• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

زمین لرزه‌ای 7.5 ریشتری ديروز شهرستان سراوان را لرزاندکه خوشبختانه تاکنون هیچ کشته‌ای نداشته است.

1009640_785.jpg

1009641_795.jpg

1009642_712.jpg

1009643_542.jpg

1009644_666.jpg

1009645_334.jpg

1009646_874.jpg

1009647_257.jpg

1009654_700.jpg

1009655_909.jpg

1009656_567.jpg

1009657_127.jpg

1009658_982.jpg

1009659_335.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بارش برف در مناطق مرتفع استان اردبیل

(IRDT)
Temp.WindchillDew PointHumidityPressureVisibilityWind DirWind SpeedGust SpeedPrecipEventsConditions
7:20 AM2.0 °C-3.4 °C1.0 °C93%1013 hPa8.0 kmNE25.9 km/h / 7.2 m/s -N/AFog , RainLight Rain Showers
7:30 AM - - -N/A% -8.0 kmNE25.9 km/h / 7.2 m/s -N/AFog , RainLight Rain Showers
8:20 AM2.0 °C-3.8 °C2.0 °C100%1012 hPa8.0 kmENE29.6 km/h / 8.2 m/s -N/AFog , RainLight Rain
8:30 AM2.0 °C-3.8 °C2.0 °C100%1012 hPa8.0 kmENE29.6 km/h / 8.2 m/s -N/AFog , RainLight Rain
9:20 AM2.0 °C-4.1 °C2.0 °C100%1012 hPa3.0 kmENE33.3 km/h / 9.3 m/s -N/AFogPatches of Fog
9:30 AM2.0 °C-4.1 °C2.0 °C100%1012 hPa3.0 kmENE33.3 km/h / 9.3 m/s -N/AFogPatches of Fog
10:00 AM3.0 °C-2.8 °C3.0 °C100%1012 hPa10.0 kmENE33.3 km/h / 9.3 m/s -N/AFogScattered Clouds
10:20 AM3.0 °C-3.0 °C3.0 °C100%1012 hPa10.0 kmENE35.2 km/h / 9.8 m/s -N/AFogScattered Clouds
10:30 AM3.0 °C-3.0 °C3.0 °C100%1012 hPa10.0 kmENE35.2 km/h / 9.8 m/s -N/AFogScattered Clouds
11:00 AM4.0 °C-1.7 °C3.0 °C93%1012 hPa10.0 kmENE35.2 km/h / 9.8 m/s -N/AFogScattered Clouds
11:20 AM4.0 °C-1.5 °C3.0 °C93%1012 hPa10.0 kmENE33.3 km/h / 9.3 m/s -N/AFogScattered Clouds
11:30 AM4.0 °C-1.5 °C3.0 °C93%1012 hPa10.0 kmENE33.3 km/h / 9.3 m/s -N/AFogScattered Clouds

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر شمااره الان تا یکم پایینتر از این اردوگاه کلکچال سفیده تقریبا . 2500 . البته سامیار جان اونجا ها این چند روز اکثرا تو ابر بوده ها همرفت ها اجازه نمیداد افتاب بهشون بخوره . الان خط برف شمال شرق کوها پایینتره . همین الان دامنه جنوبی اکثر کوهای فلات ایران برفاشون رو به موت هست ولی اینجا حدود 1500 متر منطقه پوشیده از برف وجود داره . دامنه شمالی توچال هم که حتما الان پوشیده از برفه سنگینه
محمد عزیز روز یک شنبه من پارک آب و آتش بودم، یک نکته نظرم رو در زمان عروب خورشید جلب کرد، در ارتفاع خیلی پائین، حدود 1700 تا 1900 متری چندین شکاف در در سمت کوه های شمال شرق تهران هست که برف فراوانی دارند! البته در حالت عادی بخاطر الودگی هوا دیده نمیشن اما زمان غروب خورشید و انعکاس نور نارنجی و قرمز روی برف ها امکان دیدنشون هست!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
محمد عزیز روز یک شنبه من پارک آب و آتش بودم، یک نکته نظرم رو در زمان عروب خورشید جلب کرد، در ارتفاع خیلی پائین، حدود 1700 تا 1900 متری چندین شکاف در در سمت کوه های شمال شرق تهران هست که برف فراوانی دارند! البته در حالت عادی بخاطر الودگی هوا دیده نمیشن اما زمان غروب خورشید و انعکاس نور نارنجی و قرمز روی برف ها امکان دیدنشون هست!
شاید تگرگ بوده مونده برف نیست اطمینان داشته باشید برفی وجود نداره تا 1900

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

صبح امروز بارش باران گاهی با رعدو برق،تگرگ و وزش باددر برخی استان‌ها آبگرفتگی معابرعمومی و سیلاب در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی دور از انتظار نیست.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران از "سازمان هواشناسی" کشور، امروز"چهار شنبه 28 فروردین ماه 92"، بررسی نقشه های پیش یابی نشان می دهد که یک سامانه بارشی در شرق مدیترانه قراردارد که امواج کم دامنه ناشی از آن به تناوب تا پایان هفته جاری مناطق مختلف نوار شمالی و نوار جنوبی را تحت تاثیر قرار می دهدبراین اساس ابتدادر استان های واقع در مناطق شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق، دامنه های جنوبی البرز، و ارتفاعات زاگرس ،جنوب غرب، جنوب و جنوب شرق طی این مدت به تناوب بارش باران گاهی با رعدو برق ، وزش باد و احتمالا تگرگ پیش بینی می شود.

1007463_689.jpg

براساس این گزارش، به تناوب صبح امروز بارش باران گاهی با رعدو برق،تگرگ و وزش باد در استان های آذربایجان شرقی وآذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و شمال سمنان از شدت بیشتر برخوردار است بنابراین آبگرفتگی معابر عمومی در برخی مناطق استان های فوق و سیلاب در برخی نقاط استان های آذربایجان غربی وآذربایجان شرقی دور از انتظار نیست.
لازم به ذکر است، امروز و فردا خلیج فارس و دریای عمان مواج هستند وهمچنین با شدت گرفتن وزش باد بر روی عراق، طی امروز وقوع پدیده گردو خاک و کاهش دید افقی در برخی مناطق استان های غربی رخ می دهد و طی این مدت رگبار و رعدو برق پراکنده در مناطق ذکر شده پیش بینی می شود.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
البته من عنوان عكس مربوط به زلزله ي سيستان و بلوچستان رو اصلاح مي كنم زلزله 7.5 ريشتري سيستان و بلوچستان تا ديشب ساعت 11 به گفته استاندار تنها يك كشته داشته كه خانومي بوده كه مشغول جمع آوري گياهان دارويي در دامنه كوه بوده و اصابت سنگها به سر منجر به فوت اين بانو شده.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان (مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی) 28/1/92
بررسي نقشه هاوتصاويرماهواره های هواشناسي:بر اساس آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی طی 72 ساعت اینده اسمان استان صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعات بویژه ساعات بعد از ظهر با رشد ابر و رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود .بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

چهارشنبه 28/1/92
پنجشنبه 29/1/92
جمعه 30/1/92
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات بویژه بعد از ظهررشد و افزایش ابر با احتمال رگبار و رعد و برق خفیف و پراکنده باران
صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات بویژه بعد از ظهررشد و افزایش ابر با احتمال رگبار و رعد و برق خفیف و پراکنده باران
صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد در بعضی ساعات بویژه بعد از ظهررشد و افزایش ابر در برخی نواحی با رگبار و رعد و برق خفیف و پراکنده باران
صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات بویژه بعد از ظهررشد و افزایش ابر با احتمال رگبار و رعد و برق خفیف و پراکنده باران
صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید در بعضی ساعات در برخی نقاط رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد در بعضی ساعات بویژه بعد از ظهررشد و افزایش ابر با احتمال رگبار و رعد و برق خفیف و پراکنده باران
صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک ، در بعضی ساعات در برخی نقاط رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران
شهرستان
مشهد

صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد در بعضی ساعات بویژه بعد از ظهررشد و افزایش ابر با بارش خفیف و پراکنده باران
صاف تا قسمتی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
9
22
11
21
10
18

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذشته: در24 ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای 4 درجه سانتیگرادخنکترین و سرخس با حداکثردمای 27 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثردمای مشهد 9 و 21 درجه سانتیگراد بوده است . در24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی نیشابور و به مقدار کمتر از 1/0 میلیمترگزارش شده است. پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رییس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

arashz

مدیر بخش هواشناسی
استاد پیش‌کسوت زلزله شناسی کشور گفت: با وجود این که زمین لرزه در جنوب شرق کشور در مقایسه با منطقه زاگرس کم اتفاق می‌افتد ولی این منطقه استعداد وقوع زلزله تا مرز هشت ریشتر را هم دارد.
دکتر بهرام عکاشه در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که زلزله خیزی منطقه مکران متفاوت از زلزله خیزی منطقه زاگرس است افزود: به عقیده من مسبب زلزله 7.5 ریشتری گسل سراوان است که طول آن بیش از 200 کیلومتر است که تقریبا 80 سال پیش زمین لرزه‌ای به بزرگی حدود هشت ریشتر در این منطقه اتفاق افتاده است.
این استاد پیشکسوت زلزله شناسی ادامه داد: این موضوع نشان می دهد که منطقه در زلزله خیزی کم سابقه نیست و جای تعجب ندارد که زمین لرزه‌ای به بزرگی 7.5 ریشتر در منطقه بین خاش و سراوان رخ دهد.
به گفته عکاشه، به دلیل این‌که پایگاه لرزه نگاری در طول دهه‌های گذشته در این منطقه نبوده است اطلاعات ریز زمین لرزه‌ای از آن نداریم.
وی تصریح کرد: منطقه سراوان، خاش و زاهدان از جمله مناطق زلزله خیز کشور هستند و عموما گسل‌های آن به شکل شمال غرب و جنوب شرقی است که بسیار گسل‌های توانمندی هستند.
این استاد پیشکسوت زلزله شناسی خاطرنشان کرد: شعاع احساس زمین لرزه سراوان بسیار زیاد است البته چون این منطقه دارای دانسیته جمعیت کمی است خسارات جانی آن در مقایسه با زلزله به مراتب کمتر خواهد بود اما از سوی دیگر با توجه به این‌که اکثر منازل این منطقه روستایی است فوق العاده کم مقاومت هستند.
عکاشه در خصوص علت عدم احساس زمین لرزه سراوان در شهرهایی منثل تهران با وجود احساس شدن آن در هند و پاکستان خاطرنشان کرد: گسل های این زلزله به سمت شمال غرب و جنوب شرق گسترش یافته اند و چون انرژی در امتداد گسل حرکت می کند بنابراین کشورهای مانند افغانستان و پاکستان و شمال منطقه مانند خراسان زمین لرزه را احساس کرده اند.
وی گفت: عامل این زلزله حرکت شبه قاره هند است که به سمت شمال غرب فشار وارد می کند در حالی که عامل زلزله های بوشهر و منطقه حرکت شبه جزیره عربستان به سمت شمال شرق است از سوی دیگر حدفاصل بین شرق و غرب بندرعباس، کرمان و بم است که این خط را جدا می کند. به همین دلیل زلزله خیزی این سه منطقه به سمت غرب کاملا متفاوت از منطقه شرق مانند سراوان، زاهدان و چابهار است.
عکاشه درباره زلزله های اخیر جنوب کشور گفت: این منطقه تحت فشارهای زمین ساختی است و زمانیکه نیروهای تجمع یافته، بیش از مقاومت گسلها باشند دوباره فعال خواهند شد.

http://www.asriran.com/fa/news/267260/عکاشه-منطقه-سراوان-استعداد-زلزله-8-ریشتری-هم-دارد

nojeana

کاربر ويژه
درود سامیار عزیز
نه برف بود، در عکس مشخص کردم، البته یک توده هم کمی پائین تر بود که در این عکس مشخص نیست.
iygo6m0dj31ppo28dm.jpg
آرش فصل بهار آفتگی جو بالاست و ممکنه این حالت
باورت نمی شه بخدا من دیدم تو امواج توده ابرهای رگباری نهاوند بین دو روستا به فاصله 2 کیلومتر تو این آشفتگی ها برف باریده و حدود 10 سانت برف رو زمین بوده تا چند ساعت
فکر کنم 88 اردیبهشت به فاصله 100 متر دقیقا تو همون منطقه که 14 فروردین به توده ابر رگباری خیلی شدید تو هوائی با ابرهای مرتفع برخورد کردم ( عکس هاش اینجاست [url]http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=4145&p=338366&highlight=#post338366 ) [/URL]برف 10 سانتی و آبکی باریده بود خوب اینا مربوط به امواج بارش ه و محلی هم هست
برخورد امواج بارش با ارتفاع کوهها معمولا این تنش ها رو بوجود می آره

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

شهر ماسوله در جنوب غربی استان گیلان در ۶۰ کیلومتری شهر رشت قرار دارد.این شهر با وسعتی معادل ۱۰۰ هکتار واقع است و محدوده­ی آن از سمت شمال به شهرستان ماسال، از سمت جنوب به طارم علیا(استان زنجان)، از سمت شرق به جلگه شهر فومن و از سمت غرب به شهرستان خلخال(استان اردبیل) می­رسد. محدوده مرکزی ماسوله از سه جهت شمال،جنوب و غرب به کوه و از طرف شرق بر دره­ای زیبا مشرف است .ارتفاع آن از سطح دریاهای آزاد برابر با ۱۰۵۰ متر است. آب و هوای ماسوله کوهستانی، با تابستانهای خنک و زمستانهای سرد و پر برف است. اطراف ماسوله پوشیده از جنگل است.

nojeana

کاربر ويژه
باورت نمی شه بخدا من دیدم تو امواج توده ابرهای رگباری نهاوند بین دو روستا به فاصله 2 کیلومتر تو این آشفتگی ها برف باریده و حدود 10 سانت برف رو زمین بوده تا چند ساعت
فکر کنم 88 اردیبهشت به فاصله 100 متر دقیقا تو همون منطقه که 14 فروردین به توده ابر رگباری خیلی شدید تو هوائی با ابرهای مرتفع برخورد کردم ( عکس هاش اینجاست http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=4145&p=338366&highlight=#post338366 ) برف 10 سانتی و آبکی باریده بود خوب اینا مربوط به امواج بارش ه و محلی هم هست
( پیچیده اش کردی پسر ) حالا فهمیدم اون لکه های برف رو می گی بابا این که عادی ه تو دره کوهها حتی ممکن تا تیر در ارتفاع کمتر از 2000 متر برف بمونه
امسال عید ( حدود 18 فروردین ) نهاوند یادمه نشسته بودم تو اتاق از پنجره بیرون رو نگاه کردم دقیقا رو گرین های جنوب غربی هم ارتفاع خودم برف دیدم بخدا
ارتفاع حدود 1750 متر حیف فرصت نشد بیشتر بگردیم

mohamad$

کاربر ويژه
تشکر ارش جان . اونا کوهای داراباد هست و موندگاری اون لکه ها هم به خاطر اینه که اونجا جهت رشته کوه تقریبا شرقی غربی شده و برفا تقریبا دامنه غربی میشه و افتاب بهشون کم میتابه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فکر کنم 88 اردیبهشت به فاصله 100 متر دقیقا تو همون منطقه که 14 فروردین به توده ابر رگباری خیلی شدید تو هوائی با ابرهای مرتفع برخورد کردم ( عکس هاش اینجاست http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=4145&p=338366&highlight=#post338366 ) برف 10 سانتی و آبکی باریده بود خوب اینا مربوط به امواج بارش ه و محلی هم هست

کاملا موافق هستم، دیروز بعد ازظهر هوای سعادت آباد نمیه ابری بود اما کاملا مشخص بود روی توچال بارش برف هست! رعد و برق روز دوشنبه هم در تهران واقعا به موقع بود و بارش برف سنگینی رو روی توچال باعث شده، جالبه که توده ابر از سمت شمال غرب به تهران وارد شد و تقریبا تمام شهر بارش خوبی دشت کرد، امیدوارم توده برف رو به همین شکل حداقل تا اواسط خرداد داشته باشیم، در این صورت هوای شهر خنک میشه، تا زمانی که برف روی کوه های تهران باشه دمای شهر در روز از 30 درجه بالاتر نمیره چون برف ها اثر تعدیل کنند دارن.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

از مورچه تا کوسه های غول پیکری که در گذشته های بسیار دور زندگی می کردند تنها بخشی کوچک از فسیل های عجیب دنیا هستند.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، قسیل حیوانات مختلف تا به حال در بسیاری از نقاط دنیا کشف شده است و هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را داشته اند اما در میان ان ها برخی فسیل ها بسیار عجیب هستند که یا به شکل خای کشف شده اند و یا برای حیواناتی هستند که هنوز اطلاعاتی از آن ها در دست نیست.

عنکبوت شکارچی

1008473_105.jpg

یکی از جالب ترین فسیل هایی که تا به حال کشف شده است مربوط به یک عنکبوت است که در حال شکار حشره ای دیگر است و در همان حال هر دو مرده اند و تبدیل به فسیل شده اند. این فسیل 100 میلیون سال قدمت دارد و در دره در میانمار کشف شد. نکته جالب این فسیل دقیق بودن و جزئیات بالایی است که در تار و پود آن دست نخورده باقی مانده است.

سر 30 کیلویی کرگدن

1008474_419.jpg

در نزدیکی یک آتش فشان در ترکیه چندی پیش فسیلی یافت شد که به نظر می رسد برای 9.2 میلیون سال پیش باشد که دقیقا مصادف با آتش فشان های بزرگ زمین است. این فسیل در حالی بسیار کامل پیدا شد که فسیل های نزدیک آتش فشان به هیچ عنان سالم باقی نمی مانند. نکته دیگر در مورد این فسیل دایناسوری این است سر این حیوان نزدیک به 40 سانتی متر و 30 کیلوگرم وزن دارد.

بزرگترین آرواره کشف شده

1008475_663.jpg

شاید تا به حال نام "مگالدون" را شنیده باشید که به عنوان بزرگترین شکارچی تاریخ زمین شناخته می شود. این کوسه دریایی نزدیک به 16 متر طول داشته است و آرواره های آو به قدر بزرک بوده است که حتی کوسه ها امروز در حد ماهی قرمز در دهانش بوده اند. فسیل دندان های او جندی پیش کشف شد و بر روی آن 182 دندان شمرده شد. این آروازه نزدیک به 100 تن وزن دارد.

مورچه غول پیکر

1008476_738.jpg

چندی پیش باستان شناسان دانشگاه سیمون فاستر فسیلی بسیار عجیب را رونمایی کردند و از آن به عنوان اثرات مخرب گرمایش زمین یاد می کنند. این فسیل نشان می دهد که مورچه ای به اندازه 5 سانتی متر در گذشته زندگی می کرده است. ای مورچه در مقابل نسل میلی متری امروز یک غول بزرگ به حساب می آید. امروزه بزرگترین مورچه ها در آفریقا زندگی می کنند که ملکه آن ها می تواند نزدیک به 3 سانتی متر باشد.

پنگوئن عظیم

1008477_717.jpg

چندی پیش در تخقیقات باستان شناسی در پرو پنگوئنی بسیار عجیب کشف شد که در نوع خود بسیار عظیم بود. فسیل این پنگوئن برای 36 میلیون سال پیش بود و قدش نزدیک 1.5 متر است. پنگوئن های عظیم وزنی دو برابر امپراطورهای امروزی و نزدیک به 100 کیلوگرم داشته اند و از ماهی و حیوانات دریایی تغذیه می کرده اند. تحقیقات بر روی این پنگوئن ها همچنان ادامه دارد.

سنجاب کشنده

1008478_315.jpg

سنجاب های امروزی بسیار زیبا و به نظر بدون آسیب هستند اما اجداد بزرگ آن ها در گذشته و نزدیک به 100 میلیون سال پیش 30 سانتی متر طول داشته اند و یک پنجم سر آن ها نیز از دندان های برنده و کشنده تشیل شده بوده است. فسیل آن ها در آرزانتین پیدا شد و دانشمندان بسیار در عجب هستند که چرا زندگی این سنجاب ها تا این حد تغییر کرده است.آن ها همچنان اطلاعات بیشتری از این سنجاب ها رونمایی نکرده اند.

وال فسیل شده در ساحل

1008479_754.jpg

نزدیک به سه سال پیش چند موج سوار در حال تفریح در ساحل سانتا کروز بودند که ناگهان متوجه سنگی بسیار عجیب شدند که ستون فقرات دارد آن ها از این سنگ عکس گرفتند و به سازمان های باستان شناسی فرستاند. آن ها این سنگ را به محلی خاص بردند و پس از آن معلوم شد این فسیل یک وال منقرض شده است ولی اطعات دیگری از آن بدست نیامد.

لانه بچه دایناسورها

1008480_251.jpg

در سال 2011 یکی باستان شناس به نام "دیوید فستوواسکی" لانه ای از دایناسورهای گیاه خوار را پیدا کرد که به عنوان کامل ترین نمونه لانه های دایناسور است. این لانه دارای 15 بچه دایناسور بود که نزدیک به 70 میلیون سال پیشش فرصتی برای زنگی پیدا نکرده بودند. او این لانه را در مغولستان پیدا کرد و در این مدت متوجه شد 10 عدد از این بچه ها به طور کامل رشد کرده و آماده به دنیا آمدن بوده اند.

دم اسب باستانی

1008494_628.jpg

این دم اسب نزدیک به 300 میلیون سال قدمت دارد و در مناطق مختلف دیده شده است اما به عنوان یکی از اسرار آمیزترین فسیل های دنیا شناخته می شود چرا که تا به حال اطلاعات زیادی از آن به دست نیامده است و دانشمندان بسیاری روی آن در حال کار هستند.

فسیل کرم های اولیه

1008481_680.jpg

یکی دیگر از عجایب دنیای فسیل کرم هایی هستند که می توانند پرسش های مختلفی را از تحولات حیوانات در طول تاریخ پاسخ دهد. این فسیل ها مربطو به 542 میلیون سال پیش هستند و تنها با میکروسکوپ می تواند جزئیاتی از آن ها را دید. این فسیل می تواند همچنین زندگی ابتدایی انسان ها را نیز به خاطر شکل عجیبش بازگو کند.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امروز صبح خط برف کوها تقریبا اینطوری بود . خط ابی به بالا به طور کامل سفید

کاملا درسته ایستگاه 5 کمپلت توی برفه! فکر کنم امسال باید اواخر تیر برم برای قله!:خنده1:

1008481_680.jpg

شاید باورتون نشه اما من فسیل این کرم ها رو در امیدیه خوزستان روی کوهپایه ها دیدم! یک قسمت از فسیل ها رو هم از کوه جدا کردم همراه خودم اوردم! وجود این نوع فسیل نشون دهنده امکان وجود نفت هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا