ميخام حال تو يكي رو بگيرم!
محمد موقعیت ایستگاه ژیوفیزیکو اقدسیه کجای تهرانه؟
ژیوفیزیکه نزدیکه مطهریه؟
سلام و درود بر همه دوستان عزیز:گل:
سال نو رو مجدداً به همتون تبریک میگم و از صمیم قلب موفقیت و سلامتیتون رو از یزدان پاک خواستارم:گل::گل::گل:
اوایل عید خوزستان و ایلام بودم، یه مدتیه یه جایی مشغولم و دسترسی به اینترنت نداشتم، الان دوباره ایلامم
عید امسال دیدن اقوام بسیار شادم کرد و اتفاق های خوبی واسم افتاد:139:
اما دو قفسه از روان من شدیداً دچار افسردگی شده خیلی شدید :ناراحت:
اولیش به خاطر وارد شدن ایلام در ششمین سال آبی ناهنجاره نمیدونید اینجا چه خبره دسترنج کشاورزهای دیمکار بر باد رفت
آخه خشکسالی ها هم مثل هم نیستن یه زمان زیر نرمال، شامل زمستون زیر نرمال و بهار زیر نرماله اما زمستون زیر نرمال و بهار خشک یه چیز دیگه ست
سبزه ها و گل ها خشک شدن و در فاصله 4 سال بهار 87 تکرار شد.
فکرشو بکنید حاصل بارش 500 م م آبدانان و اطرافش که بیشتر گندم و جو دیم دارن بر باد رفت و زمین ها خشک شدن و سوختن. گرمسیرات دهلران و مهران که دیگه اصلاً گفتن ندارن
باور میکنید شهر ایلام از شهرهای پربارش کشور، بعد از دو ماه خشکی (از اواسط بهمن) در روز 17 فروردین یه بارش خفیف 5 میلی بارید؟
این سامانه هم که استان رو دور زد و چشم هامون به آسمون خشک شد
موقعیتش تو قسمت پیش بینی فورکا هست.
تو وبلاگم روی اون خورشید خندان کلیک کن و بعد استان تهران و بعد ژئوفیزیک لینک اون پیش بینی فورکا مختصات دقیق ژئوفیزیکه.
سلام محمد سادات:گل:
تصمیم داشتم بگم که چرا از شما خبری نیست شاید امروز یا فردا می گفتم که خداروشکر خودتون اومدید
مهرداد جان.مختصات نمیخام.مگه توخود شهر نیستن؟اسم خیابون یا منطقه رو بگید حدودی بدونم کجای تهرانه!ممنون میشم....ایستگاه اقدسیه جزء شمیراناته؟
تغییرات دمای ماگدبورگ کاملن برای روزهای آینده تابستانی شده!!
شرایط شمال ایران در این مدت کاملن پاییزی میشه!
رشت:
سلام . نه به مطهری ربطی نداره . انتهای خیابون کارگر شمالی هست که میشه بالاتر از تقاطع اتوبان چمران و حکیم که موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم همونجاست .مطهری خیلی پایینتره بابا
اقدسیه هم خیابون لنگری بالای میدون نوبنیاد
به به درود بر شما محمد عزیز،اتفاقا امروز یاد شما افتادم و میخواستم بیام اینجا بپرسم کسی ازتون خبری داره:گل:
خشکسالی برای همه جاست برادر،امسال بدبخت دیم کارا،ما خودمون هم یه زمین جو داشتیم که کاشتیم اما کو بارون
آها!ممنون محمد جان...
نیس آمارش با پشت بوم مهرداد یکیه گفتم.شاید اونجاس؛)
درود بر محمد سادات عزیز
سال نو هم بر شما میمون و مبارک باشه
خوب جناب امریه تون درست شد؟
محمد جان سلاممنونم عباس جان:گل:
خشکسالی هست اما اینجوری پشت سر هم رو کسی از قدیمی های اینجا به یاد نداره، بهاره نیمه خشک هم خشکسالیه و کلی زمینو میسوزونه اما بهار خشک وحشتناکه
ولی باز هم چاره ای جز صبر نیست
خوشحالم حداقل استانهایی مثل اصفهان یزد کرمان فارس و خراسان ها امسال سال نسبتاً مطلوبی داشته اند.
منونم عباس جان:گل:
خشکسالی هست اما اینجوری پشت سر هم رو کسی از قدیمی های اینجا به یاد نداره، بهاره نیمه خشک هم خشکسالیه و کلی زمینو میسوزونه اما بهار خشک وحشتناکه
ولی باز هم چاره ای جز صبر نیست
خوشحالم حداقل استانهایی مثل اصفهان یزد کرمان فارس و خراسان ها امسال سال نسبتاً مطلوبی داشته اند.