• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
امارات هم الان طوفان و رعد وبرقه
این عکس رو یکی از ایران انجمنیها ( فاطمه ) از شارجه گذاشته

attachment.php

nojeana

کاربر ويژه

به به!
محمد جان بالاخره یه نفر موفق شد از یه نیمچه تورنادوی وطنی عکس بگیره
منم عاشق هیجان لحظات تعقیب ابرای تندری هستم
:دوست:
نه بابا تورنادو نبود فقط می شه گفت یه جزیره بارش در یک فضای بینهایت خشک چون همه جا و همه جا خشک و ابرها خشک بودند بخدا واقعا عجیب بود
یه مطلب دیگه که تو اون مسیر همش رعد وبرق می زد عمودی در جهت ستون ابرهای یکباره سقوط کننده از آسمان باورت می شه روز قبلش رفتم سمت گرین های غربی اونجا گل ها در شرف خشکی بودند نمی دونم تنها بودم یکباره حس کردم غم طبیعت رو بخدا گریه ام گرفت و دعا کردم بباره خیلی وقت بود نهاوند نباریده بود
lgstrpdyjqm2yprtdc2o.jpg

6m8ojyt3q2gv9737ptrp.jpg

می شه عطش طبیعت رو تو عکس دومی دید و حتی اون لاله واژگون که نرسیده داشت خشک می شد بخدا حاظر بودم از این ارتفاع برم پائین و بیام بالا و فقط این گل ها رو آب بدم
3hlrpfkpyc781vblq9.jpg

و اونجا با تمام وجود دعا کردم بباره
شکر خدا نهاوند خوب بارید و از پنج شنبه شب شروع شد و جمعه کلا بارشهای رگباری و رعد و برق و دیشب تا صبح بارید فقط حیف شب رعد و برق نمی زد وگرنه مثل دیوونه ها تا صبح پشت پنجره برا هر رعد و برق ثانیه شماری می کردم
امروز صبح هم رعد و برق و بارون و تگرگ و در حدود 1800 به بالا تو عکس اول برف هم داشتیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون بابت چای و کیک خوشمزتون:گل:

والا اون نقشه یعنی اینکه یک کم فشار دینامیکی روی تنگه هرمز مستقر شده و یک سرد چال هم بر روی غرب خلیج همیشه پارس و همنیطور دارند رطوبت و ابهای قابل بارش رو می ریزند روی ایران خصوصا بر روی ارتفاعات کرمان و شمال هرمزگان شرایط برای وقوع سیل بزرگی در اون منطقه مهیاست!!!!!!!!

20130406.1900.msg3.vis.x.africa_tropics.x.jpg

این یعنی خیلی بده نه:سکوت:
راستی من فکر نمیکردم هواشناسی انقدر کارمشکلی باشه فکرمیکردم ازپشت سیستم وضعیت هوا وبارشومیگن:تعجب2:

ولی الان دیدم دوستان خوبم توی بارون وبرف عکس میگیرن والان دیدم درحین رانندگی عکس میگیرن که واقعا خطرناکه:سکوت:
واقعا به همه شما باید خسته نباشید وایولا گفت:ایول::ایول:
الانم برای اینکه خسته گیتون رفع بشه براتون چایی باشیرینی آوردم بفرمایید:22::22::22::22::22::22::22::22::22:

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام امیرمحسن
این عکس رو تو فورکا میزاره مربوط به صحن جامع رضویه
برای تکمیل شبکه دیده بانیمون خیلی خوبه چون فضای بازی رو پوشش میده
1329541758-Weather-Enghelab-Courtyard-Mashhad.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
پیج سرشماری شیرازی های ف ی س ب و ک عکس ها و فیلم هایی از بارش برف شیراز زده
ولی ادمینش یه حرفی زده که شاید به تهرانی ها بربخوره
گفته کدوم شهرو سراغ دارین در جهان که شمالش برف بیاد جنوبش بارون به غیر از شیراز !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد رضا جان

آره این تصاویر رو دیدم ولی اینکه همیشه آنلاین باشه مطمئن نیستم

سلام امیرمحسن
این عکس رو تو فورکا میزاره مربوط به صحن جامع رضویه
برای تکمیل شبکه دیده بانیمون خیلی خوبه چون فضای بازی رو پوشش میده
1329541758-Weather-Enghelab-Courtyard-Mashhad.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مسدود شدن برخي محورهاي استان فارس

[TD="align: left"] [/TD]

1392\01\17 - 10:04 PM

شیراز/ واحد مرکزی خبر/ اجتماعی

بارش شدید باران و جاری شدن سیل ، محور شیراز - جهرم را بست .
پورقیومی فرمانده پلیس راه جهرم گفت : ‌به علت طغیان رودخانه و جاری شدن سیلاب در کیلومتر 90 این محور ، ‌این جاده بسته شد .
وی از رانندگان خواست از مسیر جایگزین شیراز - سروستان - خاوران تردد کنند .
تردد در محور شیراز - سپیدان ، شیراز - یاسوج ، کمهر - سپیدان و محور شول ممنوع است .
رئیس پلیس راه استان فارس با اشاره به لغزندگی برخی محورها و بارش شدید برف در محورهای کوهستانی این استان از جمله محورهای شیراز - خرم بید و شیراز - یاسوج و گـردنه شول و کولی کش گفت : عبور و مرور در این محورها فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است .
سرهنگ احمدی از رانندگان خواست با احتیاط بیشتر و رعایت کامل قوانین رانندگی در گردنه های کوهستانی این استان تردد کنند .
بارش شدید باران همچنین موجب گرفتگی معابر و خیابان های شیراز شده است .

Abbath

New member
پیج سرشماری شیرازی های ف ی س ب و ک عکس ها و فیلم هایی از بارش برف شیراز زده
ولی ادمینش یه حرفی زده که شاید به تهرانی ها بربخوره
گفته کدوم شهرو سراغ دارین در جهان که شمالش برف بیاد جنوبش بارون به غیر از شیراز !!!

البته ادمینش کلا حرف مفت زده،چون یه چیز طبیعی هست،همین امسال هم قزوین از یه سیستم یادمه شمالش برف میومد جنوبش بارون بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
10 روستاي سپيدان در محاصره برف

1392\01\17 - 11:29 PM

شیراز / واحد مرکزی خبر / اجتماعی

10 روستای سپیدان و 100 خانوار عشایری در محاصره برف قرار گرفتند .
رئیس ستاد کمیته بحران شهرستان سپیدان گفت : این تعداد روستا عصر امروزبه دنبال بارش باران و برف در ارتفاعات کوهستانی و بسته شدن مسیرهای ارتباطی در محاصره برف گرفتار شدند .
بیش از 500 نفر از عشایر به همراه 2000 رأس دام نیز در گردنه شول گرفتار شده اند .
آقای صمدنژاد افزود: این روستاها در مناطق اسپیان ، مارگون ، کمهر ، درهمیانه سفلی و علیا ، مورزیان ، چیکان ، ابنو ، قرار دارند .
این روستاها بیش از 3 هزار نفر جمعیت دارند .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تردد در برخي محورهاي کوهستاني با زنجير چرخ

استانها / واحد مرکزی خبر/ اجتماعی

بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی شنبه در غرب کشور ، ارتفاعات زاگرس ، نیمه جنوبی ، دامنه های جنوبی البرز ، شرق و جنوب غرب کشور ابرناکی ، بارش باران ، وزش باد گاهی با رعد و برق ، و در مناطق مستعد تگرگ پیش بینی می شود .
از بعد از ظهر امروز به تدریج در غرب و دامنه های جنوبی البرز بارش قطع شده و در روز یکشنبه بارش در دامنه های جنوبی زاگرس ، جنوب مرکز ، جنوب شرق و شرق ادامه می یابد.
سامانه فوق بعد از ظهر دوشنبه به تدریج از مرزهای شرقی کشور خارج می گردد.
شنبه و یکشنبه خلیج فارس و روزهای یکشنبه و دوشنبه دریای عمان مواج و طوفانی خواهد بود.
در 2 روز آینده بارش در استانهای فارس ، هرمزگان ، کرمان ، سیستان و بلوچستان خیلی شدید بوده و باعث جاری شدن سیلاب در برخی مناطق این استانها خواهد شد.
امروز در برخی نقاط استانهای بوشهر ، خوزستان و کرمانشاه باد و گرد و خاک رخ خواهد داد.
دوشنبه و سه شنبه افزایش قابل توجه دما در سواحل جنوبی دریای خزر رخ خواهد داد و مجددا از چهار شنبه کاهش قابل ملاحظه دما در سواحل جنوبی دریای خزر پیش بینی می شود.
با توجه به لغزندگی برخی محورها و بارش باران در محورهای کوهستانی کشور ، عبور و مرور در این محورها به کندی صورت می گیرد.
همچنین تردد در برخی محورهای کوهستانی بدون داشتن زنجیر چرخ و وسایل ایمنی ممنوع است .
در این رابطه رئیس پلیس راه استان فارس با اشاره به لغزندگی برخی محورها و بارش برف در محورهای کوهستانی استان از جمله محورهای شیراز - خرم بید و گـردنه کولی کش گفت : عبور و مرور در این محورها با زنجیر چرخ ممکن است .
سرهنگ احمدی از رانندگان خواست با احتیاط بیشتر و رعایت کامل قوانین رانندگی در گردنه های کوهستانی این استان تردد کنند .
وی با اشاره به لغزندگی برخی محورها و بارش باران در محورهای کوهستانی فارس از جمله محورهای شیراز - مرودشت ، شیراز - کازرون ، شیراز - سپیدان ، شیراز - یـاسوج و شیراز - بوانات گفت : عبور و مرور در این محورها به کندی صورت می گیرد.
سرهنگ احمدی از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه در مسیرهای مواصلاتی تردد کنند.
بارندگی ها در نواحی شمالی ، مرکزی و غربی استان تا فردا به صورت رگبار ادامه خواهد داشت .
همچنین بارش باران در استان درکهگیلویه وبویراحمد که از دیشب آغاز شده بود همچنان ادامه دارد.
کارشناس هواشناسی این استان گفت : در طی این بارش در سی سخت 25، یاسوج 13 و گچساران و دهدشت نیز 10 میلیمتر باران بارید.
احمدی افزود : بارش باران تا اواخر امشب در استان ادامه دارد.
روابط عمومی فرودگاه یاسوج نیز اعلام کرد : پرواز امروز یاسوج - تهران و بالعکس به علت بارندگی لغو شده است.
اداره کل هواشناسی استان فارس نیز در اطلاعیه ای درباره وقوع سیل ، بارش باران ، آب گرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه ها هشدار داد.
در ایـن اطـلاعیه از ساکنین حاشیه رودخانه ها به ویژه کشاورزان و عشایر خواسته شده است از تردد در حاشیه رودخانه ها جدا خودداری کرده و آلات کشاورزی خود را از حاشیه رودخانه های این استان دور کنند.
بر اساس این اطلاعیه از مردم خواسته شده است با توجه به بالا آمدن آب در معابر و خیابان ها با حوصله بیشتر در رانندگی جوانب احتیاط را در ترددهای خود رعایت کنند.
بر اساس اعلام هواشناسی استان فارس بارندگی تا فردا در استان ادامه دارد.
در 24 ساعت گذشته بیش از 105 میلیمتر باران در استان فارس باریده است .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
92/01/17 - 22:44
شماره: 13920117001221

فرماندار کنگان خبر داد
خسارت به تأسیسات زیربنایی کنگان بر اثر بارندگی شدید
فرماندار کنگان از وارد آمدن خسارت به تأسیسات زیربنایی کنگان براثر بارندگی شدید خبر داد.

13911211000302_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از بندر کنگان، عباس تبرکی امشب در جمع خبرنگاران با تأیید وارد شدن خسارت به شهرستان کنگان اظهار داشت: بارش شدید باران طی عصر و غروب شنبه موجب طغیان برخی رودخانه‌های فصلی و آب‌گرفتگی برخی از معابر شهری کنگان و وارد آمدن خساراتی به شهرستان شد.
وی افزود: از زمان آغاز بارندگی تاکنون تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان و شهرداری‌ها در عملیات امدادرسانی به شهروندان حاضر بوده‌اند و خدمات بسیار خوبی در این راستا انجام گرفته است.
فرماندار کنگان خاطرنشان کرد: براساس آمار موجود، میزان بارندگی عصر شنبه که از حدود ساعت 16 و 30 دقیقه آغاز شده بود، 37 میلیمتر بوده است.
تبرکی با بیان اینکه خوشبختانه این بارندگی خسارت جانی همراه نداشت، تصریح کرد: در اثر بارندگی به بخشی از تأسیسات زیربنایی شهر از جمله ترانس‌های برق، زیرسازی معابر و ... خساراتی وارد شد که میزان خسارت وارده در حال برآورد است و به‌زودی اعلام خواهد شد.
فرماندار کنگان بیان کرد: در برخی از نقاط شهرستان کنگان، شاهد قطعی برق بودیم که این مسئله مشکلاتی برای مردم به وجود آورد.
تبرکی یادآور شد: برق 2 نقطه از شهر کنگان قطع شده بود که خوشبختانه یک نقطه وصل و بخش دیگر نیز در حال اصلاح و به‌زودی برق وصل خواهد شد.
وی در پایان ابراز داشت: از تمام امکانات و توان موجود برای مقابله با حوادث احتمالی استفاده می‌کنیم و هیچ فرصتی را هدر نخواهیم داد.

nojeana

کاربر ويژه
اینم چند عکس
اولی گرین چهل نابالغان روز 12 فروردین
1cm7iy2lty8er19d1eo6.jpg

این یک لاکپشت وحشی به سمت گرین تازناب ها روز 11 فروردین
owlbru535r3cukvthqe.jpg

تازه آقا خیلی هم وحشی بود می گرفتیش دست و بهش نزدیک می شدی صدای نفس های وحشتناکی می زد انگاری می خواد حمله کنه اندازه ش هم دقیقا اندازه لب تاب هست خیلی بزرگ بود
و اینم روز 13 فروردین در گرین های غربی ( ماران و کنگاور کهنه ) و این گلها ی تشنه اینا رو آب دادم اون روز راستی اسم این گلها چیه؟
33h57vim735g8qnj37w.jpg

Abbath

New member
[MENTION=26217]mehrdad_teh[/MENTION]

آقا من این اطلاعات رو کشیدم بیرون از سایت چهارمحال،الان نقشه ها رو چه جوری باید رسم کنم؟سایتی چیزی هست در موردش؟

پربارش ترین سالها،پربارش ترین ماه ها(به همراه سال آنها)،حداکثر بارنگی روزانه در هر ماه،سردترین ماه ها(به همراه سال آنها)،گرم ترین ماه ها(به همراه سال آنها)،حداقل دمای ثبت شده و حداکثر دمای ثبت شده

سیبری

کاربر ويژه
این یعنی خیلی بده نه:سکوت:
راستی من فکر نمیکردم هواشناسی انقدر کارمشکلی باشه فکرمیکردم ازپشت سیستم وضعیت هوا وبارشومیگن:تعجب2:

ولی الان دیدم دوستان خوبم توی بارون وبرف عکس میگیرن والان دیدم درحین رانندگی عکس میگیرن که واقعا خطرناکه:سکوت:
واقعا به همه شما باید خسته نباشید وایولا گفت:ایول::ایول:
الانم برای اینکه خسته گیتون رفع بشه براتون چایی باشیرینی آوردم بفرمایید:22::22::22::22::22::22::22::22::22:

راضی به زحمت نیستیم ریحانه خانوم :خجالت2:
واقعا این چای و شیرینی شما تو این نیمه شب چسبید:احترام:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
راضی به زحمت نیستیم ریحانه خانوم
واقعا این چای و شیرینی شما تو این نیمه شب چسبید

خواهش میکنم چه زحمتی قابلتونو نداره:خجالت2:

بچه ها من دارم همه بحثای شمارو دنبال میکنم به نظرم خیلی جالب وجذابه ولی واقعا بعضی ازکلمات وجملاتونمیفهمم نگید چقدرخنگما:ناراحت:
خب تاامروز اصلا به گوشم نخورده بود:تعجب2:
به نظرتون امیدی هست یادبگیرم:احترام:

سیبری

کاربر ويژه
همین الان سرتاسر هرمزگان و جزایر خلیج فارس رگبار و رعد وبرقه!
قشم ، کیش ، بندرعباس ، تنب بزرگ و ...
ساعت 3:30 آمار بارش جنوب فارس و هرمزگان جالب خواهد بود
دمای کیش الان 19+ هست که حدود 10 درجه خنک شده که برای این اقلیم دریایی کاهش بسیار قابل ملاحظه ای هستش

rahsazan

کاربر ويژه
خواهش میکنم چه زحمتی قابلتونو نداره:خجالت2:

بچه ها من دارم همه بحثای شمارو دنبال میکنم به نظرم خیلی جالب وجذابه ولی واقعا بعضی ازکلمات وجملاتونمیفهمم نگید چقدرخنگما:ناراحت:
خب تاامروز اصلا به گوشم نخورده بود:تعجب2:
به نظرتون امیدی هست یادبگیرم:احترام:

حتما میتونید یاد بگیرید
به موضوعات دیگه بخش هواشناسی که تاپیک آموزشی و آموزش نقشه خوانی و ... هست هم سر بزنید، اونجا توضیحات خوبی رو دوستان ارائه کردن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وضعیت فعلی مشهد:

Conditions at: OIMM observed 06 April 2013 20:30 UTC
Temperature: 13.0°C (55°F)
Dewpoint: 0.0°C (32°F) [RH = 41%]
Pressure (altimeter): 29.97 inches Hg (1015.0 mb)
Winds: from the SSW (200 degrees) at 5 MPH (4 knots; 2.1 m/s)
Visibility: 6 or more miles (10+ km)
Ceiling: ceiling and visibility are OK
Clouds: unknown
Present Weather: no significant weather observed at this time
OIMM 062030Z 20004KT CAVOK 13/M00 Q1015 A3000

کسی کد شیراز رو داره بده به من؟

rahsazan

کاربر ويژه
وضعیت فعلی مشهد:

Conditions at: OIMM observed 06 April 2013 20:30 UTC
Temperature: 13.0°C (55°F)
Dewpoint: 0.0°C (32°F) [RH = 41%]
Pressure (altimeter): 29.97 inches Hg (1015.0 mb)
Winds: from the SSW (200 degrees) at 5 MPH (4 knots; 2.1 m/s)
Visibility: 6 or more miles (10+ km)
Ceiling: ceiling and visibility are OK
Clouds: unknown
Present Weather: no significant weather observed at this time
OIMM 062030Z 20004KT CAVOK 13/M00 Q1015 A3000

کسی کد شیراز رو داره بده به من؟
OISS

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا