• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kabirweather

کاربر ويژه
درود برفی جان

متاسفانه توده ابر دیروز تا به اصفهان رسید کاملا از هم پاشیده شد! این باعث تعجب ام شد اما شکر خدا همون زمان بارش خوبی در تهران داشتیم.

برای امروز چون از سمت شرق و شمال شرق به اصفهان نزدیک میشه فکر نمیکنم بارش انچنانی باشه مگر این که الگوی ابرهای شرقی اصفهان مثل الگوی تهران باشه!

من 10 سالی اصفهان زندگی کردم اما حتی یک بار هم چنین الگوی ابری رو ندیدم!
اوایل صبح دو ساعتی بارش بسیار شدید تو اصفهان داشتیم:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه

نه داداش خودم اومدم:بله:
اومدم ببینم این داداش کوچولوی ما چیکار میکنه اینجا:سوت:

خیلی خوش اومدی:گل:

ما هم کاره بدی نمیکنیم زیره سایه اساتید فروم از جمله مهرداد و امیر محسن و آرش و محمد از تهران بر اطلاعاته خود می افزاییم
:خجالت2:

Rastegari

Banned
مهرداد جان دریای عمان هاریکن های قویتر هم داشته، فکر میکنم یکی دو سال قبل از گونو درجه 3 هم بوده که از دریای عمان عبور کرد و از روی دریای عرب به سواحل عمان در جنوب شبه جزیره عربستان رسید و بارش روی ربع الخالی نازل شد.
میگردم اگر بتونم عکسش رو پیدا میکنم، کاملا چشم طوفان مشخص بود!

بوشهر سال 1957 نزدیک به 1152 میلیمتر بارش داشته.

اینم منبع اش: http://www.chaharmahalmet.ir/stat/archive/iran/bos/BUSHEHR/25.asp

راستی اگه هاریکان از دریای عمان بیاد چیش به من و شما می رسه؟

بنظر من که تا بوشهر هم نمی تونه بیاد چه برسه به اصفهان و تهران و خرم آباد!!!

mohamad$

کاربر ويژه

ما هم کاره بدی نمیکنیم زیره سایه اساتید فروم از جمله مهرداد و امیر محسن و آرش و محمد از تهران بر اطلاعاته خود می افزاییم

هومن جان ما رو بی خودی قاطی اساتید نکن چون من اطلاعات هواشناسی ندارم .:خجالت2: اینکه پستام زیاد بوده دلیل بر اطلاعات زیادم نیست :خجالت2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان دریای عمان هاریکن های قویتر هم داشته، فکر میکنم یکی دو سال قبل از گونو درجه 3 هم بوده که از دریای عمان عبور کرد و از روی دریای عرب به سواحل عمان در جنوب شبه جزیره عربستان رسید و بارش روی ربع الخالی نازل شد.

بله

من منظورم بخش درياي عمان نزديك به سواحل ايران بود كه به درجه 1 رسيد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

20130407.1130.msg3.ir.x.africa_tropics.x.jpg

20130407.1130.msg3.vapor.x.africa_tropics.x.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
هومن جان ما رو بی خودی قاطی اساتید نکن چون من اطلاعات هواشناسی ندارم .:خجالت2: اینکه پستام زیاد بوده دلیل بر اطلاعات زیادم نیست :خجالت2:
نه قربان نفرمایید شکسته نفسی میفرمایید ولی نه ابن طور نیست شما هم جزوه اساتیده ماهر هستید به خصوص در منطقه البرز مرکزی و تهران پیش بینی شما برای ما مانند وحی منزل جواب میده!:خجالت2:

mohamad$

کاربر ويژه
نه قربان نفرمایید شکسته نفسی میفرمایید ولی نه ابن طور نیست شما هم جزوه اساتیده ماهر هستید به خصوص در منطقه البرز مرکزی و تهران پیش بینی شما برای ما مانند وحی منزل جواب میده!:خجالت2:

کوچیک شماییم . :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

بله

من منظورم بخش درياي عمان نزديك به سواحل ايران بود كه به درجه 1 رسيد

Rastegari

Banned
من یه کتاب خوندم. نوشته بود چند هزار سال پیش شبه جزیره عربستان مکانی بسیار سرسبز و پُربارش بوده

و بعد یهو خشک میشه و مردمش هر کدوم یه جا فرار می کنند و...

چه عاملی باعث خشکی و چه عاملی باعث پُربارش اش شده بوده؟

بنظر من که از دریای عرب و اقیانوس هند تغذیه میشده.

~~~

قاره استرالیا هم همینطور بوده. من خودم یه مستند دیدم که استرالیا سرسبز بوده و مثل الان خشک نبوده

mohamad$

کاربر ويژه
از بهمن ماه آبعلی دچار کمبارشی شده و اصلا قابل قبول نیست . پاییز اوضاش خوب بود .

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

ممنون داداش...
مگه من گفتم کار بدی میکنی:مشکوک:
موفق باشین:احترام:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
ببخشید داداش گلم اینجا فقط باید عکسی که مربوط به هواشناسی میشه رو گذاشت؟؟؟ یانه
میشه عکس دیگه ای گذاشت؟؟ مثل برف و از این چیزا:تعجب:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا