترين شرايط بارشي رو داره. به اين ترتيب عمل كنه:
1- از آمار بلند مدت سازمان هواشناسي موارد بارش هاي 24 ساعت بالا مثلا 20 ميلي متر به بالا رو از سال هاي آمار تفكيك كنه و به همراه تاريخ در جدولي تنظيم كنه.
2- با استفاده از نقشه هاي NOAA نقشه هاي سينوپتيك رو استخراج كنه. بدين ترتيب به راحتي ميشه فهميد كه الگوهاي سطح زمين و مياني جو به چه شكلي بودن كه اين بارش هاي ايده آل شكل گرفته.
3- سال هايي كه بارش ها بالاتر از نرمال هست رو استخراج و بعد با استفاده از ركود شاخص هاي پيوند از دور ميشه فهميد در ترسال ها شاخص ها چه حالتي داشتن.
شکر خدا این حقیر هم از این آزمون سربلند بیرون اومدم
یادم میاد اون روزهایی که یک تنه در مقابل هجمهها علیه NAO مثبت و پرفشار مهاجر ایستادگی میکردم!
سلام بر همه پس چی شد اون بارش سنگین اصفهان
حاج محسن این اطلاعات رو از کجا آوردی؟؟؟
گاهی انسان رو حیرت زده می کنی
والله برفی جان فکر کنم همسایه جنوبی تون داره حقتونو میخوره
ولی صبر پیشه کن
مهرداد من برای قزوین رو انجام میدم،بیکاری داره فشار میاره و چه چیزی بهتر از این برای فرار از بیکاری
شهمیرزاد -باران 18 میلی
مهدیشهر - باران 17 میلی
درجزین خودم اندازه گرفتم - 14 میلی
سمنان - 4.5 میلی
اینم بارش امروز سمنان و اطراف
خداشکر
سلام مهرداد جان پس چرا اصفهان امروز خبری نشد بلاخره منتظر باشیم یا نه.