• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
خرم اباد نرمال سالش 500 هست فکونم ؟ اره متاسفانه فاصله با نرمال زیاده . تا اخر اردیبهشت 110 میل دیگه بیاد تازه میشه 400 . از این سیستم جاهایی مثل کوهرنگ یا سپیدان که باید زیاد میومد کم اومد .

نرمال 50 ساله اینجا 550 و بعضی جاها 570 زدن. البته فردا زنگ میزنم سازمان دقیقشو میگیرم.بدترین دوره خشکی 6 ساله اخیر اینجا سال پیش بوده با 299 میل. امسال هم اگه بره بالای 300 باید کلاهمونو بندازیم بالا

rahsazan

کاربر ويژه
dnywvclsmbhphee1klb.jpg

nojeana

کاربر ويژه
باید یه دوره بارش سنگین در این وقت سال رخ بده تا شاید تهران به نرمال برسه وگرنه من فکر نمیکنم بارش تهران در این سال ابی نرمال بشه . فاصله زیاد شده و فرصت هم دیگه محدوده . داره میشه اردیبهشت . اگه پاییز بود میگفتیم حالا جبران میکنه .
نگران نباش 2 ماه فرصت داریم بنظر من از ارتفاع 1200 به بالا و تا بالای عرض 33 هنوز فرصت های طلائی دارند مثلا ببین در آخرای دوره بارش جنوب چقدر بارید خدا کنه برا ما هم این شکلی باشه

nojeana

کاربر ويژه
نرمال 50 ساله اینجا 550 و بعضی جاها 570 زدن. البته فردا زنگ میزنم سازمان دقیقشو میگیرم.بدترین دوره خشکی 6 ساله اخیر اینجا سال پیش بوده با 299 میل. امسال هم اگه بره بالای 300 باید کلاهمونو بندازیم بالا
این خشکسالی های پی در پی نرمال نهاوند هم خیلی کم کرده حساب کن کل دوره آماری و ثبت داده نهاوند تو همین دوره های خشکسالی بوده و میانگینش هم 370 شده حدودا یعنی اگه یه دوره 50 ساله داشتیم میانگین نهاوند هم حدود 450 می شد

mohamad$

کاربر ويژه

این بلند مدت خرم اباد

http://www.chaharmahalmet.ir/stat/archive/iran/lor/KHORAMAB/25.asp

http://www.chaharmahalmet.ir/iranarchive.asp

mehrafarin

کاربر ويژه
گروه اجتماعی / حوزه بهداشت و درمان
92/01/18 - 15:11
شماره: 13920118000918

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در گفت‌وگو با فارس خبر داد
سیل فارس ۷۰۰ نفر را آواره کرد
بر اثر بارش باران و جاری شدن سیل از روز گذشته در استان فارس 700 نفر از خانه‌های خود آواره شدند که ۴۶۲ نفر اسکان اضطراری یافتند.

13911116000315_PhotoA.jpg

محمود مظفر، رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: بر اثر بارش شدید باران و جاری شدن سیل در 13 شهر استان فارس از جمله شهر شیراز، 700 نفر آسیب دیدند.
وی ادامه داد: در همین راستا 73 تیم امداد و نجات وارد منطقه شدند و علاوه بر اسکان اضطراری و نجان جان افراد در سیل 111 تخته چادر برپا کردند.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر 462 نفر از سیل زدگان آنها که عمدتاً اهالی 21 روستا و مناطق عشایر نشین بودند اسکان اضطراری یافتند.
به گزارش خبرنگار فارس و بنا بر تایید سازمان امداد و نجات هلال احمر با توجه به اینکه بارش باران تا لحظه ارسال خبر ادامه دارد هنوز از شدت آبگرفتگی‌ها کاسته نشده و امدادرسانی ادامه دارد.

nouh

کاربر ويژه
سلام من صیاد هستم تازه با این انجمن اشنا شدم ،هوای فردا دریا بندر عباس مواج هست یا نه بدونم
ممنون میشم :گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
باز اینجا گرم شد!6 درجه افزایش دما!
کاش هفته ای یه سردچال همینجوری میومد! :خجالت2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام من صیاد هستم تازه با این انجمن اشنا شدم ،هوای فردا دریا بندر عباس مواج هست یا نه بدونم
ممنون میشم :گل:

درود بر شما، به جمع ما خوش اومدین، امیدوارم لحظات خوب و خوشی رو در اینجا داشته باشید:گل:

برای نوار شمالی تنگه هرمز فردا دریا مواج هست، دلیلش هم عبور سیکلونی هست که در حال حاضر روی بخش غربی تنگه هرمز فعالیت میکنه.

mehrafarin

کاربر ويژه
[h=2]سیل 5 استان کشور را درنوردید
امدادرسانی هلال‌احمر به 2200 سیل‌زده

» سرویس: اجتماعي - حوادث، انتظامي
کد خبر: 92011804611
یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۹

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اعلام خبر جاری‌شدن سیل در پنج استان کشور، گفت: 550 امدادگر در قالب 100 تیم عملیاتی به 2200 سیل‌زده امدادرسانی کردند.

محمود مظفر در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام خبر جاری‌شدن سیل و آبگرفتگی در پنج استان کشور، گفت: بر اثر جاری‌شدن سیل و آبگرفتگی معابر در پنج استان فارس، کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و یزد 32 شهر دچار آسیب‌دیدگی شد.

وی گفت: 48 روستا و منطقه عشایرنشین نیز تحت تاثیر جاری‌شدن سیلاب، دچار آبگرفتگی شدند.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه بر اثر جاری‌شدن سیلاب، در این پنج استان کشور 2200 تن دچار حادثه شده‌اند، گفت: در حال حاضر 100 تیم عملیاتی شامل 550 امدادگر در محل حادثه حضور دارند.

مظفر همچنین با بیان اینکه در هنگام وقوع حوادثی همچون سیلاب، اسکان اضطراری حادثه‌دیدگان بسیار حائز اهمیت است، گفت: بر اثر جاری‌شدن سیل در این مناطق، امدادگران به 630 تن اسکان اضطراری داده‌اند.

به گفته رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، بارش شدید باران همچنان در منطقه بلوچستان ادامه دارد.

گروه استانها
/ حوزه شمال كرمان

92/01/18 - 15:53

شماره: 13920118000978

مدیر جهاد کشاورزی نرماشیر خبر داد
ورود سیل به 150 هکتار مزارع و باغات نرماشیر
مدیر جهاد کشاورزی نرماشیر گفت: بر اثر ورود سیل به سه رشته قنات و 150 هکتار مزرعه بیش از 5 میلیارد ریال خسارت به کشاورزان نرماشیر وارد شد.

13910410000043_PhotoA.jpg

عبدالرضا جزینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نرماشیر اظهار داشت: بر اثر بارندگی‌های اخیر که پس از سال‌ها کشاورزان این شهرستان را خوشحال کرد، بیش از 5 میلیارد ریال خسارت به کشاورزان نرماشیری وارد شد.
وی ادامه داد: 70 هکتار مزارع جالیزکاری، 45 هکتار مزرعه گندم کاری و 40 هکتار یونجه‌کاری بر اثر ورود سیل در این شهرستان تخریب شده‌اند.
جزینی تصریح کرد: تعدادی سیل‌بند نیز در شهرستان تخریب شد که کشاورزان باید احتیاط لازم را در پیشگیری از خسارات احتمالی مد نظر قرار دهند.
مدیر جهاد کشاورزی نرماشیر گفت: از شب گذشته تاکنون به طور متوسط 12 میلی‌متر بارندگی در نرماشیر صورت گرفته است و بنا به پیش‌بینی هواشناسی تا امشب به بیش از 20 میلی‌متر می‌رسد.
جزینی عنوان کرد: در حال حاضر کارشناسان کشاورزی در منطقه حضور دارند و اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.

Rastegari

Banned
بوشهر رو هم بخوایم امسال سرجمع ببندیم. بارش های پاییز اش خوب بود

ولی زمستان مسخره ای بود. نه بارونی داشتیم و نه هوا سرد شد.

امید است که سالی آبی 92 بوشهر 600 میلیمتر ببارد و هوا در شب یلدا 1- بشود :قلیون:

الهی آمین :دعا:

mohamad$

کاربر ويژه
دمای فعلی مهراباد 24 اقدسیه 20

اهواز 31
رشت 28
تبریز 24
قزوین 24
اردبیل 23
خرم آباد 23
جزیره کیش 23
کرج 22
مشهد 20
همدان 19
زاهدان 17
شیراز 14
کرمان 14

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جالبه! امروز هم برای اصفهان بارندگی در پیش هست! جالبتر این که توده ابر از سمت شمال شرق و شرق به اصفهان نزدیک میشه! کاملا برعکس الگوی همیشگی!

دارم یواش یواش اطمینان پیدا میکنم که در طول عمرم اولین هاریکنی که از سمت غرب وارد ایران میشه رو میبینم!!!

Abbath

New member
این نقشه ها مربوط به پربارش ترین اسفند و فروردین قزوین در سال 96 میلادی هست(پایین هر نقشه عنوان نقشه رو هم نوشته)

و البته نکته جالبش در این هست که NAO منفی بوده و AO هم منفی متوسط بوده(حدودا 1.5- تا 1.:cool:،بازم اگه اساتید تفسیر کنن ممنون میشم

پسرخاله

کاربر ويژه
دمای فعلی مهراباد 24 اقدسیه 20

اهواز 31
رشت 28
تبریز 24
قزوین 24
اردبیل 23
خرم آباد 23
جزیره کیش 23
کرج 22
مشهد 20
همدان 19
زاهدان 17
شیراز 14
کرمان 14
شمیران 24 ساعت پیش 9/6 میل اومده محمد دیروزش چه قدر باریده بود یعنی جمعا چه قدر شد از این سیستم؟
دیروز ژئوفیزیک هم 10 میل اومده
ومهرآباد حدود 4 میل متاسفانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا