اسكيوتي تهران نشون ميده كه شرايط امروز اصلا براي وقوع رعد و برق و تندر مناسب نيست. تا ببينم اسكوتي بعد از ظهر چه چيزي رو نشون مي ده.
اگه رعد و برق زد و عرضه و حوصلشو داشتم عکس می گیرم
مهرداد جان شرایط ما چطوره؟ امشب منتظر رعدو برق باشیم؟
سجاد عزیز
متاسفانه برای خرم آباد اطلاعات رادیو سوند وجود نداره.اما به هر نحو احتمالش وجود داره.
ممنونم مهردادجان
خب چند دقیقه ای هست ک باردگی قطع شده. دماسنجی که تو حیاط خونه نصب کردم عدد 14 رو نشون میده. باد نصبتا سردی هم در حال وزیدنه
نامردتازه گرم شده بودیم یه بادوطوفانی گرفت وحشتناک زوزه میکشید!برقارفت اصن یه وضی!تا آفتابودرنیاورد قطع نشد!اون همه ابرسیاه یهو کن فیکون شد!بادنبودآدم وحشت میکرد!
خداروشکر یه باردیگه خیابونارو آب گرفت هرچند کم...
3-4م.م تخمین منه...
امیرمحسن کارسیستم تموم شد با این وزش باد؟علتش چی میتونه باشه مگه هسته از اینجاعبورکرد؟
علی جان
باید نقشه های Eumetrain برای ساعت 12:00z رو نگاه کنم اگه با ایرانسل باز بشه که همین اان باز شد
کنترل کنم بهت خبر میدم ولی بنظر م عبور جبهه سرد و داشتید و الان جبهه گرم داره مستقر میشه
بله مهرداد عزیز یادم هست...شما همواره درست پیش بینی می کنید:گل:علی جان
روزها قبل گفتم شنبه وزش باد شدید و گرد و خاک دارید.
فکرکنم همین باشه که میگید استاد چون موقع بارش عجیب سرد شده بود!الانم باز نیمه ابری شد ولی ابر بارانی نیستن.علی جان
باید نقشه های Eumetrain برای ساعت 12:00z رو نگاه کنم اگه با ایرانسل باز بشه که همین اان باز شد
کنترل کنم بهت خبر میدم ولی بنظر م عبور جبهه سرد و داشتید و الان جبهه گرم داره مستقر میشه
خوش خبر باشی امیر محسن عزیز...ایشالا همین طور شه!رطوبت 700 مون برخلاف سیستمای قبلی خیلی خوبه...فکر کنم باز بارش پیوسته داشته باشیم و حالت تندری کم پیش بیاد طبق این شرایط.علی
بنظرم تموم نشده که هیچ تازه داره شروع میشه نقشه های THETA-850 واسه شما فوق العاده است و جریانات گرم و مرطوب داره از روی دریای سرخ میاد بالا و به شکل یک پیکان برخورد میکنه به قلب زاگرس
آبهای قابل بارشتون هم بیشتر از 20 میلیمتر هست
رطوبت تراز 700 میلی بار 60 درصد
فقط بنظرم یک کم کیپ تون کم باشه . یک چیزی جالب و اون اینکه یک جبهه گرم خیلی قوی دارید که با دو جبهه سرد از طرفین احاطه شده + وتیسته و جریانات سایکلونی در تراز 500 هم در دو طرف خوزستان یعنی روی شمال شرق عربستان و زاگرس مرکزی بالاست.