• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اسكيوتي تهران نشون ميده كه شرايط امروز اصلا براي وقوع رعد و برق و تندر مناسب نيست. تا ببينم اسكوتي بعد از ظهر چه چيزي رو نشون مي ده.

2kphudyredblmu2dkm0t.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جاتون خالی رفتم به پروژه سر بزنم با خودم عهد کردم بی خیال ماشین و پیاده از کنار رودخونه پشت خونه اومدم و چند تا عکس با موبایلم گرفتم و خدا رو شکر بد هم نشد:

منتها به خاطر بارندگیهای دیشب آب به زلایی و صافی هفته پیش نیست و گل آلود شده

6thc6ae8yrf0n8b2xx.jpg

uytukrwh0zjw3a9ch8f.jpg

qlccf4wpy80z0bdd3kxh.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
نامردتازه گرم شده بودیم یه بادوطوفانی گرفت وحشتناک زوزه میکشید!برقارفت اصن یه وضی!تا آفتابودرنیاورد قطع نشد!اون همه ابرسیاه یهو کن فیکون شد!بادنبودآدم وحشت میکرد!
خداروشکر یه باردیگه خیابونارو آب گرفت هرچند کم...
3-4م.م تخمین منه...
امیرمحسن کارسیستم تموم شد با این وزش باد؟علتش چی میتونه باشه مگه هسته از اینجاعبورکرد؟

aznavar

کاربر ويژه

سجاد عزیز

متاسفانه برای خرم آباد اطلاعات رادیو سوند وجود نداره.اما به هر نحو احتمالش وجود داره.

ممنونم مهردادجان
خب چند دقیقه ای هست ک باردگی قطع شده. دماسنجی که تو حیاط خونه نصب کردم عدد 14 رو نشون میده. باد نصبتا سردی هم در حال وزیدنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
علی جان

باید نقشه های Eumetrain برای ساعت 12:00z رو نگاه کنم اگه با ایرانسل باز بشه که همین اان باز شد
کنترل کنم بهت خبر میدم ولی بنظر م عبور جبهه سرد و داشتید و الان جبهه گرم داره مستقر میشه

نامردتازه گرم شده بودیم یه بادوطوفانی گرفت وحشتناک زوزه میکشید!برقارفت اصن یه وضی!تا آفتابودرنیاورد قطع نشد!اون همه ابرسیاه یهو کن فیکون شد!بادنبودآدم وحشت میکرد!
خداروشکر یه باردیگه خیابونارو آب گرفت هرچند کم...
3-4م.م تخمین منه...
امیرمحسن کارسیستم تموم شد با این وزش باد؟علتش چی میتونه باشه مگه هسته از اینجاعبورکرد؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
علی

بنظرم تموم نشده که هیچ تازه داره شروع میشه نقشه های THETA-850 واسه شما فوق العاده است و جریانات گرم و مرطوب داره از روی دریای سرخ میاد بالا و به شکل یک پیکان برخورد میکنه به قلب زاگرس

آبهای قابل بارشتون هم بیشتر از 20 میلیمتر هست

رطوبت تراز 700 میلی بار 60 درصد

فقط بنظرم یک کم کیپ تون کم باشه . یک چیزی جالب و اون اینکه یک جبهه گرم خیلی قوی دارید که با دو جبهه سرد از طرفین احاطه شده + وتیسته و جریانات سایکلونی در تراز 500 هم در دو طرف خوزستان یعنی روی شمال شرق عربستان و زاگرس مرکزی بالاست.

علی جان

باید نقشه های Eumetrain برای ساعت 12:00z رو نگاه کنم اگه با ایرانسل باز بشه که همین اان باز شد
کنترل کنم بهت خبر میدم ولی بنظر م عبور جبهه سرد و داشتید و الان جبهه گرم داره مستقر میشه

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان

روزها قبل گفتم شنبه وزش باد شدید و گرد و خاک دارید.
بله مهرداد عزیز یادم هست...شما همواره درست پیش بینی می کنید:گل:
ولی خوشبختانه فکر کنم به دلیل بارش گردوخاک فرصت جولان پیدا نکرد...

علی جان

فکرکنم همین باشه که میگید استاد چون موقع بارش عجیب سرد شده بود!الانم باز نیمه ابری شد ولی ابر بارانی نیستن.
جبهه گرم مستقل شه یعنی هوا پایدار میشه یا مرطوبه و احتمال بارش میره؟

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
علی

بنظرم تموم نشده که هیچ تازه داره شروع میشه نقشه های THETA-850 واسه شما فوق العاده است و جریانات گرم و مرطوب داره از روی دریای سرخ میاد بالا و به شکل یک پیکان برخورد میکنه به قلب زاگرس

آبهای قابل بارشتون هم بیشتر از 20 میلیمتر هست

رطوبت تراز 700 میلی بار 60 درصد

فقط بنظرم یک کم کیپ تون کم باشه . یک چیزی جالب و اون اینکه یک جبهه گرم خیلی قوی دارید که با دو جبهه سرد از طرفین احاطه شده + وتیسته و جریانات سایکلونی در تراز 500 هم در دو طرف خوزستان یعنی روی شمال شرق عربستان و زاگرس مرکزی بالاست.

خوش خبر باشی امیر محسن عزیز...ایشالا همین طور شه!رطوبت 700 مون برخلاف سیستمای قبلی خیلی خوبه...فکر کنم باز بارش پیوسته داشته باشیم و حالت تندری کم پیش بیاد طبق این شرایط.
ممنونم از پاسخ کامل و روحیه بخشتون:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا