• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
6xbbu4lzarbqw8il2e1.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر رو نگاه کنید دوستان

واقعا حیرت آوره که چطور هوای گرم و مرطوب از خلیج عدن به سمت مرکز سایکلون بر روی مدیترانه کشیده میشه!!!

o136w54ibarhx729srqz.jpg

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
با این بارشای روزای اخیر رتبه بارشی تهران بین مراکز استان 1 پله بالا رفت . از شیراز جلو زد و 6 شد . چند میلیمتری از ایلام کمتره . ایلام هم کاملا زیر نرمال اومده متاسفانه .

پسرخاله

کاربر ويژه
این تصویر رو نگاه کنید دوستان

واقعا حیرت آوره که چطور هوای گرم و مرطوب از خلیج عدن به سمت مرکز سایکلون بر روی مدیترانه کشیده میشه!!!

o136w54ibarhx729srqz.jpg
به نظر این روند به نفعه ما هم باشه فکر کنم بارشای طلایی در راهه ایرانه ما باشه درسته امیر جان؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به نظر این روند به نفعه ما هم باشه فکر کنم بارشای طلایی در راهه ایرانه ما باشه درسته امیر جان؟

درسته هومن عزیز.

بارشهای خوبی در راه کشور عزیزمون هست و به گفته ایرج عزیز استانهای شما غرب در دامنه شدت و پیک بارشها خواهد بود.:گل:

IRAJ1

کاربر ويژه
به نظر من و با توجه به تجربیات بارشهای اوایل هفته آینده در جنوب غرب بیشتر از پیش بینی ها خواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

هنوز موفق نشدم هیچ نقشه ای ببینم ، نمیدونم چی شده ، آخه فکر کنم کل پهنای باند ایرانسل کلات رو من استفاده میکردم و مثل فرفره کار میکرد ولی از ظهر به این طرف دیگه عکسهای فوروم رو هم نصفه باز میکنه یا اصلا باز نمیکنه!!!!!

برفی

کاربر ويژه
محمد جان

هنوز موفق نشدم هیچ نقشه ای ببینم ، نمیدونم چی شده ، آخه فکر کنم کل پهنای باند ایرانسل کلات رو من استفاده میکردم و مثل فرفره کار میکرد ولی از ظهر به این طرف دیگه عکسهای فوروم رو هم نصفه باز میکنه یا اصلا باز نمیکنه!!!!!

حاجی اگه موفق شدید ما راهم بی خبر نزار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا