• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میلاد جان

من از خدامه که اصفهان حسابی بباره ولی شما یک ایراد داری و اون اینکه در حالیکه بارش شدید باران دارید یا داشتید و هنوز تموم نشده ، سوال میکنید:

اصفهان چه موقع بارش باران و برف سنگین داره!!!!!!!

و خدا کنه که یکنفر پیش بینی کنه و بعد محقق نشده بعد شما میگید:

پس چی شد اون بارشی که میگفتید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اگه بارون نیاد همین اب هم نبود.میخوام اینقدر بباره که طغیان کنه ودیگه اب را نبندند:سوت::دعا::دعا::ایرانجمن::ایرانجمن:

اصفهان نرمال سالانش رو دریافت کرده. رودخونه های ما خشک شدن یکم از اون زاینده رود به ما هم بدید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوید جان

عکسها رو حجمش رو کم نکن:

از روی عکست با همون اندازه اصلی پرینت اسکرین بگیر و بعد اضافه هاش رو کات کن و تو PAINT ذخیر کن .

عکست با کیفیت بالا و حجم کم در میاد.مثل عکسهایی که من میذارم!

کیفیت عکس هام کمه چون حجمشو از 1.8 مگ میارم به 90 کیلو بایت
سعیمو نی کنم

برفی

کاربر ويژه

اصفهان نرمال سالانش رو دریافت کرده. رودخونه های ما خشک شدن یکم از اون زاینده رود به ما هم بدید.

سلام مهرداد جان قابل شما را نداره کدوم رودخونه گذشت اون زمانی که پر از اب بود همین هم قابل شما را نداره انشاءا... اینقدر بباره که همه جای ایران پر از اب بشه وسیراب بشه.

برفی

کاربر ويژه
میلاد جان

من از خدامه که اصفهان حسابی بباره ولی شما یک ایراد داری و اون اینکه در حالیکه بارش شدید باران دارید یا داشتید و هنوز تموم نشده ، سوال میکنید:

اصفهان چه موقع بارش باران و برف سنگین داره!!!!!!!

و خدا کنه که یکنفر پیش بینی کنه و بعد محقق نشده بعد شما میگید:

پس چی شد اون بارشی که میگفتید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا ما که چیزی نگفتیم میخواستم بدونم تا کی بارش داریم البته الان بارشی نداریم شاهین شهر خیلی نیومده در حد خیس شدن.منتظر رعدوبرق باشیم یا نه چون من عاشق رعدو برق هستم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان قابل شما را نداره کدوم رودخونه گذشت اون زمانی که پر از اب بود همین هم قابل شما را نداره انشاءا... اینقدر بباره که همه جای ایران پر از اب بشه وسیراب بشه.

مرسی عزیزم انشاالله اصفهان همیشه رود هاش خروشان باشه.

والا کی بهار تهران اینطور بود البته بهتر از بهار 87 هست. اما کو اون بهارهایی که اقدسیه طی یک روز 40 میلی متر ثبت می کرد اون از زمستون خشک اینم بهار مون. وقتی به 5 ماه خشکی فکر می کنم دوست دارم به خواب 5 ماهه برم تحمل تابستون رو ندارم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رادیو سوند مشهد منتشر شد و چقدر وحشتناکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

مشهد امشب رعد و برق وحشتناکی بهمراه بارش باید داشته باشه:

کیپ : 921

lifted index :

5-

خط قرمز یعنی دما رو نگاه کنید چقدر به سمت چپ شیفت کرده:

40745_1312.gif

Abbath

New member
اینجا هم بارش شکل پاییزی داره،الان 1 ساعتی هست خوب میباره،منم ظرف گذاشتم :دی برم نیگا کنم ببینم چقدر اومده

Abbath

New member
خب خونه ما هم تقریبا 3 میلی متر باریده :دی البته دقت اندازه گیری پایینه تو این ظرفای نوشابه،دوشنبه میرم یه بشر مدرج میگیرم،دقت بره بالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا