• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

برفی

کاربر ويژه
الان بندر عباس قشم و کلا جزایر خلیج فارس بارش خوبی دارن
این توده داره با رطوبت دریاهای جنوب به سمت کرمان حرکت میکنه ( فک کنم بهروز از اصفهان صبح گفت امشب رطوبت اقیانوس هند هم به این توده ملحق میشه) و الان داره این مساله رخ میده

امشب شب هرمزگان و فردا روز موعود جیرفت ، بم ، کهنوج ، حاجی آباد ، رودان ، عنبرآباد ، جبال بارز ، بافت و...

اون از زمستونمون که رنگ برف را ندیدیم اینم از الان که بارون درست وحسابی نیومد.

felan123

New member
پس احتمالا فیروزکوه هم خوب اومده

من تجعب کردم اخبار سمنان اعلام کرد این امار رو همین الان
میگفت شهمیرزاد ممکن بوده سیل رابیفته چون تو 1 ساعت 12 میلی باریده و تگرگ هم همراش بوده
درجزین خودمون هم که از ساعت 12 ظهر تا ساعت 8 شب بکوب باران بود کم یا زیاد
بله فکر کنم فیروزکوه هم بارش خوب امده باشه امار ندارم

pokerface

متخصص هواشناسی
علی جان

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان!!!!

خواهش میکنم اون نقشه های گرافیکی که در مورد شاخص NAO رو اینترنت وجود داره رو دور بریزید

این نقشه ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار و دما رو در زمان منفی بودن این شاخص ( NAO-) با دقت نگاه کن ، خودت همه چیز رو متوجه میشی عزیزم.

امروز بهروز عزیز یک مقاله گذاشت که بعضی از این اساتید هواشناسی تهیه کرده بودند و به زبان انگلیسی هم ترجمه کرده بودند ولی من فقط می تونم بگم متاسفم:

xdbxea7frarppvx16k5h.jpg

txvejx2ikr7trkz0twjj.jpg

امیر جان اشتباه نشه،این مقاله انگلیسی رو برادرمون اقای krichak از فلسطین اشغالی نوشتن و در springer چاپ شده،از لحاظ اعتبار بعید هست که مخدوش باشه

hp39c5p7olfjxg19jc0i.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
پس احتمالا فیروزکوه هم خوب اومده

آره فیروز کوه تا سمنان فکر نکنم 65 یا 75 کیلومتر بیشتر باشه البته آقای felan 123 بهتر میدونن

یه زمانی که سیل جنگل گلستانو خراب کرده بود و محل کار پدرم شمال بود مجبور بودیم مسیر خسته کننده سبزوار-سمنان-فیروزکوه-ساری رو بریم که از مسیر شمالی دورتر بود اما تنها راه چاره بود

felan123

New member
آره فیروز کوه تا سمنان فکر نکنم 65 یا 75 کیلومتر بیشتر باشه البته آقای felan 123 بهتر میدونن

یه زمانی که سیل جنگل گلستانو خراب کرده بود و محل کار پدرم شمال بود مجبور بودیم مسیر خسته کننده سبزوار-سمنان-فیروزکوه-ساری رو بریم که از مسیر شمالی دورتر بود اما تنها راه چاره بود

بله درست میگید
بعد از سرخه یه جاده داره که کوهستانی هست و میرسی به فیروزکوه
فکر کنم از این جاده هم زودتر به تهران رسید چون اینتوری که من یکبار رفتم میگم

navid-mashhad

کاربر ويژه
سعید باران سنج های شمال مشهد در اردیبهشت 89 25 میلی متر بارش در 20 دقیقه ثبت کردن .
ماهان هم یه بار گفت رشت 80 میل تو 1 ساعت اومده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تو جزیره ای تو اقیانوس هند طی 1 دقیقه 33 میلی متر بارش رخ داده. سالش رو نمی دونم دقیقش تو وبلاگمه.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

[FONT=BNazanin_Mehr]بارش برف، بهار شیراز را دگرگون کرد/ مردم غافلگیر شدند
شیراز - خبرگزاری مهر: بارش ناگهانی برف در شیراز و برخی از نقاط سردسیر استان فارس بهار شیراز را دگرگون کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم شهرستان شیراز که سالها طعم خشکسالیهای پیاپی را چشیده بودند و در سال 91 نیز برفی را در شهر خود به نظاره ننشسته بودند، اکنون در حال تماشای برفی هستند که در حال سپیدپوش کردن برخی از نقاط شهر شیراز است.
شهرک صدرا و بلوار صنایع در حال حاضر ازجمله نقاطی است که در آن برف شروع به باریدن کرده و هر لحظه نیز بر شدت آن افزوده می شود.
12134.jpg
همانطور که هواشناسی استان فارس نیز پیش بینی کرده بود از اواخر هفته گذشته بارش باران در سطح استان فارس شروع شده بود که در ادامه نزول رحمت الهی با بارش برف در استان همراه شده است.
در برخی از شهرستانهای فارس نیز بارش برف برای مردم به خصوص عشایر مشکلاتی را ایجاد کرده که از آنجمله می توان به شهرستان سپیدان اشاره کرد.
بارش برف تا لحظه انتشار خبر ادامه دارد و مردم را غافلگیر کرده است.

[FONT=BNazanin_Mehr]اخبار مرتبط

گرفتاري 100 خانوار عشاير سپيدان در برف/ تشكيل ستاد بحران

rahsazan

کاربر ويژه
سعید باران سنج های شمال مشهد در اردیبهشت 89 25 میلی متر بارش در 20 دقیقه ثبت کردن .
ماهان هم یه بار گفت رشت 80 میل تو 1 ساعت اومده
سلام نویدجان
فکر کنم تیرماه 80 بود که مشهد یه بارون حدود 20 دقیقه ای اومد و تا مدتها از تونل در حال ساخت مترو احمدآباد با موتور پمپ آب میکشیدن بیرون
رقمش رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم از بارش اردیبهشت 89 بیشتر بود

felan123

New member
خدایا شکر که بهار تو دل کشور بارش انچنانی امد
چون تو بهار و پاییز و زمستون بیشتر بارش سهم شهر های شمالی هست و استان های جنوبی یا از کمر کشور به پایین خشک میمونن
خداکنه هرچی میتونه ب باره که دیگه اونجا کم بارشی نداشته باشن و دل مردم شاد شه

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام نویدجان
فکر کنم تیرماه 80 بود که مشهد یه بارون حدود 20 دقیقه ای اومد و تا مدتها از تونل در حال ساخت مترو احمدآباد با موتور پمپ آب میکشیدن بیرون
رقمش رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم از بارش اردیبهشت 89 بیشتر بود

فکر کنم مرداد بود.
فرودگاه 14 ثبت کرده ظاهرا
باران سنجی ها رو نمیدونم
قبل از بارش هوا خیلی خیلی گرم بود و دم داشت
راننده تاکسی می گفت (خر تب موکونه تو ای هوا )

saeed hh

کاربر ويژه
تو بعضی ازخبر گزاریهای غیر معروف نوشته لحظه به لحظه برف شدید تر میشه تو شیراز !!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ما عید رفته بودیم شیراز صبح ها می لرزیدیم. دیگه شیراز سردسیر و با کلاسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا