Monday08 April | Tuesday09 April | Wednesday10 April | Thursday11 April | Friday12 April | Saturday13 April | Sunday14 April | Monday15 April | Tuesday16 April | Wednesday17 April |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19° | 22° | 22° | 24° | 22° | 19° | 20° | 10° | 10° | 12° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.4 mm precipitation per 24 hours | 1.6 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 12 mm precipitation per 24 hours | 7 mm precipitation per 24 hours | 2.5 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نمیدونم درست خوندم یا نه تو زیر نویس شبکه خبر نوشته بود 8 کوهنورد تو ارتفاعات سپیدان گیر افتادنو بیچارها جان به جان افرین تسلیم کردن!!
نجات 8 کوهنورد در ارتفاعات سپيدان |
|
خداروشکر اشتباه خوندی!
نجات 8 کوهنورد در ارتفاعات سپيدان
[TD="align: left"][/TD]
1392\01\18 - 6:39 PM
شیراز/ واحد مرکزی خبر / اجتماعی
8 کوهنورد در ارتفاعات سپیدان نجات یافتند .
مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس گفت : این افراد که قصد صعود به ارتفاعات روستای شهید آباد بیضا و ارتفاعات رودشیر بخش مرکزی سپیدان را داشتند صبح دیروز به علت آشنا نبودن به منطقه ، بین صخره ها گرفتار شدند .
ابراهیمی افزود : گروه امداد و نجات پایگاه کوهستان سپیدان پس از اطلاع از مفقود شدن این کوهنوردان به ارتفاعات اعزام شدند و با وجود بارش شدید برف و باران در منطقه و سرمای شدید هوا پس از 12 ساعت عملیات امداد و نجات ، این کوهنوردان را نجات دادند.
همه ساله هزاران گردشگر وکوهنورد در این فصل از سراسر کشور و حتی جهان برای بازدید از طبیعت چهار فصل شهرستان سپیدان به استان فارس می آیند .
شهرستان سپیدان در 100 کیلومتری شیراز قرار دارد.
این عسهاروبعدازبارون گرفتم اگه کیفیت نداره ببخشید اخه هنوز تازه کارم:خجالت2:
عکسات خوبه ریحانه خانوم
فقط سعی کن نمای بازتر بگیری تا عوارض زمین و آسمون با هم دیده بشه
مثلا شما که تو اصفهانی نمای ابرا و آسمون و کوه صفه باهم دیده بشه
درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:درود حاج محسن عزیز
در ایام مذکور جلوه ای زیبا از نفوذ پر فشار مهاجر سرد شمالی در نقشه ها دیده میشه:
ممنونم داداش محسن...
ولی مشکل من اینه که من اجازه بیرون رفتن ازخونه راندارم ولی سعی میکنم اگه رفتم جایی که محیطش مناسب وبازبود عکس بگیرم ولی این چند روز اصلا امکانش نیست:ناراحت:
درود بر آبجی ریحانه گل
بیرون نمی تونی بری؟
این روزا که هوای اصفهان هوای بیرون رفتن و قدم زدنه