اسم اینجا در شاهنامه اومده!
شبکه 4 رو ببینید
میگم اقا ایشالا من و شوما و هم میریم بالا:ایرانجمن: فقط شما چایی یادت نره اون بالا لازم میشه:خنده2::خجالت2:
ایشالا. اخ اخ مگه بی چایی هم میشه رفت بالا:خنده2:میگم محمد خداییش خیلی ها. توچال 4 هزارتا بود؟حساب کن دوتا توچال + مدبه اینجارو بزاری روهم قد اون میشه:76:
سجاد عزیز به خاطر دیرشدن عذر میخوام، سرعتم خیلی پایینه
اره والا ادم قلبش میاد تو دهنش . من همین کوهای تهران هم که میرم گاهی برخی جاها میترسم بیوفتم پایین . کلا اون ادمایی که میرن اون قله ها جسارت خیلی زیادی دارن . یعنی احتمال مرگ و به جون میخرن برای فتح قله . من که فکر نمیکنم همچین جسارتی داشته باشم .
ولی خیلی دوست دارم دماوند و برم چون شنیدم اگه توچال و کسی بره بالا دماوند هم میتونه بره . اره توچال 4000 هست
اره والا ادم قلبش میاد تو دهنش . من همین کوهای تهران هم که میرم گاهی برخی جاها میترسم بیوفتم پایین . کلا اون ادمایی که میرن اون قله ها جسارت خیلی زیادی دارن . یعنی احتمال مرگ و به جون میخرن برای فتح قله . من که فکر نمیکنم همچین جسارتی داشته باشم .
ولی خیلی دوست دارم دماوند و برم چون شنیدم اگه توچال و کسی بره بالا دماوند هم میتونه بره . اره توچال 4000 هست
سلام محمد جان:گل:
یه سوال از شما که تو کار برف کوهستانی
نروژ حتی تو این روزها و چند روز آینده برای ارتفاع 3900 متری زردکوه بارش ها رو به صورت برف میزنه، در حالی که قبلاً تو سایت چهارمحال خونده بودم که ضریب برف گیری زردکوه 54 درصده
به نظرت ضریب برف گیری کوههایی مثل توچال و زردکوه چقدره؟
سلام بهروز جان
بارشهای زیبا در اصفهان رو بهتون تبریک میگم.
راستی میشه بگید چی نوشته؟