• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام هادی جان
منم رقم 40 تو ذهنم بود منتها مطمئن نبودم

اون وحشتناك ترين بارشي بود كه يادمه با اون بارش توفاني وحشتناك داشتيم طوريكه خيلي از درختا شكستن يادمه فاميلامون كه از آمريكا خونمون خراب شده بودن در مقابل وحشت زدگي ما ميگفتن اين توفان ها كه چيزي نيست و وحشتناك ترش را ديدن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب ماهان جان این گرین های میش پرور و ولاش در بروجرد هستند خوب گرین برفگیر ( چهل نابالغان ) رو ندیدید و از بروجرد به اراک رفتید کاش از بروجرد ملایر و بعد اراک می رفتید تا عظمت گرین های سمت نهاوند رو هم ببینید. ایشاله خوش گذشته باشه
راستی یه سایت آپلود عکس می خوام پرشین گیگ افتضاح شده

Picofile.com

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نمی دونم این دوربین زنده از فراز برج میلاد رو کی تصویرش میزارن سایت!!!

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
من باز امدم وسط بحثای جالب شما پیام بازرگانی بدم:خنده2:

الان آسمون اصفهان ابریه ولی ابرش ازاین بارشیا نیستا:تعجب2:
پس کی بارون میاد:تعجب2:
من ازبس رفتم سرموازپنجره بیرون کردم خسته شدم خب........
ولی بازم میرم نگاه میکنم
:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
نمی دونم این دوربین زنده از فراز برج میلاد رو کی تصویرش میزارن سایت!!!
اون زمانی که ما عشق ترافیک بودیم تو دبیرستان ، تهران ترافیک تصویر زنده ترافیکی میزاشت هر دو دقیقه حالا نمیدونم چرا این تصاویر رو نشون نمیدن

rahsazan

کاربر ويژه
من باز امدم وسط بحثای جالب شما پیام بازرگانی بدم:خنده2:

الان آسمون اصفهان ابریه ولی ابرش ازاین بارشیا نیستا:تعجب2:
پس کی بارون میاد:تعجب2:
من ازبس رفتم سرموازپنجره بیرون کردم خسته شدم خب........
ولی بازم میرم نگاه میکنم
:خجالت2:

سلام سرکار خانم:احترام:
از این کار خسته نشین
اغلب ما شبهایی که بارندگی هست (خصوصا برف) تا صبح پشت پنجره هستیم و برخی از دوستان فعالتر هم در سطح شهر مشغول دیده بانی هستن

nojeana

کاربر ويژه
این عکس ها روز چهارشنبه هفته قبل 14 فروردینه
داشتم بروجرد می رفتم یکبارکی متوجه یه توده ابر عجیب شدم که در دامنه های چهل نابالغان به سطح رسیده اول گفتم شاید ترنادو ه که با توجه به خشکی هوا و ابرهای مرتفع عجیب بود خوب هیچ گزینه ای تو ذهنم نبود و مسیرم رو ادامه دادم تا یکباره 5 کیلومتر بعد نهاوند متوجه رعد و برق های وحشتناک و نزدیک شدن سریع توده ابر شدم و بالاخره به اون رسیدم
kyu96a8xctff9pmpc0pt.jpg

وحشتناک بود کنترل ماشین رو از دست دادم یکباره وارد تگرگ و رعد وبرق و بارش فوق سنگین شدم
cbzrrvsvg0r3fpfgsoz.jpg

893cltotpli06tx8jz8.jpg

vlnvco6403lgvrpml727.jpg

mlcm24pqi27ndqz28nzp.jpg

10ec11cqb68n6t4oqj1.jpg

uzweh1qa1z1z617p8pjt.jpg

r63gu0oxi7jf3lnauapp.jpg

yjm4a8697iwr7dba9i8z.jpg

0m0pjeoil9winr5r6n2.jpg

cv4nxc2rrqcvtw5k1ne7.jpg

خوب کل این حادثه فقط تو 5 دقیقه و در 7 کیلومتر اتفاق افتاد رسیدم بروجرد هوا نیمه ابری و از دوستان که اراک بودند شنیدم اراک هم بارشهائی اتفاق افتاده البته نه به این وحشتناکی ( فکر کنم همون روزیه که ماهان از اراک رد شده )
خوب چون هوا تو این چند روز اونجا همیشه ابری و ابرها خشک و بی بارش بودند یکم عجیب بود و یکباره این بارش روز بعد از سیزده بدر

سیبری

کاربر ويژه
اون زمانی که ما عشق ترافیک بودیم تو دبیرستان ، تهران ترافیک تصویر زنده ترافیکی میزاشت هر دو دقیقه حالا نمیدونم چرا این تصاویر رو نشون نمیدن

:تعجب2::خنده2::خنده2::خنده2:
حاجی عشقای تو که از عشق ما عجیب غریبتره!

rahsazan

کاربر ويژه

شاید برای مسائل امنیتی هست.
آخه تصویر دوربین تو ارتفاع 30 متری روی یک بزرگراه و اونهم با کیفیت پایینی که تو سایت میزارن یا تصویر از ارتفاع 300 یا 400 یا 435 متری برج میلاد که موردی رو نشون نمیده جز جریان ترافیک و یه سیمای کلی از وضع ترافیک

nojeana

کاربر ويژه
عکس ها زیاده گزینشی باید بذارم برا شروع این چهل نابالغان از دو نما اولی در کمربندی ابتدای شهر نهاوند و دومی در کسیر گاماسیاب و روستای فیازمان ( پیازمو ) نهاوند
zy4vawyddjjm08xvuu.jpg

vl091xw290oruxwiozt.jpg

سیبری

کاربر ويژه
این عکس ها روز چهارشنبه هفته قبل 14 فروردینه
داشتم بروجرد می رفتم یکبارکی متوجه یه توده ابر عجیب شدم که در دامنه های چهل نابالغان به سطح رسیده اول گفتم شاید ترنادو ه که با توجه به خشکی هوا و ابرهای مرتفع عجیب بود خوب هیچ گزینه ای تو ذهنم نبود و مسیرم رو ادامه دادم تا یکباره 5 کیلومتر بعد نهاوند متوجه رعد و برق های وحشتناک و نزدیک شدن سریع توده ابر شدم و بالاخره به اون رسیدم
kyu96a8xctff9pmpc0pt.jpg

وحشتناک بود کنترل ماشین رو از دست دادم یکباره وارد تگرگ و رعد وبرق و بارش فوق سنگین شدم
cbzrrvsvg0r3fpfgsoz.jpg

893cltotpli06tx8jz8.jpg

vlnvco6403lgvrpml727.jpg

mlcm24pqi27ndqz28nzp.jpg

10ec11cqb68n6t4oqj1.jpg

uzweh1qa1z1z617p8pjt.jpg

r63gu0oxi7jf3lnauapp.jpg

yjm4a8697iwr7dba9i8z.jpg

0m0pjeoil9winr5r6n2.jpg

cv4nxc2rrqcvtw5k1ne7.jpg

خوب کل این حادثه فقط تو 5 دقیقه و در 7 کیلومتر اتفاق افتاد رسیدم بروجرد هوا نیمه ابری و از دوستان که اراک بودند شنیدم اراک هم بارشهائی اتفاق افتاده البته نه به این وحشتناکی ( فکر کنم همون روزیه که ماهان از اراک رد شده )
خوب چون هوا تو این چند روز اونجا همیشه ابری و ابرها خشک و بی بارش بودند یکم عجیب بود و یکباره این بارش روز بعد از سیزده بدر

به به!
محمد جان بالاخره یه نفر موفق شد از یه نیمچه تورنادوی وطنی عکس بگیره
منم عاشق هیجان لحظات تعقیب ابرای تندری هستم
:دوست:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این تصویر دو تا atmospheric river بسیار زیبا دیده میشه که هر جفتش هم از منطقه استوایی آفریقا به عرضهای شمالی تر کشیده شده:

20130406.1900.msg3.vapor.x.africa_tropics.x.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام مجدد دوستان

رو خلیج فارس چه وضعیه!!!!!!!!!!!!!!

این یعنی خیلی بده نه:سکوت:
راستی من فکر نمیکردم هواشناسی انقدر کارمشکلی باشه فکرمیکردم ازپشت سیستم وضعیت هوا وبارشومیگن:تعجب2:

ولی الان دیدم دوستان خوبم توی بارون وبرف عکس میگیرن والان دیدم درحین رانندگی عکس میگیرن که واقعا خطرناکه:سکوت:
واقعا به همه شما باید خسته نباشید وایولا گفت:ایول::ایول:
الانم برای اینکه خسته گیتون رفع بشه براتون چایی باشیرینی آوردم بفرمایید:22::22::22::22::22::22::22::22::22:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا