• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
شبکه خبر عجب سوتی ای داد.الان به جای اینکه گزارش ضبط شده ی امروز سلامیو نشون بده گزارش دیروز محمد پورو نشون داد!جالب اینجاس که اواخر فیلم تازه متوجه شدن و قطعش کردن!

saeed hh

کاربر ويژه
به نظر من شمال شرق تهران از لحاظ بارش برف و بارون هیچ حرفی در مقابل شمال غرب شهر نداره!!!

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد جان سلام
این سیستم به چهارمحال و بختیاری واقعا حال داد از دیروز تا الان به تناوب داره میباره ،فک کنم تا الان (سال آبی) 460 -470 تا اومده 60 - 70 م م بیشتر از نرمال

سلام ایرج جان:گل:
اتفاقاً تسلی دل من به خاطر وضعیت نیمه غربی کشور، همین وضعیت مناسبیه که شمال فارس کهگیلویه چهارمحال و غرب اصفهان دارن.
چهارمحال اون بارش اواخر اسفند وضعیتشو به خوبی تغییر داد، البته متاسفانه شهر بن و اطرافش و پارک ملی تنگ صیاد(اطراف فرخشهر) کماکان درگیر خشکسالی هستن.

rahsazan

کاربر ويژه
بارش باران -حرم مطهر رضوی
1329541758-Weather-Enghelab-Courtyard-Mashhad.jpg

aznavar

کاربر ويژه
سلام محمد سادات خیر مقدم:گل:
آمار 6 ساله خشکسالی ایلام رو میزاری؟ منظورم میزان سال آبی هر سال بعد از 86

mohammadsadat

کاربر ويژه
شبکه خبر عجب سوتی ای داد.الان به جای اینکه گزارش ضبط شده ی امروز سلامیو نشون بده گزارش دیروز محمد پورو نشون داد!جالب اینجاس که اواخر فیلم تازه متوجه شدن و قطعش کردن!
آره اتفاقاً منم دیدم، متحیر و ذوق زده بودم که دیدم نه اشتباه شده:ناراحت:

mohammadsadat

کاربر ويژه
تو این چند وقت مدام بین یزد و جاهای دیگه در رفت و آمد بودم اما بارش های فوق العاده اواخر اسفند و سامانه 18 فروردین رو ندیدم، اما براتون بگم که یزد داره یکی از بهترین سالهاشو پشت سر میذاره
میبد، رباط پشت بادام و عقدا که رویاییه رویایی شدن و برای میبد یکی از بهترین سالهای 20 سال اخیر بوده، البته بعضی جاها مثل بافق و بهاباد زیر نرمالن و فقط نسبت به سالهای گذشته وضعشون بهتره

حالا تو این شرایط مطلوب یه چیز عجیب براتون بگم اینکه روستای ده بالا(پربارش ترین نقطه استان یزد واقع در پای قله شیرکوه) بارشش زیر نرماله بوده و زمستونشم کم برف بود.

ali.doosti

کاربر ويژه
ممنون مهرداد و محمد و هومن عزیز بابت پاسخ هاتون...
فقط یه چیز نمیدونم چین خوردگی البرز تو اون نقطه چطوره ولی مثلا توشمال غرب نمیتونه نقش یه زاگرس کوچیکو تو سیستم های ورودی ایفا کنه و مانع گسترششون به شرق شه تا حدودی البته...
ویه چیز دیگه فکر کنم جنوب شرق تهران از مهرآبادم.کمتر میباره ها وضع مهرآباد زیادم داغون نیس بالاخره غربه و از کویر دورتر...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا