• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pokerface

متخصص هواشناسی
تصویری از نمای جنوبی همونجا:

f2xa7otif4d61vsbuagu.jpg

رویأیی...

mohamad$

کاربر ويژه
:تعجب2::تعجب2:
پس حدث ظهرت مبنی بر بارش شدید اقدسیه کاملا درست بوده:گل:

اره اخه مشخص بود . کله ظهر دما +9 شده بود در حالی که ساعت قبلش +16 بود . دیگه وقتی تفاوت دمای اقدسیه و مهراباد تو یه زمان بشه 9 درجه یعنی بارش اونجا شدید بوده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آره

شهر های اروپایی همیشه همین حال و هوا رو دارن و اگه دقت کنی این فلاح که داخل انگلیس هستش و گذارش های چرت می فرسته!

کارش خیلی خوبه! مارو با آب و هوای لندن آشنا می کنه :139:

ایران و همین شهر اصفهان از نظر دمایی خیلی خوبه ولی بارش متاسفانه...

~~~

راستی دیشب بوشهر هم بارش داشت و چند دقیقه زمین خیس شد.

... رو باید تو دیسکوهای انگلیس ببینی چه حالی می کنه. حالا خوبه خبرهای واقعی بدستم میرسه و گرنه باور می کردم انگلیس واقعا اینطوری هست که القا می کنن.

بوشهر تا پایان هفته لا اقل یکی دو بار با بارش های این چنینی مواج خواهد شد علتش هم جریانات ضعیف جنوبی ست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دو تصویر از مسیر رودخونه اش - گل و بلبلش و خونه های روستایی زیبا و رویایی:

2n1fu6tuvfjytqvbx9o.jpg

4911370mkma8hy5vh98y.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اینجا بارون شدتش زیاد شده.

بنظر من بزودی بارشها در مشهد با شدت آغاز میشه.

نمیدونید چند طبقه ابر تو آسمونه . ابرهایی خیلی وحشتناکی اومدن و به مشهد هم خواهند رسید.

اصلن نميدوني چه وضعيه امير جان ابرها در 3 جهت حركت ميكنند از سمت شمال يعني كلات هم به سمت مشهد ابر داره مياد كلن ابرهاي قدري هستند ولي دريغ از يك قطره بارون!واقعن ضد حال زده اين سيستم تا حالا بايد 10 تايي ميومد ولي نميدونم به چه دليل طلسم شده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دو تا عکسم رو یادم رفت مارک کنم

تو رو خدا ذکر منبع در آینده فراموش نشه:خجالت2:

Rastegari

Banned

... رو باید تو دیسکوهای انگلیس ببینی چه حالی می کنه. حالا خوبه خبرهای واقعی بدستم میرسه و گرنه باور می کردم انگلیس واقعا اینطوری هست که القا می کنن.

بوشهر تا پایان هفته لا اقل یکی دو بار با بارش های این چنینی مواج خواهد شد علتش هم جریانات ضعیف جنوبی ست.

آره یه بار گفتی که خواهرت اونجا زندگی می کنه. بنظر من برو انگلیس! چون دنبال کار هم می گردی و کلا بیکاری...

من خودم عاشق دشت های ایرلندی و ... هستم

مثلا این شهر در ایسلند هستش

اون وانت فورد سفید رو هم بدن بهم دیگه هیچ چیز مادی داخل این دنیا نمی خوام :خجالت2:

تصویر:

800px-Akureyri_rainbow.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم تصویری از روستاش:

در ضمن عکسهای زیبایی هم از نوازش شگفت انگیز ابر ها بر دامان کوهستانها گرفتم که اونا رو هم به مرور میذارم.

bkj7v9o7lxtwz2d8yh39.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
ببار دیگه لا مصب:تنبیه:
از اول سال جدید آپدیت ها رو جمع میزدیم فکر کنم بیش از 80 میلی متر برای مشهد پیش بینی کردن که فقط 5 میلی مترش باریده ( در فرودگاه )!! واقعن اوضاع داغونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا