• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
prec9.png

temp9.png

تبریک میگم محمد جان، برف توپول افتادین! سیستم بعدی هم برای منطقه شما به احتمال بسیار بالا برف خواهد بود، فقط مونده اون هوای گرمتر از نرمال غرب و مرکز که اگر اون هم اکی بشه زمستان رویایی رو حداقل در 1 ماه آینده خواهیم داشت!

mohamad$

کاربر ويژه
چرا؟

وبلاگش چی؟

به دلیل رفتارای نا مناسب یه عده و ناراحتیش . دیشب به من گفت دیگه تصمیم داره نیاد فروم ها و از جمع ما کلا خداحافظی کنه . من دیشب خیلی دعوتش کردم بیاد اینجا ولی دیگه گفت نمیاد :-(

گفت همتون و دوست دارم و خدانگهدار

کدخدا

کاربر ويژه
به دلیل رفتارای نا مناسب یه عده و ناراحتیش . دیشب به من گفت دیگه تصمیم داره نیاد فروم ها و از جمع ما کلا خداحافظی کنه . من دیشب خیلی دعوتش کردم بیاد اینجا ولی دیگه گفت نمیاد :-(

گفت همتون و دوست دارم و خدانگهدار

مهرداد خیلی حیف شد واقعا کسی که انقدر اطلاعات عمومی خوبی داشت و مشکل گشا بود نباید از دست میدادیم
من که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و مدیونشم

خدا کنه حداقل تو وبلاگش فعال باشه....

محمد نگفت تو وبلاگش فعاله یا کلا نت گذاشته کنار؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود داداشی:گل:

خواهش میکنم والا من که کاری نکردم اگرم محبتی بوده حتما برخورد محبت امیز شما باعثش بوده:گل:

کلا اخلاق و رفتارت تحسین برانگیزه :گل:

مرسی داداشی،منم کلا آدمی هستم که تا خوبی و مهربونی نبینم؛به کسی خوبی و مهربونی نمیکنم!!!!شوخی کردم!!!

mohamad$

کاربر ويژه
مهرداد خیلی حیف شد واقعا کسی که انقدر اطلاعات عمومی خوبی داشت و مشکل گشا بود نباید از دست میدادیم
من که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و مدیونشم

خدا کنه حداقل تو وبلاگش فعال باشه....

محمد نگفت تو وبلاگش فعاله یا کلا نت گذاشته کنار؟

اره متاسفانه .

وبلاگش هست فکونم . حالا شما هم میخواید بهش بگید ببینید نظرش عوض میشه یا نه .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
تبریک میگم محمد جان، برف توپول افتادین! سیستم بعدی هم برای منطقه شما به احتمال بسیار بالا برف خواهد بود، فقط مونده اون هوای گرمتر از نرمال غرب و مرکز که اگر اون هم اکی بشه زمستان رویایی رو حداقل در 1 ماه آینده خواهیم داشت!

مرسی آرش جان،خداکنه بیاد،وضع خیلی خوب نیست متاسفانه!!!!امیدوارم اون الگویی که تو منتظرشی و ازش ترس داری!!!رخ بده!!!!

aria_tehran

کاربر ويژه
من به بعضیا توصیه میکنم از مهرداد حلالیت بطلبن چون مهرداد ممکنه ازشون نگذره

واقعا ناراحت شدم مهرداد رفت
کاش امیر محسن که همش از بازگشت مهرداد به اینجا استقبال میکنه بهش زنگ بزنه و بگه بیاد انجا

mohamad$

کاربر ويژه
من هم به همین دلیل در پرشین تولز پست دادم و گفتم اونجا نمیرم دیگه . مهرداد نباشه نمیرم اونجا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

کاش امیر محسن که همش از بازگشت مهرداد به اینجا استقبال میکنه بهش زنگ بزنه و بگه بیاد انجا

والا من آخرین بار که به ایشون زنگ زدم تلفنم رو جواب ندادند ولی خیلی دوست دارم که مهرداد عزیز هم در اینجا حضور داشته باشند و گرما بخش جمع ما در اینجا باشند به خدا:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شما مطمئنید که از قصد جواب تلفنتونو نداده؟

نه مطمئن نیستم ولی میتونستند تماس نا موفق من رو که دیدند با من تماس بگیرند ولی باز هم چشم با ایشون تماس میگیرم شاید ایشون تصمیم شون عوض شد و افتخار دادند تا همه ما رو خوشحال کنند.

کدخدا

کاربر ويژه
اره متاسفانه .

وبلاگش هست فکونم . حالا شما هم میخواید بهش بگید ببینید نظرش عوض میشه یا نه .

به خاطر مسائل حاشیه ای که شاید ایجاد میشد بهتر دونستم موقتا ارتباطمو با مهرداد قطع کنم .الان میرم براش کامنت میزارم.

بچه ها (دوستانی که ثبت نام نکردید و مهمان میاید و مطالب میخونید و میرید) دوباره حاشیه سازی نکنیدا در مورد خداحافظی مهرداد دوباره حرف و حدیث ایجاد کنید بگید حالا که از پرشین تولز رفته اونور ابیا خوشحالن...بخدا هیچکس خوشحال نمیشه

امیدوارم برگرده پرشین تولز

این فروم همیشه از حضور مهرداد استقبال میکنه....

کاشکی مدیران از ورود افرادی که ثبت نام نکردن به این تاپیک ممانعت میکردن.....

abtinT

کاربر ويژه

مهرداد خودش اینجا نمی یاد دوستان چند بار درخواست کردن ولی نیومد .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مرسی آرش جان،خداکنه بیاد،وضع خیلی خوب نیست متاسفانه!!!!امیدوارم اون الگویی که تو منتظرشی و ازش ترس داری!!!رخ بده!!!!

محمد جان من از خدامه کل کشور بارش سنگین برف و باران داشته باشه، بلکه مرهمی باشه بر زخم خشکسالی این چند ساله که عین خوره افتاده به جون منابع آبی کشور و داره نابودشون میکنه.

نمونه اش دریاچه مظلوم ارومیه که داره به سرنوشت گاوخونی و پریشان و هامون و هزاران تالاب دیگه که با عدم مدیریت صحیح حضرات به این حال و روز افتادن دچار میشه!

اما ....... یک اما بزرگ این وسط هست و اون عدم وجود ظرفیت اضافه در تامین گاز و برق هست که من رو شدیدا بفکر انداخته! اگر این وضعیت بارشی به افت دمای بیشتری همراه بشه باید بگم که دوباره اتفاقات سال 86 تکرار خواهد شد و امکان قطع شدن همزمان برق و گاز در کشور هست!

همین الان تمام ظرفیت پالایشی گاز کشور در حال بهره برداری هست و اگر کمی هوا سردتر بشه یا برف سنگینی بیاد دیگه امکان فراوری و پالایش بیشتر وجود نداره! پس افت فشار و به دنبال اون قطع شدن گاز رو در پیش خواهیم داشت!

همه این نگرانی هم به دلیل عدم سرمایه گذاری مناسب و به موقع در پروژه های گازی هست که باعث شده قطر به ثروتمندترین کشور دنیا تبدیل بشه و ما هنوز اندرخم راه اندازی فاز 12 و 13 و 14 پارس جنوبی باشیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا