• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم آخرین تصویر ماهواره ای محل وقوع زلزله روز گذشته و صبح امروز و بدرود تا بعد:

kzhx50mvfqed7l8bsim.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بالاخره مولفه اقيانوسي شاخص النينو _نوسان جنوبي (انسو) به فاز نچرال (عادي) خودش باز گشت. اما مولفه ي اتمسفري اين شاخص به دليل فعاليت قوي شاخص مادن جوليان بسيار متغيير شده و اين براي 2 ماه اخير تداوم داشته!!!!

nojeana

کاربر ويژه
سه شنبه 27 فروردین 1392 به سوی هزار مسجد از مسیر رباط - بابا رمضان و لائین کهنه:
اینهم یک پرورش ماهی قزل آلا در حاشته رودخانه مذکور بهمراه یک قزل آلای چاق و چله:
g0rz20n6ta2uj2a9n9n5.jpg

564s99c2m851ut3v6l6.jpg

و لحظه دلگیر بدرود من با این مکان زیبا :ناراحت: و معلوم نیست دیگه کی این سعادت نصیب من بشه:
بسیار زیبا
این قزل آلا فکر کنم برای زاد آوری ه و ماده هست و شاید تا 2 سال عمرشه
سال 79 پرورش ماهی داشتیم البته شراکت بود و شرکاء ناجور بودند و البته فامیل , خوب اون زمان من دانشجو بودم و نمی تونستم زیاد سر بزنم و در نهایت اختلاف شد و من کنار کشیدم قانونی هم کاری نکردیم چون نمی شد اونم یه جائی شبیه این بود.
ولی قزل آلا با این همه غذاهای عجیب غریب که جدیدا بهشون می دن همون قضیه مرغ هورمونی شده

mohamad$

کاربر ويژه
:گریه:

بارانسنجي هاي استان تهران مبناي وزارت نيرو

62o37pa1bhm48kc6g5sp.png

بالاخره رودک شد 400 . هنوزم کلی زیر نرمال هست . تا پایان سال ابی باید 170 میل دیگه بباره تا بشه نرمال یعنی 570:سکوت:

پلور هم باید تا پایان سال ابی 210 میل دیگه بباره تا بشه نرمال . 605 میل

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بالاخره رودک شد 400 . هنوزم کلی زیر نرمال هست . تا پایان سال ابی باید 170 میل دیگه بباره تا بشه نرمال یعنی 570:سکوت:

پلور هم باید تا پایان سال ابی 210 میل دیگه بباره تا بشه نرمال . 605 میل

محمد اينو ديدي:

http://tehmet.ir/post/920

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
تهران ارتفاع برف در مقایسه با هفته های پیش 500 متر پایینتر اومده 2550 متری الان با وجود پشت سر گذاشتن 2 روز افتابی هنوز از برف بهاری پوشیده از برفه

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
احتمالا 2600 متری حداکثر دمایی کمتر از 3 درجه داره که برفای رو به افتاب تاب تحمل افتاب رو داشتن واقعا زیبا و باشکوه این ارتفاعات در کنار کلانشهر تهران

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
امیدوارم در هفته اینده با کاهش دمای بیشتر ییلاقات تهران که همینک تمامی درختا شکوفه دار هستن (2400 متری) شاهد ریزش اخرین برف نیمه سنگین بهاری باشند

mohamad$

کاربر ويژه
احتمالا 2600 متری حداکثر دمایی کمتر از 3 درجه داره که برفای رو به افتاب تاب تحمل افتاب رو داشتن واقعا زیبا و باشکوه این ارتفاعات در کنار کلانشهر تهران

درود بر شما

اره الان تا یکم پایینتر از این اردوگاه کلکچال سفیده تقریبا . 2500 . البته سامیار جان اونجا ها این چند روز اکثرا تو ابر بوده ها همرفت ها اجازه نمیداد افتاب بهشون بخوره . الان خط برف شمال شرق کوها پایینتره . همین الان دامنه جنوبی اکثر کوهای فلات ایران برفاشون رو به موت هست ولی اینجا حدود 1500 متر منطقه پوشیده از برف وجود داره . دامنه شمالی توچال هم که حتما الان پوشیده از برفه سنگینه

nojeana

کاربر ويژه
دشت نهاوند هم از شرق تا غرب و در فاصله کمتر از 10 کیلومتر اختلاف بارش 100 میلی داره ایستگاه وراینه جنوب غرب نهاوند و ایستگاه وسج شرق نهاوند ه
dfssjid0jutskv82fc3b.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب الگوها قدري بارش هاي البرز جنوبي رو تضعيف كردن با اين وجود هنوزم براي روزهاي شنبه و يكشنبه بارش هاي به نسبت مطلوبي براي البرز جنوبي داريم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ديروز زلزله اي به بزرگي 2 ريشتر حوالي ظهر در ري در استان تهران اتفاق افتاد. فواصل رو مركز به اين شرح است:

10 كيلومتري ري

11 كيلومتري مركز تهران

16 كيلومتري تجريش

اين زلزله با حداكثر بزرگاي 2.2 ريشتر و در عمق 14 كيلومتري از سطح زمين رويداد.

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
مشهد
Thursday18 April
Long term forecast
[TH]Friday19 April[/TH]
[TH="class: weekend, bgcolor: #ADD4E4"]Saturday20 April[/TH]
[TH="class: weekend, bgcolor: #ADD4E4"]Sunday21 April[/TH]
[TH]Monday22 April[/TH]
[TH]Tuesday23 April[/TH]
[TH]Wednesday24 April[/TH]
[TH]Thursday25 April[/TH]
[TH]Friday26 April[/TH]

[TR]
[TD]
03d.png
[/TD]
[TD]
03d.png
[/TD]
[TD]
03d.png
[/TD]
[TD]
03d.png
[/TD]
[TD]
02d.png
[/TD]
[TD]
09.png
[/TD]
[TD]
05d.png
[/TD]
[TD]
09.png
[/TD]
[TD]
05d.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: temperature plus"]19°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]17°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]13°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]15°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]22°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]13°[/TD]
[TD="class: temperature plus"]15°[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.0 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]0.6 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]0.7 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]0 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]0.6 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]1.7 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]9 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]1.0 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[TD]1.6 mm precipitation per 24 hours[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
vindpil.0050.115.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0050.115.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.110.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.110.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.190.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.120.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0000.095.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0000.175.png
[/TD]
[TD]
vindpil.0025.110.png
[/TD]
[/TR]

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
واكنش جان كري به وقوع زمين لرزه در ايران

جان كري وزير امور خارجه آمريكا در گفتگويي با رسانه هاي اين كشور به وقوع زمين لرزه روز گذشته در ايران واكنش نشان داد.

1008967_615.jpg

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از اليوم السابع:جان كري در گفتگو با رسانه هاي آمريكايي به خانواده قرباني زمين لرزه سراوان تسليت گفت.

وي در ادامه با بيان اينكه در اين شرايط سخت آماده كمك به ايران وپاكستان هستيم افزود براي همكاري با اين دو كشور ومقابله با پيامدهاي زمين لرزه روز گذشته،دست ياري خود را دراز مي‌كنيم.

گفتني است روز گذشته زمين لرزه اي مهيب با قدرت بيش از 7ريشتر شهر سراوان از توابع استان سيستان وبلوچستان وقسمت هايي از پاكستان وچند كشور عربي حوزه خليج فارس را لرزاند.

nojeana

کاربر ويژه
دشت نهاوند هم از شرق تا غرب و در فاصله کمتر از 10 کیلومتر اختلاف بارش 100 میلی داره ایستگاه وراینه جنوب غرب نهاوند و ایستگاه وسج شرق نهاوند ه
dfssjid0jutskv82fc3b.jpg
بررسی آماری بارش استان همدان نشون می ده کسر بارش 30% ( سال 86 ) با توجه به اون چیزی که من دیدم خیلی زیاده و چشمگیره رودخونه ها نصف شدند و دیم خشک شد و ...
حالا حساب کن امسال ایلام و کرمانشاه و حتی لرستان با کسر بارش تا 30% موجه اند و جالبه تنها استانی که کسر نداره گلستان ه و افزایش بارش تو همه ایستگاه هاش داره بقیه استان ها حتی خراسان افزایش بارش ها پراکندگی داره و همه ایستگاه ها رو شامل نمی شه
خوب آمار بارش استان همدان از سال 86
این سال 86 ه
ivregy5cndb99rxt9hgy.jpg
و
87
tr7z6a80wbhcptnjwbo.jpg

88
t14xcjnn5dp0wtqs3jsp.jpg

89
7ihx2qp11qimc00soqq.jpg

90
loqp69qu5mhhuwkbn1h.jpg

92 تا انتهای فروردین
jfdwuyps05tysc2q6m.jpg

و فقط می گم مثلا سال 86 که کاهش بارش 30% و خشکسالی داشتیم یاده تو ملایر حتی کشاورزا تو جنگ آب یک نفر هم کشته بودند یادمه برا آبیاری باغ گردومون تو نهاوند با وجودیکیه رودخونه بالا سرشه باید کلی بدبختی می کشیدی با ملت
خوب خشکسالی یعنی 30% کاهش بارش که امسال اکثر ایستگاه های غربی از ایلام و لرستان تا کرمانشاه و کردستان باهاش مواجه اند خدا بهشون کمک کنه اقلا بارش های بهار خوب بشه اقلا دیم ها خشک نشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ما هم رفتنی‌ شدیم، فردا صبح علی‌الطلوع از رشت و جمعه صبح از میهن اسلامی.

به قول یه فرمانده‌مون در دوره‌ی آموزشی انزلی، الان رفتن ما با ناخداست و برگشتن‌مون با خدا!

این روز آخری گفتیم از رشت عکس بگیریم که بعدش حسرت به دل نمونیم!

خیابون بازسازی شده‌ی اعلم‌الهدی‌

درود ماهان جان
سفر بی خطر، امیدوارم بدون مشکل برسی، جای ما رو هم حسابی خالی کن، من یکی که عاشق پرواز هوای طولانی مدت هستم.

nojeana

کاربر ويژه
درود ماهان جان
سفر بی خطر، امیدوارم بدون مشکل برسی، جای ما رو هم حسابی خالی کن، من یکی که عاشق پرواز هوای طولانی مدت هستم.
خوب ایشاله قراره بگرخید ماهان
ایشاله خوش باشید و موفق
و صد البته گرخش بی خطر
ما هم دعا کنید بگرخیم دیگه خسته شدم

nojeana

کاربر ويژه
جالبه بدونید ایلام بین 30% تا 90% در استانش با کسر بارش مواجه ه که خیلی وحشتناکه و با توجه به اقلیمش بعید هم می دونم اردیبهشت جبران بشه اگه بیشتر نشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا