• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان راستی مهرداد دیده بود زنگ زدید ولی گفت چون امیر محسن سنشون بالاتره من جواب ندادم نمیتونستم روشون و زمین بندازم و احتران خاصی قائلم براشون .

اینا رو دیشب توی چت به من گفت . اتفاقی انلاین بود براش پیام دادم

arashz

مدیر بخش هواشناسی

نه مطمئن نیستم ولی میتونستند تماس نا موفق من رو که دیدند با من تماس بگیرند ولی باز هم چشم با ایشون تماس میگیرم شاید ایشون تصمیم شون عوض شد و افتخار دادند تا همه ما رو خوشحال کنند.

به نظر بنده باید خود مهرداد تصمیم بگیره، بگذارید کمی با خودش خلوت کنه، مهرداد پسر خیلی حساسی هست، خودش باید تصمیم بگیره کجا فعالیت کنه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
حضرات تازه فردا میخوان زوج و فرد رو از درب منازل اجرا کنند! اگر محدوده زوج و فرد از امروز گسترش پیدا میکرد شاخص به 180 نمیرسید! کلا نوشداروی بعد از مرگ سهراب هست!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود به دوستان گلم:گل:
ب احتمال زیاد یکی از آخرین کسایی که گزارش برف رو از شهرش میده بنده حقیر هستم:ناراحت:

از شما و دیگر دوستان که محل زندگیشون رو مشخص نکردن خواهش میکنم این کار رو انجام بدن تا وضعیت آب و هوائی کشور سریعتر مشخص بشه.

rahsazan

کاربر ويژه
شاخص کیفیت هوای تهران از 178 ساعات قبل به رقم 180 رسید !

وضعيت آلودگي هواي تهران​

از ساعت 11صبح مورخ 10/10/91 الي ساعت 11 صبح 11/10/91
91-10-11.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به نظر بنده باید خود مهرداد تصمیم بگیره، بگذارید کمی با خودش خلوت کنه، مهرداد پسر خیلی حساسی هست، خودش باید تصمیم بگیره کجا فعالیت کنه.

دوستان من با مهرداد عزیز تلفنی صحبت کردم و از ایشون درخواست کردم که اینجا تشریف بیارن تا در خدمت شون باشیم و به ایشون گفتم من و همه بچه ها واقعا از صمیم دل ایشون رو دوست داریم و قلب تک تک ما برای بودن در کنار ایشون می تپه:گل:

بهرحال ایشون احتمال اومدنش رو چه در اینجا و چه در فورم قبلی خیلی ضعیف دونستند و قرار بر این شد که بازهم بیشتر فکر کنند تا شاید به یک جمع بندی مشخصی برسن.

ایشون یک سفارش خیلی مهمی به همه ما کردند و گفتند تحت هیچ عنوان انسجام تون رو در فورم جدید ، که اتفاقا فورم خوبی هم هست از دست ندید ، پشت هم باشید، و اجازه ندید که هیچ شخص یا گروهی باعث از هم پاشیدگی این جمع صمیمی بشه!

ایشون از من خواستند که با هر قیمتی که می تونم این جمع رو حفظ کنم و از بچه ها بخوام فعلا تا زمانیکه ایشون تصمیم گیری میکنند دیگه در خصوص حضور و یا عدم حضور ایشون در اینجا صحبت به میون نیارن تا این مسئله مورد سوء استفاده افرادی که به دنبال نفاق و دوررویی هستند قرار نگیره.

از حسن توجه و دقدقه خاطر همه شما عزیزان کمال قدردانی و سپاسگذاری رو دارم.:گل:

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
کنایه هایی که بعصی از دوستان زدن روشن بود که منظورشون منم.
ولی من چیزی جز واقعیتو نگفتم که بخام از کسی عزرخواهی کنم.
الانم اکثرا دوست دارن که مهرداد اینجا باشه ولی 99% به خاطره اینکه من اینجام ایشون نمیاد.
منم دوست ندارم تو جمعی اضافه باشم و یه جوره بد بهم فکر کنن.
دوست داشتم که تو جمعتون باشم و 99% افراده اینجارو دوست دارم.
ولی صلاح اینه که از اینجا برم و همینجا برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
مطمئن باشید که دیگه برنمیگردم.
شاید تو قسمتهای دیگه ی فروم فقط فعالیت کنم
خدانگهداره همگی:بای:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین تصویر ماهواره ای در هیمن لحظه خیلی جالبه خصوصا اون ابرهای ارتفاع پایین که به شکل یک ستاره دریایی در قلب خراسان رضوی دیده میشه که از سمت جنوب مشهد و کوههای بینالود من همینک شاهد نفوذشون به شهر مشهد هستم.

مرکز سامانه شمالی رو هم با دایره سبز رنگ مشخص کردم:

tnur0w1jk6iwetq1sbni.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الانم اکثرا دوست دارن که مهرداد اینجا باشه ولی 99% به خاطره اینکه من اینجام ایشون نمیاد.

ای بابا همون جان

همه چیز اونطوریکه شما فکر میکنید نیست و من از شما خواهش میکنم دیگه شما این بحث رو شروع نکنید و به فعالیت تون در اینجا ادامه بدید!!!:گل:

کدخدا

کاربر ويژه

وا هومن چرا این حرف میزنی....
از حرف من نارحت شدی؟
کسی در مورد تو بد فکر نکرد
مسائلی ایجاد شد و الان دیگه باید به فکر ارامش باشیم پست های نزنیم که باعث بر هم خوردن ارامش بشه
هیچکسی نباید بره هیچکس
مثل قدیم به فعالیتت ادامه بده
حرفمو زمین ننداز

abtinT

کاربر ويژه
حضرات تازه فردا میخوان زوج و فرد رو از درب منازل اجرا کنند! اگر محدوده زوج و فرد از امروز گسترش پیدا میکرد شاخص به 180 نمیرسید! کلا نوشداروی بعد از مرگ سهراب هست!

طرح زوح و فرد طرح کاملا اشتباهی هست . همین الان هم باعث شده کسانی که در این طرح هستن 2 تاماشین بخرن یکی زوج و دیگری فرد.

Dr.ben

کاربر ويژه
زمان و مکان گرمترین روز جهان تغییر کرد
سازمان اقلیمی سازمان ملل تاریخ گرمترین روز سال را از 13 سپتامبر 1922 در لیبی به 10 ژوئیه 1913 در دث ولی در کالیفرنیا تغییر داد.

به گزارش مهر، سازمان هواسنجی جهانی به عنوان سازمان اقلیمی وابسته به سازمان ملل این موضوع را 11 سپتامبر اعلام کرده بود اما به علت این که این خبر در آن زمان تحت الشعاع قتل دیپلماتهای آمریکایی در لیبی قرار گرفت، این خبر بار دیگر رسانه ای شده است.
این سازمان اعلام کرده است به جای روز 13 سپتامبر 1922 به عنوان گرمترین روز جهان در العزیزیه لیبی که دمای آن به 58 درجه سانتیگراد می رسد روز 10 ژوئیه 1913 در دث ولی کالیفرنیا تغییر کرده است که دمای آن به 56 درجه سانتیگراد می رسد.

دث ولی در کالیفرنیا در تاریخ 10 ژوئیه 1913 گرمترین روز جهان را پشت سرگذاشته است
کریستوفر سی بارت، هواشناس یک سازمان هواشناسی در آمریکا با اشاره به دلایل مختلف ثبت چنین دمایی را برای لیبی در آن تاریخ زیر سوال برد و گفت: هرچقدر بیشتر بررسی کردیم بیشتر به نظر می رسد که این دما برای این تاریخ در لیبی یک اشتباه است.
برت شواهد خود را به سازمان هواسنجی جهانی سازمان ملل ارائه داد و این سازمان نیز یک کمیته متشکل از 13 کارشناس اقلیش شناسی از جمله بارت تشکیل داد تا این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.
راندال اس سرونی استاد زمین شناسی دانشگاه ایالتی آریزونا به عنوان یکی از اعضای این کمیته اظهار داشت که بحث درباره یک کشور در این رابطه به عنوان یک منبع توجه سایر کشورها می تواند جالب باشد اما متأسفانه امروزه سیاست تعیین کننده این رکوردها است.
پس از یک بررسی یکساله این کمیته نتیجه گرفت که دمای ثبت شده یک اشتباه است و برای اثبات مدعای خود ابزارهای قابل تردید، ناظر بی تجربه و این حقیقت که این دما برای این منطقه در لیبی نامتعارف است را بیان کرده است.
گزارش این کمیته نشان می دهد که ارزیابیهای سازمان هواسنجی جهانی سازمان ملل براین اساس است که دمای ثبت شده 56.8 درجه سانتیگراد برای دث ولی در کالیفرنیا گرم ترین روز سال در جهان بوده است.

saeed hh

کاربر ويژه
سلام خوب مهرداد و هومن رفتند وبا جمع این دو نفر پنج نفر از بچه های تهران کلن از هواشناسی خدا حافظی کردند هوا خیلی کثیف بود به شکلی که نفس کشیدن واسه اکثر مردم مشکل شده بود نمیدونم چرا تعتیل نمیکنند الودگی با مه خیلی خطر ناک تر از الودگی خالی هست شاید چون هنوز شمال شهر هوا خیلی الوده نشده این کارو نمیکنند به هر حال صبح که میرفتم کل چمنا از جنوب شهر تا شمال شهر سفید شده بود و همینطور خیلی از ماشینا خیلی عجیب بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا