• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
j0llqvm45c5qltdd6n4k.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
تازه فردوسی گفته : چون پا بر فراز کلکچال کرد ز چنگ تهمتن رها یال کرد:زبون:

mohammadsadat

کاربر ويژه
بارش سالانه، مال 92-91 تا تاریخ 24 فروردینه
2d3l83lpjgg9f8te3pm0.png

این جدول دو نکته داره:
1- سال 89-88 پاییز و بهار بارش ها خیلی خوب بود ولی زمستون گرم و نسبتاً خشک بوده و برای استانهایی مثل ایلام و لرستان از نظر جیره آبی(با توجه به تبخیر و از بین رفتن اثر بارش پاییز در اثر گرمی زمستان) میشه اونو مثل سال 90-89 در نظر گرفت.
2- اقلیم جنوب آذربایجان غربی مثل سردشت متفاوت از شمالشه در سالهای اخیر جنوب این استان شرایطش مثل کردستان بوده.

بارش بهار
8n7px9w1i3e6wialtx7.jpg

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
میگم اقا ایشالا من و شوما و هم میریم بالا:ایرانجمن: فقط شما چایی یادت نره اون بالا لازم میشه:خنده2::خجالت2:

ایشالا. اخ اخ مگه بی چایی هم میشه رفت بالا:خنده2:میگم محمد خداییش خیلی ها. توچال 4 هزارتا بود؟حساب کن دوتا توچال + مدبه اینجارو بزاری روهم قد اون میشه:76:

navid-mashhad

کاربر ويژه
شبتون به خیر
بریم با لالایی باران بر روی کانال کولر به خواب بریم!!
همینجوری بباره بارش ذو رقمی ثبت میشه

mohamad$

کاربر ويژه
ایشالا. اخ اخ مگه بی چایی هم میشه رفت بالا:خنده2:میگم محمد خداییش خیلی ها. توچال 4 هزارتا بود؟حساب کن دوتا توچال + مدبه اینجارو بزاری روهم قد اون میشه:76:

اره والا ادم قلبش میاد تو دهنش . من همین کوهای تهران هم که میرم گاهی برخی جاها میترسم بیوفتم پایین . کلا اون ادمایی که میرن اون قله ها جسارت خیلی زیادی دارن . یعنی احتمال مرگ و به جون میخرن برای فتح قله . من که فکر نمیکنم همچین جسارتی داشته باشم .

ولی خیلی دوست دارم دماوند و برم چون شنیدم اگه توچال و کسی بره بالا دماوند هم میتونه بره . اره توچال 4000 هست

mohammadsadat

کاربر ويژه
آقا امیرمحسن عزیز:گل:
غروب فرصت نشد بگم، عکسهاتون واقعاً زیبا بود
زمستون عکس ها و تعریف های مایاک عزممو برای سفر به سپیدان جزم کرد، این عکس های شما هم منو شیفته هزار مسجد کرده
اگه خدا بخواد و عمری باشه در آینده به هر دو سفر میکنم

aznavar

کاربر ويژه
سجاد عزیز به خاطر دیرشدن عذر میخوام، سرعتم خیلی پایینه

بسیار عالی محمد جان. خیلی ممنونم.:گل: امیدوارم بزودی روند خشکی به پایان برسه.
اگه اینجا بالای 400 تا بیاد دوباره چشمه ها جاری میشن و هیچ چیز نمیتونه مثل این خوشحالم کنه

aznavar

کاربر ويژه
اره والا ادم قلبش میاد تو دهنش . من همین کوهای تهران هم که میرم گاهی برخی جاها میترسم بیوفتم پایین . کلا اون ادمایی که میرن اون قله ها جسارت خیلی زیادی دارن . یعنی احتمال مرگ و به جون میخرن برای فتح قله . من که فکر نمیکنم همچین جسارتی داشته باشم .

ولی خیلی دوست دارم دماوند و برم چون شنیدم اگه توچال و کسی بره بالا دماوند هم میتونه بره . اره توچال 4000 هست

آره والا بدجور جسارت میخواد

mohammadsadat

کاربر ويژه

سلام محمد جان:گل:
یه سوال از شما که تو کار برف کوهستانی
نروژ حتی تو این روزها و چند روز آینده برای ارتفاع 3900 متری زردکوه بارش ها رو به صورت برف میزنه، در حالی که قبلاً تو سایت چهارمحال خونده بودم که ضریب برف گیری زردکوه 54 درصده
به نظرت ضریب برف گیری کوههایی مثل توچال و زردکوه چقدره؟

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان:گل:
یه سوال از شما که تو کار برف کوهستانی
نروژ حتی تو این روزها و چند روز آینده برای ارتفاع 3900 متری زردکوه بارش ها رو به صورت برف میزنه، در حالی که قبلاً تو سایت چهارمحال خونده بودم که ضریب برف گیری زردکوه 54 درصده
به نظرت ضریب برف گیری کوههایی مثل توچال و زردکوه چقدره؟

سلام محمدجان سوال سخت کردی . منظورت از ضریب برف گیری دقیق چیه تا نظرم و بگم ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد سادات جان

خواهش میکنم. قابلی نداشت و خیلی خوشحالم که لذت بردید هرچند که عکس هر چقدر هم که زیبا باشه ولی دیدن LIVE تصاویر یه چیز دیگه است که مسلما لنز هیچ دوربینی یک همچین قدرت و وضوحی نداره.

انشاء الله که تشریف بیارید و لذت ببرید دوست خوبم. هنوز اینجا خیلی جاهای زیبا داره و کوههای پر برف که متاسفانه به خاطر صعب العبور بودن و وسعت منطقه در دسترس نیست واسه من.

--------------------------------

سجاد عزیز سلام

عکسهای رعد و برق که گذاشته بودی بسیار زیبا بود.

تنظیماتی که استفاده کردین چی بود و در چه ساعتی از شبانه روز گرفته بودید؟

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام بهروز جان

بارشهای زیبا در اصفهان رو بهتون تبریک میگم.

راستی میشه بگید چی نوشته؟

کنون در کلات است و با مادر است جهاندار با فر و با لشگر است
همان به که سوی کلات و چــَرَم برانیم و منزل کنیم از مـــیم
بگفت و بفرمود تا بگذرند بسوی کلات و چـــَرَم ره برند
به سوی کلات اندر آمد ز راه گرفته همه راه و بیره سپاه
گذر بر کلات هیچ گونه مَــکُن کز آن ره روی خام گردد سَــخُـن

زیک سو بیابان بی آب ونم
کلات از یک سوی وراه جرم

همان به که سوی کلات وجرم
برانیم وبر دل نرانیم غم

چولشکر بیامد به راه جرم
کلات از بروزیر آب میم