درود به دوستان گلم:گل:
ب احتمال زیاد یکی از آخرین کسایی که گزارش برف رو از شهرش میده بنده حقیر هستم:ناراحت:
درود سجاد جان:گل:
نقشه ها تغییر نکنن هفته بعد بارش برف داریم :گل:
درود به دوستان گلم:گل:
ب احتمال زیاد یکی از آخرین کسایی که گزارش برف رو از شهرش میده بنده حقیر هستم:ناراحت:
چرا؟
وبلاگش چی؟
به دلیل رفتارای نا مناسب یه عده و ناراحتیش . دیشب به من گفت دیگه تصمیم داره نیاد فروم ها و از جمع ما کلا خداحافظی کنه . من دیشب خیلی دعوتش کردم بیاد اینجا ولی دیگه گفت نمیاد :-(
گفت همتون و دوست دارم و خدانگهدار
درود داداشی:گل:
خواهش میکنم والا من که کاری نکردم اگرم محبتی بوده حتما برخورد محبت امیز شما باعثش بوده:گل:
کلا اخلاق و رفتارت تحسین برانگیزه :گل:
مهرداد خیلی حیف شد واقعا کسی که انقدر اطلاعات عمومی خوبی داشت و مشکل گشا بود نباید از دست میدادیم
من که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و مدیونشم
خدا کنه حداقل تو وبلاگش فعال باشه....
محمد نگفت تو وبلاگش فعاله یا کلا نت گذاشته کنار؟
تبریک میگم محمد جان، برف توپول افتادین! سیستم بعدی هم برای منطقه شما به احتمال بسیار بالا برف خواهد بود، فقط مونده اون هوای گرمتر از نرمال غرب و مرکز که اگر اون هم اکی بشه زمستان رویایی رو حداقل در 1 ماه آینده خواهیم داشت!
من به بعضیا توصیه میکنم از مهرداد حلالیت بطلبن چون مهرداد ممکنه ازشون نگذره
واقعا ناراحت شدم مهرداد رفت
کاش امیر محسن که همش از بازگشت مهرداد به اینجا استقبال میکنه بهش زنگ بزنه و بگه بیاد انجا
دید افقی تهران به 750 متر رسید . مه مرگ
دما +4 / رطوبت 65%
والا من آخرین بار که به ایشون زنگ زدم تلفنم رو جواب ندادند ولی خیلی دوست دارم که مهرداد عزیز هم در اینجا حضور داشته باشند و گرما بخش جمع ما در اینجا باشند به خدا:گل:
شما مطمئنید که از قصد جواب تلفنتونو نداده؟
اره متاسفانه .
وبلاگش هست فکونم . حالا شما هم میخواید بهش بگید ببینید نظرش عوض میشه یا نه .
من به بعضیا توصیه میکنم از مهرداد حلالیت بطلبن چون مهرداد ممکنه ازشون نگذره
واقعا ناراحت شدم مهرداد رفت
کاش امیر محسن که همش از بازگشت مهرداد به اینجا استقبال میکنه بهش زنگ بزنه و بگه بیاد انجا
مهرداد خودش اینجا نمی یاد دوستان چند بار درخواست کردن ولی نیومد .
نیومدن مهرداد به اینجا دلیل داره
دلیلشم ناراحتیش از برخی از افراد هستش که اونا رو به خدا واگذار کرده
مرسی آرش جان،خداکنه بیاد،وضع خیلی خوب نیست متاسفانه!!!!امیدوارم اون الگویی که تو منتظرشی و ازش ترس داری!!!رخ بده!!!!
اینو ببینید!:تعجب:
دزفول...برررفففففففف...فقط گذاشتم دور همی بخندیم