• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سایت یونانی ها از نظر گرافیکی خوبه. فقط مشکلش اینه که هر ساعت آپدیت نمیشه:

xcxeeasm7glie0nfy8e0.jpg

لینک: http://forecast.uoa.gr/metar.php

mohamad$

کاربر ويژه
شمال غرب کشور و سواحل غربی خزر بدترین وضعیت و نسبت به نرمال دارن تو این فروردین . ایلام و کرمانشاه هم خیلی بد بوده

Dr.ben

کاربر ويژه
ممنون بهزاد جان. دیگه حد داغون بودن اوضاع زیاده که 0.1 میل بارش هم باعث جشن و سرور میشه!

من اینقدر ذوق دارم بعد از مدت ها یه بارونه احتمالا مداوم داره میباره. الان دارم تند تند کارم رو انجام می دم که ساعت 7 برم بیرون به زیر بارون! :8: نکنه تا اون موقع تموم شه!

ماهان.

کاربر ويژه
من اینقدر ذوق دارم بعد از مدت ها یه بارونه احتمالا مداوم داره میباره. الان دارم تند تند کارم رو انجام می دم که ساعت 7 برم بیرون به زیر بارون! :8: نکنه تا اون موقع تموم شه!

تموم که نمیشه. ولی عدد و رقمش هم بالا نمیره! آخرالزمان شده! وسط بیابون ها صد میلیمتر باریده، رشت 27 روزه که فقط 2 میلیمتر باریده! خدا کنه این قضیه سال نکو و بهار واسه امسال صدق نکنه!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان. نحوه درست کردن رو به ما هم میگی؟؟؟ استوانه مدرج کافیه؟؟
سلام آرش جان
تشکر از محمد و ماهان
شما هر ظرفی رو که زیر بارون بزاری و بعد بتونی با خط کش ارتفاع آب جمع شده رو بگیری میشه بارونسنج اما فکر کنم شکلش دایره ای باشه بهتره چون در اکثر موارد تو اینترنت که سرچ کردم دایره بود بجز مواردی که سنسور بارش داشت
اون موردی که محمد گفت درسته و دقت رو بالامیبره منتها همونطور که ماهان گفت، باید سطح بارانگیر 10 برابر سطح جمع آوری آب باشه بعبارتی قطر دایره سطح بارانگیر که مثلا میتونه یه قیف باشه 3.16 برابر قطر ظرف جمع آوری آب باشه در اینصورت هر یک سانتیمتر ارتفاع آب جمع شده داخل ظرف جمع آوری معادل 1 میلیمتر بارش هست و با توجه به اینکه هر سانتیمتر 10 میلیمتر هست، پس دقت بارانسنج 0.1 میلیمتر میشه

ماهان.

کاربر ويژه
دمای ماگدبورگ هم در ساعت 13 به 24+ رسیده که عدد بزرگی برای این موقع از سال به حساب میاد و اگه تا ساعات عصر به وقت محلی به 25.7+ برسه امروز گرمترین روز از 20 شهریور سال گذشته خواهد بود!!

ماهان.

کاربر ويژه
سلام آرش جان
تشکر از محمد و ماهان
شما هر ظرفی رو که زیر بارون بزاری و بعد بتونی با خط کش ارتفاع آب جمع شده رو بگیری میشه بارونسنج اما فکر کنم شکلش دایره ای باشه بهتره چون در اکثر موارد تو اینترنت که سرچ کردم دایره بود بجز مواردی که سنسور بارش داشت
اون موردی که محمد گفت درسته و دقت رو بالامیبره منتها همونطور که ماهان گفت، باید سطح بارانگیر 10 برابر سطح جمع آوری آب باشه بعبارتی قطر دایره سطح بارانگیر که مثلا میتونه یه قیف باشه 3.16 برابر قطر ظرف جمع آوری آب باشه در اینصورت هر یک سانتیمتر ارتفاع آب جمع شده داخل ظرف جمع آوری معادل 1 میلیمتر بارش هست و با توجه به اینکه هر سانتیمتر 10 میلیمتر هست، پس دقت بارانسنج 0.1 میلیمتر میشه

سلام محمد جان
در تایید فرمایشات شما باید بگم همانطور که اساتید می دونن در مقادیر پایین بارش، خطای اندازه گیری بخش بزرگی از عدد بدست اومده میشه و به همین در طول سال دلیل خطای تجمعی بالا میره. مثلن اگه بارش 4 میلیمتر رو 5 میلیمتر اندازه گیری کنیم خطایی 20 درصدی داریم. پس لازمه که دوستان این مورد رو در بارانسنجی رعایت کنند. مطمئنن خطای چشمی و اندازه گیری خیلی از این موارد بیشتره.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد جان
در تایید فرمایشات شما باید بگم همانطور که اساتید می دونن در مقادیر پایین بارش، خطای اندازه گیری بخش بزرگی از عدد بدست اومده میشه و به همین در طول سال دلیل خطای تجمعی بالا میره. مثلن اگه بارش 4 میلیمتر رو 5 میلیمتر اندازه گیری کنیم خطایی 20 درصدی داریم. پس لازمه که دوستان این مورد رو در بارانسنجی رعایت کنند. مطمئنن خطای چشمی و اندازه گیری خیلی از این موارد بیشتره.
:احترام:
سپاس ماهان جان
سفارش بارانسنج از امیرمحسن و هادی گرفتم، باید برم دنبال وسایلش:خنده1:
باید دوتا استوانه مدرج یا قیف و بشر با نسبت مساحت 10 پیدا کنم
این لینک نمونه ای از بارانسنجها رو نشون میده که فکر کنم باران سنج خانگین
http://rainlog.org/usprn/html/main/choosing-a-gauge.jsp

ali.doosti

کاربر ويژه
تا 192 ساعت آینده- آپدیت جدید:

13042306_2_1506.gif
عاغا این چه وضشه مگه ما دل نداریم :140:
یه بنده خدایی نیس سفارش مارو منه عایا؟
سلام دوستان و تبریک فراوان به دوستان مشهدی و تهرانی مخوصا جزین رقیب سرسخت قوچان :D
از آبادان در خدمتتون هستم هوا صاف و گرم...

ماهان.

کاربر ويژه
:احترام:
سپاس ماهان جان
سفارش بارانسنج از امیرمحسن و هادی گرفتم، باید برم دنبال وسایلش:خنده1:
باید دوتا استوانه مدرج یا قیف و بشر با نسبت مساحت 10 پیدا کنم
این لینک نمونه ای از بارانسنجها رو نشون میده که فکر کنم باران سنج خانگین
http://rainlog.org/usprn/html/main/choosing-a-gauge.jsp

من دوره ی جوونی ام بارون سنجی می کردم :دی
یه بار ظرفو از ساعت 13 گذاشتم و تا 9 صبح فرداش 95 میلیمتر باریده بود، با احتساب مدت زمانی که اندازه گیری نکردم از صد هم بیشتر می شد، اما هر دو ایستگاه رشت بارش 75 میلیمتری ثبت کردند!!

ali.doosti

کاربر ويژه
این موقع که میشه تصویر ماهواره و تشکیل ابراش زیباس...
یه ابر نزدیک تهران تشکیل شدو الان رو تهراه بارش نداره؟

rahsazan

کاربر ويژه
من دوره ی جوونی ام بارون سنجی می کردم :دی
یه بار ظرفو از ساعت 13 گذاشتم و تا 9 صبح فرداش 95 میلیمتر باریده بود، با احتساب مدت زمانی که اندازه گیری نکردم از صد هم بیشتر می شد، اما هر دو ایستگاه رشت بارش 75 میلیمتری ثبت کردند!!
من در جوانی بادسنج و بادنمای دست ساز داشتم اما بطور رسمی از پریروز بارانسنجی انجام میدم
ماشالله بارونای رشت اصل بارونن! یه دوره بارشی 2 3 روزه رشت، سال آبی نرمال مارو جواب میده
من اولین باری که بارون سنگین رشت رو دیدم وحشت کردم، فکر کنم آبان 82 بود و دانشجوی ترم 1 بودم

ماهان.

کاربر ويژه
من در جوانی بادسنج و بادنمای دست ساز داشتم اما بطور رسمی از پریروز بارانسنجی انجام میدم
ماشالله بارونای رشت اصل بارونن! یه دوره بارشی 2 3 روزه رشت، سال آبی نرمال مارو جواب میده
من اولین باری که بارون سنگین رشت رو دیدم وحشت کردم، فکر کنم آبان 82 بود و دانشجوی ترم 1 بودم

بدترین سال رو رشت بودین، 82 فقط یه روز برفابه بارید، اگه اشتباه نکنم 23 آذر بود. برف بعدیش 17 فروردین 83 بود که حدود نیم ساعت بارید و سقف‌ها رو سفیدپوش کرد. البته شما که دانشگاه گیلان بودین احتمالن اون سمت کمی بیشتر از سطح شهر باریده بود.

ماهان.

کاربر ويژه
من این عکس رو خیلی دوست دارم. جاده‌ی تنگ و پرپیچ و خم سنندج به کامیاران. 7 فروردین.

DSC_0066.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
بدترین سال رو رشت بودین، 82 فقط یه روز برفابه بارید، اگه اشتباه نکنم 23 آذر بود. برف بعدیش 17 فروردین 83 بود که حدود نیم ساعت بارید و سقف‌ها رو سفیدپوش کرد. البته شما که دانشگاه گیلان بودین احتمالن اون سمت کمی بیشتر از سطح شهر باریده بود.
آره برفابه آذر 82 یادمه، منتها فروردین 83، فکر کنم بیستم به بعد اومدم رشت
(یه دوست بسیار عزیز رشتی هم دارم که اونهم به هواشناسی خیلی علاقمنده البته الان رشت نیست و به آلمان نزدیکتره!) اون زمان با هم هوای رشت و رو مورد تحلیل و بررسی قرار میدادیم و از سال 76 به نیکی یاد میکرد و فکر کنم در مورد سال 82 اصلا نظر مساعدی نداشت
عکسهای بهمن 83 رو هم برام فرستاد و واقعا هنوز که هنوزه اون عکسها رو میبینم انگار که بار اولیه که میبینمشون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا