Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
اینهم آخرین تصویر ماهواره ای محل وقوع زلزله روز گذشته و صبح امروز و بدرود تا بعد:
بسیار زیباسه شنبه 27 فروردین 1392 به سوی هزار مسجد از مسیر رباط - بابا رمضان و لائین کهنه:
اینهم یک پرورش ماهی قزل آلا در حاشته رودخانه مذکور بهمراه یک قزل آلای چاق و چله:
و لحظه دلگیر بدرود من با این مکان زیبا :ناراحت: و معلوم نیست دیگه کی این سعادت نصیب من بشه:
:گریه:
بارانسنجي هاي استان تهران مبناي وزارت نيرو
بالاخره رودک شد 400 . هنوزم کلی زیر نرمال هست . تا پایان سال ابی باید 170 میل دیگه بباره تا بشه نرمال یعنی 570:سکوت:
پلور هم باید تا پایان سال ابی 210 میل دیگه بباره تا بشه نرمال . 605 میل
محمد اينو ديدي:
http://tehmet.ir/post/920
احتمالا 2600 متری حداکثر دمایی کمتر از 3 درجه داره که برفای رو به افتاب تاب تحمل افتاب رو داشتن واقعا زیبا و باشکوه این ارتفاعات در کنار کلانشهر تهران
Thursday18 April |
---|
بررسی آماری بارش استان همدان نشون می ده کسر بارش 30% ( سال 86 ) با توجه به اون چیزی که من دیدم خیلی زیاده و چشمگیره رودخونه ها نصف شدند و دیم خشک شد و ...دشت نهاوند هم از شرق تا غرب و در فاصله کمتر از 10 کیلومتر اختلاف بارش 100 میلی داره ایستگاه وراینه جنوب غرب نهاوند و ایستگاه وسج شرق نهاوند ه
ما هم رفتنی شدیم، فردا صبح علیالطلوع از رشت و جمعه صبح از میهن اسلامی.
به قول یه فرماندهمون در دورهی آموزشی انزلی، الان رفتن ما با ناخداست و برگشتنمون با خدا!
این روز آخری گفتیم از رشت عکس بگیریم که بعدش حسرت به دل نمونیم!
خیابون بازسازی شدهی اعلمالهدی
خوب ایشاله قراره بگرخید ماهاندرود ماهان جان
سفر بی خطر، امیدوارم بدون مشکل برسی، جای ما رو هم حسابی خالی کن، من یکی که عاشق پرواز هوای طولانی مدت هستم.