• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اگه الگوهاي فعلي تداوم داشته باشن طي روزهاي شنبه و يكشنبه در سطح شهر تهران در برخي مناطق احتمال وقوع سيلاب وجود داره. البته باز هم مي گم منوط به تداوم الگو نقشه هاي فعلي تا اون زمان هست.

ali.doosti

کاربر ويژه
مردم کراچی و دبی بر اثر زلزله ایران از خانه های خود خارج شدند...
واقعا جای شکر داره که تو شهر رخ نداد...

w49ng1uht1kqi2wu0ip4.jpg

vo6hjkxrik10r96bt24.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
سلام تا خبر زلزله رو دیدم و شدتشو شنیدم گفتم وای الان کلی مردن ولی عمقش زیاد بوده شانس اوردن!!

در ضم چند صفحه از پستای دوستان رو در مورد زلزله تهران خوندم اول بگم اگه بیاد فقط مردم جنوب شهر میمیرن به نقاط مرکزی متمایل به بالا چیزی نمیشه !:خنده2: انگار همین دیروز بودش تو گفتوگوی ازاد پی تی اون موقع که هنوز پاکش نکرده بودن بخاطر دستور اکید از بالا نمیدونم کجای تهران زلزله امد همه از کل کشور امدن گفتن چه بد وفلان و بهمان بد یکی امد گفت اگه تهران زلزله بیاد کشور از هم میپاچه و دولت فلان میشه دقیق پنج دیقه کسی پست نزدش بد همه امدن گفتن اگه این اتفاق باعث بشه ن... از بین بره همه امدن گفتن خدا کنه تهران زلزله شدید بیادش بدش به تهرانی ها میگفتن هم شما راحت میشد هم ما عجب ملتی داریم:خنده2:

اهان زلزله ورزقان بودش تابستونم بود چه زود گذشتش!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان من نتيجه جمع كردن 9 سال فصلنامه و ماهنامه سازمان هواشناسي رو در غالب جداولي براي بارش فصل استان تهران از سال 83 تا 91 ارائه دادم:

http://tehmet.ir/category/25

به اميد خدا آمار سال آبي و همينطور سال شمسي رو هم منتشر مي كنم.

nojeana

کاربر ويژه
نمیدونم چقدر با نظر من موافقید ؟
هرچند که نظر بنده ، ازنظر علمی شاید اشتباه باشه ولی :
معمولا اکثر زلزله ها زمانی که هوا به شکل ناملموسی گرم میشه و بیشتر در فصل بهار اتفاق میفته !
زلزله خرداد ماه 6-7 سال پیش پایتخت
زلزله فروردین ماه دوسه سال پیش آمل
زلزله دی ماه بم
زلزله تابستان آذربایجان
و... !
که در این موارد اشاره شده هوا به شکل ناملموسی گرم بود !
ولی زلزله بروجرد من یادمه شبش کلی بارون باریده بود و دما تا سر حد برف کم شده بود و خیلی هم سرد بود

برفی

کاربر ويژه
مهرداد جان با توجه به نقشه های فعلی ایا شهر اصفهان هم بارشی داره یا نه.منظورم اوایل هفته اینده است

سلام دوستان...
کلی عکس از ابرهای زیبای عصر امروز بوشهر براتون آوردم.................
:گل:
یکی یکی آپلود میکنم...
عصر امروز اسمان منطقه ما هشت هشتم cb بود....
رگبار خفیفی هم داشتیم....

امروز خدا رو شکر بوشهر نلرزید.....
ولی زلزله شدیدی اومده سراوان....
شاید زبونم لال فردا نوبت ما باشه........
:فرار:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شرايط بارش چندان فراهم نيست اما شرايط وقوع رعد و برق نسبتا در حد مطلوب هست:

xhvooc24kzi5gg3p1vwr.gif

saeed hh

کاربر ويژه
طبق مانت های دوستان ما در دبی در سایت فرارو حالا نمیدونم درسته یا نه برادران مصری ما بعداز خبر شنیدن زلزله شدید در ایران به شادی و پایکوبی پرداختن!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا