• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
درود علی جان

اوضاع رود دز زیاد جالب نخواهد بود اما حوزه آبریز کارون به نسبت بارش خوبی کسب کرده.
باید بگم متااسفانه بله!زاگرس مرکزی جالب نبوده!اکثر منابع تغذیه کننده دز همون اطراف تله زنگ تا الیگودرزه که سجاد اگر بیاد بهتر می تونه نظر بده ولی بر خلاف کوهرنگ بارش کم تر از نرمال بوده.

mohamad$

کاربر ويژه
ممنون آرش جان و محمد جان و سایر دوستان که لطف داشتن
با توجه به اینکه پروازم 4.5 صبح هستش، مشکل عمده رسیدن به این فرودگاه درندشت هستش. احتمالن برای اینکه مشکلی پیش نیاد باید خیلی زودتر برم.

مگه دارید میرید از ایران ؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با وضوح بالاتر همون تصویر:

etdny136njrnycrqgpa4.jpg

ممنون امیرمحسن عزیز

به نظر من اون توده ابری که از بالای منطقه سراوان شروع میشه شبیه ابر زلزله بم هست، چون دقیقا از یک نقطه آغاز میشه، نظر دوستان؟

ali.doosti

کاربر ويژه
فرق آبادان دزفول حتی اگه یه درجه باشه این شرجیش حال آدمو بد میکنه!اصلا واس شرایط شرجی ساخته نشدم!

mohamad$

کاربر ويژه
ایشالا که همه زلزله ها مثل همین 7.8 ریشتری بدون تلفات باشه . فقط اون بنده خدا خانومه که تو کوه کشته شده دیگه بد شانسی بوده . ادم دلش میسوزه .

abtinT

کاربر ويژه
این سایت زلزله رو پیشبینی می کنه من بعد از زلزله بوشهر پیگیرشم تا حالا همه رو درست گفته .
زلزله سراوان رو هم 5 ساعت قبل پیشبینی کرده بود .
الان هم برای فیلیپین اخطاریه داده .

http://www.world-earthquakes.com/

abtinT

کاربر ويژه
کاملا درسته ایستگاه 5 کمپلت توی برفه! فکر کنم امسال باید اواخر تیر برم برای قله!:خنده1:

1008481_680.jpg

شاید باورتون نشه اما من فسیل این کرم ها رو در امیدیه خوزستان روی کوهپایه ها دیدم! یک قسمت از فسیل ها رو هم از کوه جدا کردم همراه خودم اوردم! وجود این نوع فسیل نشون دهنده امکان وجود نفت هست!

استان سمنان هم نفت داره مجوز حفاری هم برای یک شرکت چینی دادن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
این سایت زلزله رو پیشبینی می کنه من بعد از زلزله بوشهر پیگیرشم تا حالا همه رو درست گفته .
زلزله سراوان رو هم 5 ساعت قبل پیشبینی کرده بود .
الان هم برای فیلیپین اخطاریه داده .

http://www.world-earthquakes.com/

درود

آبتين باز نمي شه!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. خدا رو شکر دمای نسبتا مناسبی رو برای این موقع از سال در مشهد داریم.

دمای فعلی: 20

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا