• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fooladi

کاربر ويژه
سایت های پیشبینی آب و هوا هفته اینده ناپایداری هایی پیش بینی کردند اما ببینیم نقشه ها چی می گن:
تراز ۵۰۰:

استریم ۳۵۰:

آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل:

رطوبت نسبی ۸۵۰

رطوبت نسبی تراز ۷۰۰:

رطوبت تراز ۵۰۰ :

برا خرم آباد رطوبت ۸۵۰ کمه بقیه اش خوبه

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:
بله خوب اینهم از برکات nao مثبته

فک کنم یکی از دلایلی اینکه برخی nao منفی رو موجب پربارشی ایران میدونن این باشه:

هنگامی که دمای شرق اقیانوس اطلس شمالی گرمتر از حد نرمال و دمای غرب اقیانوس اطلس شمالی کمتر ازنرمال بگرددو پرفشار آزور و کم فشار ایسلند تضعیف بشوندNAO منفی میشود و بدنبال منفی شدن NAO مدیترانه یعنی شاخص MO مثبت میگردد و این یعنی فعال شدن مدیترانه و ترسالی ایران.غالبا هنگامی کهالنینو رخ میدهد NAO منفی میشود.بنابر این فاز + NAO با کم بارشی و خشکسالی و فاز( -NAO)با پر بارشی و تر سالی کشورتوام خواهد بود.شاخص NAOحاصل تفاضل فشار مرکز کم فشار ایسلند و فشار مرکز پر فشار جنب حار ه ای می باشد.یعنی NAOشیب فشاری بین این دو سیستم است که شدید و فعال بودن کم فشار ایسلند و پر ارتفاع جنب حا ره ای باعث مثبت شدن شاخص NAOمی شود و ضعیف شدن کم فشار ایسلند و پرارتفاع جنب حا ره ای باعث منفی شدن شاخص NAO می شود.در فاز منفی یا ضعیف شدن کم فشار ایسلند و پر ارتفاع جنب حا ره ای هوای مرطوب بسمت مدیترانه و هوای سرد و خشک بسمت شمال اروپا منتقل می شود.ودر فاز مثبت هوای مرطوب بسمت شمال اروپا و هوای سرد و خشک بسمت مدیترانه هدایت می شود.فاز منفی NAOغالبا با ایجاد و ارسال کم فشار های بارانزا از ناحیه اطلس شمالی بسوی ایران و فاز منفی NAO با مهاجرت پرفشارها و هوای سرد و خشک همراه می باشد.شاخص نوسانات اطلس شمالی(NAO ) از تفاضل داد ه های نرمال شدۀ ماهانۀ فشار مرکزی پرفشار "آزور" از کم فشار "ایسلند" بدست می آید.

اصل مطلب اینه

هنگامی که دمای شرق اقیانوس اطلس شمالی گرمتر از حد نرمال و دمای غرب اقیانوس اطلس شمالی کمتر ازنرمال بگرددو پرفشار آزور و کم فشار ایسلند تضعیف بشوندNAO منفی میشود و بدنبال منفی شدن NAO مدیترانه یعنی شاخص MO مثبت میگردد

آقای پرنو اعتقاد دارن که منفی شدن nao موجب مثبت شدن شاخص mo و فعال شدن مدیترانه میشه و فعال شدن مدیترانه یعنی ترسالی ایران

به نظر میرسه افرادی که اعتقاد به ترسالی بهنگام nao منفی دارن همین فعال شدن مدیترانه رو ملاک قرار میدن در صورتیکه بالفرض تایید این فرضیه هم ( فعال شدن مدیترانه) نمیشه ترسالی رو به کل ایران تعمیم داد چرا که مشخصه غرب و شمال ایران از رژیم بارش متفاوت و حتی معارضی برخوردارن

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
7-day weather forecast for Mashhad, Iran

Lat:36.29 Lon: 59.61 Aver. Elev.: 1015m. (map)

Weather for your site
DateWeather DescriptionTemp °C Max Wind Humidity Precip. Pressure
Mon, 8 Apr
4.gif
Cloudy skies.
High: 21 [SUP]o[/SUP]C
Low: 13 [SUP]o[/SUP]C
0 mm
Tue, 9 Apr
1.gif
Clear weather.
High: 25 [SUP]o[/SUP]C
Low: 12 [SUP]o[/SUP]C
0 mm
Wed, 10 Apr
3.gif
Clear weather during the day. Cloudy skies late at night.
High: 27 [SUP]o[/SUP]C
Low: 17 [SUP]o[/SUP]C
0 mm
Thu, 11 Apr
3.gif
Partly cloudy skies.
High: 27 [SUP]o[/SUP]C
Low: 18 [SUP]o[/SUP]C
0 mm
Fri, 12 Apr
2.gif
Few clouds.
High: 24 [SUP]o[/SUP]C
Low: 17 [SUP]o[/SUP]C
0.1 mm
Sat, 13 Apr
3.gif
Partly cloudy skies.
High: 26 [SUP]o[/SUP]C
Low: 16 [SUP]o[/SUP]C
0 mm
Sun, 14 Apr
34.gif
Cloudy skies early in the morning, clear periods and rain with possible thunder for the rest of the day.
High: 23 [SUP]o[/SUP]C
Low: 15 [SUP]o[/SUP]C
3.8 mm

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا محسن جان

اصل مطلب همینه کلا بغیر از نوار غربی ایران( تاکید بر روی نوار غربی ایران با شدت زیاد) که متاثر از فعالیت دریای مدیترانه است سایر نقاط ایران به شدت محتاج تغذیه رطوبتی از دریای سرخ و دریای عرب و بصورتی کاملا واقع بینانه وابسته به محل استقرار مراکز پر فشار جنب حاره ای بر روی عربستان و اقیانوس هند هستند.

بعد هم بنظر من NAO منفی یعنی ترسالی در غرب خاورمیانه( اردن- سوریه-لبنان-فلسطین( اشغالی) ترکیه و سر ما ایرانی ها کلا بی کلاه میمونه.

دقیقا همین پر بارشی امسال در مناطق فوق الذکر با منفی بودن قوی شاخص مذکور رخ داد.

یک موقعی هست که NAO منفی میشه ولی یک سری عوامل دیگه در کنارش همراهی میکنند که در ایران ترسالی رخ میده و یا دمای کمتر از نرمال رخ میده که بنظر من این مسئله یک آنومالی ( ناهنجاری ) محسوب میشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب امشب دیگه خودم رو با ایرانسل هلاک کردم. فقط دعا کنید که هر چه زودتر از اینجایی که هستم خلاص بشم و قسمت بشه ادامه بهار رو در مشهد، کلات نادر یا منطقه حفاظت شده گلول شیروان سپری کنم. با بهترین آرزوها بامداد همه دوستان عزیز خوش و رویایی

Fooladi

کاربر ويژه
استاد اینترنت من همیشه موبایلیه. مودم سیمکارت خور دارم.
خدا پدر سازنده ImgLikeOpera برا فایرفاکس رو بیامرزه. یکی از حالتاش فقط عکسای تو کش فایرفاکس لود میشن و عکسای جدید لود نمیشن مگه با اجازه من (کنترل + کلیک راست) دیگه هر نقشه ای رو نمی بینم .
آواتار و امضا رو تو تنظیمات غیر فعال کردم.

Abbath

New member
یادتونه یه تاپیک داشتیم تو پی تی به نام گفتگوی آزاد ویژه بخش هواشناسی،مدیران عزیز اگه موافقند میشه با رعایت قوانین فروم دوباره شاهد یه همچین تاپیکی تو این فروم هم باشیم

Fooladi

کاربر ويژه
فصل گرما که میاد سر و کله مزاحمان هم پیدا میشه. دیروز از یکیشون عکس گرفتم با یه کامپکت قراضه. همین مزاحم هم کم خوشگل نیست! کفشاشو ببین!

اینا اذیت نمی کنند ولی وای خدا مگسای سواحل جنوب! یادمه اردوی دانشجویی رفتیم مگساش انگاری هار بودن می چسبیدن به صورت ول کن نبودند. مگس که هیچ پشه های خونخوار رو بگو! حالا خوبه دیگه با گسترش شهر خشک شدن باغها و مزارع اطراف و خشکسالی خرم آباد پشه کم شده. اینم بگم پشه به سخت جونی پشه های مشهد ندیدم. وسط زمستون هم ول کن ما نبودند. البته نسل سال ۸۰ رو میگم جدیدا شاید سوسول شده باشن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام فولادی جان

من هم دقیقا همینکار رو کردم منتهی تو کوروم - و با manage کردن یک exception زیبا کلا نمایش عکسها رو غیر فعال کردم مگه اینکه خواسته باشم و گرنه با این حجم بالای عکس - امضای بعضی از دوستان، عمرا اگه بشه با ایرانسل اومد فوروم.

استاد اینترنت من همیشه موبایلیه. مودم سیمکارت خور دارم.
خدا پدر سازنده ImgLikeOpera برا فایرفاکس رو بیامرزه. یکی از حالتاش فقط عکسای تو کش فایرفاکس لود میشن و عکسای جدید لود نمیشن مگه با اجازه من (کنترل + کلیک راست) دیگه هر نقشه ای رو نمی بینم .
آواتار و امضا رو تو تنظیمات غیر فعال کردم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عباس جان سلام

من با پیشنهادتون موافقم ، درخواستش رو برای ادمین عزیز اینجا بفرستید و نظرشون رو جویا بشید.

فقط یک نکته در صورتیکه ایشون موافقت کردند مسئولیت و مدیریت اون بخش بعنوان پیشنهاد دهنده و آغاز کننده موضوع با خود شما خواهد بود و با توجه به شناختی که از شما دارم من از ادمین عزیز در خواست میکنم که بهتون دسترسی مدیریتی بدن.

موفق باشید.

یادتونه یه تاپیک داشتیم تو پی تی به نام گفتگوی آزاد ویژه بخش هواشناسی،مدیران عزیز اگه موافقند میشه با رعایت قوانین فروم دوباره شاهد یه همچین تاپیکی تو این فروم هم باشیم

ماهان.

کاربر ويژه
برای شمال، اوج گرما فردا و پس‌فردا پیش‌بینی شده. گرمباد، کاهش رطوبت نسبی و آتش‌سوزی جنگل‌ها از پدیده‌های این روزهاست. از اواخر سه‌شنبه جریانات شمالی‌ می‌شن و دما کاهش پیدا می‌کنه. اما تا اطلاع ثانوی بارش چشم‌گیری نداریم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصاویری از شمال شرقی ترین بیابان ایران در صبح روز دوشنبه 19 فروردین 1392 اینهم یک تپه باستانی حفاظت شده در میان گندم زاری سر سبز:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام برادرای عزیز:احترام:
امیدوارم حالتون خوب باشه:5:
خب منم که خوبم:نیش:
گفتم بیام یه عکسی بذارم با اجازه شما و مدیر گرامی....
6.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا