بازم خوب اومد انتظارشو نداشتم انقدر بیاد:خجالت2:
درسته . ولی ژئوفیزیک 14 میل اومد . تو شمال شهر احتمالا کمترین بارش و شمال شرق داشته از این سیستم و طبق گفته دوستان خیلی نقاطش بالای 20 بوده
بازم خوب اومد انتظارشو نداشتم انقدر بیاد:خجالت2:
اوایل صبح دو ساعتی بارش بسیار شدید تو اصفهان داشتیم:گل:درود برفی جان
متاسفانه توده ابر دیروز تا به اصفهان رسید کاملا از هم پاشیده شد! این باعث تعجب ام شد اما شکر خدا همون زمان بارش خوبی در تهران داشتیم.
برای امروز چون از سمت شرق و شمال شرق به اصفهان نزدیک میشه فکر نمیکنم بارش انچنانی باشه مگر این که الگوی ابرهای شرقی اصفهان مثل الگوی تهران باشه!
من 10 سالی اصفهان زندگی کردم اما حتی یک بار هم چنین الگوی ابری رو ندیدم!
اوایل صبح دو ساعتی بارش بسیار شدید تو اصفهان داشتیم:گل:
نه داداش خودم اومدم:بله:
اومدم ببینم این داداش کوچولوی ما چیکار میکنه اینجا:سوت:
مهرداد جان دریای عمان هاریکن های قویتر هم داشته، فکر میکنم یکی دو سال قبل از گونو درجه 3 هم بوده که از دریای عمان عبور کرد و از روی دریای عرب به سواحل عمان در جنوب شبه جزیره عربستان رسید و بارش روی ربع الخالی نازل شد.
میگردم اگر بتونم عکسش رو پیدا میکنم، کاملا چشم طوفان مشخص بود!
خیلی خوش اومدی:گل:
ما هم کاره بدی نمیکنیم زیره سایه اساتید فروم از جمله مهرداد و امیر محسن و آرش و محمد از تهران بر اطلاعاته خود می افزاییم:خجالت2:
مهرداد جان دریای عمان هاریکن های قویتر هم داشته، فکر میکنم یکی دو سال قبل از گونو درجه 3 هم بوده که از دریای عمان عبور کرد و از روی دریای عرب به سواحل عمان در جنوب شبه جزیره عربستان رسید و بارش روی ربع الخالی نازل شد.
هومن جان ما رو بی خودی قاطی اساتید نکن چون من اطلاعات هواشناسی ندارم .:خجالت2: اینکه پستام زیاد بوده دلیل بر اطلاعات زیادم نیست :خجالت2:
نه قربان نفرمایید شکسته نفسی میفرمایید ولی نه ابن طور نیست شما هم جزوه اساتیده ماهر هستید به خصوص در منطقه البرز مرکزی و تهران پیش بینی شما برای ما مانند وحی منزل جواب میده!:خجالت2:هومن جان ما رو بی خودی قاطی اساتید نکن چون من اطلاعات هواشناسی ندارم .:خجالت2: اینکه پستام زیاد بوده دلیل بر اطلاعات زیادم نیست :خجالت2:
سلام امیرخان چه خبر از سرخس؟سلام دوستان عزیز
نه قربان نفرمایید شکسته نفسی میفرمایید ولی نه ابن طور نیست شما هم جزوه اساتیده ماهر هستید به خصوص در منطقه البرز مرکزی و تهران پیش بینی شما برای ما مانند وحی منزل جواب میده!:خجالت2:
خیلی خوش اومدی:گل:
ما هم کاره بدی نمیکنیم زیره سایه اساتید فروم از جمله مهرداد و امیر محسن و آرش و محمد از تهران بر اطلاعاته خود می افزاییم:خجالت2:
ببخشید داداش گلم اینجا فقط باید عکسی که مربوط به هواشناسی میشه رو گذاشت؟؟؟ یانه
میشه عکس دیگه ای گذاشت؟؟ مثل برف و از این چیزا:تعجب: