• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام! 1 میلیمتر هم در رشت بارون نباریده تا الان!
البته هوای سرد و بارش روزهای آینده پیش‌بینی شده. شرایط سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه نیمه زمستانی خواهد بود و شهرهای مرتفع شمال احتمالن سفیدپوش خواهند شد

Rastegari

Banned

ميخام حال تو يكي رو بگيرم!

منم با آواتور جدیدم حال تو یکی رو می گیرم! :49:

بوشهر هم یه 1 میلیمتری می یاد. البته با این دما 100 میلیمتر هم بیاد داخل 10 دقیقه بخار میشه...

meteogram.php

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر محمد سادات عزیز

سال نو هم بر شما میمون و مبارک باشه

خوب جناب امریه تون درست شد؟

mohamad$

کاربر ويژه
محمد موقعیت ایستگاه ژیوفیزیکو اقدسیه کجای تهرانه؟
ژیوفیزیکه نزدیکه مطهریه؟

سلام . نه به مطهری ربطی نداره . انتهای خیابون کارگر شمالی هست که میشه بالاتر از تقاطع اتوبان چمران و حکیم که موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم همونجاست .مطهری خیلی پایینتره بابا

اقدسیه هم خیابون لنگری بالای میدون نوبنیاد

Rastegari

Banned
سلام و درود بر همه دوستان عزیز:گل:
سال نو رو مجدداً به همتون تبریک میگم و از صمیم قلب موفقیت و سلامتیتون رو از یزدان پاک خواستارم:گل::گل::گل:
اوایل عید خوزستان و ایلام بودم، یه مدتیه یه جایی مشغولم و دسترسی به اینترنت نداشتم، الان دوباره ایلامم
عید امسال دیدن اقوام بسیار شادم کرد و اتفاق های خوبی واسم افتاد:139:
اما دو قفسه از روان من شدیداً دچار افسردگی شده خیلی شدید :ناراحت:
اولیش به خاطر وارد شدن ایلام در ششمین سال آبی ناهنجاره نمیدونید اینجا چه خبره دسترنج کشاورزهای دیمکار بر باد رفت
آخه خشکسالی ها هم مثل هم نیستن یه زمان زیر نرمال، شامل زمستون زیر نرمال و بهار زیر نرماله اما زمستون زیر نرمال و بهار خشک یه چیز دیگه ست
سبزه ها و گل ها خشک شدن و در فاصله 4 سال بهار 87 تکرار شد.
فکرشو بکنید حاصل بارش 500 م م آبدانان و اطرافش که بیشتر گندم و جو دیم دارن بر باد رفت و زمین ها خشک شدن و سوختن. گرمسیرات دهلران و مهران که دیگه اصلاً گفتن ندارن
باور میکنید شهر ایلام از شهرهای پربارش کشور، بعد از دو ماه خشکی (از اواسط بهمن) در روز 17 فروردین یه بارش خفیف 5 میلی بارید؟
این سامانه هم که استان رو دور زد و چشم هامون به آسمون خشک شد

بخدا من گفتم امسال ایلام خشکسالی.

ولی همه منو مسخره می کردید

بچه ها یادتون میاد روز های اول سال آبی چند تا نقشه گذاشتم و گفتم ایلام زمستون خشکسالیه؟

یا یادتون رفته؟

ماهان.

کاربر ويژه
تغییرات دمای ماگدبورگ کاملن برای روزهای آینده تابستانی شده!!

meteogram.php

شرایط شمال ایران در این مدت کاملن پاییزی می‌شه!

رشت:

meteogram.php

ali.doosti

کاربر ويژه

موقعیتش تو قسمت پیش بینی فورکا هست.

تو وبلاگم روی اون خورشید خندان کلیک کن و بعد استان تهران و بعد ژئوفیزیک لینک اون پیش بینی فورکا مختصات دقیق ژئوفیزیکه.

مهرداد جان.مختصات نمیخام.مگه توخود شهر نیستن؟اسم خیابون یا منطقه رو بگید حدودی بدونم کجای تهرانه!ممنون میشم....ایستگاه اقدسیه جزء شمیراناته؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام محمد سادات:گل:
تصمیم داشتم بگم که چرا از شما خبری نیست شاید امروز یا فردا می گفتم که خداروشکر خودتون اومدید

ممنونم نوید جان:گل:
شما به من لطف داری و منم واقعاً از عضویت در این گروه احساس خوبی دارم، امیدوارم کماکان این گروه و دوستی بین بچه ها تداوم داشته باشه، وضعیت سربازیم که معلوم بشه دیگه به طور مداوم در خدمت دوستان خواهم بود.
بازم ممنون:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام . نه به مطهری ربطی نداره . انتهای خیابون کارگر شمالی هست که میشه بالاتر از تقاطع اتوبان چمران و حکیم که موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم همونجاست .مطهری خیلی پایینتره بابا

اقدسیه هم خیابون لنگری بالای میدون نوبنیاد

آها!ممنون محمد جان...
نیس آمارش با پشت بوم مهرداد یکیه گفتم.شاید اونجاس؛)

mohammadsadat

کاربر ويژه
به به درود بر شما محمد عزیز،اتفاقا امروز یاد شما افتادم و میخواستم بیام اینجا بپرسم کسی ازتون خبری داره:گل:

خشکسالی برای همه جاست برادر،امسال بدبخت دیم کارا،ما خودمون هم یه زمین جو داشتیم که کاشتیم اما کو بارون

منونم عباس جان:گل:
خشکسالی هست اما اینجوری پشت سر هم رو کسی از قدیمی های اینجا به یاد نداره، بهاره نیمه خشک هم خشکسالیه و کلی زمینو میسوزونه اما بهار خشک وحشتناکه
ولی باز هم چاره ای جز صبر نیست
خوشحالم حداقل استانهایی مثل اصفهان یزد کرمان فارس و خراسان ها امسال سال نسبتاً مطلوبی داشته اند.

سیبری

کاربر ويژه
هوای قوچان تغییر کرد

از باد سرد دیگه خبری نیست ، هوا کاملا ساکنه با رطوبت بالا و به قول معروف دم کرده

دارم به رعد و برق نیمه های شب امیدوار میشم

امشب شب خراسان بزرگه

mohamad$

کاربر ويژه
آها!ممنون محمد جان...
نیس آمارش با پشت بوم مهرداد یکیه گفتم.شاید اونجاس؛)

خواهش میکنم .

ایستگاه ژئوفیزیک حدود 4 کیلومتر با محله مهرداد فاصله داره و ارتفاعشم شاید 150 متر مرتفع تر از مطهری باشه . ولی خب خونه مهرداد به ژئوفیزیک نزدیک تره تا مثلا مهراباد و اقدسیه و دوشان تپه و چیتگر . مثلا همین اسفند ژئوفیزیک 20 سانت برف بود در حالی که محله مهرداد شاید 3 - 4 سانت اومد .

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود بر محمد سادات عزیز

سال نو هم بر شما میمون و مبارک باشه

خوب جناب امریه تون درست شد؟

سلام مهرداد عزیز:گل:
اوایل فروردین اینجا میومدم عکس های سفر شیرازتو دیدم خیلی قشنگ بودن
منتظر فولاد گیلانم که خبرم کنن اگه شد که خوب اگه هم نشد همون سربازی معمولی رو میرم توکل بر خدا
این چندوقته هم این ور و اونور دنبال یه لقمه نون حلال بودم و هستم(البته واسه خودم نه زن و بچه:خنده2:)

IRAJ1

کاربر ويژه
خشکسالی هست اما اینجوری پشت سر هم رو کسی از قدیمی های اینجا به یاد نداره، بهاره نیمه خشک هم خشکسالیه و کلی زمینو میسوزونه اما بهار خشک وحشتناکه
خوشحالم حداقل استانهایی مثل اصفهان یزد کرمان فارس و خراسان ها امسال سال نسبتاً مطلوبی داشته اند.
محمد جان سلام
این سیستم به چهارمحال و بختیاری واقعا حال داد از دیروز تا الان به تناوب داره میباره ،فک کنم تا الان (سال آبی) 460 -470 تا اومده 60 - 70 م م بیشتر از نرمال

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

گاهی یکی دو میلی متر اختلاف داره اما برای مواقعی که آمار سازمان منتشر نمی شه آمار من قابل تامیم به ژئو ست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا