الان بندر عباس قشم و کلا جزایر خلیج فارس بارش خوبی دارن
این توده داره با رطوبت دریاهای جنوب به سمت کرمان حرکت میکنه ( فک کنم بهروز از اصفهان صبح گفت امشب رطوبت اقیانوس هند هم به این توده ملحق میشه) و الان داره این مساله رخ میده
امشب شب هرمزگان و فردا روز موعود جیرفت ، بم ، کهنوج ، حاجی آباد ، رودان ، عنبرآباد ، جبال بارز ، بافت و...
پس احتمالا فیروزکوه هم خوب اومده
علی جان
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان!!!!
خواهش میکنم اون نقشه های گرافیکی که در مورد شاخص NAO رو اینترنت وجود داره رو دور بریزید
این نقشه ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار و دما رو در زمان منفی بودن این شاخص ( NAO-) با دقت نگاه کن ، خودت همه چیز رو متوجه میشی عزیزم.
امروز بهروز عزیز یک مقاله گذاشت که بعضی از این اساتید هواشناسی تهیه کرده بودند و به زبان انگلیسی هم ترجمه کرده بودند ولی من فقط می تونم بگم متاسفم:
پس احتمالا فیروزکوه هم خوب اومده
سعید 33 میل تو 1 دقیقه چی؟
آره فیروز کوه تا سمنان فکر نکنم 65 یا 75 کیلومتر بیشتر باشه البته آقای felan 123 بهتر میدونن
یه زمانی که سیل جنگل گلستانو خراب کرده بود و محل کار پدرم شمال بود مجبور بودیم مسیر خسته کننده سبزوار-سمنان-فیروزکوه-ساری رو بریم که از مسیر شمالی دورتر بود اما تنها راه چاره بود
اون از زمستونمون که رنگ برف را ندیدیم اینم از الان که بارون درست وحسابی نیومد.
سلام نویدجانسعید باران سنج های شمال مشهد در اردیبهشت 89 25 میلی متر بارش در 20 دقیقه ثبت کردن .
ماهان هم یه بار گفت رشت 80 میل تو 1 ساعت اومده
سلام نویدجان
فکر کنم تیرماه 80 بود که مشهد یه بارون حدود 20 دقیقه ای اومد و تا مدتها از تونل در حال ساخت مترو احمدآباد با موتور پمپ آب میکشیدن بیرون
رقمش رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم از بارش اردیبهشت 89 بیشتر بود