درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:
بله خوب اینهم از برکات nao مثبته
Date | Weather Description | Temp °C | Max Wind Humidity Precip. Pressure |
Mon, 8 Apr | Cloudy skies. | High: 21 [SUP]o[/SUP]C Low: 13 [SUP]o[/SUP]C | 0 mm |
Tue, 9 Apr | Clear weather. | High: 25 [SUP]o[/SUP]C Low: 12 [SUP]o[/SUP]C | 0 mm |
Wed, 10 Apr | Clear weather during the day. Cloudy skies late at night. | High: 27 [SUP]o[/SUP]C Low: 17 [SUP]o[/SUP]C | 0 mm |
Thu, 11 Apr | Partly cloudy skies. | High: 27 [SUP]o[/SUP]C Low: 18 [SUP]o[/SUP]C | 0 mm |
Fri, 12 Apr | Few clouds. | High: 24 [SUP]o[/SUP]C Low: 17 [SUP]o[/SUP]C | 0.1 mm |
Sat, 13 Apr | Partly cloudy skies. | High: 26 [SUP]o[/SUP]C Low: 16 [SUP]o[/SUP]C | 0 mm |
Sun, 14 Apr | Cloudy skies early in the morning, clear periods and rain with possible thunder for the rest of the day. | High: 23 [SUP]o[/SUP]C Low: 15 [SUP]o[/SUP]C | 3.8 mm |
آها ، از اون لحاظ:خجالت2:تعجب نکن داداشی:خجالت2:
اخه اقامون زیادخوششون نمیادازخونه برم بیرون والانم که نیستن ومن اجازه تنهابیرون رفتنوندارم انشاالله بعدمیرم:خنده2:
استاد اینترنت من همیشه موبایلیه. مودم سیمکارت خور دارم.
خدا پدر سازنده ImgLikeOpera برا فایرفاکس رو بیامرزه. یکی از حالتاش فقط عکسای تو کش فایرفاکس لود میشن و عکسای جدید لود نمیشن مگه با اجازه من (کنترل + کلیک راست) دیگه هر نقشه ای رو نمی بینم .
آواتار و امضا رو تو تنظیمات غیر فعال کردم.
یادتونه یه تاپیک داشتیم تو پی تی به نام گفتگوی آزاد ویژه بخش هواشناسی،مدیران عزیز اگه موافقند میشه با رعایت قوانین فروم دوباره شاهد یه همچین تاپیکی تو این فروم هم باشیم
صبح امروز بافت بافت با 4 خنک ترین و زمستانی ترین شهر کشور بود