• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
ما هم رفتنی‌ شدیم، فردا صبح علی‌الطلوع از رشت و جمعه صبح از میهن اسلامی.

به قول یه فرمانده‌مون در دوره‌ی آموزشی انزلی، الان رفتن ما با ناخداست و برگشتن‌مون با خدا!

این روز آخری گفتیم از رشت عکس بگیریم که بعدش حسرت به دل نمونیم!

خیابون بازسازی شده‌ی اعلم‌الهدی‌

مشاهده پیوست 27851

سفر بی خطر ماهان جان

mahmood600

کاربر ويژه
IT1lZAISI8rb2

mahmood600

کاربر ويژه
ما هم رفتنی‌ شدیم، فردا صبح علی‌الطلوع از رشت و جمعه صبح از میهن اسلامی.

به قول یه فرمانده‌مون در دوره‌ی آموزشی انزلی، الان رفتن ما با ناخداست و برگشتن‌مون با خدا!

این روز آخری گفتیم از رشت عکس بگیریم که بعدش حسرت به دل نمونیم!

خیابون بازسازی شده‌ی اعلم‌الهدی‌

مشاهده پیوست 27851

خداوند پشت و پناهت باشد ماهان جان مواظب خودت باش:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

امروز تصمیم گرفتم تا به هر قیمتی شده بعد از اتمام ساعت کار سایت دل به دریا بزنم و تا جائیکه می تونم به نواحی جنگلی هزار مسجد نزدیک بشم. هوا مرطوب و سرد و آسمون هم تمام ابری بود ، هرچند که در تصاویر ماهواره هم ابری به چشم نمیخورد.

در حدود 30 کیلومتر به سمت غرب در جاده کلات - درگز راندم تا اینکه یک جاده انحرافی در سمت چپ جاده با کشش بسیار زیادی توجهم رو جلب کرد. در پیچ خم این جاده کوهستانی و سرسبز به مسیرم ادامه دادم . در حاشیه این مسیر رودخانه ای قرار داشت که چشم انداز بسیار زیبایی از شالیزارهای وسیع و شالیکارانی که در حال آماده سازی زمینهاشون بودند ، قرار داشت .

سرانجام بعد از چند بده –بستون به سمت سرشاخه اصلی یک رودخانه پر آب و خروشان که آب بسیار زلالی هم داشت سرازیر شدم تا اینکه به روستاهای رباط و پس از اون به بابا رمضان رسیدم که بقعه متبرکه ای به همین نام هم در این مکان وجود داشت. ماشین رو جلوی آرامگاه پارک کردم و دل به جوش و خروش رودخانه ای بسیار زیبا و فراموش نشدنی سپردم.

هرچند که شانس با من یار نبود و در ابتدای مسیر شارژ دوربین عکاسیم تموم شد و بدلیل حجم بالای آب و وجود آبشاری بزرگ نتونستم به سمت جنگلهای حفاظت شده هزار مسجد پیشروی کنم ولی بازهم خدا رو شکر میکنم تا تونستم یک روز زیبای دیگه رو در زندگیم تجربه کنم و از اینهمه زیبایی خداددادی استفاده کنم و لذت ببرم.

ولی اگه خدا بخواد حتما در آینده باز خواهم گشت و ادامه مسیر این رودخانه رو که در حدود 20 کیلومتر طول داره رو درخواهم نوردید.

چند عکس هم تهیه کردم که در پست بعدی به همه شما خوبان و عزیزان تقدیم میکنم.

آخرین ویرایش:

Fooladi

کاربر ويژه
دوستان به نظرتون چقدر این برداشت من صحیحه؟

وقتی که جت استریم ها شکافته میشن امکان ایجاد سردچال یا سایکلون جدا یا کنده شده بیشتر میشه و سایکلون ایجاد شده معمولا مماس با جت استریم زیرین جابجا میشه
همچنین مراکز پر ارتفاعی که از پشته ها جدا میشن در این وضعیت بوجود میان و اونها هم مماس میشن با جت استریم بالایی.

چرخش سردچال ها خلاف عقربه های ساعته و مراکز گرم پرارتفاع ساعتگرد. تو این وضعیت که گفتم بیشتر به چرخش خودشون ادامه میدن:

سلام
خدا رو شکر که زلزله ای که حتی اینجا احساس شد خسارات زیادی نداشت

هنوز هیچ پیغامی از دیشب تا حالا نخوندم ولی نقل قولی نداشتم کسی نظری نداشت منو از توهم دربیاره؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق گفته استاندار استان سيستان وبلوچستان زلزله 7.7 ريشتري سروان در ايران تنها 1 كشته داشت كه خانمي بود كه به دامنه كوه ها رفته بود.

rahsazan

کاربر ويژه
سعیدی:
[FONT=BNazanin_Mehr]احتمال تغییر در فعالیت آتشفشان تفتان/ خروج دود از آتش فشان عادی است
زاهدان - خبرگزاری مهر: کارشناس زمین شناسی با اشاره به ژرفای زیاد زمین لرزه سراوان گفت: امکان تغییر در فعالیت آتشفشان تفتان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالله سعیدی در خصوص ارتباط آتش فشان نیمه فعال تفتان با زمین لرزه سراوان اظهارداشت: آتشفشان تفتان در جنوب شرق ایران از جمله آتش فشانهای نیمه فعال کشور محسوب می شود که به صورت عادی هم همیشه دود گوگرد در قالب دود سفید رنگ از آن خارج می شود اما اینکه بگوئیم این آتش فشان موجب بروز زمین لرزه شده باید بررسی شود و در نگاه اول نیز بعید است.
وی تصریح کرد: اما اینکه گفته شود زمین لرزه 7.5 ریشتری سراوان امکان دارد بر روی فعالیت این آتش فشان تاثیر بگذارد دور از انتظار نیست و باید منتظر آینده بود.
سعیدی ادامه داد: این زمین لرزه می تواند در رفتار این آتش فشان تاثیر گذار باشد در کنار اینکه می تواند در فعال کردنش اثر بگذارد همچنین می تواند فعالیت کنونی آن را نیز کاهش دهد.
وی با اشاره به ژرفای زمین لرزه افزود: ژرفای 90 کیلومتری می توان بر روی این کوه آتش فشان موثر باشد همچنین این زمین لرزه نمی توان به صورت مستقیم متاثر از زمین لرزه بوشهر باشد اما شواهد علمی می گوید که یک زمین لرزه می تواند روی گسلهای فعال مجاور تاثیر بگذارد و به اصطلاح زمین شناسان احساس هم دردی کنند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سه شنبه 27 فروردین 1392 به سوی هزار مسجد از مسیر رباط - بابا رمضان و لائین کهنه:

4cb85mjsktpp6h33z5gy.jpg

idv6vflwjrqom9vncota.jpg

8z3rs6jprxnxxb3dm1c3.jpg

mh88yf8d9r0x4s8il094.jpg

fdudsifjd1dxtwx1n6.jpg

mdzydcg0zcx8m5oiei6t.jpg

f9a7hs7drq1rxn81o2l.jpg

h21n02am9u79u7gnrvap.jpg

اینهم یک پرورش ماهی قزل آلا در حاشته رودخانه مذکور بهمراه یک قزل آلای چاق و چله:

g0rz20n6ta2uj2a9n9n5.jpg

564s99c2m851ut3v6l6.jpg

و لحظه دلگیر بدرود من با این مکان زیبا :ناراحت: و معلوم نیست دیگه کی این سعادت نصیب من بشه:

jhau319w9kgd5z93nv.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سعیدی:
[FONT=BNazanin_Mehr]احتمال تغییر در فعالیت آتشفشان تفتان/ خروج دود از آتش فشان عادی است
زاهدان - خبرگزاری مهر: کارشناس زمین شناسی با اشاره به ژرفای زیاد زمین لرزه سراوان گفت: امکان تغییر در فعالیت آتشفشان تفتان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالله سعیدی در خصوص ارتباط آتش فشان نیمه فعال تفتان با زمین لرزه سراوان اظهارداشت: آتشفشان تفتان در جنوب شرق ایران از جمله آتش فشانهای نیمه فعال کشور محسوب می شود که به صورت عادی هم همیشه دود گوگرد در قالب دود سفید رنگ از آن خارج می شود اما اینکه بگوئیم این آتش فشان موجب بروز زمین لرزه شده باید بررسی شود و در نگاه اول نیز بعید است.
وی تصریح کرد: اما اینکه گفته شود زمین لرزه 7.5 ریشتری سراوان امکان دارد بر روی فعالیت این آتش فشان تاثیر بگذارد دور از انتظار نیست و باید منتظر آینده بود.
سعیدی ادامه داد: این زمین لرزه می تواند در رفتار این آتش فشان تاثیر گذار باشد در کنار اینکه می تواند در فعال کردنش اثر بگذارد همچنین می تواند فعالیت کنونی آن را نیز کاهش دهد.
وی با اشاره به ژرفای زمین لرزه افزود: ژرفای 90 کیلومتری می توان بر روی این کوه آتش فشان موثر باشد همچنین این زمین لرزه نمی توان به صورت مستقیم متاثر از زمین لرزه بوشهر باشد اما شواهد علمی می گوید که یک زمین لرزه می تواند روی گسلهای فعال مجاور تاثیر بگذارد و به اصطلاح زمین شناسان احساس هم دردی کنند.

نوع گسل بوشهر از نوع فشاري هست ولي گسل مسبب زلزله 7.5 ريشتري سروان از نوع نرمال ه. و كلا مجزا از هم بوده و هيچ گونه ارتباطي به هم ندارن.

در مورد فعال شدن تفتان ممكنه تاثيرش رو بزاره. به مانند يك نوشابه گازدار كه اون رو تكون مي ده و گاز كربونيك از داخل نوشابه آزاد ميشه و باعث كف كردن و بالا اومدن نوشابه ميشه. در بررسي ها مشخص شده برخي فعاليت آتشفشان ها به دنبال بروز يك زلزله چند ماه قبل از فوران فعال شدن.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بهروز عزیز

خیلی ممنون .

تندوره که از لائین کهنه راه آدم رو یا ماشین رو نداره و مسیر صعب العبوره ولی در یک امتداد قرار دارند.

در ضمن اون عکس آخری هر چند که موبایل گرفتم و قشنگ نشده ولی همون جایی هست که مشغول صرف چای بودیم.:گل:

واقعا قشنگه مخصوصاً عکس سوم.دشتهای سبز و درخت‌های آرس،پارک تندوره هم از طرف لأیین کهنه راه داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا